Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğum gününüz kutlu olsun canım geç kalmışız ama biraz:)
Benim kızımın en sevdiği çizgi film uğur böceği görse bayılırmış pastanıza kesin:)

5 günde 5 kilo diye birşey varya canım bir patates bir gün sebze onu yapmıştım

İyi geceler kızlar epey birikmiş ama ufaklık izin vermiyor okuma artık sabah bakarım menümü veriyim
Sabah kepekli tost yarım bardak neskafe
Ara 10 kadar baden ve fındık
Oğle
Salata 4 kaşık kadar makarna 2 kaşık kısır
Ablamdaydım minik popkek yedim
Akşam da 6 gibi yarım dilim habuçlu kek ve çay
2 kahve içtim gun içinde
Ve son olarak bugun bir kaç parça çikolata da yedim amma yemişim evde değildim cozuttım evde olsam yiyemezdim ama ya neyse ama bıl hareketli bir gündü sabah kendi evi topladım öğleden sonra da ablamda bişeyler yaptık bugun pek oturmadım birazda yürüdüm

Hosbuldum canım inşallah

Hosbuldum sorama canım ya çöp oldu benimki hep inşallah toptoparlaniriz ne diyim

Hos buldum evet canim benim yogunluklar bitmez insallah buralardayim muhabbetinize geldim

Kasimpatimhosbuldum cancagazim

Hosbuldum kuzum sen yerinde kalabilmek bili ne büyük başarı biliyor musun sakin küçümseme sen dertlenir bunalir ama yinede halledersin iddaayida alninin akiyla alirsin kuzu guven kendine

Hosbuldum kuzum sen yerinde kalabilmek bili ne büyük başarı biliyor musun sakin küçümseme sen dertlenir bunalir ama yinede halledersin iddaayida alninin akiyla alirsin kuzu guven kendine

Çok sıkı diyet yaptığın için geri alman çok kolay oldu dedim sana hep.
Şok diyet gibi etki yapıyodu demek öyle düşün.
Neyse ne artık hayrişim napalım kendimiz ettik kendimiz bulduk kızmayalım
Çok üzüldük çok suçladık kendimizi zaten.

Diet fikri bile yoruyor insani . yapmasam da yapmam gerektigi dusuncesi bile zorlayici kendi haline birakip kilo vermeyi isterdim . surekli hesap kitap yapmadan onu uemeliyim bunu yemeliyim dusuncesi olmadan

Dun cok kotuydum bir doktor buldum ama ona daha once giden arkadas ilacla zombiye ceviriyor dedi bunu istemiyorum hatta ben ilac da kullanamam. Sadece terapi ihtiyaci profosyonel bakis ben hayatimla ilgili dogru muhakeme yapamiyorum artik ona bir yon cizsin istiyorum suruklenmemi durdursun

Aynen öyle oldu canım çok mutluydum karatayla ama bilinç altım başka diyormuş demek ki dediğin gibi pismanligin Bir çaresi yok

Kardeşim 1 senede 60 kilo verdi onu gördükçe iyice kahroluyorum şimdi bende belki 100 e inmistim diyorum tabi bunun beni uzmekten baska bir ise yaramıyor inşallah bir gün bizde diyorum

Kardeşin nasıl verdi hayriş ? sana yakın mı destek olur sana ne güzel işte :)

Hayriş senin listelerin inanılmaz azdı dayanamayıp bir yerde ipleri tamamen bırakman çok normaldi o yüzden üzme kendini yapabiliyorsan kendini hazır hisetiğinde tekrardan ilk defa sağlıklı beslenmeye başlıyormuşsun gibi başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…