Tatlim boyle biseyi senin soylemene gerek kalmadan karsidakinin dusunmesi gerekirSorma be gülüm.bos seyler iste .bebisin dogdugu 3.gün görümce kişisi gripli oksuren burnu akan 5 yaşındaki kızıyla gelmisti.ben de kibar bir dille ya cocugun iyilesenr kadar gelirken yaninda getirmesen bak bebek 3 günlük hastalanmasn dedim.hastalansa en az siz de benim kadar üzülürsünüz zaten dedim.b7 lafn üstüne apar topar cocuklarni topladı kalktı gitti evimden.ben onu kovmuş oldum.ve gunlerce gelmedi ben yine de esimin hattina arayp sen beni yanlis anladn deyip evime davet ettim.gecen kv evinde karslstk.ben sıradan bişey söylerken yine başladı sen beni kovdun diye kavgaya şok oldum.kendimi anlatmaya calstm baktim anlamıyor oh iyi yaptm ki kovdum dedim.mesele bu iste.Allaha havale ettim ben gonlumden sildim o kadını.bir daha da muhatap olmam.kendisini benim gibi birini kaybetti.
Masallah cok guzel spor yapiyosun cnmDiyet listem
Sabah 09.30 menemen ( 1 yumurta) 1kk peynir 1 dilim tb ekmek 5 zeytin
Oglen 13.30 haşlanmış incik salata 1dilim t.b ekmek
Aksam 18.30 salata 5 yemek kasigi turlu 2 bardak ayran 1 dilim tb ekmek
Su 3 litre
Spor
7 mil leslie
500 mekik
300 kol
300 bacak
200 karin
200 basen hareketleri
500 ip atlama
Ara yapmadım bilerek spora ayırdım zamanımı
Bende senin menulerden kopye cekecem :))Sabah
1 yumurta ve 2 domates ile hazırlanmış menemen
2 dilim az yağlı beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
5 zeytin
2 ceviz
Ara
2 ceviz
Muz
1 bardak süt
Öğle
2 orta boy patates ile hazırlamış patates salatalı(marul, soğan, domates, salatalık, limon vb.)
1 kase yoğurt
Ara
2 dilim kepek ekmek ile hazırlanmış yağsız kaşarlı tost
1 bardak ayra
Akşam
Ev yapımı çıg köfte bol yeşillik
Şalgam
Aslında aksam menü 1 tb etlı sebze
2 dl ekmek
Salata
Yoğurt tu
Ara
1 bardak süt
1 meyve henüz ara yapmadım
Ya beni tanırsın ıyı spor yaparım cıs coş da yemedım 91-96 gıttım geldım hepBende senin menulerden kopye cekecem :))
Artik azcik yiyip arti cikmaktan cok sikildim
Yarin listeden izine cikip bi sure normal beslenip metomu yoluna sokmaya calisacam
Baslangicta arti olurum ama yapacak bisey yok
Bi sure kilo vermeyip rölantide kalsam bile yeter
Teşekkürler bugün birazcık fazla yaptim sporuMasallah cok guzel spor yapiyosun cnm
Öyle bi sallayıp firlattm ki cok uzaga gitti hayatmdan cikardm bu kisiyi.Tatlim boyle biseyi senin soylemene gerek kalmadan karsidakinin dusunmesi gerekir
Anlamiyosa bosverrrr sallaaa gitsin
Listen çok güzel arkadaşım kızımında listesi 8 öğün onun iki ara öğünü idman öncesi ve sonrası eskisine göre daha normal besleniyorsun karnında doyuyordur ve eksi görüyorsun gayet güzel tebriklerSabah
1 yumurta ve 2 domates ile hazırlanmış menemen
2 dilim az yağlı beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
5 zeytin
2 ceviz
Ara
2 ceviz
Muz
1 bardak süt
Öğle
2 orta boy patates ile hazırlamış patates salatalı(marul, soğan, domates, salatalık, limon vb.)
1 kase yoğurt
Ara
2 dilim kepek ekmek ile hazırlanmış yağsız kaşarlı tost
1 bardak ayra
Akşam
Ev yapımı çıg köfte bol yeşillik
Şalgam
Aslında aksam menü 1 tb etlı sebze
2 dl ekmek
Salata
Yoğurt tu
Ara
1 bardak süt
1 meyve henüz ara yapmadım
Tekrardan hoşgeldin o zaman :) listen nasıl Ocak'ta gittiysen daha yeni, konturolere devam edicekmisinİyi akşamlar arkadaşlar seneler önce kk üye olup yazmaya başladığım sayfaydı burasıberilceee burada yazınca zaten takip ettiğim sizlerin arasına katılmak istedim bende, kabul ederseniz
Diyetisyenli diyetisyensiz her çeşit diyeti yapıyorum ocakta gittiğim diyetisyenin listesini uygulamaya karar verdim yarın başlayacağım en son diyetisyen tartmıştı 95 idim şimdi artmış hissediyorum yarın artık tartılıp bakacağım umarım hepimiz almamak üzere veririz istemediğimiz kiloları
Ne güzel karar tabi birde böyle dene, benimde yapmak istediğim bu ama pek başarılı olamıyorum sanki daha özenli olmalıyım :)Bende senin menulerden kopye cekecem :))
Artik azcik yiyip arti cikmaktan cok sikildim
Yarin listeden izine cikip bi sure normal beslenip metomu yoluna sokmaya calisacam
Baslangicta arti olurum ama yapacak bisey yok
Bi sure kilo vermeyip rölantide kalsam bile yeter
Feslegeni ben de cok severim,minik bir saksim var yaz kis yetiyor bana:) Yemeklerde,salatalarda,soslarda hatta kahvaltida bile yiyorum ben:)
Evde baktığım saksıdan hiç fesleğen yemedim ne bilim yavrum gibi
Yaainstagramda da görmüstüm bunu,seviyorum yasemini:)
Iyi olmana sevindim canim,Allah daha iyi etsin bundan sonrasinda..
Hoşgeldinİyi akşamlar arkadaşlar seneler önce kk üye olup yazmaya başladığım sayfaydı burasıberilceee burada yazınca zaten takip ettiğim sizlerin arasına katılmak istedim bende, kabul ederseniz
Diyetisyenli diyetisyensiz her çeşit diyeti yapıyorum ocakta gittiğim diyetisyenin listesini uygulamaya karar verdim yarın başlayacağım en son diyetisyen tartmıştı 95 idim şimdi artmış hissediyorum yarın artık tartılıp bakacağım umarım hepimiz almamak üzere veririz istemediğimiz kiloları
Evet cumalari sadece kilo ve spor bildirimiCuma günleri kilo bildirimi yapıyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?