Hoa buldum: )evet canım doğrusu o zaten. buğdayın zaten genetiği değiştirilmiş. üstüne hepsinin glisemik indeksi patlamış. beyazıydı esmeriydi farkı yok artık. dinlemek lazım. onu bunu bırak be tüm karbonhidratları azalttığım günlerde vücudumun tepkisini de görüyorum. vücut resmen relaks oluyor.
akşam hiç gerek yok bence de.
hoşgeldin canım aramıza.
bonusum hadi o zaman harekete geç. bak ucunda mis gibi hediyeler var
iyi gezmeler canım. ben kalktım kahvaltı yaptık. bugün evdeyim. işlerim var. leslie yapmak istiyorum arada. öyle yani.
senin hikayen bana benziyor. ben de seneler önce üniversitede kilo almıştım. ben de liseden mezun olduğumda 50-51 kiloydum. üniversiteden ortalama 69-70 kilo ile ayrıldım. sonra da üzerine eklendi. umarım en kısa sürede sağlıkla kolaylıkla verirsin tatlım kilolarını.Elif 24 yasindayim okul oncesi ogretmenligi son sinif ogrencisiyim kucukken cok zayiftim universiteye baslayinca kilo aldim stres sehir disinda okuma derken birde baktim 94.2 kilo olmusum liseden mezun oldugumda 51 kiloydum 4 subatta kadınlar kulübünü buldum 2 haftada 6.7 kilo verdim ablam diyetisyen o diyet listesi hazirladi ona uyuyorum 55 kiloyada kadar kilo vermek istiyorum
Tesekkurler insallah bakalim gunluk menu su spor paylasimi yapiyor muyuz yada gunluk yapmam gereken seyler var misenin hikayen bana benziyor. ben de seneler önce üniversitede kilo almıştım. ben de liseden mezun olduğumda 50-51 kiloydum. üniversiteden ortalama 69-70 kilo ile ayrıldım. sonra da üzerine eklendi. umarım en kısa sürede sağlıkla kolaylıkla verirsin tatlım kilolarını.
evet canım. akşam ağzımız kapandıktan sonra sabah öğle akşam ve aralar varsa saatli olarak menü paylaşıyoruz. günlük içilen su lt olarak ve varsa spor.Tesekkurler insallah bakalim gunluk menu su spor paylasimi yapiyor muyuz yada gunluk yapmam gereken seyler var mi
Tamam aksam paylasim yaparim sagolun:)evet canım. akşam ağzımız kapandıktan sonra sabah öğle akşam ve aralar varsa saatli olarak menü paylaşıyoruz. günlük içilen su lt olarak ve varsa spor.
günaydın canım kolay gelsin mutlu gezmelerGunaydin,hanimlar
Dün gezme işini yaptim,bugün iş yapmaca,sonrasinda yüzme.
Hoşgeldin aramiza canım.. Grubumuzun en genç uyesi olacaksin,bildigim kadariyla. Ablanin diyetisyen olmasi da isini kolaylastiracaktir. Geriye motivasyon ve irade kaldi onu da burda bulacaksin inşallahElif 24 yasindayim okul oncesi ogretmenligi son sinif ogrencisiyim kucukken cok zayiftim universiteye baslayinca kilo aldim stres sehir disinda okuma derken birde baktim 94.2 kilo olmusum liseden mezun oldugumda 51 kiloydum 4 subatta kadınlar kulübünü buldum 2 haftada 6.7 kilo verdim ablam diyetisyen o diyet listesi hazirladi ona uyuyorum 55 kiloyada kadar kilo vermek istiyorum
hoş geldin canım azmin daim olsun başarılar dilerim en kısa sürede kafandaki hedef kilona ulaşmanı dilerimTamam aksam paylasim yaparim sagolun:)
Kız ,gezme yok bugün ,iş-güç,temizlik var.kahvalti bitti,kahve içip başlayacağim.günaydın canım kolay gelsin mutlu gezmeler
Hosbuldum tesekkurler bende 2 abla var ikiside diyetisyen ama ben bu kadar kiloyum bakalim insallah ise yariyor verdigi liste: )Hoşgeldin aramiza canım.. Grubumuzun en genç uyesi olacaksin,bildigim kadariyla. Ablanin diyetisyen olmasi da isini kolaylastiracaktir. Geriye motivasyon ve irade kaldi onu da burda bulacaksin inşallah
Hos buldum insallah ulasirim hedef kiloma tesekkurler:)hoş geldin canım azmin daim olsun başarılar dilerim en kısa sürede kafandaki hedef kilona ulaşmanı dilerim
evet canım iş için kolay gelsin dedim hımmm yüzmeye gidiceksin ozaman mutlu yüzmeler bol kilo vermeler olsunKız ,gezme yok bugün ,iş-güç,temizlik var.kahvalti bitti,kahve içip başlayacağim.
Hadi inşallah. Emeklerini boşa goturme sakın,çok uğraştin,cabaladin.,sen seni bildikten sonra kim ne derse desin, takma. Seni seviyoruz hepimizben bügün güne 500 ml ılık su ile başladım bugün şimdilik sadece kahve içiyorum dün gece ki kaçamağın bedelini ödemem lazım öğlen öğünüme kadar sıkıcam sıvıyla idaee edicem öğlen güzel bir sebze yemeği yapmayı planlıyorum yani kaldığım yerden devam kısmet olırsa cancazlarımmm
aşkımmmHadi inşallah. Emeklerini boşa goturme sakın,çok uğraştin,cabaladin.,sen seni bildikten sonra kim ne derse desin, takma. Seni seviyoruz hepimiz
bende iki gündür kaçamak yaptım iyice. bol bol karbo aldım. bugün normal başladım. yemeyeceğim ama. 80 lerden iyice uzaklaşmak istiyorum.ben bügün güne 500 ml ılık su ile başladım bugün şimdilik sadece kahve içiyorum dün gece ki kaçamağın bedelini ödemem lazım öğlen öğünüme kadar sıkıcam sıvıyla idaee edicem öğlen güzel bir sebze yemeği yapmayı planlıyorum yani kaldığım yerden devam kısmet olırsa cancazlarımmm
evett yaaa çok çaba gösteriyoruz ama arada can bu çekiyo istiyor hayatım napalım yani arada yicez ama artık bilinçliyiz yedikten sonra artık telafi etmeyi öğrendik çok şükür hemen frene bassıyoruz artık bu şekilde devam edersek zaren hem hedef kilomuza geliriz hemde arada canımızınistediklerini yemiş oluruz böylesi iyi bizim için başarıxaz inşallah fulyammm artık kendimizi tanıdık daha o eski kilolara zaten çıkmayız diye düşğnüyorum bir ayağımız yaşam boyunca bizim frende olmalı hayatımbende iki gündür kaçamak yaptım iyice. bol bol karbo aldım. bugün normal başladım. yemeyeceğim ama. 80 lerden iyice uzaklaşmak istiyorum.
Aman sakın,ne güzel gidiyorsun son zamanlarda,seninle motive oluyoruz,bizi de yakmabende iki gündür kaçamak yaptım iyice. bol bol karbo aldım. bugün normal başladım. yemeyeceğim ama. 80 lerden iyice uzaklaşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?