Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa ne önemi var canım. Oluyo öyle bazen..
Takılma sen Iyi ol gerisi boş. .

Eki Görüntüle 2112362
Sabah o paket burnumun ucundaydi sabaha kadar iyi uyuyabildim

Pek methediliyor ama ben hiç sevmedim ..
Sen de yemeyerek tabii ki çok güzel hareket yapmışsın. Alkış

Amaneyyy. . Bir daha Asla yapmam evde öyle büyük organizasyon. Bir kez yaptım palyaço falan olmasına rağmen 30 dakikadan sonra başladı huysuzlugu çocukların...
Sana kolay gelsin bacım :)

Konsept varmı yoksa ortaya karisikmi. ?
Pasta falan neli. ?

Iste bu nedenlerden ötürü her kadın kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerin de durabilmeli. ..
Aslında sadece o da değil. Nice akademisyen kadınlar meslek erbabı kişiler hatta avukatlar bile bir şekil de kocalari sevgilileri tarafindan manipüle edilip sindiriliyor ve acı çekiyorlar maalesef.

Allah iyiler karsilastirsin....

Fulyam Görürsen Urfa sana küsmüş le haberin olsun de o anlar zalım
derim kuzum

aynen katılıyorum canım. Amin cümlemiz için. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

uyyy canımm sana çok çok kolay gelsin kolay geçsin diyim yavrunuda iyiki doğurmuşsun iyi senin kızın olmuş nice mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun rabbim size bağışlasın inşallah hayırlı insanlarla karşılaşsın hayatı boyunca canım doğum günü kutlu olsun

fulyacımmm ne kadar güzel yazmışsın çok duygulandım gerçekten ...... gözlerim doldu okurken çok teşekkür ederim Allah hayırlısı meyse hakkımızda onu nasip etsin inşallah canım çok çok sağol

Kesinlikle katiliyorum her kadın kapıyı çekip çıkması gerektiginde maddiyati düşünmemeli mutluluğu önemli daha kaç yıl yasayacagiz ki ama önemli olan doğru kararı verebilmek

Bugunun menüsü

13.00

4 tane burgu peynir
1 tane domates
2 tane kozlenmis yeşil biber
5 tane siyah zeytin
Karışık yeşillik
3 dilim çavdar ekmeği

Saat 15.00
3 tane ceviz
1 tane muz

17.00
Eti form çikolata kaplı 2 tane
1 kupa çay

19.00
1 tane kakaolu kurabi bütün gece kollarından sonra dayanamadım.

19.30

2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

Dayanamadim akşam 1 tane yedim

canım benim

Bugunun menüsü
afiyet olsun ama çakılım sanki ekmek çok olmuş gibi geldi bana

Sağol canım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik .?
Bebiş nasıl .? Kime benziyor.?
Çok soru sordum dimi. :)
İyi cok şükür.Rabbim isteyen bekleyen herkese tatrsn.ayıptır söylemesi ben esime göre daha guzelimdir.bebis de bana benziyo:) benden daha güzel:)yani bana göre cokguzel.gerci kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmis

Bugün yeni bi listeye baskadim kizlar
Sok diyet falan degil
Pro sebze yag agirlikli
3- 4 liste var
Istenilen yapilabiliyor sadece gün icindeki yenenler degismicek
Bugün gec kaktigim icin ögleni atladim

Menümü unutmadan yazayim sporu yapinca eklerim

Gec kalktim

12.00
Kahve

13.00
1 wasa
20 gr fistik ezmesi
150 gr quark

17.15
1 domates salatalik bi parca dereotu roka marul
1 kutu yagsiz ton baligi
1 ks.keten tohumu yagiyla
Ton balikli salata

19.30
100 gr quark
1 ks.keten tohumu

Su 2.5 lt olur

canım benim

afiyet olsun ama çakılım sanki ekmek çok olmuş gibi geldi bana
Bana da öyle geliyor ama doktorun listesi 6 dilim ekmek diyor ben de anlamadim bu işi normal yedigimden fazla cumaya 1 kilo vericekmisim. Haftada 1 kilo hedef koydu ctesi ne diyecek nasıl bir program yazacak merak ediyorum (15 deneyecegim olmazsa 2000 verip eski doktoruma gidecegim ya da psikologa) yeni doktor Yaşam koçu da ayni zamanda tavsiye eden arkadaşım korkma vereceksin diyor ama umarım veririm. Para verip boşuna zaman kaybedersem çok üzülürüm. Şuan kadın doğum 300 psikolog 300 dietisyen 300 odersem ve buna 1 ay devam edersem bebekten de kilo vermek den de herseyden de vazgececegim sinir olma durumundayım kendi zayifligimi çözmek için habire para verip daha çok strese giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…