Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoa buldum: )

senin hikayen bana benziyor. ben de seneler önce üniversitede kilo almıştım. ben de liseden mezun olduğumda 50-51 kiloydum. üniversiteden ortalama 69-70 kilo ile ayrıldım. sonra da üzerine eklendi. umarım en kısa sürede sağlıkla kolaylıkla verirsin tatlım kilolarını.

Tesekkurler insallah bakalim gunluk menu su spor paylasimi yapiyor muyuz yada gunluk yapmam gereken seyler var mi

Tesekkurler insallah bakalim gunluk menu su spor paylasimi yapiyor muyuz yada gunluk yapmam gereken seyler var mi
evet canım. akşam ağzımız kapandıktan sonra sabah öğle akşam ve aralar varsa saatli olarak menü paylaşıyoruz. günlük içilen su lt olarak ve varsa spor.

ben bügün güne 500 ml ılık su ile başladım bugün şimdilik sadece kahve içiyorum dün gece ki kaçamağın bedelini ödemem lazım öğlen öğünüme kadar sıkıcam sıvıyla idaee edicem öğlen güzel bir sebze yemeği yapmayı planlıyorum yani kaldığım yerden devam kısmet olırsa cancazlarımmm

Hoşgeldin aramiza canım.. Grubumuzun en genç uyesi olacaksin,bildigim kadariyla. Ablanin diyetisyen olmasi da isini kolaylastiracaktir. Geriye motivasyon ve irade kaldi onu da burda bulacaksin inşallah

Hoşgeldin aramiza canım.. Grubumuzun en genç uyesi olacaksin,bildigim kadariyla. Ablanin diyetisyen olmasi da isini kolaylastiracaktir. Geriye motivasyon ve irade kaldi onu da burda bulacaksin inşallah
Hosbuldum tesekkurler bende 2 abla var ikiside diyetisyen ama ben bu kadar kiloyum bakalim insallah ise yariyor verdigi liste: )

Hadi inşallah. Emeklerini boşa goturme sakın,çok uğraştin,cabaladin.,sen seni bildikten sonra kim ne derse desin, takma. Seni seviyoruz hepimiz

bende iki gündür kaçamak yaptım iyice. bol bol karbo aldım. bugün normal başladım. yemeyeceğim ama. 80 lerden iyice uzaklaşmak istiyorum.

bende iki gündür kaçamak yaptım iyice. bol bol karbo aldım. bugün normal başladım. yemeyeceğim ama. 80 lerden iyice uzaklaşmak istiyorum.
evett yaaa çok çaba gösteriyoruz ama arada can bu çekiyo istiyor hayatım napalım yani arada yicez ama artık bilinçliyiz yedikten sonra artık telafi etmeyi öğrendik çok şükür hemen frene bassıyoruz artık bu şekilde devam edersek zaren hem hedef kilomuza geliriz hemde arada canımızınistediklerini yemiş oluruz böylesi iyi bizim için başarıxaz inşallah fulyammm artık kendimizi tanıdık daha o eski kilolara zaten çıkmayız diye düşğnüyorum bir ayağımız yaşam boyunca bizim frende olmalı hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…