Masallah kardeşine darısı basimizaAynen öyle oldu canım çok mutluydum karatayla ama bilinç altım başka diyormuş demek ki dediğin gibi pismanligin Bir çaresi yok
Kardeşim 1 senede 60 kilo verdi onu gördükçe iyice kahroluyorum şimdi bende belki 100 e inmistim diyorum tabi bunun beni uzmekten baska bir ise yaramıyor inşallah bir gün bizde diyorum
Hayrisim senden sonra bende hiç kilo veremedim aldım bile hele şu son birkaç gündür ikramlar pastalar vs beni bitirdi dehşet artilarim var elim kolum şiş havalardan sanırım romatizma kollarım ellerim çok ağrıyor hiç spor yaparım yok yapmıyorum da zaten ilk bahar kapıda halbuki bir ben uyanamadim hep yatasim var
Bilindik bir yer değil canım mahallemizdeki pastacıNereye yaptırdın pastayi. ?
Bizim de 10 Mart.
Hadi inşallah kuzum ya valla davul gibiyim bana hamur acaip şişkinlik yapıyor keşke hiç yemesemKuzum hamur işi acaip ödem yapıyor . Sen de biliyor ve yaşıyorsun. Sabah balon gibi uyanıyor insan ..
Tamam bitti artık dimi davetler günler ..
Hadi artık bi sıksan 70 leri görürsün .
canım bişey diycem senin diyetisyenin aynı zamanda yaşam koçu değil mi ilk randevünün süresi ne kadar dı ?
Psikolojide çok gerekmedikçe ilaca bende karşıyım yakın arkadaşım 3 4 senedir gidiyor hep ilaçlar fazlalaştı günde 4 5 değişik hap içiyor tedavi bir türlü bitmiyor yaniii anlamadım gitti. çokta değişti Zaten yakınız ama anlatmıyorda, zaten piskolag hikayesinden sonra bizden uzaklaştı ....
Merak ederim tabi de, tartıyı bazanın altına koyucam, sabah da kızım uyuyo oluyo çıkarken, alamam :) bi de hissederim zaten hafiflediğimi, sonra sürpriz olur belki..Merak etmezmısın
Dayanamam ben valla
Ya verdiğimi görünce hep erteliyorum abla sorun o işte.. Bi de böyle deneyeyimHayriş kendini nasıl iyi hissedersen o şekil de devam et..
Illa belli bir kalıpla yol alman gerekmiyor. .
Sadece daha sağlıklı ve dengeli ilerle en azından bir de azar azar yürü canım.
Zaten ufacık bir kismayla bile kilo vereceksin. . Bir de geç saatte yeme ...
Nasıl istersen canım. Aslında kilo verdiğini görmek daha da motive eder insanı ama sen demekki demotive oluyorsun. .
hep beraber toparlanlamı kuzum o zaman hamur işi felaket etkiliyor bizi romatizma mi vardı sende rabbim şifa versin bu mevsimde zorHayrisim senden sonra bende hiç kilo veremedim aldım bile hele şu son birkaç gündür ikramlar pastalar vs beni bitirdi dehşet artilarim var elim kolum şiş havalardan sanırım romatizma kollarım ellerim çok ağrıyor hiç spor yaparım yok yapmıyorum da zaten ilk bahar kapıda halbuki bir ben uyanamadim hep yatasim var
inşallah yenam ssadece muhabbet için gelmiştim ama gine bir acaba yapabilirmiyim geldi gömülmek buranın sizin gücünüz çok fazlaOlur olur kuzum...
Sen de o güç ve azim var...
Mesela bugünden itibaren 7 den sonra yeme bu bile büyük başlangıç. .
amin gerçekten evrim geçirdi gözümüzün önünde ama hala memnun değil halinden ben hayal edemiyorum onun gibi olmayi inşallah olurMasallah kardeşine darısı basimiza
Tesekkurler okula gittiğimden vakit buldukca bakiyorum burayaIraden çok güzel
Biliyorum onu cnm eskiden bende yapmistim :)Doğum gününüz kutlu olsun canım geç kalmışız ama biraz:)
Benim kızımın en sevdiği çizgi film uğur böceği görse bayılırmış pastanıza kesin:)
5 günde 5 kilo diye birşey varya canım bir patates bir gün sebze onu yapmıştım
kendini yasaklanmis hissetmemen lazim cnmDiet fikri bile yoruyor insani . yapmasam da yapmam gerektigi dusuncesi bile zorlayici kendi haline birakip kilo vermeyi isterdim . surekli hesap kitap yapmadan onu uemeliyim bunu yemeliyim dusuncesi olmadan
psikyatri degil psikologa gitmen lazin heralde cnmDun cok kotuydum bir doktor buldum ama ona daha once giden arkadas ilacla zombiye ceviriyor dedi bunu istemiyorum hatta ben ilac da kullanamam. Sadece terapi ihtiyaci profosyonel bakis ben hayatimla ilgili dogru muhakeme yapamiyorum artik ona bir yon cizsin istiyorum suruklenmemi durdursun
Tatlim bu hatayi burda ki herkes yaptiAynen öyle oldu canım çok mutluydum karatayla ama bilinç altım başka diyormuş demek ki dediğin gibi pismanligin Bir çaresi yok
Kardeşim 1 senede 60 kilo verdi onu gördükçe iyice kahroluyorum şimdi bende belki 100 e inmistim diyorum tabi bunun beni uzmekten baska bir ise yaramıyor inşallah bir gün bizde diyorum
bende tartilmayinca kendimi boslukta hissediyorum daha cok yiyorum bu seferKızlar ben mart sonuna kadar tartılmadan diyetime devam etmek istiyorum, bazen 1 günde 500 gr falan gidiyo, o gün nasıl olsa verebiliyorum diye cozutuyorum. 1 ay hiç tartılmayacağım..
Bence iyi bi fikir.ben de bunu denemeyi düşünmüştüm.sonra haftalk tartlmadam devam edecem.cumadan beri hic tartlmadm meraktan catlayacam.bu haftains eksi görebilim.sen de umarm bir ay em az 4 kg görürsünMerak ederim tabi de, tartıyı bazanın altına koyucam, sabah da kızım uyuyo oluyo çıkarken, alamam :) bi de hissederim zaten hafiflediğimi, sonra sürpriz olur belki..
Ya verdiğimi görünce hep erteliyorum abla sorun o işte.. Bi de böyle deneyeyim
BenDiet fikri bile yoruyor insani . yapmasam da yapmam gerektigi dusuncesi bile zorlayici kendi haline birakip kilo vermeyi isterdim . surekli hesap kitap yapmadan onu uemeliyim bunu yemeliyim dusuncesi olmadan
Bu ara bunalmış durumdayım spor yapasım yok ama düşüncesi hep kafamda .diyorum dişimi sıkıp 7.5 kiloyu versem sonra yesem alınca dikkat etswm vs vs iyiydim bi bozsam bi sporu bıraksam sevkimde gidiyo bunaldım artık 3 senedir bu durumdayımDiet fikri bile yoruyor insani . yapmasam da yapmam gerektigi dusuncesi bile zorlayici kendi haline birakip kilo vermeyi isterdim . surekli hesap kitap yapmadan onu uemeliyim bunu yemeliyim dusuncesi olmadan
Kuzum o dusunceyi eyleme cevirirsen rahatlicaksin :)) bu senin elindeBende
Ben
Bu ara bunalmış durumdayım spor yapasım yok ama düşüncesi hep kafamda .diyorum dişimi sıkıp 7.5 kiloyu versem sonra yesem alınca dikkat etswm vs vs iyiydim bi bozsam bi sporu bıraksam sevkimde gidiyo bunaldım artık 3 senedir bu durumdayım
Hepimiz biran oce verelim bidahada almayalım inş.
Noluyor şimdi izinli yazılınca yediklerine dikkat etmiycekmisin yaniiii?Merhaba kizlar
Yazmayada utanir oldum. Bugunlerdeki yogunluktan gelemez okuyamaz oldum.
Biraz izne ihtiyacim var. Gecmis msjlari en yakin zamanda okumaya caliscam. Yine 200 ler olmuş. Kendimce uyguladigim beslenme aliskanligimda bozuldu. Neyseki 89 larda gidiyorum.
Kuran derslerim hafifleyene kadar bana izinli dermisiniz. Olurmu acaba?
Hepinizide ozluyorum merakta ediyorum...
Ablacim bak buraya yazdigin ilk mesaj sanirim :))) adinin yanindaki oka tiklayip o sayfaya gidebilirsin.
O sayfada gordum hatirladimWalkers gitti daha gelmedi.
Bebek oldumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?