Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo maşallah,sonuçlara bak,kiskandim sizi ama kötu niyetli degil.
Dereceye girenler o hafta ne yaptıklarıni da yazsinlar,bizlere belkim ışık tutar.
Yena liste için teşekkürler. Tekrar sen mi aldin bu işi

Bonusun işleri var bu aralar o yüzden ben yaptım...

Yüzmeye gidiyorum şimdi,hadi bakalim,kilolarla savaşa devam. Allahım inşallah bu sefer olsun istiyorum,güç ver,azim ver, irade ver bana ve kilo vermek isteyenlere

Nasıl gidiyor yüzme.?
KAdın erkek ayrı dimi.?

Arzuzuzuuu kuzum Kötü bir durum yaşamışsın keşke olmasaydı ama maalesef oluyor aile içinde böyle şeyler...
Umarım düzelir bir şekil de gönlünü alır senin...
Takmamaya çalış kafanı meşgul edecek başka şeyler bul.
Buraya uğra sık sık seni dinleriz paylaş bizimle..
Sen çok değerlisin hatta en değerli bunu unutma.. kendini sevmekten vazgeçme...

amin canım inşallah çok saol allah razı olsun zaten okadar sessz ve durgunum ev içinde ki görevlerimi aksatmadan yapmaya çalışıyorum yine onun kahvaltısını yemeğini çayını felan veriyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah

evet canım bunu ona beden dilimle belli ediyorum
o benimle konuşmaya çalışıyor ama ben ciddi bir şekilde gözlerine bakmadan cevaplamaya çalışıyorum

HAFTANIN 1.si _____ - 2,9 kg. _______ Syns

HAFTANIN 2.si ______ - 1 kg. _______ YENA

HAFTANIN 3.sü _____ - 0,9 kg. ___ mefkurem

Sporcu güzeller

Doğa3 ------------- 260 dk.

MAvipatikler ----- 200 dk.

Nisan34 ----------- 170 dk.

Y.o.l.c.u ----------- 130 dk.

Hergaf ------------ 110 dk.

bu haftanın birinci ikinci ve üçüncüsünü cani gönülden kutluyorum azminiz daim olur inşallah canlar ....

evet yenam kötü bir durum ama benim eşim çok kibirli kendini çok benen birisi hep kendini benden üstün görür herkesten üstün görür tuaf bir insan evet değerimi yeni anlıyorum canımm haklısın ama artık bunu onada anlatmamın zamanı geldi diye düşünüyorum yaptığı hatanın o da farkında o gün alkollüydü de ama ne olursa olsun yapmamalıydı bana söz vermişti yemin etmişti kimsenin yanında beni aşalamıcana şimdi oladar mahçup davranıyo ama ben bu konu açılana dek konuşmicam onla açıldığındada konu gerekeni ozaman konuşucam böle işte bacılar iyi oldu içim rahatladı biraz aşkkklaarr... teşekkür ederim hepinize .....

74FRIDA iyi günller de giyin aldığın pantolonları.
Kesimi nasıl.? ben skınny model giyemiyorum öylemi aldıkların..
bir de fiyat nasıl uygunsa alayım ben de...
Çok sikini değil ama dar paça beli tam yüksek değil olsaydı Harika olurdu. pantulon bu hatda birinin rengi tam bu Yeni sezonda 187 tl herhalde ben ikili alımda tanesini 70 tl ye aldım

Eki Görüntüle 2112135
Çok sikini değil ama dar paça beli tam yüksek değil olsaydı Harika olurdu. pantulon bu hatda birinin rengi tam bu Yeni sezonda 187 tl herhalde ben ikili alımda tanesini 70 tl ye aldım

Hmmm tek fiyat pahallıymış.. İkili iyi almışsın mavi fiyatına göre..
Peki sadecec bu modellermi kampanyalı biliyomusun.?

Ben boru paça giyiyorum hep..

Konuyu açtığın da sen de gerekeni yapar ifade edersin kendini, inşallah son olur bir daha seni kıracak eylem de bulunmaz...
Allah kimsenin huzurunu bozmasın....

amin canım cümlemizin inşallah sağlığı huzuru bol olsun canım...
Canım rabbim sıkıntını gidersin..eşini düzeltsin evdeki huzursuzluk en zoru tez vakit hersey yoluma girer ve bidaha yapmax umarım

Derincim geçmiş olsun Allah kolaylık versin sana..
Hayirli cumalar

Kilo bildirimi

Gecen hafta 80.3
Bugun 79.4
Fark 0.9
Yuzde 1.12

Tebrik ederim çokça :)
Sporcu güzeller

Doğa3 ------------- 260 dk.

MAvipatikler ----- 200 dk.

Nisan34 ----------- 170 dk.

Y.o.l.c.u ----------- 130 dk.

Hergaf ------------ 110 dk.
Ellerine sağlık ablacım. Kilo veren vermek için çabalayan herkesi kutlarım, daim olsun inşallah..

canım 7 ler gelmiş. Çok sevindim
cok tesekkur ederim cnm darısı 6 laralins.

insi Aranız duzelir cnm
Keske hic olmasa amaa... Malesef bazen cok dusensesiz obiliyolar

Eki Görüntüle 2112135
cok havaliymis :) gule güle giy cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…