Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ofiste yiyorum eve gelene kadar çok geç oluyor bu liste eksi getirmez banada bakalım öylesine yazdım salak bir gün yine ....

Yine ofiste ben bunları yerken kalorili şekerliler yeniyordu neyseki tutabildim kendimi bulaşmadım ....

Bence getirir neden getirmesin..
1 simit 4 dilim ekmek akşam da 2 dilim Yemişsin toplam 6 dilim. Onun dişin da karbon almamissin. Hatta süt yahut yoğurt tuketebilirsin...

Bende chia aldımda, nasıl yapılıyor bilmiyorum dukancılar bunun tatlısını yapıyordu tatlandırıcı mı almam lazım

Bu chia ile sütlü tatlı veya herhangi bişey yapan var mıı ?

8.takımdan Banu ayranla tüketiyor ara öğünlerde. Diyetisyeni öyle onermis

Bende chia aldımda, nasıl yapılıyor bilmiyorum dukancılar bunun tatlısını yapıyordu tatlandırıcı mı almam lazım

Tarifi aklımda yok ama ben yapmıştım, bekledikçe jelleşiyo değişik bi kıvam alıyo çok hoşlanmadım ben. Ama yoğurda katıp bekletmeden yiyebilirsin..

Aynen toparlıyacagım inş. Canım 2 gün daha orucum spora geri baslarsam süper olur

1 bardak ılık sütün içine 1 yk chia ve 1 yk yulaf ezmesi koyup bekliyorsun. yulaf ve chia şişince üzerine muz, kivi, kırmızı küçük meyveler ve de çiğ kuruyemiş (badem, ceviz) falan ekleyip yiyorsun canım.

Burasi geçen hafta cok soguktu bu hafta bi parca daha iyi

Ins. Ağrılara da bi cozum bulurlar cnm

4 takim

8.takımdan Banu ayranla tüketiyor ara öğünlerde. Diyetisyeni öyle onermis

Tarifi aklımda yok ama ben yapmıştım, bekledikçe jelleşiyo değişik bi kıvam alıyo çok hoşlanmadım ben. Ama yoğurda katıp bekletmeden yiyebilirsin..

Sağolun sütlü jel gibi bir deniyelim olmadı böyle tüketiriz baktım. hiç bir tarifte tatlandırıcı Yok nerden uydurduysam :)) zaten günde 1 kaşık yemek geriyormuş

Evet sağol bu tarifi deniyim ben hoşumuza gider belki evde toz tarçın kalmamış alim biii yaparım

Amin canim bugun oglen cok agladim sebepsiz cikamiyorum bu duygudan usul usul agladim. Sebepsiz bir koseye sikismislik duygusu var engel olamiyorum kendime bugun yek fark aglarken birseyler yemedim o kadar

Bence güzel bir menü mis gibi

Iraden çok güzel

Kilo verdirmese de kilo da aldirmaz. Bu da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…