Slm kızlar benimde kilom 98 bende girebilirmiyim araniza benim diyetlerim çok ağır olmayacak zira 3 aylık bebeğim var emziriyorum ama yinede dikkat etmek istediğim için birazda bir iki kilo verebilmek için katılmak istiyorum araniza çünkü eylülde ise başlayacağım ve bu kilolarla kalmamaliyim
Ne yedim öteyim...
Sabah 8:00
2 kk beyaz peynir, domates, 6 zeytin
1 dilim organik tam buğday
Çeyrek gözlemenin yarısı
10:30
Duble türk kahvesi+ avuç içi kadar dut kurusu 12 adet
Öğlen 12:30
1 tabak tavuklu bezelye
2 dilim organik ekmek
Yarım demet maydanoz ve domatesle salata
16:30
1 mandalina+ yeşil çay
Akşam 18:30-19:30 arası
1 servis tabağı pırasa kavurması
2 kaşık soğanlı yumurta
2 dilim organik ekmek
3 kaşık yoğurtla naneli ayran
21:00
Çatalın ucunda ekler pasta+ 1 tane çubuk
Su yine 1 litre
Bugunki menüm.. tatlı krizlerim cok oluyordu meğer beklenen misafir geldi...
Sabah
Iki dilim uno tost
Domates
6 siyah zeytin
Çay
Ara
Elma sade türk kahvesi
Öğle
Buğdaylı nohutlu yoğurt çorba
Yoğurtlu kereviz salatasi(ilk defa yaptım çok guzeldi)
Ara
Iki kaşık nutella
Bir avuç kızımın çekirdeğinden
Meyva
Akşam
Öğleni çorba
Kıymalı kereviz
Bimden aldığım bazlama biraz
Normalde akşam yemeğinde ekmek tüketmiyordum ama markete gidince dayanamadım...
Yediklerim,
Sabah
1 dilim ekmek,üstüne frischkâse sürdüm
Domates+salatalık+paprika biber
Feslegen
Zeytin
4 adet ceviz
Ara
Kahve+bir elma
Ara
Yeşil çay
Akşam
Yumurtalı pırasa kavurmasiBonus :)
Yogurt
Karişik salata
Huzurlu geceler herkese
Hayatım ben burdayım bu hafta beslenmem kötü geçti. kuföre uğradım, bankada işim vardı şimdide yoldayım işe gidiyorum .....Gelmeyin he mi hiç uğramayı eyice mescide dönsün buralar cumadan cumaya
Yeminle şu resimdeki gibiyim :))
Benimle paylaşsaydın bariii :) neyse ofiste çay kahve bende yaparımSütlü kahvem ve günkurusularda dil çıkarıyor
Ne yedim öteyim...
Sabah 8:00
2 kk beyaz peynir, domates, 6 zeytin
1 dilim organik tam buğday
Çeyrek gözlemenin yarısı
10:30
Duble türk kahvesi+ avuç içi kadar dut kurusu 12 adet
Öğlen 12:30
1 tabak tavuklu bezelye
2 dilim organik ekmek
Yarım demet maydanoz ve domatesle salata
16:30
1 mandalina+ yeşil çay
Akşam 18:30-19:30 arası
1 servis tabağı pırasa kavurması
2 kaşık soğanlı yumurta
2 dilim organik ekmek
3 kaşık yoğurtla naneli ayran
21:00
Çatalın ucunda ekler pasta+ 1 tane çubuk
Su yine 1 litre
Slm kızlar benimde kilom 98 bende girebilirmiyim araniza benim diyetlerim çok ağır olmayacak zira 3 aylık bebeğim var emziriyorum ama yinede dikkat etmek istediğim için birazda bir iki kilo verebilmek için katılmak istiyorum araniza çünkü eylülde ise başlayacağım ve bu kilolarla kalmamaliyim
Gelmeyin he mi hiç uğramayı eyice mescide dönsün buralar cumadan cumaya
Hayatım ben burdayım bu hafta beslenmem kötü geçti. kuföre uğradım, bankada işim vardı şimdide yoldayım işe gidiyorum .....
Memleketdende 2 görümcemin birer kızı geliyor yatılı napcam nasıl olucak bilmiyorum
Dünki listen güzeldi ben beğendim
O çatalın ucundakini alsan noluuuur almasan nolur allasen şişman şişman hareketler bonus....
Gözlemenin tadına bak pastanın bak sonu yok bunun. Suyu ölmeyecek kadar içiyosun.
Suyunu artır.
Yürüyüşünde yok....
Maviş derin menüsü :)) bonusa dediğim senin içinde geçerli onun tadına bak bunun tadına bak nereye kadar....yinede sınırlanmış düzenlenmiş bir menü.
Heleee ortimin menüsüne bak :)) meaşallah iki gözüm cumaya nefesimizi kesicen
Gelsin 104.2 ....-800
Bu mesajı 10 kişiye yolla falan diyenler hala bitmedi haa bakın ispatı... eskiden mail versiyonuda vardı
Yarın diyor...sonra her ay için bir melek diyor...ben hiç ama hiç sevmiyorum bu mesajları.
"İyileşme Duası
Lütfen bu mesaj zincirini kırmamaya çalışın. Yollayamıyorsanız lütfen bana haber verin . . . ama, bana kalırsa kişilerimi iyi seçmiştim. Güç ve kutsal ışık bize gelsin.
Dua;
“Allah'ım evime geldiğin zaman lütfen tüm endişelerimi, hastalıklarımı ve korkularımı al götür; ve sevdiğim herkesi, tüm ailemi, özellikle çocuklarımı, diğer akrabalarımı ve arkadaşlarımı koru,
her şeye muktedir olan Allah'ın adıyla, amin.”
Eğer Allah hayatınızda ilk sırada geliyorsa, yapmakta olduğunuz işi bırakın ve bu mesajı atın ki tüm arkadaşlarınız bu duayı bugün alabilsin.
Allah"ın anlamadığı hiçbir sessizlik, bilmediği hiçbir üzüntü, kıymet vermediği hiçbir gözyaşı yoktur.
“Yüce Allah"ım, bu mesajı açan kişinin ellerini bereketle doldur, bunu okuyanların gözlerini aydınlat, ve bunu paylaşan herkesi sevgi ve iyiliklerle doldur. Amin.”
Lütfen bu mesajı gözardı etmeyin. Kime yollamak istediğinizi seçin. Melekler bir şeyle savaştığınızı öğrendiler ve bunun çoktan ortadan kalktığını söylüyorlar.
Lütfen bu gece hayatınızdaki iki hususun çözüleceğini ve size rahatlık sağlayacağını bilin. Yarın, en güzel gün olacak. Size, her ay için bir tane olmak üzere, 12 melek bırakıyorum. Lütfen bu mesajı 12 arkadaşınıza yollayın.
Lütfen bu dua zincirini kırmayın. Adalet, sağlık, barış, sevgi ve doğruluğa ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz 12 kişiye yollayın, ama lütfen yollamamazlık etmeyin.
Allah hepimizin yardımcısıdır. Amin."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?