Gunaydin güzel insanlar....ben geldim.hala can sıkıntm gecmedi.birileri o kadar sinirimi bpzdu ki sacma sapan seylerle ugrasyrm resmen mantk dışı seyler.neyse. ama dikkat etmeye devam ediyorum.cuma c.tesi baya yedim ama diger gunler bi kacamak dışında iyiydi.tartlmamak icin zor tutuyorm kendimi.neyse birazislerimi halledeym öğlen arkadasm gelecek.dertlesiriz birazBonus tamam kiziyon sinirleniyon huylanon da bacım diyeti neye birağon.
Oooyyy fena biii uzak dur, bebelerim var diyeydin:)
teşekkürler canım saolMutlu günler hanimlar
Walkers cok gecmis olsun cnm tekrar hosgeldin
Arzuzuzuuu daha iyi olmaniza sevindim cnm
berilceee listen cok guzel cnm aman boyle devam et
Ilac istahini kestimi
En güzeli fesleğen hem mis gibide kokuyorbende ona bakabiliyorum sadece
herkese günaydınlarr canım arkadaşlarım uzunca dır uğrayamadım buraya baya boşladım
bu arada kendimi de boşladım biraz eşimle sıkıntım vardı bilyorsunuz keyfim yoktu şiödi daha iyiceyim düzeldi diyim çok şükür işte hayat bu sular bulanmadan durulmuyor .... çoluk çocuk daha yeni iyleştiler pis grip yeni çıktı gitti çocukların üstğnden dümde temizlikçi geldi evi başran aşağı dezenfekte ettik inşallah grip mikrobu def olup gitmiştir bu arada geçmişi çok fazla bakamadım inşallah herkes iyidir sağlığı keyfi hepinizin inşallah yernde olur ... bugğn den tekrar burda olucam inşallah daha vermem gereken çok kilom var kaldığım yerden devam inşallah hepinizi çok özledim çok mutluyum sizlerle canım arkadaşlarımmmm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim az yağlı keçi peyniri
3 dilim kepek ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık yeşillik
Ara
1/2 papaya
10 badem
1 bardak süt
Öğle
6 ızgara köfte
1 kase yoğurt
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
3 adet diyet bisküvi
Yarım bardak süt
Akşam
1 tb orman kebabı
2 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
Su 2.7 lt
Spor yok
Dıyetım 2000 kalorı
UtanıyorumBonus um
Sorma be gülüm.bos seyler iste .bebisin dogdugu 3.gün görümce kişisi gripli oksuren burnu akan 5 yaşındaki kızıyla gelmisti.ben de kibar bir dille ya cocugun iyilesenr kadar gelirken yaninda getirmesen bak bebek 3 günlük hastalanmasn dedim.hastalansa en az siz de benim kadar üzülürsünüz zaten dedim.b7 lafn üstüne apar topar cocuklarni topladı kalktı gitti evimden.ben onu kovmuş oldum.ve gunlerce gelmedi ben yine de esimin hattina arayp sen beni yanlis anladn deyip evime davet ettim.gecen kv evinde karslstk.ben sıradan bişey söylerken yine başladı sen beni kovdun diye kavgaya şok oldum.kendimi anlatmaya calstm baktim anlamıyor oh iyi yaptm ki kovdum dedim.mesele bu iste.Allaha havale ettim ben gonlumden sildim o kadını.bir daha da muhatap olmam.kendisini benim gibi birini kaybetti.Salak işte bengisusenin canını kim sıktı özel değilse anlat gömelim buraya
Oylede yapabilirsin cnmMefkurem Kuzumm bu ara filtre kahveye alistirmak istiyorum kendimi,daha saglikli oldugu icin.Sen filtre kahve ictiginden bahsetmistin hangi markayi kullaniyorsun acaba? Tchibo'dan cekirdek kahve alip ögütüp icenler varmis,hangisi iyi sence?sana bir danisayim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?