Doğum gününüz kutlu olsun canım geç kalmışız ama biraz:)Detay vereyim bebeğim ufaklık telimi isteyip ağlıyor diye sabah yazamadım şimdi banyo yapti uyudu umarım hemen uyanmaz güzeldi ilk kez kalabalıkla kutladık hep ailecek kutlardik kız çocuklar çoğunluktaydı anneler ve kuzuları vardı 20 kişiydik pastamiz uğur böceği ve karakedi resimliydi 30 kişilikti bol bol yetti evet bende yedim ,kızlarım pembe birer balo elbisesi giydi annesinin prensesleriydi :))) ikiside
5 günde 5 kilo diye birşey varya canım bir patates bir gün sebze onu yapmıştımMutlu haftalar herkese
hogeldin cnm
Benim buraya basladigimda senin yogun bi dönemindi
Pek tanisamadik
Zamanla tanisir kaynasiriz
Seni hic öyle biri olarak hayal edemedim :))
Benim ailem tr de cnm burda esimin kardeskeri var cok sükür iyi anlasiyoruz
ne yapmistin cnm
ins.güzel haberler alirsin cnm.en azindan ne var ne yok ögrenmis olursun
Biz bilmiyoruz ama cogumuzda vardir insilün direnci
Ama kilo verdikce düsüyomus
Onu biliyorum :))
sen nasilsin nerelerdesin cnm neler yaptin
Kullaniyomusun ilacini
güzel kalpli elifim
Hosbuldum canım inşallahBugün nedense ben de bunalimdaym.gereksiz kişiler biraz canımı sıktı.umursamamam lazm biliyorum.neyse günlük 1 mile ile basladm simdilik.yavas yavas artırıp 3 mile çıkarım günlük.benim hedefim de 1 hazirana kadar 15 kiloyu vermek.seminere okula 80 ile dönmek istiyorum asıl hedef doğum günümde 75 olmak ins basararak kendime en büyük iyiliği yapmış olacağım.OGULCUKLARIM . Cok sevindim seni gördüğüme.hep burda kal kuzum
Hosbuldum sorama canım ya çöp oldu benimki hep inşallah toptoparlaniriz ne diyimOGULCUKLARIM hoşgeldin tatlım. nerelere kayboluyorsun anlamadımki, bende verdiklerimi geri aldım. bu sabah kızımla birlikte büsürü kan tahlili verdik bakalım sonuç ne çıkacak insülin, d vitamini, B 12 ........... vs
Annenin iyi olmasına sevindim canım :)
Hos buldum evet canim benim yogunluklar bitmez insallah buralardayim muhabbetinize geldimMutlu haftalar herkese
hogeldin cnm
Benim buraya basladigimda senin yogun bi dönemindi
Pek tanisamadik
Zamanla tanisir kaynasiriz
Seni hic öyle biri olarak hayal edemedim :))
Benim ailem tr de cnm burda esimin kardeskeri var cok sükür iyi anlasiyoruz
ne yapmistin cnm
ins.güzel haberler alirsin cnm.en azindan ne var ne yok ögrenmis olursun
Biz bilmiyoruz ama cogumuzda vardir insilün direnci
Ama kilo verdikce düsüyomus
Onu biliyorum :))
sen nasilsin nerelerdesin cnm neler yaptin
Kullaniyomusun ilacini
güzel kalpli elifim
KasimpatimHayriyem hosgeldin kuzuuum
Topraaan hic birseye yetisemiyor bu ara,sorsan yaptigi birsey de yok ama ayagi hep iki papucta:) Ahh tembellik zor vesselam
Tahlil sonuclariniz güzel cikar ins fridam
Dogum günü kutlu olsun prensesin..Saglik,afiyet ve huzur icin de nice güzel seneleri olsun,yolu hep iyi insanlar ile kesissin insallah.
Hosbuldum kuzum sen yerinde kalabilmek bili ne büyük başarı biliyor musun sakin küçümseme sen dertlenir bunalir ama yinede halledersin iddaayida alninin akiyla alirsin kuzu guven kendineOGULCUKLARIM hayrişim hoşgeldin.
Görmüşsündür ara ara etiket yaptım sana
Burda ol kaybolma gerisi gelir inş.
Senin yokluğunda hala yerimde sayıyorum bende.
İddia işine girdim sırf hırs yapayım diye.
Gerekli hırsın gökten zembille inmesini bekliyorum
Ruhen yıpranmış insanlarız bu sorunu olduğundan daha büyüttük gözümüzde ve bu haldeyiz.
Güvenemedik kendimize...
Yedik bi halt bari geride bırakalım inşallah.
İddia için hala bismillah diyemedim mesela.
Hosbuldum kuzum sen yerinde kalabilmek bili ne büyük başarı biliyor musun sakin küçümseme sen dertlenir bunalir ama yinede halledersin iddaayida alninin akiyla alirsin kuzu guven kendine
Selam kızlar moralim çok bozuk cumadsn beri spor yapmıyorum. Lahmacun kek sütlaç vs yedim geçen hafta oglanın evde olması beni yavaslattı sonundada bıraktırdı sporu. Şükür almamışım orucum duan bugunde spor yapmadım ve deli gibi tatlılar borekler yapasım var yemek yapmaya sevmem hiç bole hevesimde yokdu bu ara hep bişeyler yapasım var diyete uygun seyler yapıyorum e çok güzel olmuyohaliyle . Yapıp yiyen kilo almayan insanları imrenir oldum.3 yıldır diyetteyim aralarda bozdugum donemler olsada
cakil80 Canim acizane ben de arkadaslar gibi öncelikle psikologa gitmeni tavsiye ederim..Kendin ve ruh sagligin iyi olduktan sonra üstesinden gelemeyecegin hicbir sorun yok,bu yüzden öncelikle sen önemlisin kuzuum
Allah herseyi gönlüne göre versin,dilerim en yakin ve dogru zamanda saglikli,hayirli bir evlat nasip olsun insallah.
Aynen öyle oldu canım çok mutluydum karatayla ama bilinç altım başka diyormuş demek ki dediğin gibi pismanligin Bir çaresi yokÇok sıkı diyet yaptığın için geri alman çok kolay oldu dedim sana hep.
Şok diyet gibi etki yapıyodu demek öyle düşün.
Neyse ne artık hayrişim napalım kendimiz ettik kendimiz bulduk kızmayalım
Çok üzüldük çok suçladık kendimizi zaten.
Kardeşin nasıl verdi hayriş ? sana yakın mı destek olur sana ne güzel işte :)Aynen öyle oldu canım çok mutluydum karatayla ama bilinç altım başka diyormuş demek ki dediğin gibi pismanligin Bir çaresi yok
Kardeşim 1 senede 60 kilo verdi onu gördükçe iyice kahroluyorum şimdi bende belki 100 e inmistim diyorum tabi bunun beni uzmekten baska bir ise yaramıyor inşallah bir gün bizde diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?