Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 8.30 yumurta salatasi (1 yumurta) 1kk peynir salata 1 dilim tb ekmek

Ara 11.30 2 bardak ayran

Oglen 13.30 5 kasik ispanak yemegi 1 dilim tb ekmek haşlanmış incik

Ara 16.00 1 tane ayva

Aksam 18.30 5 kasik ispanak yemegi 1 dilim tb ekmegi salata

Su
3 litre
Spor 120 dk yuruyus
400 bolgesel
5 dk plank
200 mekik

iyi akşamlarrr

sabah 08.30
1,5 kk süzme peynir
1 dilim avakado
domates
4 zeytin
1/2 dilim ekmek (yulaf kepeği, siyez unu, hindistancevizi unu)
1/2 dilim ananas

öğlen 12.45
1 köfte
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası (içindeki un miktarı diğer tarhanalara göre çok az)
1 ev yapımı salatalık turşusu
3 yk kırmızı lahana salatası

ara 15.00
2 kuru kayısı
4 çiğ kaju
4 çiğ fındık

akşam 19.30
tavuk
brokoli salatası
1 dilim elma

yatana kadar 2 lt su

Canim hosgeldin. Geçmiş olsun çok. .
Nasıl toparladınmı. ?
Merak ettik seni keşke haber verseydin ugrasaydin neden utandin ki.
Sen iyi olda verirsin kiloyu...

Hehe :)

hoş geldin canım. bizimle devam et. menü yaz. düzene girersin tatlım. çok geçmiş olsun.

YENA kepin hayirli olsun cnm pekde yakismis :)

Darisi bize ins.

Teşekkür ederim kuzum.

Bence iyi bi fikir.ben de bunu denemeyi düşünmüştüm.sonra haftalk tartlmadam devam edecem.cumadan beri hic tartlmadm meraktan catlayacam.bu haftains eksi görebilim.sen de umarm bir ay em az 4 kg görürsün

En doğrusu haftalik tartilmakmis.
Ama bir çoğumuz günlük tartıliyoruz ..

Ne izni baharcim anlamadım.
Yani haftada bir iki kere dahi eline telefon alamıyormusun.
O kadar yoğunsun yani ..
Hem ozluyorsun hem izin istiyorsun ..

Sen bilirsin nasıl istersen.

Oyy kolay gelsin canım
Haftaiçi ne misafiri yahu..
Kızın sonucunu merak ediyorum ben.

Ben de menu paylaşim bari. :)

Sabah,
1 yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Roka maydanoz

Ara,
1 kivi

Ara,
1 avuctan fazla kuruyemiş
(Badem,ceviz, dut kurusu, hurma)

Aksam,
Kuru fasulye
Salata

Ara,
Yarım muz
Yoğurt

60 dk. Yürüyüş

Gün için de bir sürü çay,kahve

Terapi eğitimi görmüş psikolog veya psikiyatr ikisi de olur ama terapi eğitimi olmalı. Bide sağlık yardimim ayda 1 psikiyatr i karşılıyor bu nedenle psikiyatr seviyorum. Diğerini karşılamıyor. Karşılasa beğendiğim bir psikolog var her hafta giderim ya da ayda 400 olsa. Ama ayda 2000 veremem. O beni daha çok depresyona sokar. Onun yerine gider 2 gün tatil yaparım.

Canim hosgeldin. Geçmiş olsun çok. .
Nasıl toparladınmı. ?
Merak ettik seni keşke haber verseydin ugrasaydin neden utandin ki.
Sen iyi olda verirsin kiloyu...

Hehe :)

hoş geldin canım. bizimle devam et. menü yaz. düzene girersin tatlım. çok geçmiş olsun.

Hoşbulduk kızlar çok sağolun topartopar çok şükür kendimi. Şuan motivasyon sağlayamıyorum. Ufak ufak olucak inşallah 2 haftadır iyiyim ama bir iki gündür tatlı krizine girdim.nasıl olacak bakalım...

89 olmuşsun nereye gidiyorsun koparsan 9p olur gelirsin

Geçmiş olsun canım bu bir son değil biliyorsun değil mi yeni bir başlangıç hersey için. Tedavi nasıl gidiyor seni uzmeyecekse tabi yoksa anlatmak zorunda hissetme bunu en iyi bilenlerdenim burda da bu hissi bilen çok kişi var emin ol.

Çok saol canım evet biliyorum konuşmuştuk daha öncede bu konuyu. Doktor tedavi uygulamamıştı bana en son hsg çekilmeyi uygun görmüştü çekildim hamile kaldım dediği gibi hatta başka doktor inofolic vermişti bıraktırmıştı doktorum. Ama talihsizlik işte kalbi durdu malesef bebeğimin şuan zaten koruma dönemindeyim bitimi için birşey söylemedi doktor sadece kan pıhtılaşması varmı diye tahlil istedi nolur nolmaz diye. Ancak 3 ayda çıkıyormuş sonuç zaten. Sonuca göre bir yol izlicekmişiz.

Herkese kucak dolusu sevgiyle

Eve yine geç geldim ama artık moralimi bozmayacagim

13.00
Öğlen bir toparlak ekmek tenis topu kadar
1 kaşık pancar salatası
1 kase küçük yeşil salata
5 tane zeytinyağlı sarma

Saat 18.00
Büyük pismanlik
Biscoti diye birşey ama çok inceydi ve hataydi diet galeta diye kandirdilar internette öyle olmadigini gördüm
3 yaprak

Aksam 21.00

4 adet köfte
Karışık yeşil salata
1 kozlenmis kırmızı biber
1 kase dereotu yoğurt
1 tane lavas
1 tane Kızılay elmalı soda

Nasıl 3 ayda çıkıyormus benimki 3 haftada hersey belli oldu sonuçlar çıktı bende pihtilasma yoktu ama bebeğin kalbini şeker durdurdugu söylendi. 3 gün önce şekerim yükselmeye baslamisti hamilelik bitince şeker de bitti ben de. Kaç aylıkti 3 ayı geçmiş miydi 3 aydan önce tanı koyamiyorlar normal diyorlar. Eğer kilo verirsem ben de 3 . Yu deneyecegim hazır olmak için ugrasiyorum. Nisan gibi baslayacagiz denemeye yeniden belki güzel haberi beraber alırız kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…