Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O konuda soz verdik surekli goruntulu gorusuyoruz ama ani sa biriktirmeliyiz yoksa zamana yenik duseriz diye kendimize ani biriktiriyoruz.

Sabah 09.30 rafadan yumurta salatalık domates 1kkpeynir 5 zeytin 1 dilim ekmek

Ara 11.30 1 ayva

Oglen 13.30 5 yemek kasigi ispanak yemegi 10 tane hamsi fırında yağsız

Ara 16.30 1 ayva

Aksam 19.00 salata 2 kofte 1dilim ekmek 1 bardak ayran

Su 3litre

Spor 130 dk yuruyus
300 bolgesel
200 mekik

Iyi geceler kizlar

Son kalan %3 sarjimla size msj yazayim ☺

Walkers hos geldin cnm

Dun hava guzeldi ise yurudum. Bugun telefonda hava durumu yagisli gosteriyor diye yurumedim 1 damla yagmur yagmadi

Bugunku menum soyle

Sabah kepekli sandavic ekmegi almistim dun onun icine domates kasar salatalik koydum

ogle corba yogurtlu mor lahana et doner az pilav

Aksam levrek roka 1 dlm ekmek

Ne yazacaktim unutmusum

Bugun instagramdan bir dr eklemis beni sakaryada ozel hastanelerin birinde calisiyor hastane amblemli fotosu var profilde kimmis diye bakayim dedim girdim profiline. Genel cerrahi / obezite cerrahisi ... vs vs yaziyor dedim dr kimi ekleyecegini biliyor ayy ne guldum

Sabah

1 haşlanmış yumurta

2 dilim az yağlı keçi peyniri

3 dilim kepek ekmek

5 zeytin

Domates, salatalık yeşillik

Ara

1/2 papaya

10 badem

1 bardak süt

Öğle

6 ızgara köfte
1 kase yoğurt

5 kaşık bulgur pilavı

Salata

Ara

3 adet diyet bisküvi

Yarım bardak süt

Akşam

1 tb orman kebabı

2 dilim kepek ekmek

1 kase yoğurt

Ara

1 bardak tarçınlı süt

1 elma

Su 2.7 lt
Spor yok

Dıyetım 2000 kalorı

Utanıyorum Bonus um

Oooyyy fena biii uzak dur, bebelerim var diyeydin:)

Diyetisyen mi verdi ? Senmi ayarladın listen iyi neden utanıyorsun ki onuda anlamadım

Diyetisyen mi verdi ? Senmi ayarladın listen iyi neden utanıyorsun ki onuda anlamadım
Bonus burayı boş bırakanlar utansın demiş ya ondan dedım
Yok canım dıyetısyen hazırladı
Yıllardır aç kalarak meto yu bozdum şimdi yedırıyorlar işte

Bende yediklerimi yazayım

Sabah bir çay bardağı süte bir kaşık yulaf kızımdan kalan

Öğlen 12 gibi kahvaltı : 3 dilim ekmek bir haşlanmış yumurta,peynir, zeytin , domates bir tutam nane ve dere otu

Saat 5 gibide bir tabak kıymalı pırasa , 3 dilim ekmek yarım kase yoğurt az bir süre sonrada bir avuç fındık

Akşam çayın yanında Bim den meyve barı almıştım incecik yiyen oldu mu hiç. ara öğün olarak iyi, 16 gr. 54 kalori yazıyordu. kızıma aldım beslenmesinde değişiklik olsun diye, bende tadına baktım deneyin belki seversiniz

Gün içinde tarçınla ananas kabuğu kaynatmıştım onu içtim

Yediklerim iyi az ama dengeli değil suyu az içmiş olabilirim

Bonus burayı boş bırakanlar utansın demiş ya ondan dedım
Yok canım dıyetısyen hazırladı
Yıllardır aç kalarak meto yu bozdum şimdi yedırıyorlar işte
Heee tamam benim jeton geç düşüyor tabii:) yazın listenizi lütfen bizede örnek olur kaç günde bir konturole gideceksin diyetisyenine ?

Heee tamam benim jeton geç düşüyor tabii:) yazın listenizi lütfen bizede örnek olur kaç günde bir konturole gideceksin diyetisyenine ?
Bende dıyabet çıktı bılıyorsun
Bırde kemıklerde sorun var vücut iltıhap üretıyor
O nedenle her cuma
Dıyetısyen degıl endokrin bakıyor gülüm

Bende dıyabet çıktı bılıyorsun
Bırde kemıklerde sorun var vücut iltıhap üretıyor
O nedenle her cuma
Dıyetısyen degıl endokrin bakıyor gülüm
Anladım bu listelerle zamanla herşey yokuna girer inşallah diyabete dair gulukofen den başka bişey kullanıyormusun

İyi geceler kızlar herkes yattı sanırım
Bir menüde benden gelsin ilk kez kacamaksiz bir menü ya yazasim geldi efenim
Sabah kıymalı 2 yumurta, sut kaymagi
Ara sekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Akşam 4 köfte , kırmızı biber ve patlıcan közlemesi yazdan dolaba koyduklarimdan, sabahki kıymalı yumurtadan kalan iki kasik birkaç badem fındık
Yatana kadar 3 litre su , kızlar suyu ihmal etmeyin icmedigim günler acaip yemek yiyorum içince öyle değil ama

İyi uykular güzeller
haftanın üç günü 1.5 saat fitness yapiyorum ama ne fayda bogazimi tutamadiktan sonra ayda 2 kilo vermeye razı geldim zorlamanin bir anlamı yok.

@eboe ben de bi ara bu sekilde karar almıştım meraktan catladim Anca 1 ay katlanabildim tartilmamaya

@Walkers tekrardan hoşgeldin

Sende durumlar nasıl gülüm
Eksılere devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…