evetNettenmi aldin
Evet ofiste yiyorumAksam yemeğin daha fazla olabilirdi asucum senin kilona göre az. Örneğin 1 dilim ekmek ve dolu tabak yemek daha iyi olurdu. Ama sanırım ofiste yedin yemeğini imkanlar el verdiği şekil de besleniyorsun ..
Ben beğendim. Kahvaltı dışarda olduğu için yapacak birsey yok..
Iyi iyi..afiyet olsun ..
Evet ofiste yiyorumeve gelene kadar çok geç oluyor bu liste eksi getirmez banada bakalım öylesine yazdım salak bir gün yine ....
Yine ofiste ben bunları yerken kalorili şekerliler yeniyordu neyseki tutabildim kendimi bulaşmadım ....
Bende chia aldımda, nasıl yapılıyor bilmiyorum dukancılar bunun tatlısını yapıyordu tatlandırıcı mı almam lazım
Bu chia ile sütlü tatlı veya herhangi bişey yapan var mıı ?
Tarifi aklımda yok ama ben yapmıştım, bekledikçe jelleşiyo değişik bi kıvam alıyo çok hoşlanmadım ben. Ama yoğurda katıp bekletmeden yiyebilirsin..Bende chia aldımda, nasıl yapılıyor bilmiyorum dukancılar bunun tatlısını yapıyordu tatlandırıcı mı almam lazım
Bu chia ile sütlü tatlı veya herhangi bişey yapan var mıı ?
Aynen toparlıyacagım inş. Canım 2 gün daha orucum spora geri baslarsam süper olurTeşekkür ederim canım
Toopraam ne guzel yazmissın.. yüreğinden öperim seni.
Iyi sevindim canım. .Yaban ellerde anlaşamiyor olmakta kötü olurdu..
Allah bozmasın inşallah. .
Bozma moralini kuzum.
Oluyor öyle maalesef..
Bir an önce normale dönmeye çalış hemen fazla yerleşmeden kilo ..
Kuzum görünmüyorsun çokmu yoğunsun.
Uğra arada yokluğun farkediliyor.
Çok beğendim afiyet olsun.
Hangi takımdasın. ?
Sahane canım afiyet olsun.
Siyez ununu nerden temin ediyorsun. .
Bende chia aldımda, nasıl yapılıyor bilmiyorum dukancılar bunun tatlısını yapıyordu tatlandırıcı mı almam lazım
1 bardak ılık sütün içine 1 yk chia ve 1 yk yulaf ezmesi koyup bekliyorsun. yulaf ve chia şişince üzerine muz, kivi, kırmızı küçük meyveler ve de çiğ kuruyemiş (badem, ceviz) falan ekleyip yiyorsun canım.Bu chia ile sütlü tatlı veya herhangi bişey yapan var mıı ?
Burasi geçen hafta cok soguktu bu hafta bi parca daha iyiBen free takılıyom artık
Ilacı kullanıyom başta pek ışe yaramıyordu ama doz artışından berı iyiyim şükür
Crs da Ortopedı randevum var şu agrılarda gıderse daha ıyı olacak
Kar varmı sızde burası felaket
4 takimTeşekkür ederim canım
Toopraam ne guzel yazmissın.. yüreğinden öperim seni.
Iyi sevindim canım. .Yaban ellerde anlaşamiyor olmakta kötü olurdu..
Allah bozmasın inşallah. .
Bozma moralini kuzum.
Oluyor öyle maalesef..
Bir an önce normale dönmeye çalış hemen fazla yerleşmeden kilo ..
Kuzum görünmüyorsun çokmu yoğunsun.
Uğra arada yokluğun farkediliyor.
Çok beğendim afiyet olsun.
Hangi takımdasın. ?
Sahane canım afiyet olsun.
Siyez ununu nerden temin ediyorsun. .
8.takımdan Banu ayranla tüketiyor ara öğünlerde. Diyetisyeni öyle onermis
Tarifi aklımda yok ama ben yapmıştım, bekledikçe jelleşiyo değişik bi kıvam alıyo çok hoşlanmadım ben. Ama yoğurda katıp bekletmeden yiyebilirsin..
Evet sağol bu tarifi deniyim ben hoşumuza gider belki evde toz tarçın kalmamış alim biii yaparım1 bardak ılık sütün içine 1 yk chia ve 1 yk yulaf ezmesi koyup bekliyorsun. yulaf ve chia şişince üzerine muz, kivi, kırmızı küçük meyveler ve de çiğ kuruyemiş (badem, ceviz) falan ekleyip yiyorsun canım.
Ben de 200 gr3 gunde 500 gram vermisim
cakil80 Canim acizane ben de arkadaslar gibi öncelikle psikologa gitmeni tavsiye ederim..Kendin ve ruh sagligin iyi olduktan sonra üstesinden gelemeyecegin hicbir sorun yok,bu yüzden öncelikle sen önemlisin kuzuum
Allah herseyi gönlüne göre versin,dilerim en yakin ve dogru zamanda saglikli,hayirli bir evlat nasip olsun insallah.
Bence güzel bir menü mis gibiBende liste yazsam mı ki yaa
Sabah saat 11: bir simit sadiviç peynirli domates, salatalık çay ( dışarda yendi )
Akşam: saat 17:300 2 dilim ekmek, 3 yemek kaşığı melemen, bir bardak ayran 2 servis kaşığı salata 3 kaşık köfteli çorba
Şimdi : yeşil çay eşliğinde 3 erik kurusu
Gün içinde bir Türk kahvesi ve çay dışarlarda dolaştım müşteri vardı yemek yemeye fırsat olmadı da zaten kahvaltı ağırdı ....
Iraden çok güzel19 subat diyet listem
Sabah 08.30 menemen 1kk peynir 1 dilim tam buğday ekmek
Ara11.00 1 elma
Oglen 13.00 5 yemek kasigi türlü 2yk yogurt 1 dilim tb ekmek firinda 1 incik
Ara 15.30 1 portakal
Aksam 18.00 5 yemek kasigi turlu 1 dilim tb ekmek salata
Su 3 litre
Spor 8 mil leslie
60 dk yuruyus
300 bolgesel
300 mekik
Kilo verdirmese de kilo da aldirmaz. Bu da önemliEvet ofiste yiyorumeve gelene kadar çok geç oluyor bu liste eksi getirmez banada bakalım öylesine yazdım salak bir gün yine ....
Yine ofiste ben bunları yerken kalorili şekerliler yeniyordu neyseki tutabildim kendimi bulaşmadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?