Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

koydum ilk geldiğinde çok güzeldi ama küstü

Eki Görüntüle 2113984

Gectigimiz yillarda bana da hediye gelmisti bu çicekten,bakamamiştim öldü..
Hastalık bulan,solan vb çiceklerin suyuna biraz aspirin atılmasi tavsiye ediliyor,iyi geliyormuş ama bu çicege nasıl olur bilemiycem bir araştir istersen canim..
İnş canlanir çicegin..

Bi bakayım netten ne yarıyomuş çiçeğe. Sağol canım

Çiçekli yapraklı saksı çiçeklerini çok severim bir ara evde bakicam diyip bir düzine saksı aldım salona koydum olmadı balkona koydum karıncalar geldi ki ev 6.katta hepsi berbat oldu esimde dedi bak bakamadın bisuru de aldın diye hevesim kırıldı saksilariyla birlikte çöpe attım bakabilene hayranım

OOO süper Harika nereye gideceksiniz? bende istiyorum şöyle iki günlük tur filan yalnızda gitmeye razıyımama nerdeee

Agva yapacagiz diger iki arkadasim farkli sehirlerden geliyor 20 yili doldurduk. Yilda 2 kez tatil yapiyoruz. Birlikte arayi kapatiyoruz. En son ekimde tatil yaptik yine 2 gun

Uniden arladaslarla tatil yapacagiz 3 gun kiz kiza
Ayy süpermiş benim iki görüştüğüm arkadaşım var farklı şehirdeler en son 7 sene önce düğünümde görüştük anca konuşuyoruz...
napaysınız hadi kahve içelim
Süper olur yalnız içmeyi sevmiyorum ben
Bende seviyorum çiçekleri ama bakamıyorum bir tane var evde dayanabilen oda peygamber kılıcı anneannem dikmişti hatıra
Bir saat oldu Kalkali büyük okula gidince küçükte yanıma yattı uyududa dinlendim türk kahvemi de içtim yeni ayildim şükür yemek yapmam lazım hiç kalkasimda yok yerimden beyleyken beyle
Benimde başlamam lazım akşam oldu ama tıhafım bugun sıkıldım galiba nerden başlasam bilemiyorum şöyle dip köşe girişmek lazım ama 2 ufaklıkla olmuyor evde oturmaktanda sıkıldım o kadar boşuna mı okudum diyorum ama özgüvenim de yok yemek istiyorum yiyemiyorumda ayyyhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…