- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Fulyam Görürsen Urfa sana küsmüş le haberin olsun de o anlar zalımbonusum kayıplarda iğdem.
geçmiş olsun canım.
YENA cım bak telefonun klavyesinde yazım hatası oluyor yazılar da çok küçük şimdi okudum orda bir yanliş yazım hatası var bunun için çok özür diliyorum
sennden ve bu yazıyı okuyan herkesten özür diliyorum
lütfen anlayış gösterin benimle alakalı diil klavyenin allah kahretsin kötülüğü diyim çokkkkk özür dilerim herkesten
Eki Görüntüle 2112362
Sabah o paket burnumun ucundaydi sabaha kadar iyi uyuyabildim
Günaydın canolar nasılsınız birazdan tüm ev halkını dışarı atıp temizlik ikramlik ev süslemesi işlerine girişicem isim çok yarın büyük kızın doğum günü evde parti varhadi bana kolay gelsin, tüm sınıf davetli öğretmen dahil abowwww yardıma gelen yokmu
arzucum dün yazdıklarını şöyle bir okudum. yorum yazamadım. aldırış etmediğimi sanma sakın kuzum. ben böyle durumlarda ne yazacağımı bilemiyorum. sade bu olay olsa densizlik yapmış, haddini bilmemiş falan yazardım ama önceki mesajlarından evliliğinizin farklı bir şekilde ilerlediğini anladım. o nedenle yorumu geçe bıraktım.
Rabbim sana çok ama çok yardımcı olsun. bunu yürekten diliyorum. kulun kula yaptığı dua kabul olurmuş. onu da ıslah etsin. evli barklı adamsın, bilmem kaç çocuğun var, seni evini çocuklarını ihmal etmeyen odağı evliliği yuvası gül gibi eşin var. seninse aklın sokakta, alemde, bilmem neydemasada oturan kadın yok benim için burada değil arkadaşım için burada. oldu canım. adamsan o zaman senin öyle bir arkadaşla işin ne diye sorarlar yok küslük yaratayım hanım beni dışardayken aramasın ben de halt edeyim. oldu canım dünya sana güzel. ucuzluk ne kadar kolay böyle.
ben bu konularda biraz net düşünürüm. idare bilmem böyle şeyleri. benim için idare edilecek bir konu değildir çünkü.
ama sana şunu yazmak istedim. hayat bu, insanın karşısına ne çıkartır bilinmez. çalışmıyorsun belki ama nasıl yaparsın bilemem ama kendini garantiye al.
her insan değerlidir. sen de değerlisin. değersiz bir insan kendisi için üzülmeyi de hak etmez. burada değerli olan sensin o değil. yaşattıklarıyla kendini değersizleştirmiş.
neyse bu kadar yazıp susayım. söyleyecek çok şey var ama haddimi bileyim. yine de ağır yazdım sanırım. haddimi aştıysam kusura bakma kuzum. ben böyle şeylere çok üzülüyorum ve çok da sinirleniyorum. Rabbim herkese ayrı bir sınav vermiş. seninki de bu herhalde.
biz seni çok seviyoruzRabbim sana mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin
Mutlu haftasonlari arkadaslar
Isil kolay gelsin cnm
Yena sen biliyosundur cnm bonusda kötü bisey yok degilmi
derim kuzumFulyam Görürsen Urfa sana küsmüş le haberin olsun de o anlar zalım
aynen katılıyorum canım. Amin cümlemiz için. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziIste bu nedenlerden ötürü her kadın kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerin de durabilmeli. ..
Aslında sadece o da değil. Nice akademisyen kadınlar meslek erbabı kişiler hatta avukatlar bile bir şekil de kocalari sevgilileri tarafindan manipüle edilip sindiriliyor ve acı çekiyorlar maalesef.
Allah iyiler karsilastirsin....
uyyy canımm sana çok çok kolay gelsin kolay geçsin diyim yavrunuda iyiki doğurmuşsun iyi senin kızın olmuş nice mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun rabbim size bağışlasın inşallah hayırlı insanlarla karşılaşsın hayatı boyunca canım doğum günü kutlu olsunGünaydın canolar nasılsınız birazdan tüm ev halkını dışarı atıp temizlik ikramlik ev süslemesi işlerine girişicem isim çok yarın büyük kızın doğum günü evde parti varhadi bana kolay gelsin, tüm sınıf davetli öğretmen dahil abowwww yardıma gelen yokmu
fulyacımmm ne kadar güzel yazmışsın çok duygulandım gerçekten ...... gözlerim doldu okurken çok teşekkür ederim Allah hayırlısı meyse hakkımızda onu nasip etsin inşallah canım çok çok sağol
arzucum dün yazdıklarını şöyle bir okudum. yorum yazamadım. aldırış etmediğimi sanma sakın kuzum. ben böyle durumlarda ne yazacağımı bilemiyorum. sade bu olay olsa densizlik yapmış, haddini bilmemiş falan yazardım ama önceki mesajlarından evliliğinizin farklı bir şekilde ilerlediğini anladım. o nedenle yorumu geçe bıraktım.
Rabbim sana çok ama çok yardımcı olsun. bunu yürekten diliyorum. kulun kula yaptığı dua kabul olurmuş. onu da ıslah etsin. evli barklı adamsın, bilmem kaç çocuğun var, seni evini çocuklarını ihmal etmeyen odağı evliliği yuvası gül gibi eşin var. seninse aklın sokakta, alemde, bilmem neydemasada oturan kadın yok benim için burada değil arkadaşım için burada. oldu canım. adamsan o zaman senin öyle bir arkadaşla işin ne diye sorarlar yok küslük yaratayım hanım beni dışardayken aramasın ben de halt edeyim. oldu canım dünya sana güzel. ucuzluk ne kadar kolay böyle.
ben bu konularda biraz net düşünürüm. idare bilmem böyle şeyleri. benim için idare edilecek bir konu değildir çünkü.
ama sana şunu yazmak istedim. hayat bu, insanın karşısına ne çıkartır bilinmez. çalışmıyorsun belki ama nasıl yaparsın bilemem ama kendini garantiye al.
her insan değerlidir. sen de değerlisin. değersiz bir insan kendisi için üzülmeyi de hak etmez. burada değerli olan sensin o değil. yaşattıklarıyla kendini değersizleştirmiş.
neyse bu kadar yazıp susayım. söyleyecek çok şey var ama haddimi bileyim. yine de ağır yazdım sanırım. haddimi aştıysam kusura bakma kuzum. ben böyle şeylere çok üzülüyorum ve çok da sinirleniyorum. Rabbim herkese ayrı bir sınav vermiş. seninki de bu herhalde.
biz seni çok seviyoruzRabbim sana mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin
Kesinlikle katiliyorum her kadın kapıyı çekip çıkması gerektiginde maddiyati düşünmemeli mutluluğu önemli daha kaç yıl yasayacagiz ki ama önemli olan doğru kararı verebilmekYaa ne önemi var canım. Oluyo öyle bazen..
Takılma sen Iyi ol gerisi boş. .
Pek methediliyor ama ben hiç sevmedim ..
Sen de yemeyerek tabii ki çok güzel hareket yapmışsın. Alkış
Amaneyyy. . Bir daha Asla yapmam evde öyle büyük organizasyon. Bir kez yaptım palyaço falan olmasına rağmen 30 dakikadan sonra başladı huysuzlugu çocukların...
Sana kolay gelsin bacım :)
Konsept varmı yoksa ortaya karisikmi. ?
Pasta falan neli. ?
Iste bu nedenlerden ötürü her kadın kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerin de durabilmeli. ..
Aslında sadece o da değil. Nice akademisyen kadınlar meslek erbabı kişiler hatta avukatlar bile bir şekil de kocalari sevgilileri tarafindan manipüle edilip sindiriliyor ve acı çekiyorlar maalesef.
Allah iyiler karsilastirsin....
canım benimfulyacımmm ne kadar güzel yazmışsın çok duygulandım gerçekten ...... gözlerim doldu okurken çok teşekkür ederim Allah hayırlısı meyse hakkımızda onu nasip etsin inşallah canım çok çok sağol
Bugunun menüsü
afiyet olsun ama çakılım sanki ekmek çok olmuş gibi geldi bana13.00
4 tane burgu peynir
1 tane domates
2 tane kozlenmis yeşil biber
5 tane siyah zeytin
Karışık yeşillik
3 dilim çavdar ekmeği
Saat 15.00
3 tane ceviz
1 tane muz
17.00
Eti form çikolata kaplı 2 tane
1 kupa çay
19.00
1 tane kakaolu kurabi bütün gece kollarından sonra dayanamadım.
19.30
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Dayanamadim akşam 1 tane yedim
Uğruyorum kuzum niye uğramiyim. Okuyorum hep sizi. Bu hafta biraz ihmal ettim burayı evet.yeni grup kurunca oraya yoğunlaştım biraz.malipina tatlım buraya niye uğramıyorsun artık
Uğruyorum kuzum niye uğramiyim. Okuyorum hep sizi. Bu hafta biraz ihmal ettim burayı evet.yeni grup kurunca oraya yoğunlaştım biraz.
İyi cok şükür.Rabbim isteyen bekleyen herkese tatrsn.ayıptır söylemesi ben esime göre daha guzelimdir.bebis de bana benziyo:) benden daha güzel:)yani bana göre cokguzel.gerci kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmisSağol canım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik .?
Bebiş nasıl .? Kime benziyor.?
Çok soru sordum dimi. :)
Haaaaa haaa cok güldüm yaaEki Görüntüle 2112362
Sabah o paket burnumun ucundaydi sabaha kadar iyi uyuyabildim
Bana da öyle geliyor ama doktorun listesi 6 dilim ekmek diyor ben de anlamadim bu işi normal yedigimden fazla cumaya 1 kilo vericekmisim. Haftada 1 kilo hedef koydu ctesi ne diyecek nasıl bir program yazacak merak ediyorum (15 deneyecegim olmazsa 2000 verip eski doktoruma gidecegim ya da psikologa) yeni doktor Yaşam koçu da ayni zamanda tavsiye eden arkadaşım korkma vereceksin diyor ama umarım veririm. Para verip boşuna zaman kaybedersem çok üzülürüm. Şuan kadın doğum 300 psikolog 300 dietisyen 300 odersem ve buna 1 ay devam edersem bebekten de kilo vermek den de herseyden de vazgececegim sinir olma durumundayım kendi zayifligimi çözmek için habire para verip daha çok strese giriyorum.canım benim
afiyet olsun ama çakılım sanki ekmek çok olmuş gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?