- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Teşekkürler canımMutlu haftasonlari arkadaslar
Isil kolay gelsin cnm
Yena sen biliyosundur cnm bonusda kötü bisey yok degilmi
Yaa ne önemi var canım. Oluyo öyle bazen..
Takılma sen Iyi ol gerisi boş. .
Pek methediliyor ama ben hiç sevmedim ..
Sen de yemeyerek tabii ki çok güzel hareket yapmışsın. Alkış
Amaneyyy. . Bir daha Asla yapmam evde öyle büyük organizasyon. Bir kez yaptım palyaço falan olmasına rağmen 30 dakikadan sonra başladı huysuzlugu çocukların...
Sana kolay gelsin bacım :)
Valla ilk kez kalkistim böyle bir işe daha önce biz bize yapıyorduk dogum günlerini bir dahada yapmam konsept çizgi film kahramanı, pasta çikolata muz frambuazli, aslında hava iyi olsa havuz başında yapardım çok güzel oyun parkı ve oturmaya masalar var çardak vs var ama malum kış genede teklif edicem bugün hava güzeldi isterlerse oraya gecebiliriz
Konsept varmı yoksa ortaya karisikmi. ?
Pasta falan neli. ?
Iste bu nedenlerden ötürü her kadın kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerin de durabilmeli. ..
Aslında sadece o da değil. Nice akademisyen kadınlar meslek erbabı kişiler hatta avukatlar bile bir şekil de kocalari sevgilileri tarafindan manipüle edilip sindiriliyor ve acı çekiyorlar maalesef.
Allah iyiler karsilastirsin....
Amin canım çok sağolISILDURU kızın dogum günü kutlu olsun.nice saglikli hayırlı yılları olsun.kolaylklar diliyorum sana.bunlar tatlı yorgunluklar
Merhaba forumda gordum merak ettim bayagida aktif bir gruba benziyor gruba alim var mi
artıkk görüyorum canımmm seniii
Tesekkurler insalah bu grup bana iyi gelir kabul ettiğiniz icinde teşekürler: )Merhaba
Buyrun tabii...yolu sevgiden geçen herkese açık grubumuz :)
Ben senin yerin de olsam çakıl önce psikoloğa giderim...
Çok mutsuzsun bunu çözmen gerekiyor...
tek başına çözemiyorsun o zaman profesyonel destek almalısın..
Şimdiye kadar devlet özel bin tane diyetisyene gittim heralde...
Hepsi bol ekmekli hele en son gittiğim özel bir diyetisyen unutmuyorum 12 dilim ekmek yazmıştı.. sanırsın profesyonel spocuyum deli gibi idmana çıkıyorum :)
Şimdi takibimi yapan bariatrik diyetisyenin listesinde en başta protein sonra süt ürünleri sonra sebze meyve en son tahıl grubu...
Tesekkurler insalah bu grup bana iyi gelir kabul ettiğiniz icinde teşekürler: )
Eski usul diet veriyorlar demekki yeniliklere uymak da gerekli. Ben psikolog araştırmaya devam edim önceliği ona verirsem daha iyi olur gibi
Gunaydin mutlu pazarlar ♡
Bir miktar yogunluk ve bir miktar benim bunalım kafeyle ilgili durumlar.....gelemedim...bir sure gelmiyim dedim...
KK benim icin degerli siz benim icin cok önemlisiniz ♡
Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum biraz yeniymişim gibi.
Bu ara beni böyle idare edin olur mu? Sormayında nen var kuzum diye ♡ öyle işte gelip gecicidir hersey. Allah saglik sihhat versin yeter ki....
Liste icin taze mezunYENA ya pek cok tsk eder operim ♡
4-5 gündür diyet yapmiyorum bugunde yapmiycam.
Kaldigim yerden devam edecegim illaki mecbur.
Yeni bisey paylaşayim.
Halam ve kuzenimle kilo verme iddiasina girdik. Baya parali hediyeli bisey.
Kazanana kaybedenler birlesip bir suru sey alicaklar.
15 mayisa kadar 10 kilo.
Onlar calisiyor ben calismiyorum. Yani ozetle kaybedemem. Bayramda irezil olmakta var
Pek heycanli olmayi nasip etsin allahim bana.
Mutlu pazarlar
Daha ev halkı uyanmadı
Dün çok yedim malesef kahvaltıda fazla yememem lazım
Öğlen olacak gerçi biz yapana kadar
Neyse sonrasında dışarı çıkacağız kısa bir aile ziyareti sonrası yürüyüş İnşaAllah
Dün de öyle yorulmusum ki daha kendime gelemedim
Bonus la beraber ben de ramazana 10 kilo eksik başlamak istiyorum
Şimdiye kadar devlet özel bin tane diyetisyene gittim heralde...
evet canım doğrusu o zaten. buğdayın zaten genetiği değiştirilmiş. üstüne hepsinin glisemik indeksi patlamış. beyazıydı esmeriydi farkı yok artık. dinlemek lazım. onu bunu bırak be tüm karbonhidratları azalttığım günlerde vücudumun tepkisini de görüyorum. vücut resmen relaks oluyor.Hepsi bol ekmekli hele en son gittiğim özel bir diyetisyen unutmuyorum 12 dilim ekmek yazmıştı.. sanırsın profesyonel spocuyum deli gibi idmana çıkıyorum :)
Şimdi takibimi yapan bariatrik diyetisyenin listesinde en başta protein sonra süt ürünleri sonra sebze meyve en son tahıl grubu...
bana diyetisyenim tam tahıl ekmek günde 4 dilim vermişti sabah 2 dil öğlen 1 dil. akşam 1 dil. vermişti
akşam hiç gerek yok bence de.akşamı kestik sabahı 1 e düşürdük şuanda oşekilde ama aeada kaçamk oluyo işte bugün en büyüğüdü kaçamağın
hoşgeldin canım aramıza.Tesekkurler insalah bu grup bana iyi gelir kabul ettiğiniz icinde teşekürler: )
Gunaydin mutlu pazarlar ♡
bonusum hadi o zaman harekete geç. bak ucunda mis gibi hediyeler varBir miktar yogunluk ve bir miktar benim bunalım kafeyle ilgili durumlar.....gelemedim...bir sure gelmiyim dedim...
KK benim icin degerli siz benim icin cok önemlisiniz ♡
Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum biraz yeniymişim gibi.
Bu ara beni böyle idare edin olur mu? Sormayında nen var kuzum diye ♡ öyle işte gelip gecicidir hersey. Allah saglik sihhat versin yeter ki....
Liste icin taze mezunYENA ya pek cok tsk eder operim ♡
4-5 gündür diyet yapmiyorum bugunde yapmiycam.
Kaldigim yerden devam edecegim illaki mecbur.
Yeni bisey paylaşayim.
Halam ve kuzenimle kilo verme iddiasina girdik. Baya parali hediyeli bisey.
Kazanana kaybedenler birlesip bir suru sey alicaklar.
15 mayisa kadar 10 kilo.
Onlar calisiyor ben calismiyorum. Yani ozetle kaybedemem. Bayramda irezil olmakta var
Pek heycanli olmayi nasip etsin allahim bana.
Dünden kayinvaldem var..
Yatiya kaldı.
Baba oğul yüzmeden dönsün diye bekliyoruz.
Sonra dışarı çıkıcaz kahvaltıya ..
Sizlerin planı nedir.? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?