Vallahi bilmiyorum ki mayısın ilk haftası ara çıkmışmı sor dedi ben üniversite hastanesinde verdim kan özelde çok pahalı olur dedi doktor bahsettiğim trombofili paneli o değilmi seninkide. 2 aylıktı benim ama daha önce bi dış gebelik bi kimyasal birde bu var 3 oldu yani benm. Inşallah canım güzel haberleri alırız ben haziranda falan ancak deneyeceğim tekrardan o zamana kadar kilo vermeliyim işte bakalım. İnşallah veririzde bebişlerimixe kavuşuruzNasıl 3 ayda çıkıyormus benimki 3 haftada hersey belli oldu sonuçlar çıktı bende pihtilasma yoktu ama bebeğin kalbini şeker durdurdugu söylendi. 3 gün önce şekerim yükselmeye baslamisti hamilelik bitince şeker de bitti ben de. Kaç aylıkti 3 ayı geçmiş miydi 3 aydan önce tanı koyamiyorlar normal diyorlar. Eğer kilo verirsem ben de 3 . Yu deneyecegim hazır olmak için ugrasiyorum. Nisan gibi baslayacagiz denemeye yeniden belki güzel haberi beraber alırız kim bilir.
Tünaydın kızlar kızımın doğum gününu kutlayan herkese teşekkürleralinti yapamadım telde sıkinti var öperim çok hayrisim gelmiş hosgelmis
Bır kan tahlılı yaptırsan
Uzun süredir boyleyse ınsılun dırencın olmasın
Ben şunu anlamıyorum gerçekten bence insanlar diyeti kilo vermek yada almak icin yapmamali diyet iyi saglikli bir yaşam için olmalı ben bu konuya cok takiliyorum bana gelmiş ekmek yeme diyorlar öyle kilo verirmişim anlatamıyorum ya doğru ekmek yemezsem kilo veririm ama sağlıklı olmam ki ekmek yiyecem ama olculu cok sinirlendirdiler beni
Okuldan bir arkadaşım ekmek hergun her zaman karşımıza çıkan bir şey hic yememek değil dengeli yemeyi öğrenmek gerektiğini düşünüyorum :)kim kızdırdı seni böyle :)
Ekmek yemezsende sağlıklı olursun elbet.. Pekte gerekli değil ekmek...
Fakat bir ömür boyu yemeyeceksen hayatından çıkarırsın yoksa ideal kilona geldikten sonra ekmeğe veya türevlerine gömülünce hoop yine geri gelir kilolar....
Ne güzel sonuç listelerin Harika yaptığın 5 dklık planksa 5 numara on yıldız :)Ablam 14 kilo verdi ekmek yiye yiye gerçekten ekmeğe öcü gibi bakıyoruz onemli olan ekmeği doğru ölçüde tüketmek her gun göz önünde yemekhanelere gitsek orda pastanede markette sofrada bundan kaçış yok ki hem ben ekmek yiye yiye 15 gunde 7.2 kilo verdim: )))
Geçmiş olsun canım kısa sürede toparlarsın ve sağlıklıca bebeğine kavuşursun inşallahSelam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım
Misafir İstabul dışından canım kalmadılar gittiler . karşıdaki akrabalarında kalacakmış biraz sonra diğer kuzeni gelince tekrar gelip o zaman kalacaklarmışTeşekkür ederim kuzum.
En doğrusu haftalik tartilmakmis.
Ama bir çoğumuz günlük tartıliyoruz ..
Ne izni baharcim anlamadım.
Yani haftada bir iki kere dahi eline telefon alamıyormusun.
O kadar yoğunsun yani ..
Hem ozluyorsun hem izin istiyorsun ..
Sen bilirsin nasıl istersen.
Oyy kolay gelsin canım
Haftaiçi ne misafiri yahu..
Kızın sonucunu merak ediyorum ben.
Mutlu haftalar herkese
hogeldin cnm
Benim buraya basladigimda senin yogun bi dönemindi
Pek tanisamadik
Zamanla tanisir kaynasiriz
Seni hic öyle biri olarak hayal edemedim :))
Benim ailem tr de cnm burda esimin kardeskeri var cok sükür iyi anlasiyoruz
ne yapmistin cnm
ins.güzel haberler alirsin cnm.en azindan ne var ne yok ögrenmis olursun
Biz bilmiyoruz ama cogumuzda vardir insilün direnci
Ama kilo verdikce düsüyomus
Onu biliyorum :))
sen nasilsin nerelerdesin cnm neler yaptin
Kullaniyomusun ilacini
güzel kalpli elifim
Ne kadar güzel ve duygulu yazmişsin,her bir kelimesi ayrı ayrı dokunuyor insana.
Keske yıllar geçmeden genç yasta bu idrakta olabilsek.Teşekkürler canim
Teşekkür ederim canım
Toopraam ne guzel yazmissın.. yüreğinden öperim seni.
Iyi sevindim canım. .Yaban ellerde anlaşamiyor olmakta kötü olurdu..
Allah bozmasın inşallah. .
Bozma moralini kuzum.
Oluyor öyle maalesef..
Bir an önce normale dönmeye çalış hemen fazla yerleşmeden kilo ..
Kuzum görünmüyorsun çokmu yoğunsun.
Uğra arada yokluğun farkediliyor.
Çok beğendim afiyet olsun.
Hangi takımdasın. ?
Sahane canım afiyet olsun.
Siyez ununu nerden temin ediyorsun. .
Kasimpatimhosbuldum cancagazim
Dun cok kotuydum bir doktor buldum ama ona daha once giden arkadas ilacla zombiye ceviriyor dedi bunu istemiyorum hatta ben ilac da kullanamam. Sadece terapi ihtiyaci profosyonel bakis ben hayatimla ilgili dogru muhakeme yapamiyorum artik ona bir yon cizsin istiyorum suruklenmemi durdursun
Selam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım
Hoşgeldin canım çok şey atlatmışsin neden utanacaksin ki kilo dediğin alınır verilir sen iyi oldaSelam kızlar yazmaya utanır oldum şuan hala öyleyim. Ama bir cesaret işte yazmam lazım. Çok zaman geçti buraya yazmayalı yazamayalı... Motivasyonu kaybettim bu arada kilo aldım eski kiloma döndüm. Ardından tam motivasyon sağladım kilo vermeye başladım hamile kaldım. Birden panikledim diyetisyene gittim tam az az vermeye devam ederken bu seferde bebeğimi kaybettim. Yine yeniden aynı şeyler hatta bu sefer daha fazlası. Bi ton operasyon vs derken şuan kendimi toplamaya çalışıyorum. Bi 4 5 kilokverdim ama sanırım biraz dengesiz ilerliyorum al ver dengesinde. Daha toparlayamadım kendimi henüz. Nerden başlamalıyım bilmiyorum böyle birşey işte. Burayada kilo alınca yazamadım işte utandım kendimden biraz sanırım
Uykum kaçtı ev çok sıcak oldu ondan ,neyse ben geldim çayı koydum etrafı toparladım buyrunnnHerkesle uyumus zaaaar
Ben de kendi kendime konusup durmiyim artikim,deliye cikmasin sonra adimcok akilliyim sanki
Efenim ben kapanisi yapiyorum,sabah erken gelen cayi demleyip en sagliklisindan kahvaltiyi hazirlasin :)
Geceniz huzurla dolsun
Çok teşekkür ederiz canımIyi geceler kizlar
Birkac gundur menu paylasamadim ama ayni duzen devam ettim asiriya ve abur cubura kacmadan
Saglikli huzur dolu nice yillari olsun insallah
Benimki buyuk ihtimalle gebelikten cnm hafta ici cok ayakta kaliyorum haftasonu dinleniyorum ya ondan p.tesi eksi cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?