Eeee napıyoruz ortim,cuma'yı en hafif şekilde karşilamak gerek dimi:)
Ben ananas kabugu kaynatıp içmeyi düşünüyorum bugun,gitsin ödemler deyii:)
Baharı temiz temiz karşilayacaksın demek:)
Temizlik sonrasıda ayrı mutlu eder insani,ohh miss:)
Geçmiş olsun kuzuya,Allah şifa versin canım.
Vuuu supriz yapıcaksın demek elifimm[/QUOTE
Teşekkürler canım çok sağol hafif bir ateş burun tıkanıklığı ve hapsuruk eşlik ediyor minnakima umarım çabuk toparlanır bizlere bulastirmaz
Bu tarz mesajları ben hiç göndermiyorum yok göndermesen Allah belanı verecek diyen mesajlarda var :)))Bu mesajı 10 kişiye yolla falan diyenler hala bitmedi haa bakın ispatı... eskiden mail versiyonuda vardı
Yarın diyor...sonra her ay için bir melek diyor...ben hiç ama hiç sevmiyorum bu mesajları.
"İyileşme Duası
Lütfen bu mesaj zincirini kırmamaya çalışın. Yollayamıyorsanız lütfen bana haber verin . . . ama, bana kalırsa kişilerimi iyi seçmiştim. Güç ve kutsal ışık bize gelsin.
Dua;
“Allah'ım evime geldiğin zaman lütfen tüm endişelerimi, hastalıklarımı ve korkularımı al götür; ve sevdiğim herkesi, tüm ailemi, özellikle çocuklarımı, diğer akrabalarımı ve arkadaşlarımı koru,
her şeye muktedir olan Allah'ın adıyla, amin.”
Eğer Allah hayatınızda ilk sırada geliyorsa, yapmakta olduğunuz işi bırakın ve bu mesajı atın ki tüm arkadaşlarınız bu duayı bugün alabilsin.
Allah"ın anlamadığı hiçbir sessizlik, bilmediği hiçbir üzüntü, kıymet vermediği hiçbir gözyaşı yoktur.
“Yüce Allah"ım, bu mesajı açan kişinin ellerini bereketle doldur, bunu okuyanların gözlerini aydınlat, ve bunu paylaşan herkesi sevgi ve iyiliklerle doldur. Amin.”
Lütfen bu mesajı gözardı etmeyin. Kime yollamak istediğinizi seçin. Melekler bir şeyle savaştığınızı öğrendiler ve bunun çoktan ortadan kalktığını söylüyorlar.
Lütfen bu gece hayatınızdaki iki hususun çözüleceğini ve size rahatlık sağlayacağını bilin. Yarın, en güzel gün olacak. Size, her ay için bir tane olmak üzere, 12 melek bırakıyorum. Lütfen bu mesajı 12 arkadaşınıza yollayın.
Lütfen bu dua zincirini kırmayın. Adalet, sağlık, barış, sevgi ve doğruluğa ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz 12 kişiye yollayın, ama lütfen yollamamazlık etmeyin.
Allah hepimizin yardımcısıdır. Amin."
Ben hiç okumadan geciyorum bu tür mesajları bunuda okumadım okumayinca sorunda kalmiyorBu tarz mesajları ben hiç göndermiyorum yok göndermesen Allah belanı verecek diyen mesajlarda var :)))
Of of oooof yarın öbürsü gün tam çabalamalıyım ki belki eksi göreyim yoksa artıdayım yanii
Cuma tartı seni çağırıyo fridaaaa
Eksi çıkmak için her yol mübah. Gece sporları dahil konuşturmayın beni
Şu an bendede o mesajı okuyacak güç Yok doğrusu :)Ben hiç okumadan geciyorum bu tür mesajları bunuda okumadım okumayinca sorunda kalmiyor
Bu tarz mesajları ben hiç göndermiyorum yok göndermesen Allah belanı verecek diyen mesajlarda var :)))
Sonuclarim cikti bunlar ne demek biliyor musunuz
Homa ir 13.43 en yuksek 2.7 yaziyor
Insulin 50.38 en yuksek 24.9
Glukoz aclik 108 en yuksek 100 yaziyor
Dietteyken boyle cikmasi normal mi
Amin canim ama 6 ayda 10 yaş yaşlandık desem yeridir kârı koca...allah beterinden korusun ...insan evladı grip olunca bile üzülüyorken; nöbet geçirirse vücuduna zarar gelirse hasar birakirsa korkusuyla yasiyoruz...
Yimirta kırsan.
Pırasa kavurması na pirinç konulmaz sanki. Ama damak tadı tabii..
Bu tarz mesajları ben hiç göndermiyorum yok göndermesen Allah belanı verecek diyen mesajlarda var :)))
Anlatmıştın evet canim.. Bizim profosorde 9 eylülde çok memnunuz şu anda allaha sukur ilaçla nobetimiz durdu... Ama enfeksiyon ve ateş olduğunda nöbet geçirme olasılığı var o yüzden surekli gerginiz kreşe gittiği içinde ilk sene olduğu için surekli hastalanıyor... biz temmuz ayında ilk nöbeti geçirdik burada anlaşılmadı meğer nobetmis en son ekim ayında 4.nobetide geçirince anlaşıldı...ilaca başladıktan sonrada iki kez oldu 2.5 aydır şükürler olsun yok ....eger iki sene nöbet geçirmezse ilaci kesiyormuş doktor...inşallah bizde senin gibi atlatırız kalıcı olmaz canim..Iyi geceler kizlar
Dun azicik kanamam oldu bugun kontrole gittim bir sikinti yok dedi keyfi yerinde masallah hoplayip ziplayip duruyor el kol salliyor
cnm aclik sekerin yuksek insulinin de yuksek oldugu icin insulin direncin var diyetine devam et zamanla normale doner belkide daha yuksekti bu zamana kadar yaptigin diyetle bu hale yeni dustu
Allah kolaylik versin cnm size. Daha once anlatmisimdir mutlaka kucukken bende nobet gecirmisim sansimiza 9 eylul uni. Hastanesine yakin oturuyormusuz direkt orada takibe alinmisim (3 kere gecirmisim sanirim nobet) erken teshisle epilepsi tedavisi gormusum 1- 1.5 yasimdn 7 yasima kadar ilac kullanmisim cok sukur vucudumda ya da akil sagligimda bir hasar kalmadi. En son oturdugumuz mahallede (son 13 yildir) bir komsu vardi benle yasit kizi vardi ve o nobetlerden hasarli cikmisti annesi ozel egitime goturuyordu annem gordukce onlari sukrederdi hep tabiki bende
Bizim burda pirasayi ince ince dograyip tuzda yogururlar biraz sonra icine yumurta ve mirsir unu koyup bulamac haline getiriler sonra az yagli tavada altli ustlu pisirirler pirasa tava derler bunada sonra afiyetle yerler benim tercihim yaninda yogurtla yemek olur
Bende genelde okumadan geciyorum tipki o mesajda okumadigim gibi ondan hic icime ilinti olmuyor ay gondermem lazim vs diye
Hepimiz bir yöntemi deniyoruz öğrendiğimiz şeyleri birbirimize aktarıyoruzSlm bende 92 kilo nsil bi diyet uyguluyosunuz herkez kafasina goremi
Nevi şahsına münhasırsimeranya7 doğum günün kutlu olsun..
Yeni yasin sana uğur getirsin bir de akli basin da yakışıklı bir koca :)
Aaaa simi'nin dogum günü demek..
simeranya7 Dogum günün kutlu olsun canim,güzel kizlarin ve tüm sevdiklerinle nice senelere..
Dilerim yeni yaşinda herşey arzu ettigin gibi olsun..
Demek Doğum günü kızımızsimeranya7
Kuzu Yeni yaşın sana uğur getirsin! sağlıkla daha nice senelere :)
simeranya7 doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun
simeranya7 dogum günün kutlu olsun.bi dahaki dogum gününü seni hakeden ve seni anlayan bi eşle gecirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?