Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Üniversiteye gelince oldu abur cubur ders çalışmak sürekli oturmak hareketsiz yaşam

Ana size yazarken saati gördüm günaydın diyecektim ama

O zaman tünaydın

Bugün çok zor çıktım evden henüz kahvaltıda yapmadım, sabah kızımdan kalan 1 çaybardağı gibi sütle, 1 kaşık gibi yulafı yedim

Yanımada kıymalı pırasam vardı onu aldım akşam ofisten çıkmadan yerim birde ananas kabuklarını aldım tarçınla kaynatıcam ama vakit olursa dışarda işim var biraz ...

malipina kalonçe yada kalonşo çiçeğinin adı.
Islak kalıp çürümemişse kurumuş olabilir.
Güneş alam bi yere koy bekle bakalım.
Ne zaman geldi?
sağol kuzum.bi hafta oldu geleli.3. günde kapattı çiçeklerini.dediğin gibi güneşe koydum bakalım açacak mı

sağol kuzum.bi hafta oldu geleli.3. günde kapattı çiçeklerini.dediğin gibi güneşe koydum bakalım açacak mı

Ortam değişikliğine çok tepki veriyomuş çiçekler.
Durduğu yerde dışardaysa eğer birden içerde duruncada böyle olabilir.
Sıklamen mesela dışarda oluyor içerde tuttuk biz yere indi çiçekleri.
Çok soğuk değilse ki sanmıyorum çok soğuk olduğunu dışarda bile durur belki.
Bi öğren bakalım nerde olduğunu.

begonya gibi nazlı biraz sanırım.direk güneşi sevmiyo soğuğa gelemiyo, esintide kalmicak.araya araya bulucaz nereyi sevicek bakalım

begonya gibi nazlı biraz sanırım.direk güneşi sevmiyo soğuğa gelemiyo, esintide kalmicak.araya araya bulucaz nereyi sevicek bakalım

Yeni alınan çiçeğim çok sorunu oluyo.
İlaçla açtırıyolar eve gelince hava değişimi oluyo soluyolar.
Yılbaşı çiçeği almıştım atlas çiçeği diye tomurcukları vardı hepsi düştü evde

benim de aklıma o geldi.canlı dursun diye ilaçlıyolardır bencede.yoksa gelir gelmez niye solsun

Uniden arladaslarla tatil yapacagiz 3 gun kiz kiza

Ne güzel. Yer mekan bellimi.?

Kızlar uyku bastı gece 3.40 da uyandım halada uyumadim biraz uyusam iyi olacakcay var siz için :))

Çay var icersen-diyosun :)

OOO süper Harika nereye gideceksiniz? bende istiyorum şöyle iki günlük tur filan yalnızda gitmeye razıyımama nerdeee

Ben de istiyorum kuzu . Gidek beraber :)
koydum ilk geldiğinde çok güzeldi ama küstü

Eki Görüntüle 2113984

Ne güzelmiş böyle rengarenk..

napaysınız hadi kahve içelim

Ben çay içiyorum olarmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…