Pztesi tabiji 3 gun tatil yasasinnnn
Üniversiteye gelince oldu abur cubur ders çalışmak sürekli oturmak hareketsiz yaşamArkadaşın diyet yaptığını biliyorsa sana Akıl veriyordur :)
Sadece ekmek değil herseyi dengeli ölçülü tüketmek gerek suyu dahi...
yaşam şekli olmalı diyette uyguladığımız kurallar. yoksa hep bir kısır döngü oluyor. .
Senin kilo alma sebebin ne.?
Planmı var o güne dair ..
Hangi gün hiç bakmadım takvime ..
Yeşil cay mi varsa ben icerim:)Kızlar uyku bastı gece 3.40 da uyandım halada uyumadim biraz uyusam iyi olacakcay var siz için :))
OOO süper Harika nereye gideceksiniz? bende istiyorum şöyle iki günlük tur filan yalnızda gitmeye razıyımama nerdeeeUniden arladaslarla tatil yapacagiz 3 gun kiz kiza
sağol kuzummalipina kalonçe yada kalonşo çiçeğinin adı.
Islak kalıp çürümemişse kurumuş olabilir.
Güneş alam bi yere koy bekle bakalım.
Ne zaman geldi?
sağol kuzum.bi hafta oldu geleli.3. günde kapattı çiçeklerini.dediğin gibi güneşe koydum bakalım açacak mı
begonya gibi nazlı biraz sanırım.direk güneşi sevmiyo soğuğa gelemiyo, esintide kalmicak.araya araya bulucaz nereyi sevicek bakalımOrtam değişikliğine çok tepki veriyomuş çiçekler.
Durduğu yerde dışardaysa eğer birden içerde duruncada böyle olabilir.
Sıklamen mesela dışarda oluyor içerde tuttuk biz yere indi çiçekleri.
Çok soğuk değilse ki sanmıyorum çok soğuk olduğunu dışarda bile durur belki.
Bi öğren bakalım nerde olduğunu.
koydumBurayada koy bakalım fikri olur herkesin ayrı ayrı.
malipina yapraklar canlansında yenidem çiçek açar.
begonya gibi nazlı biraz sanırım.direk güneşi sevmiyo soğuğa gelemiyo, esintide kalmicak.araya araya bulucaz nereyi sevicek bakalım
benim de aklıma o geldi.canlı dursun diye ilaçlıyolardır bencede.yoksa gelir gelmez niye solsunYeni alınan çiçeğim çok sorunu oluyo.
İlaçla açtırıyolar eve gelince hava değişimi oluyo soluyolar.
Yılbaşı çiçeği almıştım atlas çiçeği diye tomurcukları vardı hepsi düştü evde
güzelmiş çiçeğin ben pek anlamamda, yeniden canlanıcakta açıcakmış gibiii
Uniden arladaslarla tatil yapacagiz 3 gun kiz kiza
Kızlar uyku bastı gece 3.40 da uyandım halada uyumadim biraz uyusam iyi olacakcay var siz için :))
OOO süper Harika nereye gideceksiniz? bende istiyorum şöyle iki günlük tur filan yalnızda gitmeye razıyımama nerdeee
napaysınız hadi kahve içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?