Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun derincim,cabucak iyilesir insallah prenses.

Yatili misafir zor olur,kolayliklar diliyorum.

Derincim geçmiş olsun Allah kolaylık versin sana..

Tebrik ederim çokça :)

Ellerine sağlık ablacım. Kilo veren vermek için çabalayan herkesi kutlarım, daim olsun inşallah..

Derin geçmiş olsun canım.
Şimdi nasilsiniz inş toparladiniz
Çok tesekkurler arkadaşlar bugün okuluna gitti kaç gündür gidememişti çok sıkıldı ama halsiz ve surekli uyuyor yutkunamıyor yavrum boğazları daha yara birseyde yemiyor kuzum...

Iyi geceler kizlar
Gecmis okurken uyuyup kalmisim simdi uyandim bi slm vermeden yatmayayim tekrar dedim

YENA eline saglik cnm

Kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim

ISILDURU bak tezim dogru cikacak gibi yena bu haftada 1 kg vermis biz bulusuncaya kadar yena buharlasip gidecek artik eksi bildirim vermeye baslar bu hafta kilom -2 gecen hafta -1.2 fark -0.8 spor 5789765433456788654333 dk

ISILDURU bak tezim dogru cikacak gibi yena bu haftada 1 kg vermis biz bulusuncaya kadar yena buharlasip gidecek artik eksi bildirim vermeye baslar bu hafta kilom -2 gecen hafta -1.2 fark -0.8 spor 5789765433456788654333 dk

Ahahah seni çılgın hamiş :)

Cuma
Menümmm

11.30
Tavada 1 yumurta
Az peynir
Salata
1 tb baget ekm.( 2 dil.ekm degerinde )

Disardaydim

19.00
Ekmeksiz et döner
Salata
Ayran

Su 3 lt
Spor 3 mil leslie

Oooo pek iddialı

Hadi bakalım saat kaç oldu uyanin gayrı ...

Biz kahvaltıdan sonra yüzmeye gideceğiz geçen hafta gitmedik ateşten dolayi ..

Aslında oksuruge çevirdi dünden beri fena öksürüyor.. naapsam bilemedim...

Son düzenleme:
Gu
Hadi bakalım saat kaç oldu uyanin gayrı ...

Biz kahvaltıdan sonra yüzmeye gideceğiz geçen hafta gitmedik ateşten dolayi ..

Aslında oksuruge çevirdi dünden beri fena öksürüyor.. naapsam bilemedim...
Günaydın canım geçmiş olsun ben elmaniyı kabuklarıyla beraber çekirdekleri falan attım üstüne su az zencefil ihlamur bir de çubuk tatçın attım kaynatıp verdim bal koydum içine içerkende rahattı benim kızı dene istersen gece uykudan uyanıyordu o gece iyi uyumuştu

Tamam canım denerim.
Zencefil Zerdeçal tarçın lı bal verdim bende.
Bir de düzenli harnup pekmezi veriyorum Her gün 1 tatlı kaşığı.
Gerçi harnup pekmezi alerjen durumundan dolayi veriyorum. Iyi geliyor ..

Siz iyilestinizmi artık.

Daha iyiler canım şükürler olsun hastalık gitti öksürük başlamıştı bitti...darısı size inşallah

aminn Allah razı olsun canım aynen halıdan örnek sen koca olarak beni aşağlıyorsan demekki sende benim kadarsın hala konuşmuyorum çok kırgınım bu ilk diil çünki her defasında toplumda özellikle kendi insanlarının yanında yapmıştır bunu artık dur dememin zamanı geldi de geçti uzunca bir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten ddm ona düğüne kadar ddm ağzıma bundan sonra fermuar çekiyorum ddm düğünden sonra ddm oturup konuşuşup ona göre yolumu çizicem ddm canım bakalım hayırlısı hakkımızda nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…