Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu haftasonlari arkadaslar

Isil kolay gelsin cnm

Yena sen biliyosundur cnm bonusda kötü bisey yok degilmi
Teşekkürler canım

ISILDURU kızın dogum günü kutlu olsun.nice saglikli hayırlı yılları olsun.kolaylklar diliyorum sana.bunlar tatlı yorgunluklar
Amin canım çok sağol

Valla ilk kez kalkistim böyle bir işe daha önce biz bize yapıyorduk dogum günlerini bir dahada yapmam konsept çizgi film kahramanı, pasta çikolata muz frambuazli, aslında hava iyi olsa havuz başında yapardım çok güzel oyun parkı ve oturmaya masalar var çardak vs var ama malum kış genede teklif edicem bugün hava güzeldi isterlerse oraya gecebiliriz

Eski usul diet veriyorlar demekki yeniliklere uymak da gerekli. Ben psikolog araştırmaya devam edim önceliği ona verirsem daha iyi olur gibi

Gunaydin mutlu pazarlar ♡

Bir miktar yogunluk ve bir miktar benim bunalım kafeyle ilgili durumlar.....gelemedim...bir sure gelmiyim dedim...

KK benim icin degerli siz benim icin cok önemlisiniz ♡

Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum biraz yeniymişim gibi.
Bu ara beni böyle idare edin olur mu? Sormayında nen var kuzum diye ♡ öyle işte gelip gecicidir hersey. Allah saglik sihhat versin yeter ki....

Liste icin taze mezun YENA ya pek cok tsk eder operim ♡

4-5 gündür diyet yapmiyorum bugunde yapmiycam.
Kaldigim yerden devam edecegim illaki mecbur.

Yeni bisey paylaşayim.
Halam ve kuzenimle kilo verme iddiasina girdik. Baya parali hediyeli bisey.
Kazanana kaybedenler birlesip bir suru sey alicaklar.
15 mayisa kadar 10 kilo.
Onlar calisiyor ben calismiyorum. Yani ozetle kaybedemem. Bayramda irezil olmakta var

Pek heycanli olmayi nasip etsin allahim bana.

Tesekkurler insalah bu grup bana iyi gelir kabul ettiğiniz icinde teşekürler: )

Kendini tanıtırmisin
Kaç kilosun kilo alma sebebin ve nasıl bir yol izleyeceksin Zayıflamak icin

Eski usul diet veriyorlar demekki yeniliklere uymak da gerekli. Ben psikolog araştırmaya devam edim önceliği ona verirsem daha iyi olur gibi

Bence de öyle yap cakilcim. .
Çünkü psikolojik olarak güçlü ve hazır olmayınca beslenmede degisiklik olmuyor

Prestij meselesi oldu artık bonuscum
Kesinlikle vermelisin.
Düşünsene hem kilo vereceksin hem üst baş sahibi olucaksin katmerli katmerli bir iddia; )

Mutlu pazarlar
Daha ev halkı uyanmadı
Dün çok yedim malesef kahvaltıda fazla yememem lazım
Öğlen olacak gerçi biz yapana kadar
Neyse sonrasında dışarı çıkacağız kısa bir aile ziyareti sonrası yürüyüş İnşaAllah
Dün de öyle yorulmusum ki daha kendime gelemedim
Bonus la beraber ben de ramazana 10 kilo eksik başlamak istiyorum

Hadi biz de iddiaya girelim asucum

Elif 24 yasindayim okul oncesi ogretmenligi son sinif ogrencisiyim kucukken cok zayiftim universiteye baslayinca kilo aldim stres sehir disinda okuma derken birde baktim 94.2 kilo olmusum liseden mezun oldugumda 51 kiloydum 4 subatta kadınlar kulübünü buldum 2 haftada 6.7 kilo verdim ablam diyetisyen o diyet listesi hazirladi ona uyuyorum 55 kiloyada kadar kilo vermek istiyorum

Şimdiye kadar devlet özel bin tane diyetisyene gittim heralde...
evet canım doğrusu o zaten. buğdayın zaten genetiği değiştirilmiş. üstüne hepsinin glisemik indeksi patlamış. beyazıydı esmeriydi farkı yok artık. dinlemek lazım. onu bunu bırak be tüm karbonhidratları azalttığım günlerde vücudumun tepkisini de görüyorum. vücut resmen relaks oluyor.

bana diyetisyenim tam tahıl ekmek günde 4 dilim vermişti sabah 2 dil öğlen 1 dil. akşam 1 dil. vermişti
akşamı kestik sabahı 1 e düşürdük şuanda oşekilde ama aeada kaçamk oluyo işte bugün en büyüğüdü kaçamağın
akşam hiç gerek yok bence de.

Tesekkurler insalah bu grup bana iyi gelir kabul ettiğiniz icinde teşekürler: )
hoşgeldin canım aramıza.

Gunaydin mutlu pazarlar ♡
bonusum hadi o zaman harekete geç. bak ucunda mis gibi hediyeler var
Dünden kayinvaldem var..
Yatiya kaldı.
Baba oğul yüzmeden dönsün diye bekliyoruz.
Sonra dışarı çıkıcaz kahvaltıya ..
Sizlerin planı nedir.? :)

iyi gezmeler canım. ben kalktım kahvaltı yaptık. bugün evdeyim. işlerim var. leslie yapmak istiyorum arada. öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…