Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlim boyle biseyi senin soylemene gerek kalmadan karsidakinin dusunmesi gerekir
Anlamiyosa bosverrrr sallaaa gitsin

Masallah cok guzel spor yapiyosun cnm

Bende senin menulerden kopye cekecem :))
Artik azcik yiyip arti cikmaktan cok sikildim
Yarin listeden izine cikip bi sure normal beslenip metomu yoluna sokmaya calisacam
Baslangicta arti olurum ama yapacak bisey yok
Bi sure kilo vermeyip rölantide kalsam bile yeter

Ya beni tanırsın ıyı spor yaparım cıs coş da yemedım 91-96 gıttım geldım hep
Şimdi 3 hafta oldu 80 lerı gördüm şükür
Yemeyerek bozduk bedeni

İyi akşamlar arkadaşlar seneler önce kk üye olup yazmaya başladığım sayfaydı burası berilceee burada yazınca zaten takip ettiğim sizlerin arasına katılmak istedim bende, kabul ederseniz
Diyetisyenli diyetisyensiz her çeşit diyeti yapıyorum ocakta gittiğim diyetisyenin listesini uygulamaya karar verdim yarın başlayacağım en son diyetisyen tartmıştı 95 idim şimdi artmış hissediyorum yarın artık tartılıp bakacağım umarım hepimiz almamak üzere veririz istemediğimiz kiloları

Listen çok güzel arkadaşım kızımında listesi 8 öğün onun iki ara öğünü idman öncesi ve sonrası eskisine göre daha normal besleniyorsun karnında doyuyordur ve eksi görüyorsun gayet güzel tebrikler

Tekrardan hoşgeldin o zaman :) listen nasıl Ocak'ta gittiysen daha yeni, konturolere devam edicekmisin

Ne güzel karar tabi birde böyle dene, benimde yapmak istediğim bu ama pek başarılı olamıyorum sanki daha özenli olmalıyım :)

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…