Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar herkese
Merhabalar teşekkür ederim hoş bulduk sonbaharda Kubilay G..... listesi gibi liste veren bir diyetisyene gittim şimdi başka birine gidiyorum iyi başlamıştım sonra randevuyu kaçırınca bırakıp kıtlık moduna geçtim listemi uygularsam tekrar gitmeye yüzüm olacakTekrardan hoşgeldin o zaman :) listen nasıl Ocak'ta gittiysen daha yeni, konturolere devam edicekmisin
Hoş bulduk sanki oruç diyeti yapmıştınız takip etmiştim yanlış mı hatırlıyorum bilemedimHoşgeldin
Evet dakika olarakSpor derken 1 haftada yaptığımız tüm sporlar mi
saol canım allah razı plsun allah hepimize iyilik versin inşallah gğlümFeslegeni ben de cok severim,minik bir saksim var yaz kis yetiyor bana:) Yemeklerde,salatalarda,soslarda hatta kahvaltida bile yiyorum ben:)
Yaainstagramda da görmüstüm bunu,seviyorum yasemini:)
Iyi olmana sevindim canim,Allah daha iyi etsin bundan sonrasinda..
benim görümcekte benim eşimin benimle evlenmeden önce bir bayan arkadaşı varmış tabi bunlar arada görüşüyorlarmış görümcemle bize söylemiyor tabi 2 sene önce sen tut eşimin tel numarasını ver kadına kadın aramış eşimi konuşmular telde birgün tesadüf arabada biryere gidiyoruz eşim arabadan hemen inip bir dükkana uğraması gerekiyordu teli arabada bir baktım arka arkaya msjlar elime aldım müsaitsen beni ararmısın yazıyo hemen vatsapa girdim fotoya baktım bir kadın fotoda eşiö geldi kıyamet koptu eşimşn telini görümcemden aldığını öğrendik sen ddm beni sevmesen bile yeğen lerin düşünüp böyle birleye ön ayak olmamalıydın ddm ogündür bugündür resmiyiz acil durumlarda bir araya geliyoruz böle işte bacışşşşSorma be gülüm.bos seyler iste .bebisin dogdugu 3.gün görümce kişisi gripli oksuren burnu akan 5 yaşındaki kızıyla gelmisti.ben de kibar bir dille ya cocugun iyilesenr kadar gelirken yaninda getirmesen bak bebek 3 günlük hastalanmasn dedim.hastalansa en az siz de benim kadar üzülürsünüz zaten dedim.b7 lafn üstüne apar topar cocuklarni topladı kalktı gitti evimden.ben onu kovmuş oldum.ve gunlerce gelmedi ben yine de esimin hattina arayp sen beni yanlis anladn deyip evime davet ettim.gecen kv evinde karslstk.ben sıradan bişey söylerken yine başladı sen beni kovdun diye kavgaya şok oldum.kendimi anlatmaya calstm baktim anlamıyor oh iyi yaptm ki kovdum dedim.mesele bu iste.Allaha havale ettim ben gonlumden sildim o kadını.bir daha da muhatap olmam.kendisini benim gibi birini kaybetti.
Hayırlı cumalar
+90 gurubunun birbirinden özel üyelerine sevgilerimi sunarım efem :))
kitkurdu hoşgeldin listeye girmek istermisin? 2 hafta bildirimle alıyoruz ama sen eskilerdensin sitede torpilin olsun :)
bengisu022 allah akıl fikir versin canım ne diyim biz uzun zaman görüşmedik kızlae hasta diye bende görümceyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?