Ayy süpermiş benim iki görüştüğüm arkadaşım var farklı şehirdeler en son 7 sene önce düğünümde görüştük anca konuşuyoruz...
Süper olur yalnız içmeyi sevmiyorum ben
Bende seviyorum çiçekleri ama bakamıyorum bir tane var evde dayanabilen oda peygamber kılıcı anneannem dikmişti hatıra
Benimde başlamam lazım akşam oldu ama tıhafım bugun sıkıldım galiba nerden başlasam bilemiyorum şöyle dip köşe girişmek lazım ama 2 ufaklıkla olmuyor evde oturmaktanda sıkıldım o kadar boşuna mı okudum diyorum ama özgüvenim de yok yemek istiyorum yiyemiyorumda ayyyhhh
Oooyyy fena biii uzak dur, bebelerim var diyeydin:)Ne yazacaktim unutmusum
Bugun instagramdan bir dr eklemis beni sakaryada ozel hastanelerin birinde calisiyor hastane amblemli fotosu var profilde kimmis diye bakayim dedim girdim profiline. Genel cerrahi / obezite cerrahisi ... vs vs yaziyor dedim dr kimi ekleyecegini biliyor ayy ne guldum
Diyetisyen mi verdi ? Senmi ayarladın listen iyi neden utanıyorsun ki onuda anlamadımSabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim az yağlı keçi peyniri
3 dilim kepek ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık yeşillik
Ara
1/2 papaya
10 badem
1 bardak süt
Öğle
6 ızgara köfte
1 kase yoğurt
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
3 adet diyet bisküvi
Yarım bardak süt
Akşam
1 tb orman kebabı
2 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
Su 2.7 lt
Spor yok
Dıyetım 2000 kalorı
UtanıyorumBonus um
Bonus burayı boş bırakanlar utansın demiş ya ondan dedımDiyetisyen mi verdi ? Senmi ayarladın listen iyi neden utanıyorsun ki onuda anlamadım
Heee tamam benim jeton geç düşüyor tabii:) yazın listenizi lütfen bizede örnek olur kaç günde bir konturole gideceksin diyetisyenine ?Bonus burayı boş bırakanlar utansın demiş ya ondan dedım
Yok canım dıyetısyen hazırladı
Yıllardır aç kalarak meto yu bozdum şimdi yedırıyorlar işte
Bende dıyabet çıktı bılıyorsunHeee tamam benim jeton geç düşüyor tabii:) yazın listenizi lütfen bizede örnek olur kaç günde bir konturole gideceksin diyetisyenine ?
Anladım bu listelerle zamanla herşey yokuna girer inşallah diyabete dair gulukofen den başka bişey kullanıyormusunBende dıyabet çıktı bılıyorsun
Bırde kemıklerde sorun var vücut iltıhap üretıyor
O nedenle her cuma
Dıyetısyen degıl endokrin bakıyor gülüm
Metformın 1000*3 kullanıyom canımAnladım bu listelerle zamanla herşey yokuna girer inşallah diyabete dair gulukofen den başka bişey kullanıyormusun
Sende durumlar nasıl gülümUtanmak güzel şey güzel şey utanmak :)))
berilceee listen çok iyi.
OGULCUKLARIM hayrişim örnek alabilirsin.
Bendekide 1800 lüktü.
Yokmu artıran
baharnaz da çok utangaçtır kaç kalorilik besleniyor acaba
Walkers hoşgeldin gel utanma duvarı ettik burayı.
Birazdan megın foksta gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?