Bu var Mona gidersiniz istersen bir kızına bir kendine alırsın teki 70 tl mavi için uygun. Collins dede pantolonlar 59,90 tl iyi kotları var tabi bunlar kış sezonu indiriminde Yeni sezondada aynı kalıplar daha pahalı.Hmmm tek fiyat pahallıymış.. İkili iyi almışsın mavi fiyatına göre..
Peki sadecec bu modellermi kampanyalı biliyomusun.?
Ben boru paça giyiyorum hep..
YENA
Yenacim super vermisin
mezuniyetinde hayirli olsun
Listeler icinde eline saglik
Fulyaninda - 1 di
Dereceyi paylasiyosunuz heralde :))
Mefkuşum birde o havalı şeyin içine girebilsem :))))cok tesekkur ederim cnm darısı 6 laralins.
insi Aranız duzelir cnm
Keske hic olmasa amaa... Malesef bazen cok dusensesiz obiliyolar
cok havaliymis :) gule güle giy cnm
Eki Görüntüle 2112144
Bu var Mona gidersiniz istersen bir kızına bir kendine alırsın teki 70 tl mavi için uygun. Collins dede pantolonlar 59,90 tl iyi kotları var tabi bunlar kış sezonu indiriminde Yeni sezondada aynı kalıplar daha pahalı.
Bu arada ergenler gibi metrobüste ayakta yazıyom :)))
Benim dar paçaları bir dene ama .....
Haftanın başarılı arkadaşlarını ayakta alkışlıyorum tebrikler :)HAFTANIN 1.si _____ - 2,9 kg. _______ Syns
HAFTANIN 2.leri ______ - 1 kg. _______ YENA&60 kiloyum
HAFTANIN 3.sü _____ - 0,9 kg. ___ mefkurem
AMİN hayatım sıkma canını erkekler bir akrabayı görünce horozlanır nedense bendede var aynı model şu an Yenibosna durağında bekliyorum gelip beni alıcak ağbisinin kızı gille gidicez hiçte gitmek istemiyorum dizimde vardı bu akşam .....amin canım cümlemizin inşallah sağlığı huzuru bol olsun canım...
saol zuhalcim. senden de güzel gitmişmasallah yine cok güzel gitmis fulyacim
Yenacım ellerine sağlık canımmmm
olabilir canım.Tebrikler arkadaslar veremeyenler misal ben inş. Haftaya veririz
60kiloyum kilomuz aynı bu hafta yarışalımmı :)
yok canım. öğünlerimi çok azalttım. rahatsızdım ya iştah yoktu. karbonhidratı çok azalttım. ama sanırım gereğinden az yemişim. baştan gitti sonra durdu az yememe rağmen. yoksa 76 yı görmüştüm.Günaydın. İki haftadir maşallahin var. Ne güzel gidiyorsun. Farklı bir şeyler mi yapiyorsun canım.
inşallah canım yapmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsa artık allah islah etsinCanım rabbim sıkıntını gidersin..eşini düzeltsin evdeki huzursuzluk en zoru tez vakit hersey yoluma girer ve bidaha yapmax umarım
bence bilşnçli yapıyor milletin karşı bak ben nasıl eziyorum havası noldu ama herkes güle oynuya evine gitti biz öyle kedi ciğere bakar gibi ben ona o bana bakıyoruzcok tesekkur ederim cnm darısı 6 laralins.
insi Aranız duzelir cnm
Keske hic olmasa amaa... Malesef bazen cok dusensesiz obiliyolar
cok havaliymis :) gule güle giy cnm
nere gidicen canım eltinemi kaynın gilemi gidiyosun evet bıgün ist gelin vaa bende seviyorum o diziyi ama yarışma başladıya onu izliyorum artık tv8 de arada diziye bakıyorum ... allah hepimize iyilik sağlık huzur evlerimize bereket versin inşallah canımAMİN hayatım sıkma canını erkekler bir akrabayı görünce horozlanır nedense bendede var aynı model şu an Yenibosna durağında bekliyorum gelip beni alıcak ağbisinin kızı gille gidicez hiçte gitmek istemiyorum dizimde vardı bu akşam .....
Ellerine sağlık yenacım tşk ederiz ::)HAFTANIN 1.si _____ - 2,9 kg. _______ Syns
HAFTANIN 2.leri ______ - 1 kg. _______ YENA&60 kiloyum
HAFTANIN 3.sü _____ - 0,9 kg. ___ mefkurem
İyi gidiyor canim,yeni basladim bu ikinci gidisim. Haftada 3 gün 50 dk. Giderken ve gelirkende yürüyorum 20+20 dk şeklinde guzel oluyor. Kadin erkek ayri ama çok kalabalık,belediyeye ait tesis,ikinci havuz bakimdan yeni çıktığı için bir senedir bekletilen uyeler varmiş,bakalim zamanla azalir belkiBonusun işleri var bu aralar o yüzden ben yaptım...
Nasıl gidiyor yüzme.?
KAdın erkek ayrı dimi.?
Ah canim ya çok üzüldüm,üzülmene. Şurda tanidiğım kadariyla ozverili bir anne ve eşsin,neyini beğenmemis de aşagilamiş. Çok ayip etmiş. Halı saçağıyla kalkar ,kendi mükemmelmiymis. İnşallah hatasını anlar,kalbini kırdığı gibi gonlünü almasını da bilir. Ama sen de lütfen onun karşisında ezilme . Zamanı gelince içindekileri dök bir bir. Allah yuvana sağlik,huzur,kocana da akil fikir versin.inşallah canım yapmaz neyi ispatlamaya çalışıyorsa artık allah islah etsin
bence bilşnçli yapıyor milletin karşı bak ben nasıl eziyorum havası noldu ama herkes güle oynuya evine gitti biz öyle kedi ciğere bakar gibi ben ona o bana bakıyoruz
nere gidicen canım eltinemi kaynın gilemi gidiyosun evet bıgün ist gelin vaa bende seviyorum o diziyi ama yarışma başladıya onu izliyorum artık tv8 de arada diziye bakıyorum ... allah hepimize iyilik sağlık huzur evlerimize bereket versin inşallah canım
Gecmiş olsun canim. Duzelir inşallah. 76 yi da gormen yakindir.yok canım. öğünlerimi çok azalttım. rahatsızdım ya iştah yoktu. karbonhidratı çok azalttım. ama sanırım gereğinden az yemişim. baştan gitti sonra durdu az yememe rağmen. yoksa 76 yı görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?