Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şok diyet sonrası dikkat edilmeyince hemen geliyor kilo.
Dikkat et canım emeğin heba olmasın.
Edicem canım ne zorluk çektim verene kadar:) etmem mi ama yapmazsam da takılmıştım o kiloya ve motive olamıyordum iyi oldu bakalım hızlanmam lazım yaz geldi çattı:)

Bugün nedense ben de bunalimdaym.gereksiz kişiler biraz canımı sıktı.umursamamam lazm biliyorum.neyse günlük 1 mile ile basladm simdilik.yavas yavas artırıp 3 mile çıkarım günlük.benim hedefim de 1 hazirana kadar 15 kiloyu vermek.seminere okula 80 ile dönmek istiyorum asıl hedef doğum günümde 75 olmak ins basararak kendime en büyük iyiliği yapmış olacağım. OGULCUKLARIM . Cok sevindim seni gördüğüme.hep burda kal kuzum

OGULCUKLARIM hayrişim hoşgeldin.
Görmüşsündür ara ara etiket yaptım sana

Burda ol kaybolma gerisi gelir inş.
Senin yokluğunda hala yerimde sayıyorum bende.
İddia işine girdim sırf hırs yapayım diye.
Gerekli hırsın gökten zembille inmesini bekliyorum

Ruhen yıpranmış insanlarız bu sorunu olduğundan daha büyüttük gözümüzde ve bu haldeyiz.
Güvenemedik kendimize...

Yedik bi halt bari geride bırakalım inşallah.
İddia için hala bismillah diyemedim mesela.

Bence yaptir glikoz a da baktir

Yaptır sen de..
Değerlerini öğrenmiş olursun. B12 ve D vitamininede baktır.
Gerekirse takviye alırsın.

eşin tarafı hep orda anladigim.
Senin ailen varmı peki yakın. ?

Sağolun yaptırdım bende kızımla beraber tüm tahlilleri,evet glikozada bakılıyormuş. tahlillerin bir kısmını aile hekiminde bir kısmında özelde verdik tamamının çıkması perşembe öğleden sonrayı bulacak :)

Ve sabah sabah artım var

Dün uyku düzensizliğim oldu sabaha karşı 4 te yattım 7 de kalktım inşallah ondandır diyeceğim ama
Tahlil sonrasıda kızımla simit sandviç yedik

Mutlu haftalar kizlar
@OGULCUKLARIM hoşgeldin tatlım. Kilo vermeye ne zaman istersen başla ama burayı bırakma olur mu?

@ISILDURU biraz detay ver beyaa

Bu aralar çok geç yatıyorum. Dun 6 da bu gece 5 te yattım ezani duyunca kalkıp bi namaz kilayım dedim anam ellerim kütük gibi olmuş açıp kapatamiyorum. Acayip şişim

Hayriyem hosgeldin kuzuuum

Topraaan hic birseye yetisemiyor bu ara,sorsan yaptigi birsey de yok ama ayagi hep iki papucta:) Ahh tembellik zor vesselam

Tahlil sonuclariniz güzel cikar ins fridam

Tünaydın kızlar kızımın doğum gününu kutlayan herkese teşekkürleralinti yapamadım telde sıkinti var öperim çok hayrisim gelmiş hosgelmis

Dogum günü kutlu olsun prensesin..Saglik,afiyet ve huzur icin de nice güzel seneleri olsun,yolu hep iyi insanlar ile kesissin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…