- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Uykum kaçtı ev çok sıcak oldu ondan ,neyse ben geldim çayı koydum etrafı toparladım buyrunnn
Hos buldum :)elieli Hosgeldin canim aramiza..
Sağol kuzum. Ben de hiç anlamam çiçekten, bende bi tek fesleğen var ona da suyunu verince yetiyogüzelmiş çiçeğin ben pek anlamamda, yeniden canlanıcakta açıcakmış gibiii
Bi de açsa, daha güzel olucak:))Ne güzel. Yer mekan bellimi.?
Çay var icersen-diyosun :)
Ben de istiyorum kuzu . Gidek beraber :)
Ne güzelmiş böyle rengarenk..
Ben çay içiyorum olarmı.
Bi bakayım netten ne yarıyomuş çiçeğe. Sağol canımGectigimiz yillarda bana da hediye gelmisti bu çicekten,bakamamiştim öldü..
Hastalık bulan,solan vb çiceklerin suyuna biraz aspirin atılmasi tavsiye ediliyor,iyi geliyormuş ama bu çicege nasıl olur bilemiycem bir araştir istersen canim..
İnş canlanir çicegin..
Çiçekli yapraklı saksı çiçeklerini çok severim bir ara evde bakicam diyip bir düzine saksı aldım salona koydum olmadı balkona koydum karıncalar geldi ki ev 6.katta hepsi berbat oldu esimde dedi bak bakamadın bisuru de aldın diye hevesim kırıldı saksilariyla birlikte çöpe attım bakabilene hayranımYeni alınan çiçeğim çok sorunu oluyo.
İlaçla açtırıyolar eve gelince hava değişimi oluyo soluyolar.
Yılbaşı çiçeği almıştım atlas çiçeği diye tomurcukları vardı hepsi düştü evde
Aynen bencede öyle hepsi birden neden berbat olsun ki bende hile olduğunu düşünüyorum pahalı bir cicekciden almıştım hepsini birdebenim de aklıma o geldi.canlı dursun diye ilaçlıyolardır bencede.yoksa gelir gelmez niye solsun
Bir saat oldu Kalkali büyük okula gidince küçükte yanıma yattı uyududa dinlendim türk kahvemi de içtim yeni ayildim şükür yemek yapmam lazım hiç kalkasimda yok yerimden beyleyken beylenapaysınız hadi kahve içelim
En güzeli fesleğen hem mis gibide kokuyorSağol kuzum. Ben de hiç anlamam çiçekten, bende bi tek fesleğen var ona da suyunu verince yetiyo
OOO süper Harika nereye gideceksiniz? bende istiyorum şöyle iki günlük tur filan yalnızda gitmeye razıyımama nerdeee
O zaman gerçekten ilaçlıyolarmış emin olduk artıkAynen bencede öyle hepsi birden neden berbat olsun ki bende hile olduğunu düşünüyorum pahalı bir cicekciden almıştım hepsini birde
Aynen hiçbişey etkilemiyo onu kıyamam :))En güzeli fesleğen hem mis gibide kokuyorbende ona bakabiliyorum sadece
Ayy süpermiş benim iki görüştüğüm arkadaşım var farklı şehirdeler en son 7 sene önce düğünümde görüştük anca konuşuyoruz...Uniden arladaslarla tatil yapacagiz 3 gun kiz kiza
Süper olur yalnız içmeyi sevmiyorum bennapaysınız hadi kahve içelim
Bende seviyorum çiçekleri ama bakamıyorum bir tane var evde dayanabilen oda peygamber kılıcı anneannem dikmişti hatıraÇiçekli yapraklı saksı çiçeklerini çok severim bir ara evde bakicam diyip bir düzine saksı aldım salona koydum olmadı balkona koydum karıncalar geldi ki ev 6.katta hepsi berbat oldu esimde dedi bak bakamadın bisuru de aldın diye hevesim kırıldı saksilariyla birlikte çöpe attım bakabilene hayranım
Benimde başlamam lazım akşam oldu ama tıhafım bugun sıkıldım galiba nerden başlasam bilemiyorum şöyle dip köşe girişmek lazım ama 2 ufaklıkla olmuyor evde oturmaktanda sıkıldım o kadar boşuna mı okudum diyorum ama özgüvenim de yok yemek istiyorum yiyemiyorumda ayyyhhhBir saat oldu Kalkali büyük okula gidince küçükte yanıma yattı uyududa dinlendim türk kahvemi de içtim yeni ayildim şükür yemek yapmam lazım hiç kalkasimda yok yerimden beyleyken beyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?