Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de oğlani bekliyorum yüzmedeyim. .

Çok fena çay kahve istedi canım.
Basıma ağrılar girdi kafeinsizlikten :)
Kahve alayım dedim ama makina bozuk sanırım. parayi almıyor bir türlü ..

Katılıyorum takıl bencede kendi özgürlük alanın olsun

[TABLE="class: grid, width: 860"] [/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
tatlım emeğine sağlık uğraşmışsın. bu tabloda nice güzel rakamlar görelim inşallah

YENA öksürük icin tavsiyede bulunabilirim.kırılmış cevizi tavada kısık ateste biraz kavur yedir.pekmez de veriyormussn zaten onu da tereyaginda biraz isit ılık icir inscabuk atlatr

Aaa evet tereyağlı pekmez.
Çıkmış aklımdan bizimkiler çok yapardı onu.

Nasılsın canım. Daha iyisindir inşallah. .
iyi sayılırım canım kızgınlığım feçti ama çokkk kırgınım uzunca bir süre geçmiceğini biliyorum çünkü sürekli aklıma gelip yankılanıyor hatırlıyorum o anı
ama evdeki görevlerimi aksatmamaya çalışıyprum yatak odamı terk ettim o günden beri kızımın odasında 1 yedek yatak vardı oraya yerleştim bu konu çözüme ulaşana kadar yarak odasında yatmayı düşünmüyorum
böyle işte yenom sağol canım derdimi paylaştığın için

YENA cım bak telefonun klavyesinde yazım hatası oluyor yazılar da çok küçük şimdi okudum orda bir yanliş yazım hatası var bunun için çok özür diliyorum
sennden ve bu yazıyı okuyan herkesten özür diliyorum
lütfen anlayış gösterin benimle alakalı diil klavyenin allah kahretsin kötülüğü diyim çokkkkk özür dilerim herkesten

Ayol bu eşler çok fena ya bizimki de sürekli aparatif şeyler peşinde onu yer bunu yer yeterki tabağı boş kalmasın Azda yer namizsiz ne ugtastiriyorsun beni yesene hepsini ben olsam

Günaydın canolar nasılsınız birazdan tüm ev halkını dışarı atıp temizlik ikramlik ev süslemesi işlerine girişicem isim çok yarın büyük kızın doğum günü evde parti var hadi bana kolay gelsin, tüm sınıf davetli öğretmen dahil abowwww yardıma gelen yokmu

Eki Görüntüle 2111978 selamünaleyküm arkadaşlar bu ara sık giremiyorum

arzucum dün yazdıklarını şöyle bir okudum. yorum yazamadım. aldırış etmediğimi sanma sakın kuzum. ben böyle durumlarda ne yazacağımı bilemiyorum. sade bu olay olsa densizlik yapmış, haddini bilmemiş falan yazardım ama önceki mesajlarından evliliğinizin farklı bir şekilde ilerlediğini anladım. o nedenle yorumu geçe bıraktım.
Rabbim sana çok ama çok yardımcı olsun. bunu yürekten diliyorum. kulun kula yaptığı dua kabul olurmuş. onu da ıslah etsin. evli barklı adamsın, bilmem kaç çocuğun var, seni evini çocuklarını ihmal etmeyen odağı evliliği yuvası gül gibi eşin var. seninse aklın sokakta, alemde, bilmem neyde masada oturan kadın yok benim için burada değil arkadaşım için burada. oldu canım. adamsan o zaman senin öyle bir arkadaşla işin ne diye sorarlar yok küslük yaratayım hanım beni dışardayken aramasın ben de halt edeyim. oldu canım dünya sana güzel. ucuzluk ne kadar kolay böyle.
ben bu konularda biraz net düşünürüm. idare bilmem böyle şeyleri. benim için idare edilecek bir konu değildir çünkü.
ama sana şunu yazmak istedim. hayat bu, insanın karşısına ne çıkartır bilinmez. çalışmıyorsun belki ama nasıl yaparsın bilemem ama kendini garantiye al.
her insan değerlidir. sen de değerlisin. değersiz bir insan kendisi için üzülmeyi de hak etmez. burada değerli olan sensin o değil. yaşattıklarıyla kendini değersizleştirmiş.
neyse bu kadar yazıp susayım. söyleyecek çok şey var ama haddimi bileyim. yine de ağır yazdım sanırım. haddimi aştıysam kusura bakma kuzum. ben böyle şeylere çok üzülüyorum ve çok da sinirleniyorum. Rabbim herkese ayrı bir sınav vermiş. seninki de bu herhalde.
biz seni çok seviyoruz Rabbim sana mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin

Bir adet en datlısından @Bonus aranmaktadır...
Görenlerin insaniyet namına saçını başını yolması rica olunur
Geceniz hayrolsun pambıklar
bonusum kayıplarda iğdem.
Geçen hafta.........88.4
Bu hafta...............87.6
Fark......................0,8

Spor.....260 dk
geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…