Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günayyydın

berilceee eksilere devam değil saldım yine.
Böyle saçma salak bir döngüye kendimi soktuğum için üzgünüm kızgınım.

İnş yeniden bi başlasam devamı gelicek.
Tam oturtuyodum derken bişeyler oldu bütün hevesim yerle bir oldu.

Olaylardan etkilenmemeyi bi öğreneydim kendimi yemeye vermiyorum ama hiç bakmıyorum bile ne yediğime.
İçten cılız bi ses ben yerken hesap yapıyo ( bunun yanında bu olmadı aslında şunu yeseydin vs...)

Beyle.

herkese günaydınlarr canım arkadaşlarım uzunca dır uğrayamadım buraya baya boşladım
bu arada kendimi de boşladım biraz eşimle sıkıntım vardı bilyorsunuz keyfim yoktu şiödi daha iyiceyim düzeldi diyim çok şükür işte hayat bu sular bulanmadan durulmuyor .... çoluk çocuk daha yeni iyleştiler pis grip yeni çıktı gitti çocukların üstğnden dümde temizlikçi geldi evi başran aşağı dezenfekte ettik inşallah grip mikrobu def olup gitmiştir bu arada geçmişi çok fazla bakamadım inşallah herkes iyidir sağlığı keyfi hepinizin inşallah yernde olur ... bugğn den tekrar burda olucam inşallah daha vermem gereken çok kilom var kaldığım yerden devam inşallah hepinizi çok özledim çok mutluyum sizlerle canım arkadaşlarımmmm

Gunaydin güzel insanlar....ben geldim.hala can sıkıntm gecmedi.birileri o kadar sinirimi bpzdu ki sacma sapan seylerle ugrasyrm resmen mantk dışı seyler.neyse. ama dikkat etmeye devam ediyorum.cuma c.tesi baya yedim ama diger gunler bi kacamak dışında iyiydi.tartlmamak icin zor tutuyorm kendimi.neyse birazislerimi halledeym öğlen arkadasm gelecek.dertlesiriz biraz Bonus tamam kiziyon sinirleniyon huylanon da bacım diyeti neye birağon.

Salak işte bengisu senin canını kim sıktı özel değilse anlat gömelim buraya

En güzeli fesleğen hem mis gibide kokuyor bende ona bakabiliyorum sadece

Feslegeni ben de cok severim,minik bir saksim var yaz kis yetiyor bana:) Yemeklerde,salatalarda,soslarda hatta kahvaltida bile yiyorum ben:)

Yaa instagramda da görmüstüm bunu,seviyorum yasemini:)

Iyi olmana sevindim canim,Allah daha iyi etsin bundan sonrasinda..

Ne güzel,örnek bir liste afiyet olsun canim..

Salak işte bengisu senin canını kim sıktı özel değilse anlat gömelim buraya
Sorma be gülüm.bos seyler iste .bebisin dogdugu 3.gün görümce kişisi gripli oksuren burnu akan 5 yaşındaki kızıyla gelmisti.ben de kibar bir dille ya cocugun iyilesenr kadar gelirken yaninda getirmesen bak bebek 3 günlük hastalanmasn dedim.hastalansa en az siz de benim kadar üzülürsünüz zaten dedim.b7 lafn üstüne apar topar cocuklarni topladı kalktı gitti evimden.ben onu kovmuş oldum.ve gunlerce gelmedi ben yine de esimin hattina arayp sen beni yanlis anladn deyip evime davet ettim.gecen kv evinde karslstk.ben sıradan bişey söylerken yine başladı sen beni kovdun diye kavgaya şok oldum.kendimi anlatmaya calstm baktim anlamıyor oh iyi yaptm ki kovdum dedim.mesele bu iste.Allaha havale ettim ben gonlumden sildim o kadını.bir daha da muhatap olmam.kendisini benim gibi birini kaybetti.

Diyet listem

Sabah 09.30 menemen ( 1 yumurta) 1kk peynir 1 dilim tb ekmek 5 zeytin

Oglen 13.30 haşlanmış incik salata 1dilim t.b ekmek

Aksam 18.30 salata 5 yemek kasigi turlu 2 bardak ayran 1 dilim tb ekmek

Su 3 litre
Spor
7 mil leslie
500 mekik
300 kol
300 bacak
200 karin
200 basen hareketleri
500 ip atlama

Ara yapmadım bilerek spora ayırdım zamanımı

Sabah

1 yumurta ve 2 domates ile hazırlanmış menemen

2 dilim az yağlı beyaz peynir

2 dilim kepek ekmek

5 zeytin

2 ceviz

Ara

2 ceviz
Muz
1 bardak süt

Öğle

2 orta boy patates ile hazırlamış patates salatalı(marul, soğan, domates, salatalık, limon vb.)

1 kase yoğurt

Ara

2 dilim kepek ekmek ile hazırlanmış yağsız kaşarlı tost

1 bardak ayra

Akşam
Ev yapımı çıg köfte bol yeşillik
Şalgam

Aslında aksam menü 1 tb etlı sebze
2 dl ekmek
Salata
Yoğurt tu

Ara
1 bardak süt
1 meyve henüz ara yapmadım

Oylede yapabilirsin cnm
Ben melitanin mittel stark olanini aliyorum
Cok sert sevmiyorum

Bide sat 1.da the biggest loser baslamis ona da bak istersen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…