Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmmm tek fiyat pahallıymış.. İkili iyi almışsın mavi fiyatına göre..
Peki sadecec bu modellermi kampanyalı biliyomusun.?

Ben boru paça giyiyorum hep..
Bu var Mona gidersiniz istersen bir kızına bir kendine alırsın teki 70 tl mavi için uygun. Collins dede pantolonlar 59,90 tl iyi kotları var tabi bunlar kış sezonu indiriminde Yeni sezondada aynı kalıplar daha pahalı.

Bu arada ergenler gibi metrobüste ayakta yazıyom :)))

Benim dar paçaları bir dene ama .....

Sağol canım. Deniyeyim. .

amin canım cümlemizin inşallah sağlığı huzuru bol olsun canım...
AMİN hayatım sıkma canını erkekler bir akrabayı görünce horozlanır nedense bendede var aynı model şu an Yenibosna durağında bekliyorum gelip beni alıcak ağbisinin kızı gille gidicez hiçte gitmek istemiyorum dizimde vardı bu akşam .....

Günaydın. İki haftadir maşallahin var. Ne güzel gidiyorsun. Farklı bir şeyler mi yapiyorsun canım.
yok canım. öğünlerimi çok azalttım. rahatsızdım ya iştah yoktu. karbonhidratı çok azalttım. ama sanırım gereğinden az yemişim. baştan gitti sonra durdu az yememe rağmen. yoksa 76 yı görmüştüm.

Canım rabbim sıkıntını gidersin..eşini düzeltsin evdeki huzursuzluk en zoru tez vakit hersey yoluma girer ve bidaha yapmax umarım
inşallah canım yapmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsa artık allah islah etsin

cok tesekkur ederim cnm darısı 6 laralins.

insi Aranız duzelir cnm
Keske hic olmasa amaa... Malesef bazen cok dusensesiz obiliyolar

cok havaliymis :) gule güle giy cnm
bence bilşnçli yapıyor milletin karşı bak ben nasıl eziyorum havası noldu ama herkes güle oynuya evine gitti biz öyle kedi ciğere bakar gibi ben ona o bana bakıyoruz

nere gidicen canım eltinemi kaynın gilemi gidiyosun evet bıgün ist gelin vaa bende seviyorum o diziyi ama yarışma başladıya onu izliyorum artık tv8 de arada diziye bakıyorum ... allah hepimize iyilik sağlık huzur evlerimize bereket versin inşallah canım

Bonusun işleri var bu aralar o yüzden ben yaptım...

Nasıl gidiyor yüzme.?
KAdın erkek ayrı dimi.?
İyi gidiyor canim,yeni basladim bu ikinci gidisim. Haftada 3 gün 50 dk. Giderken ve gelirkende yürüyorum 20+20 dk şeklinde guzel oluyor. Kadin erkek ayri ama çok kalabalık,belediyeye ait tesis,ikinci havuz bakimdan yeni çıktığı için bir senedir bekletilen uyeler varmiş,bakalim zamanla azalir belki

Ah canim ya çok üzüldüm,üzülmene. Şurda tanidiğım kadariyla ozverili bir anne ve eşsin,neyini beğenmemis de aşagilamiş. Çok ayip etmiş. Halı saçağıyla kalkar ,kendi mükemmelmiymis. İnşallah hatasını anlar,kalbini kırdığı gibi gonlünü almasını da bilir. Ama sen de lütfen onun karşisında ezilme . Zamanı gelince içindekileri dök bir bir. Allah yuvana sağlik,huzur,kocana da akil fikir versin.

Gecmiş olsun canim. Duzelir inşallah. 76 yi da gormen yakindir.

YENA liste icin teşekkürler kilo veren spor yapan herkesi tebrik ediyorum kızlar.cok iyisiniz gercekten aynı azimden bana da lazm.bi de benim eşim de kemdidi bile farkında degil ama gezip tozmamdan haz etmez.misal yarın icin 40 bahane üretiyo ama yine de ben bi saat uzakltaki arkadasa caya gidecem insBi de bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…