Hadi hepimiz girelim ben de varım hatta benim niyetim nisan a kadar 10 kilo vermek en az iddiaya girerseniz ben de varım hatta öncesi sonrası bile yapabiliriz foto ile bakalım ne kadar değişeceğizHadi biz de iddiaya girelim asucum
Mutlu pazarlar
Çok güzelsiniz, sizleri seviyorum, benim için değerlisiniz ve iyiki varsınız canlarım
Hosbuldum tesekkurler bende 2 abla var ikiside diyetisyen ama ben bu kadar kiloyum bakalim insallah ise yariyor verdigi liste: )
Bana da zor geldi bende sean tek gelirsem 300 alıyorlar toplu vermek mantıklı zaten doktor 3 ay devam zorunlulugu veriyor. Bakalım nasıl olacak ya kredi çekeceğim ya da kk na taksit yapacağım bakalım bu ay alternatif bulamazsam durum bunu gösteriyor. 3 ay sıkıntılı ve 3 aylık doktor parasini 2 yıl ödeyeceğim.Bende şaşırdım kaldım Çarşamba günü diyetisyen kontrolümüz var diyetisyen 12 seansı 1800 tl ye al diyor o zaman her seans 150 ye gelicek.
Bende biz geleceğiz fakat her seansta 150 vereyim diyorum kabul etmiyor normalde bir seansı 200 tl bir anda 1800 tl vermek beni zorlayacak
Napsam acaba
kızlar ben bile şaşırdım leslie 3 mil yaptım. vücut hamlaştığı için ve de halsiz olduğu için zorladı ama yine de tamamladım
yok ben bize uygun mu diye demedim sen de gidecektin sanki karar vermiştin öyle hatırlıyorumCanım ben diyetisyene gitmiyorum kızımı götürüyorum oda sporcu ve 15 yaşında olduğu için listesi çok kalabalık 2750 kalorilere kadar çıkıyor yanii sana bana uygun değil günlük 8 öğünü var tabi bugün pazar sabah 8 de kalkmadığı için 5 öğün falan olur.....
Evet maddiyat zorluyor ne kötü. doluya koyuyoruz almıyor boşa koyuyoruz dolmuyor .....Bana da zor geldi bende sean tek gelirsem 300 alıyorlar toplu vermek mantıklı zaten doktor 3 ay devam zorunlulugu veriyor. Bakalım nasıl olacak ya kredi çekeceğim ya da kk na taksit yapacağım bakalım bu ay alternatif bulamazsam durum bunu gösteriyor. 3 ay sıkıntılı ve 3 aylık doktor parasini 2 yıl ödeyeceğim.
Yok canım ben diyetisyene gideceğim demedim kızımı götürüyorum onun listesinde sağlıklı miktarı azaltarak bende uygulamaya çalışıyorum gibi gibiiyok ben bize uygun mu diye demedim sen de gidecektin sanki karar vermiştin öyle hatırlıyorum
saçmalama dönem dönem hepimizde oluyor canım bende bu ara bir ileri bir geri bocalamadayım bu hafta rartı günüm de 150 200 gr arası bişe vermişim oysa devam edebilseydim 1 kg vermem gerekirdi dahasa alabirdimde çünkü b nde zorlanıyorum inan ama napalım alıcaz vericez yavaş yavaş düzene hdefe gelicez inşallah buraya sık uğra bence boşlama bende bu hafra misafir yüzüne boşladım v remedim iyi olcak inş canımtakım kapanınca kilo aldım bissürü.tartıya çıkmaya korkuyorum artık
1400 kalorilik listemSenin listen nasıl beslenmen hangi agirlikta ben de liste uyguluyorum
1400 kalorilik listem
Sabah 1yumurta 1kkpeynir 5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara meyve
Oglen 5yemek kasigi sebze yemegi 1dilim ekmek yogurt
Ara 1 meyve
Aksam 5 yemek kasigi sebze yemegi 1 dilim ekmek 3 kofte et
Sizin ki kac kalorilikBenimkine benziyor ama bende
6 dilim ekmek öğünlere yayabiliyorum
3 tüm ceviz
2 kupa bitki çayı
sınırsız salata
2 meyve veya 1 muz
2 but veya 4 köfte veya ton balığı hepsi 90 gr i geçmeyecek
2 çay bardağı lor veya beyaz peynir
Gün içinde istediğim gibi yiyebilirim saat ve zaman sıkıntısı yok. Öğün yok
Mutlu pazarlar
Çok güzelsiniz, sizleri seviyorum, benim için değerlisiniz ve iyiki varsınız canlarım
Elif 24 yasindayim okul oncesi ogretmenligi son sinif ogrencisiyim kucukken cok zayiftim universiteye baslayinca kilo aldim stres sehir disinda okuma derken birde baktim 94.2 kilo olmusum liseden mezun oldugumda 51 kiloydum 4 subatta kadınlar kulübünü buldum 2 haftada 6.7 kilo verdim ablam diyetisyen o diyet listesi hazirladi ona uyuyorum 55 kiloyada kadar kilo vermek istiyorum
Yaaa bişey diycemde yanlış anlama ablan gil hiç bonkör değilmiş :))))1400 kalorilik listem
Sabah 1yumurta 1kkpeynir 5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara meyve
Oglen 5yemek kasigi sebze yemegi 1dilim ekmek yogurt
Ara 1 meyve
Aksam 5 yemek kasigi sebze yemegi 1 dilim ekmek 3 kofte et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?