Yimirta kırsan.
Pırasa kavurması na pirinç konulmaz sanki. Ama damak tadı tabii..
Slm bende 92 kilo nsil bi diyet uyguluyosunuz herkez kafasina goremi
Slm bende 92 kilo nsil bi diyet uyguluyosunuz herkez kafasina goremi
Haklısın valla çok zor çok Allah hasarsız atlatmanizi nasip etsin kuzuyada acil şifa versin inşallah canım aminn
Derincim,Allah acil şifalar versin yavruna..Bu sıkıntılı günleriniz tez geçer inşallah..
Haklısın valla çok zor çok Allah hasarsız atlatmanizi nasip etsin kuzuyada acil şifa versin inşallah canım aminn
Derincim,Allah acil şifalar versin yavruna..Bu sıkıntılı günleriniz tez geçer inşallah..
Amin inşallah çok tesekkurler!!Derincim,Allah acil şifalar versin yavruna..Bu sıkıntılı günleriniz tez geçer inşallah..
Nevi şahsına münhasırsimeranya7 doğum günün kutlu olsun..
Yeni yasin sana uğur getirsin bir de akli basin da yakışıklı bir koca :)
Amethyst_1 ya direk sek pırasayı doğrayıp az yagda kavuruyorum baharat koyuyorum. Su salça falan yok zaten çabuk yumuşuyor.
Tam gözlemeye koncak gibi ama konmadan :)) yumurta çok iyi olur da haftasonu 2 şer yedim 1-2 gün yemek istemiyorum.
Şimdi fondipledim ama biraz demliydi bi hoş oldumHmmm,ilk defa deneyecegim gözüm akşama fikirlerimi yazarim:)
Yeşil çay içtin mi bakalım
Hoşgeldin canımSlm bende 92 kilo nsil bi diyet uyguluyosunuz herkez kafasina goremi
Yoldayım hava soğuk karda sulu bir şekilde atıştırıyor biraz alışveriş yapıp eve gidip yemek yapıcam enerjiniz bugün çok güzel :) bu kadar soğukta yatak insanı çağırıyor
Cuma tartı seni çağırıyo fridaaaa
Eksi çıkmak için her yol mübah. Gece sporları dahil konuşturmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?