canım bişey diycem senin diyetisyenin aynı zamanda yaşam koçu değil mi ilk randevünün süresi ne kadar dı ?Dun cok kotuydum bir doktor buldum ama ona daha once giden arkadas ilacla zombiye ceviriyor dedi bunu istemiyorum hatta ben ilac da kullanamam. Sadece terapi ihtiyaci profosyonel bakis ben hayatimla ilgili dogru muhakeme yapamiyorum artik ona bir yon cizsin istiyorum suruklenmemi durdursun
Oda karatayla verdi ama o iradeli bir gün bozduysa ertesi güne topladı kendini hep destek zaten yazık bana abla şimdi başlayalım tekrar 1 ay da birgün belirleyelim ogün ne istersek yiyelim ertesi gün tekrar diyor aslında boyu bir seksen 70 kilo ideal ama o daha 15 kilo daha vermek istiyor birbirimize destek olalım diye devamkdevamlı başımda ama ablasında is yokKardeşin nasıl verdi hayriş ? sana yakın mı destek olur sana ne güzel işte :)
Hayriş senin listelerin inanılmaz azdı dayanamayıp bir yerde ipleri tamamen bırakman çok normaldi o yüzden üzme kendini yapabiliyorsan kendini hazır hisetiğinde tekrardan ilk defa sağlıklı beslenmeye başlıyormuşsun gibi başla
Hayrıs selam canımOda karatayla verdi ama o iradeli bir gün bozduysa ertesi güne topladı kendini hep destek zaten yazık bana abla şimdi başlayalım tekrar 1 ay da birgün belirleyelim ogün ne istersek yiyelim ertesi gün tekrar diyor aslında boyu bir seksen 70 kilo ideal ama o daha 15 kilo daha vermek istiyor birbirimize destek olalım diye devamkdevamlı başımda ama ablasında is yok
Aslında doyuyordum frida ama demekki ruhum acmis
kurban bayramının ilk gunu herkes bozdu yarın tekrar başlıyoruz dediler ben yapamadım bir daha sonu gelmedi
şimdi kafamda hep karatay var zorlanmadığım için ama almaktanda korkuyorumBenden gördü elti,de başladı ama o kasmadı kendini sabah kekvarsa yedi misafirlikte yedi aksam yemedi gib sadece saatlerine dikkat etti o devam ediyor ve çok kilo verdi şimdi kendime sinir oluyorum herkes benden esinlendi başladı ama ben kendime ne ettim ve bu ilk de degil
Merak etmezmısınKızlar ben mart sonuna kadar tartılmadan diyetime devam etmek istiyorum, bazen 1 günde 500 gr falan gidiyo, o gün nasıl olsa verebiliyorum diye cozutuyorum. 1 ay hiç tartılmayacağım..
Ben de 200 gr
İyi geceler kızlar epey birikmiş ama ufaklık izin vermiyor okuma artık sabah bakarım menümü veriyim
Sabah kepekli tost yarım bardak neskafe
Ara 10 kadar baden ve fındık
Oğle
Salata 4 kaşık kadar makarna 2 kaşık kısır
Ablamdaydım minik popkek yedim
Akşam da 6 gibi yarım dilim habuçlu kek ve çay
2 kahve içtim gun içinde
Ve son olarak bugun bir kaç parça çikolata da yedim amma yemişim evde değildim cozuttım evde olsam yiyemezdim ama ya neyse ama bıl hareketli bir gündü sabah kendi evi topladım öğleden sonra da ablamda bişeyler yaptık bugun pek oturmadım birazda yürüdüm
Dun cok kotuydum bir doktor buldum ama ona daha once giden arkadas ilacla zombiye ceviriyor dedi bunu istemiyorum hatta ben ilac da kullanamam. Sadece terapi ihtiyaci profosyonel bakis ben hayatimla ilgili dogru muhakeme yapamiyorum artik ona bir yon cizsin istiyorum suruklenmemi durdursun
çok şükür canım aldığım kiloların hüzünu ile bogusuyorum sen nasilsinHayrıs selam canım
Uzun zaman oldu nasılsın
Kepli kelebek seni ,tebrik ederim canimBugün spora gidemedim ..
Geçen haftada 2 gün gidemedim.
Yürüyüş yapamadım hemen hamladim valla..
Babamın memleketi çok guzeldir herşeyi doğaldır doğal tohumların kaldığı tek memleket keşke çoğaltıp tüm ülkeye yayabilsek yetkililer uyuyor malesefn11 den aldım. kastamonudan geldi.
Oda karatayla verdi ama o iradeli bir gün bozduysa ertesi güne topladı kendini hep destek zaten yazık bana abla şimdi başlayalım tekrar 1 ay da birgün belirleyelim ogün ne istersek yiyelim ertesi gün tekrar diyor aslında boyu bir seksen 70 kilo ideal ama o daha 15 kilo daha vermek istiyor birbirimize destek olalım diye devamkdevamlı başımda ama ablasında is yok
Aslında doyuyordum frida ama demekki ruhum acmis
kurban bayramının ilk gunu herkes bozdu yarın tekrar başlıyoruz dediler ben yapamadım bir daha sonu gelmedi
şimdi kafamda hep karatay var zorlanmadığım için ama almaktanda korkuyorumBenden gördü elti,de başladı ama o kasmadı kendini sabah kekvarsa yedi misafirlikte yedi aksam yemedi gib sadece saatlerine dikkat etti o devam ediyor ve çok kilo verdi şimdi kendime sinir oluyorum herkes benden esinlendi başladı ama ben kendime ne ettim ve bu ilk de degil
Kızlar ben mart sonuna kadar tartılmadan diyetime devam etmek istiyorum, bazen 1 günde 500 gr falan gidiyo, o gün nasıl olsa verebiliyorum diye cozutuyorum. 1 ay hiç tartılmayacağım..
Bende aldım içtim ama çok aciktirdi ilginç bir şekilde bıraktım içmeyi bende8.takımdan Banu ayranla tüketiyor ara öğünlerde. Diyetisyeni öyle onermis
Kepli kelebek seni ,tebrik ederim canim
Bende aldım içtim ama çok aciktirdi ilginç bir şekilde bıraktım içmeyi bende
Bende ortaya karışık olsun diyorum yenam en azından belli günlerde of günüm olsun ki bir daha böyle cozutmayim tabi bunlar düşünce icraat da olur inşallahHayriş kendini nasıl iyi hissedersen o şekil de devam et..
Illa belli bir kalıpla yol alman gerekmiyor. .
Sadece daha sağlıklı ve dengeli ilerle en azından bir de azar azar yürü canım.
Zaten ufacık bir kismayla bile kilo vereceksin. . Bir de geç saatte yeme ...
Nasıl istersen canım. Aslında kilo verdiğini görmek daha da motive eder insanı ama sen demekki demotive oluyorsun. .
Bende ortaya karışık olsun diyorum yenam en azından belli günlerde of günüm olsun ki bir daha böyle cozutmayim tabi bunlar düşünce icraat da olur inşallah
Teşekkür ederiz canım yakın olsaydık kızında gelirdi ne güzel olurdu çocuklar bayıldı pastayaDoğum gününüz kutlu olsun canım geç kalmışız ama biraz:)
Benim kızımın en sevdiği çizgi film uğur böceği görse bayılırmış pastanıza kesin:)
5 günde 5 kilo diye birşey varya canım bir patates bir gün sebze onu yapmıştım
Bende kılolarla bogusuyom işte balımçok şükür canım aldığım kiloların hüzünu ile bogusuyorum sen nasilsin
Teşekkür ederiz canım yakın olsaydık kızında gelirdi ne güzel olurdu çocuklar bayıldı pastaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?