Bence yaptir glikoz a da baktirYarın kızıma tahlil yaptıracağım 3 tahlilini sağlıkocağı yapmıyor onları özelde yaptıracağım bunlardam bir insülin direnci onu bende yaptırsam mı ? Ne dersiniz
Yarın kızıma tahlil yaptıracağım 3 tahlilini sağlıkocağı yapmıyor onları özelde yaptıracağım bunlardam bir insülin direnci onu bende yaptırsam mı ? Ne dersiniz
Gorumceme yemeğimi evden götürdüm ordan yemedim :)) çocuklara gitmek plan disiydi ani bisey oldu gitmem gerekti o yüzden orda bisey yemedim
Zaten burda kilo verip geri almamış kimse yok heralde cnm
Bunun ne kadar moral bozucu olduğunu biliyoruz da
Bende geriye bakmadan hep önümüze bakalım diyorum
Yoksa senin hangi maksatla söylediğini biliyorum
Esselamun aleykum bir adet karabatakvar kabul ederseniz
nasılsınız canlarım hepiniz çok özlediminşallah herkez iyidir ve çok güzel kilolar vermiştir ben kilolarıma kilo katmaya devam ettim bu sürede utancından gelemedim resmen ama çok özledim sizleri kilo konusunu daha toparlamadim sadece muhabbette sizleyim kabul ederseniz
Esselamun aleykum bir adet karabatakvar kabul ederseniz
nasılsınız canlarım hepiniz çok özlediminşallah herkez iyidir ve çok güzel kilolar vermiştir ben kilolarıma kilo katmaya devam ettim bu sürede utancından gelemedim resmen ama çok özledim sizleri kilo konusunu daha toparlamadim sadece muhabbette sizleyim kabul ederseniz
13.00
1tane yumurta
2 tane burgu peynir
Yeşillik
1 domates
4 adet grisini
15.00
1tane muz
3 adet ceviz
Yarım çikolata kaplı eti form dünkü paketin yarısı
19.00
2 kase Şehriye corbasi
500 ml ayran
Spor a gelince toplam
14.000 adım
500 ip atlama
150 zıplama
Buna ragmen 200 gr bana yanlis geliyor 3 gun oldu sadece 200 gr az degil mi bana mi oyle geliyor tamam 2 kilo beklemiyordum ama en azindan 500 gr olur diye de dusunuyordum
Hoş buldum canım inşallahHosgeldin belki etkilenirsin kim bilir
Altta seni görünce çok mutlu oldum kuzum.
Bakalım dedim yazicakmi bekledim..
Ha söyle gel tabii. Kendini hazır hissettiğinde başlarsın inşallah. .
Annen nasıl oldu canım sen nasılsın kilo dişin da.
3 gunde 500 gram vermisim
Hoş buldum canım inşallah
cok şükür yenan annem kortizonlarla bir parça iyi hamdolsun bende iyiyim hamdolsun çocuklar yoruyor biraz büyük ergenlik tiriplerine girdi iyice olacak tabi bunlar da bizde sabır erken tükenmiş nedense
Sen nasılsın canım kac lara düştün fıstık gibigorunuyorsunkorumaya gecti mi artık
Günaydın hanımlar musmustu sağlıklı bol eksili bir hafta olsun inşallah :)
Ben artıdayım ama bekliyordum zaten 118.5 batağından kurtulmak için şok diyet yaptım itiraf ediyorum iyi oldu ama sonunda yırttım 116.5 im cuma 115.7 çıkmıştım galiba sağlıklı diyetime dondum bugün hafta sonu da dikkat ettim ama gene de hafta içi gibi olamıyorum :)
Bugünde inşallah şu spor işine el atacağım:)
65 miiiiiiiÇok iyi bence.. sen ne düşünüyorsun. ?
Iyi sevindim annen adına. Daha da iyi olur inşallah.
Çocukların her dönemi ayrı sorun hayrisim
Allah başka keder vermesin. Geçecek bir şekil de.
65 oldum korumadayim artık. Yavaş yavaş 60 kilo olmak isterim olmasam da bunu korurum inş.
Sen ne düşünüyorsun varmı aklın da birsey zayıflama ile alakali yada ameliyat düşünüyormüsün arada dahi olsa.
65 miiiiiiisupersin canimcok sevindim senin adına
bilmiyorum yenam ameliyat aklıma gelince korkuyorum ama nasıl olacak onuda bilmiyorum aslında kararıyla çok mutluydum ama şu kafayı değiştirmek lazım yoksa kimse benim gib kolay vazgecmiyordur eminim benimki iradesizligi birkaç tık geçti
Senin gibi kötü kadına can kurban cancagazimEvet çok mutluydun. .
Hazır olduğunda yeniden Karatay yaparsın. Ya da karatayimsi birseyler.
Bu arada vakit bulursan yürümeye çalış moral olarakta iyi gelir sana
Burayİda bırakma özlüyoruz seni.
BakBonus Mayısa kadar 10 kilo verecek iddia ya girmiş. .
Hani belki sen de öyle bişey yapabilirsin Mayıs a kadar 5 kilo az olsun bizim olsun.
Hatta belkiBonus u bile geçebilirsin. :)
Ay kendimi filmlerin kötü kadını gibi hissettim ahahha :)
Nifak tohumları atıp duruyorum sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?