hemen hemen iyileştim de boğazda hala gıcık var. o rahatsız ediyor. neyse çok şükür yine de. inşallah haftaya cuma 76 olurumGecmiş olsun canim. Duzelir inşallah. 76 yi da gormen yakindir.
Bendeeee sut içtim amaAciktimmm
Az sikiyor dedin ya cnmMefkuşum birde o havalı şeyin içine girebilsem :))))
Bendede böyle duruyor dersem inanma
Ins.bisey yememisindir cnmAciktimmm
Hayırlı cumalar herkese, hastalara acil şifalar dilerim ,derincim çok geçmiş olsun bu sene sende bayaa yoruldun geçen yıllarda benimde öyleydi Allah dermansız dert vermesin aminnn
Arzucum eşin çok ayıp etmiş erkekler bazen çok patavatsız olabiliyor üzme kendini
Kiloma gelince geçen haftayı hatirlamiyorum
Bu hafta 83.00
Bonus
Cok gecmis olsun derincim,cabucak iyilesir insallah prenses.
Yatili misafir zor olur,kolayliklar diliyorum.
masallah yine cok güzel gitmis fulyacim
güzelim önceki artiya takilmasana sen bu hafta verdigine bak
O da gayet güzel
vayyyy süperrr eksi
Cooook tebrikler cnm
olsun yinede 8 lere inmisin ya cnm bidaha yukari cikma
listeni tam uygulamaya calis cakilcim ilaveler yapma bakalim ne olacak
cok güzel baslangic cnm
cok gecmis olsun derincim üst üste gelmis
arada herkesde oluyor cnm moralini bozmamaya calis
Tsbiki cok kirildiginida ifade et
tebrikler cnm gayet güzel eksi
tesekkür ederim cnm darisi yukari rakamlarda olan herkese ins.
cok tesekkpr ederim nisacim
Artik sendende hep eksiler bekliyoruz
amin ins.cnm
Zor geldi cabuk asagi gider ins.:))
elifcim haftaya güzel bi eksi gelsin ve devam etsin
en gec 1 ay sonra 9 lardasin ins.
Derincim geçmiş olsun Allah kolaylık versin sana..
Tebrik ederim çokça :)
Ellerine sağlık ablacım. Kilo veren vermek için çabalayan herkesi kutlarım, daim olsun inşallah..
Çok tesekkurler arkadaşlar bugün okuluna gitti kaç gündür gidememişti çok sıkıldı ama halsiz ve surekli uyuyor yutkunamıyor yavrum boğazları daha yara birseyde yemiyor kuzum...
ISILDURU bak tezim dogru cikacak gibi yena bu haftada 1 kg vermis biz bulusuncaya kadar yena buharlasip gidecek artik eksi bildirim vermeye baslar bu hafta kilom -2 gecen hafta -1.2 fark -0.8 spor 5789765433456788654333 dk
Cuma
Menümmm
11.30
Tavada 1 yumurta
Az peynir
Salata
1 tb baget ekm.( 2 dil.ekm degerinde )
Disardaydim
19.00
Ekmeksiz et döner
Salata
Ayran
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie
Günaydın canım geçmiş olsun ben elmaniyı kabuklarıyla beraber çekirdekleri falan attım üstüne su az zencefil ihlamur bir de çubuk tatçın attım kaynatıp verdim bal koydum içine içerkende rahattı benim kızı dene istersen gece uykudan uyanıyordu o gece iyi uyumuştuHadi bakalım saat kaç oldu uyanin gayrı ...
Biz kahvaltıdan sonra yüzmeye gideceğiz geçen hafta gitmedik ateşten dolayi ..
Aslında oksuruge çevirdi dünden beri fena öksürüyor.. naapsam bilemedim...
Gu
Günaydın canım geçmiş olsun ben elmaniyı kabuklarıyla beraber çekirdekleri falan attım üstüne su az zencefil ihlamur bir de çubuk tatçın attım kaynatıp verdim bal koydum içine içerkende rahattı benim kızı dene istersen gece uykudan uyanıyordu o gece iyi uyumuştu
Daha iyiler canım şükürler olsun hastalık gitti öksürük başlamıştı bitti...darısı size inşallahTamam canım denerim.
Zencefil Zerdeçal tarçın lı bal verdim bende.
Bir de düzenli harnup pekmezi veriyorum Her gün 1 tatlı kaşığı.
Gerçi harnup pekmezi alerjen durumundan dolayi veriyorum. Iyi geliyor ..
Siz iyilestinizmi artık.
aminn Allah razı olsun canım aynen halıdan örnek sen koca olarak beni aşağlıyorsan demekki sende benim kadarsın hala konuşmuyorum çok kırgınım bu ilk diil çünki her defasında toplumda özellikle kendi insanlarının yanında yapmıştır bunu artık dur dememin zamanı geldi de geçti uzunca bir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten ddm ona düğüne kadar ddm ağzıma bundan sonra fermuar çekiyorum ddm düğünden sonra ddm oturup konuşuşup ona göre yolumu çizicem ddm canım bakalım hayırlısı hakkımızda nolcakAh canim ya çok üzüldüm,üzülmene. Şurda tanidiğım kadariyla ozverili bir anne ve eşsin,neyini beğenmemis de aşagilamiş. Çok ayip etmiş. Halı saçağıyla kalkar ,kendi mükemmelmiymis. İnşallah hatasını anlar,kalbini kırdığı gibi gonlünü almasını da bilir. Ama sen de lütfen onun karşisında ezilme . Zamanı gelince içindekileri dök bir bir. Allah yuvana sağlik,huzur,kocana da akil fikir versin.
günaydınnnn canlarrrr
mutlu hafta sonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?