Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Masallah kardeşine darısı basimiza

Kuzum hamur işi acaip ödem yapıyor . Sen de biliyor ve yaşıyorsun. Sabah balon gibi uyanıyor insan ..
Tamam bitti artık dimi davetler günler ..
Hadi artık bi sıksan 70 leri görürsün .

Kuzum hamur işi acaip ödem yapıyor . Sen de biliyor ve yaşıyorsun. Sabah balon gibi uyanıyor insan ..
Tamam bitti artık dimi davetler günler ..
Hadi artık bi sıksan 70 leri görürsün .
Hadi inşallah kuzum ya valla davul gibiyim bana hamur acaip şişkinlik yapıyor keşke hiç yemesem

Dietisyen yasam kocu ama ilk randevu cok bisey olmadi bu hafta konusacagiz detaylari kan tahlilime gore biseyler diyecek. Normalde uzun suren tedaviler sohbet niteliginde normalde bir sorunu cozme sureci 3 ay sonrasinda ayda 1 veya 2 ayda 1 gidiyorsun sana kendi sorununu cozmeyi ogretiyor bakisini degistiriyor. Ama iyi bir doktor olmazsa sonuc alamiyorsun. Bazen de insanlar rahatlamak icin gidiyor. Ben grup terapisini sevmistim daha iyi geldi 2 doktorla sosyolog ve psikiyatr

Merak etmezmısın
Dayanamam ben valla
Merak ederim tabi de, tartıyı bazanın altına koyucam, sabah da kızım uyuyo oluyo çıkarken, alamam :) bi de hissederim zaten hafiflediğimi, sonra sürpriz olur belki..
Ya verdiğimi görünce hep erteliyorum abla sorun o işte.. Bi de böyle deneyeyim

hep beraber toparlanlamı kuzum o zaman hamur işi felaket etkiliyor bizi romatizma mi vardı sende rabbim şifa versin bu mevsimde zor

Olur olur kuzum...
Sen de o güç ve azim var...

Mesela bugünden itibaren 7 den sonra yeme bu bile büyük başlangıç. .
inşallah yenam ssadece muhabbet için gelmiştim ama gine bir acaba yapabilirmiyim geldi gömülmek buranın sizin gücünüz çok fazla

Tunaydin hanimlar

Biliyorum onu cnm eskiden bende yapmistim :)

Diet fikri bile yoruyor insani . yapmasam da yapmam gerektigi dusuncesi bile zorlayici kendi haline birakip kilo vermeyi isterdim . surekli hesap kitap yapmadan onu uemeliyim bunu yemeliyim dusuncesi olmadan
kendini yasaklanmis hissetmemen lazim cnm
Beyninden diyet kelimesini cikar saglikli beslenmeyi oturtmayA calis
Biz zararli seyleri yasak oldugu icin degil saglikli beslenmeyi tercih ettigimiz icin yemiyoruz

psikyatri degil psikologa gitmen lazin heralde cnm

Tatlim bu hatayi burda ki herkes yapti
Bende defalarca verdim aldim
En son 113 den 68 dusup tekrar 100 e ciktim
Evet geri almis olmak insanın psikolojisini negatif cok etkiliyor, gercekten vermek icin cok emek vermistim cunku
kendime cok kizdim kendimden nefret ettim
Ama pismanmigin bize bi getirisi yok malesef
Aldiysak aldık sonunda olum yok ya
Gecmise sunger cekip tekrar basladim 20 kilo gitti bile
Verdikce kendine tekrar guvenin gelecek emin ol
Kızlar ben mart sonuna kadar tartılmadan diyetime devam etmek istiyorum, bazen 1 günde 500 gr falan gidiyo, o gün nasıl olsa verebiliyorum diye cozutuyorum. 1 ay hiç tartılmayacağım..
bende tartilmayinca kendimi boslukta hissediyorum daha cok yiyorum bu sefer

Bence iyi bi fikir.ben de bunu denemeyi düşünmüştüm.sonra haftalk tartlmadam devam edecem.cumadan beri hic tartlmadm meraktan catlayacam.bu haftains eksi görebilim.sen de umarm bir ay em az 4 kg görürsün

Bende
Diet fikri bile yoruyor insani . yapmasam da yapmam gerektigi dusuncesi bile zorlayici kendi haline birakip kilo vermeyi isterdim . surekli hesap kitap yapmadan onu uemeliyim bunu yemeliyim dusuncesi olmadan
Ben
Bu ara bunalmış durumdayım spor yapasım yok ama düşüncesi hep kafamda .diyorum dişimi sıkıp 7.5 kiloyu versem sonra yesem alınca dikkat etswm vs vs iyiydim bi bozsam bi sporu bıraksam sevkimde gidiyo bunaldım artık 3 senedir bu durumdayım
Hepimiz biran oce verelim bidahada almayalım inş.

Kuzum o dusunceyi eyleme cevirirsen rahatlicaksin :)) bu senin elinde

Merhaba kizlar
Yazmayada utanir oldum. Bugunlerdeki yogunluktan gelemez okuyamaz oldum.
Biraz izne ihtiyacim var. Gecmis msjlari en yakin zamanda okumaya caliscam. Yine 200 ler olmuş. Kendimce uyguladigim beslenme aliskanligimda bozuldu. Neyseki 89 larda gidiyorum.
Kuran derslerim hafifleyene kadar bana izinli dermisiniz. Olurmu acaba?

Hepinizide ozluyorum merakta ediyorum...

Noluyor şimdi izinli yazılınca yediklerine dikkat etmiycekmisin yaniiii?

Birileri köşeye şıkışmak mı dedi ?

Görümcemin kızı eltimde benim evde olmamı bekliyorlarki bana gelsinler diye, evde yemek Yok. banyoyu kesin yıkamam lazım sabah kahvaltıdan sonra bir ara yaptım karnım aç. Evde salata malzemesi kalmamış kızımın listesine uygun alışveriş yapmam lazım. Erken çıktım işten sözde Pazara gidiyorum ordan eve

Yarınki kızımın diyetisyen randevüsünü cumaya erteledim

Ablacim bak buraya yazdigin ilk mesaj sanirim :))) adinin yanindaki oka tiklayip o sayfaya gidebilirsin.

O sayfada gordum hatirladim Walkers gitti daha gelmedi.
Bebek oldumu acaba?

Selam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…