Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

15 Mayıs da çifte mutluluk yaşarsın insallah. Biz seni tutuyoruz.

aynen kuzum. ayar her zaman olmalı hayatımızda.

takım kapanınca kilo aldım bissürü.tartıya çıkmaya korkuyorum artık
Oooyyy çabuk toparla bu günden intibaren eski listelerine geri dön şimdiye kadar ne yedin yaz sonrasında ne yiyeceksin

Bak ben 97 İken bir saldım bir ileri iki geri şimdi 115 kiloyum hala dikiş tutturmaya çalışıyorum yazdımki benim gibi olma diye çokta mutsuzum bu durumdan

Biliyom kuzum dikkat etmem lazım cumadan beri toparlanmaya çalışıyorum.bi haftada 3 kilo almışım.çoğu ödemdir inşallah.üç gündür spora da başladım hayırlısı olur inşallah

Tatlış iyiki doğmuş annesi nice nice sağlıklı senelere :)

Ve kolay gelsin :)

Biliyom kuzum dikkat etmem lazım cumadan beri toparlanmaya çalışıyorum.bi haftada 3 kilo almışım.çoğu ödemdir inşallah.üç gündür spora da başladım hayırlısı olur inşallah
Tamam canım sporda başlamışsın iyi beslenmenide düzene koyarsan süper olur kolay gelsin öpüyorum :)

Günaydın
Mutlu pazarlar

Bende şaşırdım kaldım Çarşamba günü diyetisyen kontrolümüz var diyetisyen 12 seansı 1800 tl ye al diyor o zaman her seans 150 ye gelicek.

Bende biz geleceğiz fakat her seansta 150 vereyim diyorum kabul etmiyor normalde bir seansı 200 tl bir anda 1800 tl vermek beni zorlayacak

Napsam acaba

dur kaçma
senin diyetisyen ne oldu gidiyodun bırakmadın inşallah
Canım ben diyetisyene gitmiyorum kızımı götürüyorum oda sporcu ve 15 yaşında olduğu için listesi çok kalabalık 2750 kalorilere kadar çıkıyor yanii sana bana uygun değil günlük 8 öğünü var tabi bugün pazar sabah 8 de kalkmadığı için 5 öğün falan olur.....

Bence çok heyecanlı şimdi 10 Mayıs'a kadar kim önce 10 kilo verirse birinci mi olucak?

Sen yaparsın ki :)

Dünden kayinvaldem var..
Yatiya kaldı.
Baba oğul yüzmeden dönsün diye bekliyoruz.
Sonra dışarı çıkıcaz kahvaltıya ..

Sizlerin planı nedir.? :)

Size afiyet olsun iyi gezmeler :)

Evdeyim kendimi zorlayarak biraz temizlik yapmayı düşünüyorum yatak beni çağırıyor

Aaaaayy ne tembelim

Canim yapabileceğini biliyorum sadece sileklenme vakti yapabiliriz. Benim bebek işi Mayıs ertelendi çünkü ben ağzımi tutamadim. 2 gündür çok sikiyorum kendimi 14 martta size foto göndereceğim öncesi sonrası hadi sen de yap benim gibi yarım bir foto koy 14 martta bakalım neredeyiz ne degistirmisiz. Dusuncelerimizde neler degismis. Ben her daim bildiğim kadarıyla burdayım yanındayım aynı yoldayiz

Dünden kayinvaldem var..
Yatiya kaldı.
Baba oğul yüzmeden dönsün diye bekliyoruz.
Sonra dışarı çıkıcaz kahvaltıya ..

Sizlerin planı nedir.? :)
Ben sabahtan spora basladim şimdi de yürüyüşe çıkıp market alışverişi yapıp geleceğim sonra da tchibo ya gidip değişik şeyler var mı bakacağım sonra kendime ödül verip law de bir şey gördüm ona bakacağım ve olursa alacagim her atak gecirdigimde başarılı geçerse kendime yeni birsey alacağım buna karar verdim. Ödül ceza ilişkisi dün gece bişey yemeden atlattim çok zor geldi ama başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…