- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hosbuldum asum aynen listeden çıkmak en büyük yalnısim oldu önünü alamadım sonra sen nasılsın canım
Edicem canım ne zorluk çektim verene kadar:) etmem mi ama yapmazsam da takılmıştım o kiloya ve motive olamıyordum iyi oldu bakalım hızlanmam lazım yaz geldi çattı:)Şok diyet sonrası dikkat edilmeyince hemen geliyor kilo.
Dikkat et canım emeğin heba olmasın.
Gozden kacmasi imkansiz olacak kadar büyümüş bir hayris gördün hemde nasılsın kuzum çok özledim sizi toplasinda bi sarılamGünaydın mutlu haftalar
Bi hayriş gördüm sanki
Mutlu haftalaaarrr
Haftasonu uğrayamadım..
OGULCUKLARIM hayriyeeee hoşgeldin kuzum
Nifak tohumlarını sevdiğimYENA sessiz ve derinden eksiliyorum ben az ama olsun :)
hoş buldum elifim nasılsın bizdik nasılMutlu haftalaaarrr
Haftasonu uğrayamadım..
OGULCUKLARIM hayriyeeee hoşgeldin kuzum
Nifak tohumlarını sevdiğimYENA sessiz ve derinden eksiliyorum ben az ama olsun :)
Akmasa da damlar denecek kadar derin işte :)Ne kadar derunden acaba?
İyiyiz çok şükür :)H
hoş buldum elifim nasılsın bizdik nasıl
Bence yaptir glikoz a da baktir
Yaptır sen de..
Değerlerini öğrenmiş olursun. B12 ve D vitamininede baktır.
Gerekirse takviye alırsın.
eşin tarafı hep orda anladigim.
Senin ailen varmı peki yakın. ?
Bır kan tahlılı yaptırsanSlm kizlar
Bu sabah 103.3 ciktim hep boyle oluyor p.tesi 103 kusur cuma 104 kusur calistigim icin sisiyorum herhalde bilemedim ben bu isi ☺
Esselamun aleykum bir adet karabatakvar kabul ederseniz
nasılsınız canlarım hepiniz çok özlediminşallah herkez iyidir ve çok güzel kilolar vermiştir ben kilolarıma kilo katmaya devam ettim bu sürede utancından gelemedim resmen ama çok özledim sizleri kilo konusunu daha toparlamadim sadece muhabbette sizleyim kabul ederseniz
Amethyst_1 topraam yine yok oldun..
ISILDURU de hele nasıl geçti dogüm günü
asumanzeynep cuma -1 kilo vermeye varmısın?
E eboe senasumanzeynep ve @y.o.l.c.u 1 kilo veremez ama ben veririm demişsin bence lafını yutma göster onlara nasıl olduğunu bu işin. .
OGULCUKLARIM hoşgeldin tatlım. nerelere kayboluyorsun anlamadımki, bende verdiklerimi geri aldım. bu sabah kızımla birlikte büsürü kan tahlili verdik bakalım sonuç ne çıkacak insülin, d vitamini, B 12 ........... vs
Annenin iyi olmasına sevindim canım :)
Tünaydın kızlar kızımın doğum gününu kutlayan herkese teşekkürleralinti yapamadım telde sıkinti var öperim çok hayrisim gelmiş hosgelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?