Evet bütün gün düşünüp spor yapmıyorum ama çok haklısım canım. Başlasam devamı grlicrk inşKuzum o dusunceyi eyleme cevirirsen rahatlicaksin :)) bu senin elinde
Aksam tartilacagim ben aksam hep daha zayif cikiyorum ilginctirBugün tartildinmi nasıl durum
Aman da aman hamur günlüğü olmuş :)
Iyi araştır yorumlari oku bu konuda iyi birini bulmak zor gerçekten
Ilgınc gerçekten sabah erken saatlerde daha zayıf çıkman lazimAksam tartilacagim ben aksam hep daha zayif cikiyorum ilginctir
Iyi aksamlar :)İyi akşamlar hanımlarEki Görüntüle 2113813
Selam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım
İyi akşamlar hanımlarEki Görüntüle 2113813
hoş geldin canım. bizimle devam et. menü yaz. düzene girersin tatlım. çok geçmiş olsun.Selam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım
Bence iyi bi fikir.ben de bunu denemeyi düşünmüştüm.sonra haftalk tartlmadam devam edecem.cumadan beri hic tartlmadm meraktan catlayacam.bu haftains eksi görebilim.sen de umarm bir ay em az 4 kg görürsün
Merhaba kizlar
Yazmayada utanir oldum. Bugunlerdeki yogunluktan gelemez okuyamaz oldum.
Biraz izne ihtiyacim var. Gecmis msjlari en yakin zamanda okumaya caliscam. Yine 200 ler olmuş. Kendimce uyguladigim beslenme aliskanligimda bozuldu. Neyseki 89 larda gidiyorum.
Kuran derslerim hafifleyene kadar bana izinli dermisiniz. Olurmu acaba?
Hepinizide ozluyorum merakta ediyorum...
Birileri köşeye şıkışmak mı dedi ?
Görümcemin kızı eltimde benim evde olmamı bekliyorlarki bana gelsinler diye, evde yemek Yok. banyoyu kesin yıkamam lazım sabah kahvaltıdan sonra bir ara yaptım karnım aç. Evde salata malzemesi kalmamış kızımın listesine uygun alışveriş yapmam lazım. Erken çıktım işten sözde Pazara gidiyorum ordan eve
Yarınki kızımın diyetisyen randevüsünü cumaya erteledim
Terapi eğitimi görmüş psikolog veya psikiyatr ikisi de olur ama terapi eğitimi olmalı. Bide sağlık yardimim ayda 1 psikiyatr i karşılıyor bu nedenle psikiyatr seviyorum. Diğerini karşılamıyor. Karşılasa beğendiğim bir psikolog var her hafta giderim ya da ayda 400 olsa. Ama ayda 2000 veremem. O beni daha çok depresyona sokar. Onun yerine gider 2 gün tatil yaparım.Tunaydin hanimlar
Biliyorum onu cnm eskiden bende yapmistim :)
kendini yasaklanmis hissetmemen lazim cnm
Beyninden diyet kelimesini cikar saglikli beslenmeyi oturtmayA calis
Biz zararli seyleri yasak oldugu icin degil saglikli beslenmeyi tercih ettigimiz icin yemiyoruz
psikyatri degil psikologa gitmen lazin heralde cnm
Tatlim bu hatayi burda ki herkes yapti
Bende defalarca verdim aldim
En son 113 den 68 dusup tekrar 100 e ciktim
Evet geri almis olmak insanın psikolojisini negatif cok etkiliyor, gercekten vermek icin cok emek vermistim cunku
kendime cok kizdim kendimden nefret ettim
Ama pismanmigin bize bi getirisi yok malesef
Aldiysak aldık sonunda olum yok ya
Gecmise sunger cekip tekrar basladim 20 kilo gitti bile
Verdikce kendine tekrar guvenin gelecek emin ol
bende tartilmayinca kendimi boslukta hissediyorum daha cok yiyorum bu sefer
Canim hosgeldin. Geçmiş olsun çok. .
Nasıl toparladınmı. ?
Merak ettik seni keşke haber verseydin ugrasaydin neden utandin ki.
Sen iyi olda verirsin kiloyu...
Hehe :)
hoş geldin canım. bizimle devam et. menü yaz. düzene girersin tatlım. çok geçmiş olsun.
Merhaba kizlar
Yazmayada utanir oldum. Bugunlerdeki yogunluktan gelemez okuyamaz oldum.
Biraz izne ihtiyacim var. Gecmis msjlari en yakin zamanda okumaya caliscam. Yine 200 ler olmuş. Kendimce uyguladigim beslenme aliskanligimda bozuldu. Neyseki 89 larda gidiyorum.
Kuran derslerim hafifleyene kadar bana izinli dermisiniz. Olurmu acaba?
Hepinizide ozluyorum merakta ediyorum...
Geçmiş olsun canım bu bir son değil biliyorsun değil mi yeni bir başlangıç hersey için. Tedavi nasıl gidiyor seni uzmeyecekse tabi yoksa anlatmak zorunda hissetme bunu en iyi bilenlerdenim burda da bu hissi bilen çok kişi var emin ol.Selam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım
Ben hiç öyle olmadım şimdi tartildim ve haklı çıktımIlgınc gerçekten sabah erken saatlerde daha zayıf çıkman lazim
İyi akşamlar hanımlarEki Görüntüle 2113813
Çok saol canım evet biliyorum konuşmuştuk daha öncede bu konuyu. Doktor tedavi uygulamamıştı bana en son hsg çekilmeyi uygun görmüştü çekildim hamile kaldım dediği gibi hatta başka doktor inofolic vermişti bıraktırmıştı doktorum. Ama talihsizlik işte kalbi durdu malesef bebeğimin şuan zaten koruma dönemindeyim bitimi için birşey söylemedi doktor sadece kan pıhtılaşması varmı diye tahlil istedi nolur nolmaz diye. Ancak 3 ayda çıkıyormuş sonuç zaten. Sonuca göre bir yol izlicekmişiz.Geçmiş olsun canım bu bir son değil biliyorsun değil mi yeni bir başlangıç hersey için. Tedavi nasıl gidiyor seni uzmeyecekse tabi yoksa anlatmak zorunda hissetme bunu en iyi bilenlerdenim burda da bu hissi bilen çok kişi var emin ol.
Çok saol canım evet biliyorum konuşmuştuk daha öncede bu konuyu. Doktor tedavi uygulamamıştı bana en son hsg çekilmeyi uygun görmüştü çekildim hamile kaldım dediği gibi hatta başka doktor inofolic vermişti bıraktırmıştı doktorum. Ama talihsizlik işte kalbi durdu malesef bebeğimin şuan zaten koruma dönemindeyim bitimi için birşey söylemedi doktor sadece kan pıhtılaşması varmı diye tahlil istedi nolur nolmaz diye. Ancak 3 ayda çıkıyormuş sonuç zaten. Sonuca göre bir yol izlicekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?