Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yimirta kırsan.
Pırasa kavurması na pirinç konulmaz sanki. Ama damak tadı tabii..

Ayy ben zeytinyaglı pırasa yapıcak sandim,aklım nerdeyse artık:)

Kavurmasını hiç denememiştin,yapalım bakalım:)

Bonus nasıl kavurucan şu pırasayı de helee,bak aynı şeyi yiyemiycik sonra:) topraam uyarmasa zeytinyaglı pırasa yapıcaktim

Haklısın valla çok zor çok Allah hasarsız atlatmanizi nasip etsin kuzuyada acil şifa versin inşallah canım aminn

Derincim,Allah acil şifalar versin yavruna..Bu sıkıntılı günleriniz tez geçer inşallah..
Haklısın valla çok zor çok Allah hasarsız atlatmanizi nasip etsin kuzuyada acil şifa versin inşallah canım aminn

Derincim,Allah acil şifalar versin yavruna..Bu sıkıntılı günleriniz tez geçer inşallah..

Amin inşallah çok tesekkurler!!

Nevi şahsına münhasır simeranya7 doğum günün kutlu olsun..
Yeni yasin sana uğur getirsin bir de akli basin da yakışıklı bir koca :)

Aaaa simi'nin dogum günü demek..

simeranya7 Dogum günün kutlu olsun canim,güzel kizlarin ve tüm sevdiklerinle nice senelere..
Dilerim yeni yaşinda herşey arzu ettigin gibi olsun..

Hmmm,ilk defa deneyecegim gözüm akşama fikirlerimi yazarim:)

Yeşil çay içtin mi bakalım

Hmmm,ilk defa deneyecegim gözüm akşama fikirlerimi yazarim:)

Yeşil çay içtin mi bakalım
Şimdi fondipledim ama biraz demliydi bi hoş oldum

Mantarıda öyle yapıyorum ben az yagda pişiriyorum kaşar rendesi koyup kapatıyorum kapağını.

Sulu yemek yapmaya üşendiğimde daha çok :))

Yoldayım hava soğuk karda sulu bir şekilde atıştırıyor biraz alışveriş yapıp eve gidip yemek yapıcam enerjiniz bugün çok güzel :) bu kadar soğukta yatak insanı çağırıyor

Cuma tartı seni çağırıyo fridaaaa

Eksi çıkmak için her yol mübah. Gece sporları dahil konuşturmayın beni

Bu mesajı 10 kişiye yolla falan diyenler hala bitmedi haa bakın ispatı... eskiden mail versiyonuda vardı

Yarın diyor...sonra her ay için bir melek diyor...ben hiç ama hiç sevmiyorum bu mesajları.

"İyileşme Duası
Lütfen bu mesaj zincirini kırmamaya çalışın. Yollayamıyorsanız lütfen bana haber verin . . . ama, bana kalırsa kişilerimi iyi seçmiştim. Güç ve kutsal ışık bize gelsin.

Dua;
“Allah'ım evime geldiğin zaman lütfen tüm endişelerimi, hastalıklarımı ve korkularımı al götür; ve sevdiğim herkesi, tüm ailemi, özellikle çocuklarımı, diğer akrabalarımı ve arkadaşlarımı koru,
her şeye muktedir olan Allah'ın adıyla, amin.”
Eğer Allah hayatınızda ilk sırada geliyorsa, yapmakta olduğunuz işi bırakın ve bu mesajı atın ki tüm arkadaşlarınız bu duayı bugün alabilsin.

Allah"ın anlamadığı hiçbir sessizlik, bilmediği hiçbir üzüntü, kıymet vermediği hiçbir gözyaşı yoktur.
“Yüce Allah"ım, bu mesajı açan kişinin ellerini bereketle doldur, bunu okuyanların gözlerini aydınlat, ve bunu paylaşan herkesi sevgi ve iyiliklerle doldur. Amin.”
Lütfen bu mesajı gözardı etmeyin. Kime yollamak istediğinizi seçin. Melekler bir şeyle savaştığınızı öğrendiler ve bunun çoktan ortadan kalktığını söylüyorlar.
Lütfen bu gece hayatınızdaki iki hususun çözüleceğini ve size rahatlık sağlayacağını bilin. Yarın, en güzel gün olacak. Size, her ay için bir tane olmak üzere, 12 melek bırakıyorum. Lütfen bu mesajı 12 arkadaşınıza yollayın.
Lütfen bu dua zincirini kırmayın. Adalet, sağlık, barış, sevgi ve doğruluğa ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz 12 kişiye yollayın, ama lütfen yollamamazlık etmeyin.
Allah hepimizin yardımcısıdır. Amin."

iyi akşamlar menü vereyim
Sabah 11,30 bi muz
kahvaltı 12,30
2 haşlanmış yumurta
bi dilim peynir
bi ufak havuç
3 zeytin
bi elma

akşam 18,30 gibi yerim
Bi tabak ton balıklı salata
ayran
su 3ü bulur
88 dk tempolu yürüyüş
600 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…