Aman sakın,ne güzel gidiyorsun son zamanlarda,seninle motive oluyoruz,bizi de yakma
15 Mayıs da çifte mutluluk yaşarsın insallah. Biz seni tutuyoruz.Gunaydin mutlu pazarlar ♡
Bir miktar yogunluk ve bir miktar benim bunalım kafeyle ilgili durumlar.....gelemedim...bir sure gelmiyim dedim...
KK benim icin degerli siz benim icin cok önemlisiniz ♡
Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum biraz yeniymişim gibi.
Bu ara beni böyle idare edin olur mu? Sormayında nen var kuzum diye ♡ öyle işte gelip gecicidir hersey. Allah saglik sihhat versin yeter ki....
Liste icin taze mezun @YENA ya pek cok tsk eder operim ♡
4-5 gündür diyet yapmiyorum bugunde yapmiycam.
Kaldigim yerden devam edecegim illaki mecbur.
Yeni bisey paylaşayim.
Halam ve kuzenimle kilo verme iddiasina girdik. Baya parali hediyeli bisey.
Kazanana kaybedenler birlesip bir suru sey alicaklar.
15 mayisa kadar 10 kilo.
Onlar calisiyor ben calismiyorum. Yani ozetle kaybedemem. Bayramda irezil olmakta var
Pek heycanli olmayi nasip etsin allahim bana.
aynen kuzum. ayar her zaman olmalı hayatımızda.evett yaaa çok çaba gösteriyoruz ama arada can bu çekiyo istiyor hayatım napalım yani arada yicez ama artık bilinçliyiz yedikten sonra artık telafi etmeyi öğrendik çok şükür hemen frene bassıyoruz artık bu şekilde devam edersek zaren hem hedef kilomuza geliriz hemde arada canımızınistediklerini yemiş oluruz böylesi iyi bizim için başarıxaz inşallah fulyammm artık kendimizi tanıdık daha o eski kilolara zaten çıkmayız diye düşğnüyorum bir ayağımız yaşam boyunca bizim frende olmalı hayatım
günaydın canımm özledim kızz seni malip uzun zaman dır şeettiremedik dur bi öpecem senigünaydın hatunlar
heee öpgünaydın canımm özledim kızz seni malip uzun zaman dır şeettiremedik dur bi öpecem seni
ayyyyy çokk tattlıııııheee öp
takım kapanınca kilo aldım bissürü.tartıya çıkmaya korkuyorum artıkayyyyy çokk tattlııııı
Oooyyy çabuk toparla bu günden intibaren eski listelerine geri dön şimdiye kadar ne yedin yaz sonrasında ne yiyeceksintakım kapanınca kilo aldım bissürü.tartıya çıkmaya korkuyorum artık
Hoşgeldin listen nasıl merak ettim şanslısın 2 diyetisyen ablan var :)Hos buldum insallah ulasirim hedef kiloma tesekkurler:)
Biliyom kuzum dikkat etmem lazım cumadan beri toparlanmaya çalışıyorum.bi haftada 3 kilo almışım.çoğu ödemdir inşallah.üç gündür spora da başladım hayırlısı olur inşallahOooyyy çabuk toparla bu günden intibaren eski listelerine geri dön şimdiye kadar ne yedin yaz sonrasında ne yiyeceksin
Bak ben 97 İken bir saldım bir ileri iki geri şimdi 115 kiloyum hala dikiş tutturmaya çalışıyorum yazdımki benim gibi olma diye çokta mutsuzum bu durumdan
Tatlış iyiki doğmuş annesi nice nice sağlıklı senelere :)Valla ilk kez kalkistim böyle bir işe daha önce biz bize yapıyorduk dogum günlerini bir dahada yapmam konsept çizgi film kahramanı, pasta çikolata muz frambuazli, aslında hava iyi olsa havuz başında yapardım çok güzel oyun parkı ve oturmaya masalar var çardak vs var ama malum kış genede teklif edicem bugün hava güzeldi isterlerse oraya gecebiliriz
Tamam canım sporda başlamışsın iyi beslenmenide düzene koyarsan süper olur kolay gelsin öpüyorum :)Biliyom kuzum dikkat etmem lazım cumadan beri toparlanmaya çalışıyorum.bi haftada 3 kilo almışım.çoğu ödemdir inşallah.üç gündür spora da başladım hayırlısı olur inşallah
dur kaçmaTamam canım sporda başlamışsın iyi beslenmenide düzene koyarsan süper olur kolay gelsin öpüyorum :)
Bana da öyle geliyor ama doktorun listesi 6 dilim ekmek diyor ben de anlamadim bu işi normal yedigimden fazla cumaya 1 kilo vericekmisim. Haftada 1 kilo hedef koydu ctesi ne diyecek nasıl bir program yazacak merak ediyorum (15 deneyecegim olmazsa 2000 verip eski doktoruma gidecegim ya da psikologa) yeni doktor Yaşam koçu da ayni zamanda tavsiye eden arkadaşım korkma vereceksin diyor ama umarım veririm. Para verip boşuna zaman kaybedersem çok üzülürüm. Şuan kadın doğum 300 psikolog 300 dietisyen 300 odersem ve buna 1 ay devam edersem bebekten de kilo vermek den de herseyden de vazgececegim sinir olma durumundayım kendi zayifligimi çözmek için habire para verip daha çok strese giriyorum.
Günaydın
Mutlu pazarlar
Canım ben diyetisyene gitmiyorum kızımı götürüyorum oda sporcu ve 15 yaşında olduğu için listesi çok kalabalık 2750 kalorilere kadar çıkıyor yanii sana bana uygun değil günlük 8 öğünü var tabi bugün pazar sabah 8 de kalkmadığı için 5 öğün falan olur.....dur kaçma
senin diyetisyen ne oldu gidiyodun bırakmadın inşallah
Bence çok heyecanlı şimdi 10 Mayıs'a kadar kim önce 10 kilo verirse birinci mi olucak?Gunaydin mutlu pazarlar ♡
Bir miktar yogunluk ve bir miktar benim bunalım kafeyle ilgili durumlar.....gelemedim...bir sure gelmiyim dedim...
Bu ara beni böyle idare edin olur mu? Sormayında nen var kuzum diye ♡ öyle işte gelip gecicidir hersey. Allah saglik sihhat versin yeter ki....
Yeni bisey paylaşayim.
15 mayisa kadar 10 kilo.
Onlar calisiyor ben calismiyorum. Yani ozetle kaybedemem. Bayramda irezil olmakta var
Dünden kayinvaldem var..
Yatiya kaldı.
Baba oğul yüzmeden dönsün diye bekliyoruz.
Sonra dışarı çıkıcaz kahvaltıya ..
Sizlerin planı nedir.? :)
Gunaydin mutlu pazarlar ♡
Yeni bisey paylaşayim.
15 mayisa kadar 10 kilo.
Ben sabahtan spora basladim şimdi de yürüyüşe çıkıp market alışverişi yapıp geleceğim sonra da tchibo ya gidip değişik şeyler var mı bakacağım sonra kendime ödül verip law de bir şey gördüm ona bakacağım ve olursa alacagim her atak gecirdigimde başarılı geçerse kendime yeni birsey alacağım buna karar verdim. Ödül ceza ilişkisi dün gece bişey yemeden atlattim çok zor geldi ama başardımDünden kayinvaldem var..
Yatiya kaldı.
Baba oğul yüzmeden dönsün diye bekliyoruz.
Sonra dışarı çıkıcaz kahvaltıya ..
Sizlerin planı nedir.? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?