Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya da şunu yapacagim psikologa 3 ayda sorun çözülür diyor. 3 ay psikoloğa 300 verip sonra dietisyene başlayıp ona da haftada 300 verip sonraki 3 ayda bebek dusunecegim durum bunu gösteriyor yani haftalik 300 cebimde cikmazsa rahat edemeyeceğim. Tabi bu stresle artık çocuk da isteyecek miyim onu da bilmiyorum. Şuan inanılmaz gerginim şeker yoksunlugu da hissediyorum kendime kızgınim avaz avaz bagirip ağlamak Istiyorum çünkü yemeyecegim.

Resmen patlama yaşıyorum çok gerginim açlık beni çok sinirli yaptı oysa aç değilim midem guruldamiyor bişey yok ama ben kendimi aç hissediyorum bağıra bağıra ağlamak Istiyorum. Kısıtlamaya soktuğu için mi neden böyle oldu çatlak istiyorum herseye öfke kusmak. Oysa kilomun tüm sorumlulugu bende .

canım ben 7 yıl önce 74 kilodan şok bir şekilde 84 kiloya fırlayınca ani bir kararla netten bulduğum özel bir doktora gittim. amacım akapunkturla kilo vermekti. saolsun doktorum iyiydi. akapunkturla beraber onun verdiği listeyle 65 kiloya kadar indim. kaçamaklarım da oldu. spor minimum düzeydeydi. ama verdim çok da mutlu oldum. sonra kopunca diyetten 65 de kaldım. daha sonrasına ulaşamadım. çok yoğun ve stresliydim.
ama şu an ne o doktora ne de başka birine gitmiyorum. neden biliyor musun? o zamanki listemde günde ortalama 4 ya da bazen 5 dilim esmer ekmek vardı. evet kilo verdim doğru. ama yemeklerim çok lezzetsizdi ve ekmekle doyuyordum. 65 e indikten sonra ortalama 67 kilo civarında 1,5 yıl falan kilomu korudum. sonra 69 ve 70 ler geldi derken ibre yukarı fırladı. ama ben nedeni çözmüştüm. ekmekle kilo vermiştim. sonrasında karatayı araştırdım. kitaplarını okudum. karatay hocayı dinledim. ümit aktaş, Ahmet aydın gibi doktorların kitaplarını okudum. videolarını izledim. bir de yabancı bir doktor var. buğday göbeği ve tahıl beyin diye kitapları var. sonuç olarak bunlar beynime iyice işledi. halen ekmek yiyorum ama farklı un kullanıyorum. yulaf unu, karabuğday, siyez, yulaf kepeği, kinoa falan. bunlarla ekmek yapıp minicik yiyorum. diğer öğünlerimde de yersem bu ekmekleri kullanıyorum. çok faydasını gördüm. çok yediğim zaman da bile bunları kullanmam kilo almamı önledi.
ve şu an ekmek veren listelerle kilo vermek istemiyorum. mevcut doktor ve diyetisyenler de maalesef ekmekli liste veriyor. o yüzden boşuna para vermek istemiyorum. burasıyla yavaştan motive oluyorum bu yoğunluğumda. yetiyor açıkçası.
ama sana tavsiyem şu. karbonhidratı minimum düzeyde veren bir diyetisyen bulursan senin için daha avantajlı olur çakılım.
çok ekmekli listelerde yiyecekleri tatsız tuzsuz veriyorlar. benimki öyleydi. bıkıyorsun. sonra diyetten çıkınca da saldırıyorsun. normal yiyeceklerle verirse de yavaş gidiyor. ve sürekli karbon aldığın için de insülin her daim faal. insülini düşük tutmak diyetin en önemli unsuru bunu unutma kuzum. olayın sırrı bu.

Ciddi karbon fazla diyette farkindayim bu hafta da görüşüp ona gör bir yol çizecegim olmazsa önce psikiyatr a gideceğim terapi için bakalım ctesi göreceğim. Et yiyebilsem iyi olacak ama o gün köfteyi eşim pisirdi pişerken bile midem kalktı kokusundan çok zor yedim.

çok zor bir durum senin için zor güç bir dönem Allah yar ve yardımcın olsun canım çakılım inşaallah amaçlarına tez zamanda ulaşırsın canım

Yanlislikla tiklamissin cakili gormezden gelmissin.
Cakilin adina tekrar tikla görünür yap de.

bu arada kızlar birşey itiraf edicem demekki ben üzülünce sinirlenince yemeğe saldırıyorum az çok burda bahsettim zaten biraz önce bende iştah patlaması oldu çocuklar çiko ekmek sürdüm istediler bende saldırdım ardından peynir ekmek yedim yarın toparlamam lazım bütün şu son zaman daki harcadığım emeklerin boşa çıkmasını istemiyorum kaldıki 4 ay sonra kısmet olursa düğğn var hemen yarın duruma el koymalıyım çok pişmanım yememeliydim ....

Arzu yarin hic bisey olmamis gibi kaldigin yerden devam edersen emeklerinin hic birisi boşa gitmez.
Anlık bi bosluk olarak gecer gider.
Hic sıkma canını.

Arzu yarin hic bisey olmamis gibi kaldigin yerden devam edersen emeklerinin hic birisi boşa gitmez.
Anlık bi bosluk olarak gecer gider.
Hic sıkma canını.
aynen öyle yapmayı düşünüyorum yedim diye ah gitti kilo aldım bitti artık felan deyip kendimi yanlış yöne saptırmamaya çalışıyorum o oandı bitti diyorum sadece ertesi gün normalden daha az tuttummu öğünümü birazda hareket eklersem toparlarım inşallah diye düşünüyorum canım mantık yürütmeliyim boşluğa düşmemeliyim pişmanlık beni doğru yolu ve mantığımı yürütmemi tetikliyor heralde offf ne zor güçlü olmaya çalışmak savaşmak allah hepimize irade güç kuvvet sağlık versin inşallah canım

Ben senin yerin de olsam çakıl önce psikoloğa giderim...
Çok mutsuzsun bunu çözmen gerekiyor...
tek başına çözemiyorsun o zaman profesyonel destek almalısın..

Şimdiye kadar devlet özel bin tane diyetisyene gittim heralde...
Hepsi bol ekmekli hele en son gittiğim özel bir diyetisyen unutmuyorum 12 dilim ekmek yazmıştı.. sanırsın profesyonel spocuyum deli gibi idmana çıkıyorum :)
Şimdi takibimi yapan bariatrik diyetisyenin listesinde en başta protein sonra süt ürünleri sonra sebze meyve en son tahıl grubu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…