Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Detay vereyim bebeğim ufaklık telimi isteyip ağlıyor diye sabah yazamadım şimdi banyo yapti uyudu umarım hemen uyanmaz güzeldi ilk kez kalabalıkla kutladık hep ailecek kutlardik kız çocuklar çoğunluktaydı anneler ve kuzuları vardı 20 kişiydik pastamiz uğur böceği ve karakedi resimliydi 30 kişilikti bol bol yetti evet bende yedim ,kızlarım pembe birer balo elbisesi giydi annesinin prensesleriydi :))) ikiside

Amin canım çok sağol

Iki gözüm,gadasini aldigimm..

Canim benim ben sana inaniyorum basaricaksin ins,iddia oldugu icin degil kendin icin basarmalisin..Düsünsene - 10 kilonun vericegi rahatligi,hafifligi özgüvenden bahsetmiyorum bile..

Hepimizin yorgunluklari,yipranmisliklari,kirginliklari kimselere gösteremedigimiz yaralarimiz var..Bunca zaman bunlar icin üzüldük,depresyonun en dibine girdikte ne oldu?Hic birsey tuz basmaktan baska birsey yapmadik yaralarimiza
Düzeltebilecegimiz seyler icin azami derece de cabalayalim amenna fakat gücümüzün yetmedigini seyler,kisiler,hadiseler icinde yipratmayalim artik kendimizi..

Ne bileyim buda gecer,gecmeli cünkü ben böyle istiyorum,bunun icin gayret ediyorum,inaniyorum düsüncesini telkin edelim mesela kendimize..

Zamanla anliyor insan bazi seyleri,kisileri vb oluruna birakmanin,görmezden gelmeye,yok saymaya calismanin önemini,tamamen yok sayamayiz tabi ama en azindan kendimiz,yipranmis ruhumuz icin yapmaliyiz bunu..

Bonusum en güzel caglarimiz buhranla gecmesin,birdaha asla bu yasta olmayacagiz maalesef..Yas aldigimizda bir önceki yasimiz güzel anilar biraksin bize,keskeler ve pismanliklar degil en azindan gayret edelim bunun icin olur mu..

Hayatimizin merkezine kendimizi ve sagligimizi koyalim mesela,biz iyi olmadigimiz sürece sevdiklerimizede yararimiz olmaz cünkü..
Yapmak istedigimiz hersey icin gönülden inanalim kendimize,düstügümüzde basaramadik hissine kapilip kendimizi asalamadan yoruldum dinleniyorum,daha iyi kosabilmek icin dinlenmeyede ihtiyacim var diyelim..
Kendimize olan inancimiz tam olursa basariya ulasmak icin hicbir engelimiz kalmamis demektir..

Tüm bunlari ben yapabiliyor degilim maalesef ama yapmaya hep birlikte gayret edelim diye yaziyorum,yoksa ne buhranin,ne depresyonun sonu yok..

Sen cok özelsin,kiymetlisin benim icinSayet haddimi asmis ve sürc-i lisan ettim ise lütfen kusuruma bakma..

Nicin bunca uzun bir mesaj yazdim bilemiyorum,sanirim benim ruhumun daha cok ihtiyaci vardi buna..:)

Seni seviyorum

cakil80 Canim acizane ben de arkadaslar gibi öncelikle psikologa gitmeni tavsiye ederim..Kendin ve ruh sagligin iyi olduktan sonra üstesinden gelemeyecegin hicbir sorun yok,bu yüzden öncelikle sen önemlisin kuzuum

Allah herseyi gönlüne göre versin,dilerim en yakin ve dogru zamanda saglikli,hayirli bir evlat nasip olsun insallah.

Mutlu haftalar herkese

hogeldin cnm
Benim buraya basladigimda senin yogun bi dönemindi
Pek tanisamadik
Zamanla tanisir kaynasiriz

Seni hic öyle biri olarak hayal edemedim :))

Benim ailem tr de cnm burda esimin kardeskeri var cok sükür iyi anlasiyoruz

Edicem canım ne zorluk çektim verene kadar:) etmem mi ama yapmazsam da takılmıştım o kiloya ve motive olamıyordum iyi oldu bakalım hızlanmam lazım yaz geldi çattı:)
ne yapmistin cnm

ins.güzel haberler alirsin cnm.en azindan ne var ne yok ögrenmis olursun
Biz bilmiyoruz ama cogumuzda vardir insilün direnci
Ama kilo verdikce düsüyomus
Onu biliyorum :))

Kızlar selam
YENA mezunıyetın hayırlı olsun canım
Kısaca bır yazsan ne ettın balım
sen nasilsin nerelerdesin cnm neler yaptin
Kullaniyomusun ilacini

güzel kalpli elifim

Ben free takılıyom artık
Ilacı kullanıyom başta pek ışe yaramıyordu ama doz artışından berı iyiyim şükür
Crs da Ortopedı randevum var şu agrılarda gıderse daha ıyı olacak
Kar varmı sızde burası felaket

Selam kızlar moralim çok bozuk cumadsn beri spor yapmıyorum. Lahmacun kek sütlaç vs yedim geçen hafta oglanın evde olması beni yavaslattı sonundada bıraktırdı sporu. Şükür almamışım orucum duan bugunde spor yapmadım ve deli gibi tatlılar borekler yapasım var yemek yapmaya sevmem hiç bole hevesimde yokdu bu ara hep bişeyler yapasım var diyete uygun seyler yapıyorum e çok güzel olmuyohaliyle . Yapıp yiyen kilo almayan insanları imrenir oldum. 3 yıldır diyetteyim aralarda bozdugum donemler olsada

Ne kadar güzel ve duygulu yazmişsin,her bir kelimesi ayrı ayrı dokunuyor insana.
Keske yıllar geçmeden genç yasta bu idrakta olabilsek.Teşekkürler canim

19 subat diyet listem

Sabah 08.30 menemen 1kk peynir 1 dilim tam buğday ekmek

Ara11.00 1 elma

Oglen 13.00 5 yemek kasigi türlü 2yk yogurt 1 dilim tb ekmek firinda 1 incik

Ara 15.30 1 portakal

Aksam 18.00 5 yemek kasigi turlu 1 dilim tb ekmek salata

Su 3 litre

Spor 8 mil leslie
60 dk yuruyus
300 bolgesel
300 mekik

iyi akşamlar kızlar

sabah 08.30
3 adet siyez unlu peynirli pankek
domates
1 küçük kuru incir

öğlen 13.30
zeytinyağlı pırasa
ev yoğurdu
1 adet siyez unlu peynirli pankek

ara 16.00
1 küçük kuru incir
1 ceviz

akşam 19.15
4 köfte
maydanozlu kırmızı lahana salatası

yatana kadar 2 ltden fazla su
20+20= 40 dk tempolu yürüyüş

hem balık hem peynir protein de kombo yapmışız :)
Ayva ve yeşil elmayı hafif tuzlayıp yiyorum şahane oluyor... Yeşil erik gibi :))
balık azdı. o nedenle peynir ekledim. yeşil elmayı ben de yeni öğrendim. incecik dilimleyip üzerine az tuz ve limon ayvayı da limon ve kahveyle
60kiloyum fulyacim seni gecmeme izin vermicen heralde :))
valla 2 gün bol miktarda karbon takıldığım için biraz artım var. şimdilik onu temizlemekle meşgulüm ama ne diyeyim artık cumaya görüşürüz

Kızlar selam
YENA mezunıyetın hayırlı olsun canım
Kısaca bır yazsan ne ettın balım

Teşekkür ederim canım

Toopraam ne guzel yazmissın.. yüreğinden öperim seni.

Iyi sevindim canım. .Yaban ellerde anlaşamiyor olmakta kötü olurdu..
Allah bozmasın inşallah. .

Bozma moralini kuzum.
Oluyor öyle maalesef..
Bir an önce normale dönmeye çalış hemen fazla yerleşmeden kilo ..

Ne kadar güzel ve duygulu yazmişsin,her bir kelimesi ayrı ayrı dokunuyor insana.
Keske yıllar geçmeden genç yasta bu idrakta olabilsek.Teşekkürler canim

Kuzum görünmüyorsun çokmu yoğunsun.
Uğra arada yokluğun farkediliyor.

Çok beğendim afiyet olsun.
Hangi takımdasın. ?

Sahane canım afiyet olsun.
Siyez ununu nerden temin ediyorsun. .

Son düzenleme:
Bende liste yazsam mı ki yaa

Sabah saat 11: bir simit sadiviç peynirli domates, salatalık çay ( dışarda yendi )

Akşam: saat 17:300 2 dilim ekmek, 3 yemek kaşığı melemen, bir bardak ayran 2 servis kaşığı salata 3 kaşık köfteli çorba

Şimdi : yeşil çay eşliğinde 3 erik kurusu

Gün içinde bir Türk kahvesi ve çay dışarlarda dolaştım müşteri vardı yemek yemeye fırsat olmadı da zaten kahvaltı ağırdı ....

Aksam yemeğin daha fazla olabilirdi asucum senin kilona göre az. Örneğin 1 dilim ekmek ve dolu tabak yemek daha iyi olurdu. Ama sanırım ofiste yedin yemeğini imkanlar el verdiği şekil de besleniyorsun ..
Ben beğendim. Kahvaltı dışarda olduğu için yapacak birsey yok..
Iyi iyi..afiyet olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…