Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA

Senin tribini öpeyim :)

cakil80 insallah 9p olmam canim

74FRIDA yok yine dikkat etmeye caliscamda canim

Tatli gulumseten dusündüren özleten kalplerimize dokunan sohbetlerinize epeydir katilamiyorum

Geceleri sindire sindire okudigum msjlarida cogu zaman yorgunluktan okuyamiyorum yada gozum gormuyo biriktirip okuyabiliyorum.

Bonus un tasinma islerine yardim ediyorum :))))

Vallahi bilmiyorum ki mayısın ilk haftası ara çıkmışmı sor dedi ben üniversite hastanesinde verdim kan özelde çok pahalı olur dedi doktor bahsettiğim trombofili paneli o değilmi seninkide. 2 aylıktı benim ama daha önce bi dış gebelik bi kimyasal birde bu var 3 oldu yani benm. Inşallah canım güzel haberleri alırız ben haziranda falan ancak deneyeceğim tekrardan o zamana kadar kilo vermeliyim işte bakalım. İnşallah veririzde bebişlerimixe kavuşuruz

Iyi geceler kizlar
Birkac gundur menu paylasamadim ama ayni duzen devam ettim asiriya ve abur cubura kacmadan

Tünaydın kızlar kızımın doğum gününu kutlayan herkese teşekkürleralinti yapamadım telde sıkinti var öperim çok hayrisim gelmiş hosgelmis

Saglikli huzur dolu nice yillari olsun insallah

Bır kan tahlılı yaptırsan
Uzun süredir boyleyse ınsılun dırencın olmasın

Benimki buyuk ihtimalle gebelikten cnm hafta ici cok ayakta kaliyorum haftasonu dinleniyorum ya ondan p.tesi eksi cikiyorum

Ben şunu anlamıyorum gerçekten bence insanlar diyeti kilo vermek yada almak icin yapmamali diyet iyi saglikli bir yaşam için olmalı ben bu konuya cok takiliyorum bana gelmiş ekmek yeme diyorlar öyle kilo verirmişim anlatamıyorum ya doğru ekmek yemezsem kilo veririm ama sağlıklı olmam ki ekmek yiyecem ama olculu cok sinirlendirdiler beni

kim kızdırdı seni böyle :)
Ekmek yemezsende sağlıklı olursun elbet.. Pekte gerekli değil ekmek...
Fakat bir ömür boyu yemeyeceksen hayatından çıkarırsın yoksa ideal kilona geldikten sonra ekmeğe veya türevlerine gömülünce hoop yine geri gelir kilolar....

Okuldan bir arkadaşım ekmek hergun her zaman karşımıza çıkan bir şey hic yememek değil dengeli yemeyi öğrenmek gerektiğini düşünüyorum :)

Ablam 14 kilo verdi ekmek yiye yiye gerçekten ekmeğe öcü gibi bakıyoruz onemli olan ekmeği doğru ölçüde tüketmek her gun göz önünde yemekhanelere gitsek orda pastanede markette sofrada bundan kaçış yok ki hem ben ekmek yiye yiye 15 gunde 7.2 kilo verdim: )))

Ne güzel sonuç listelerin Harika yaptığın 5 dklık planksa 5 numara on yıldız :)

Sağlıklı beslenmeye başlayınca herkes bir uzman kesilir Zaten

Kızımada okulda hergün nasıl yoğurt yiyorsun demişler

Yok bunu söyleyen arkadaşları hergün kantinden tost yemiyor sankii :)

Geçmiş olsun canım kısa sürede toparlarsın ve sağlıklıca bebeğine kavuşursun inşallah

Misafir İstabul dışından canım kalmadılar gittiler . karşıdaki akrabalarında kalacakmış biraz sonra diğer kuzeni gelince tekrar gelip o zaman kalacaklarmış

İyi oldu konturolü cumaya ertelemem tahlil sonuçlarıda tam çıkmış olucak bende merak ediyorum :)

Mefkureemmm

Ne kadar güzel ve duygulu yazmişsin,her bir kelimesi ayrı ayrı dokunuyor insana.
Keske yıllar geçmeden genç yasta bu idrakta olabilsek.Teşekkürler canim

Keske ama münkün olmuyor maalesef illa olgunlasmak gerekiyor tecrübe kazanmak icin..Dilerim güzel anilar biriktiririz idrak sahibi oldugumuz yaslara erisinceye kadar..

Kasimpatimhosbuldum cancagazim

Hayriyem birdaha karayiplere gitmek yok olar mi:)
Özlüyoruz seni

Ilac tedavisinin iyilesme sürecini uzattigi söyleniyor yan etkilerinden dolayi,istersen psikologa gidebilirsin psikiyatris'den daha cok yardimci olabilir sanirim..
Ins gönlüne göre bir uzman bulur kolaylikla atlatirsin bu süreci canim.

Öncelikle hosgeldiniz aramiza..Zor ve sIkintili bir sürec yasamissiniz cok gecmis olsun,Allah yasatmasin bir daha.
Bundan sonrasinda hersey arzu ettiginiz gibi gönlünüzce olur insallah.
Allah kaybettiginizden daha hayirli,saglikli evlatlar lütfetsin insallah..

Bana gelicek olursam,menülerimi yazip paylasimda bulunamasam da saglikli beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum sükür..

Gelmisken bugun ham ettiklerimi yaziyim:)

Sabah
Musli kurutulmus ahududulu ve bademli.

Ara
latte+1 mandalin.

Aksam
Kiymali yumurta
biraz patates kavurmasi (yemesem iyiydi ama canim cekti)
zeytin
peynir
ceriy domates

Ara
Cay

Hoşgeldin canım çok şey atlatmışsin neden utanacaksin ki kilo dediğin alınır verilir sen iyi olda

Herkesle uyumus zaaaar

Ben de kendi kendime konusup durmiyim artikim,deliye cikmasin sonra adimcok akilliyim sanki

Efenim ben kapanisi yapiyorum,sabah erken gelen cayi demleyip en sagliklisindan kahvaltiyi hazirlasin :)

Geceniz huzurla dolsun
Uykum kaçtı ev çok sıcak oldu ondan ,neyse ben geldim çayı koydum etrafı toparladım buyrunnn

Çok teşekkür ederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…