Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doktor da ayni seyi dusundu bakalim ctesi ne menu verecek pztesi de endokro randevu aldim ilac baslanmasi gerekiyormus karaciger ve diger degerler de yuksekmis bakacaklar

SElamün aleykümm...

Eki Görüntüle 2117040 Kim oldugunu bilmiyorum ama cok dogru söylemiş.sıfır beklenti sıfır dert.

bencede....

Gelmeyin he mi hiç uğramayı eyice mescide dönsün buralar cumadan cumaya
bende geldim...doktordaydım anca girdim eve bi süpürge açtım tutulmaya ramak kala bıraktım yapmıyom oturdum...bugun güzel bi kahvaltıyla başladım güne bonus az oncede bi dilim ekmek bi tas çorba yedim umarım akşamıda güzel geçiririm daha yemek yok ne yapsamda bilmiyorum...kereviz salatası yapmak istiyorum benden başka kimse yemez....
Nefes kesmek bizim işimiz

Ben evrene olumlu mesaj göndererek 103 leri görmek istiyorum,ayyy inşallah

şahane olur kuzum hadi inş görürüsün o rakamı....

Ayyyyy bende bonus benim kacamaklarla dolu menülerime nasıl yorum yapmıyor diye soktaydim...Ama oda benim gibi bunalımda heralde diye sormadım ...şimdi gerçekler ortaya çıktı ben nereye bastıysam senin mesajlarını görmüyormuşum.. görünür yap kısmına bastım senin mesajlar açıldı sayfamda

Amethyst_1 iki gözüm akşam gelecek misafir öğlen geldi uyyy beni görme uçtum evde kalçam ağrıyor şu an.

Bugün ve yarın protein yapalım derken tel geldi yazamadım.
Benim yemekte düzgün olmadı tabi.
Bugün meyveli sebzeli pro yapcaktım artık yarına saf pro inşeeallah

Bu kaçıncı 100 altına inme çabası yaa eziklerin bonus

Selam guzel hanimlar,
Nasılsınız canlar
Bonus sen ne güzel trip atiyon bakiyim,senin tribini severim. Cumadan cumaya cami misali örneğine de çokca gülerim. Seni azimli gordum,devamlı olsun inşallah
YENA napiyon kuzum, bu sira çok karşilaşamadik. Özlüyorum ,ariyorum seni,motivasyon kaynağimsin benim
Derin gecmiş olsun inşallah kuzucuğun biran once atlatir hastalığıni,sen de kendini birakma,anneler her zaman güçlü durmali ki cocuklar güç alsin ondan.
Amethyst_1 ne guzel enerjin var senin,mesajlarini okurken yüzümde hep bir tebessum olusuyor, sağol ,var ol
74FRIDA biz kendimizin diyetiyle uğraşirken zorlaniyoruz ,maşallah sen hem kızın hem de kendi diyetinle,zor olmali,Allah kolaylik versin

Bugün çok yedim gibi geliyor. Yazayım da bir de oyle bkayim
Sabah 8.00 iki bardak su biri sirkeli
Bir yymurta
5 zeytin
Biraz peynir
Bir dilim tereyağlu balli ekmek

Ara kahve,çay,bir bardak süt
Akşam 18.30
Bir yumurta,minik bir parça peynir
3-4 kaşik ton baliğbir dilim ekşi mayali ekmek
4 kasik yoğurtlu,kiymali makarna
İki tane kuru dolmbir çatal pasta
Bir portakal yaz yaz bitmiyor
Su 1,5 litre
Akşam coşmuşum

Doktor da ayni seyi dusundu bakalim ctesi ne menu verecek pztesi de endokro randevu aldim ilac baslanmasi gerekiyormus karaciger ve diger degerler de yuksekmis bakacaklar

senin modun düşük gibi bu aralar çakıl.?
Kan sonuçlarından dolayı sanırım haklısın ama mücadelenide küçümseme lütfen...
Buraya geldiğin de 95 tin sanırım yada daha fazla. Litrelerce kola içer deli gibi salam ekmek yerdin.
bak kolayı bıraktın kilo veriyorsun düşünsene @baharnazı bile geçtin .
Ayrıca geç saatte çıkıyorsun tüm gün oturuyorsun ben de evet oturarak çalışıyorum ama benim gün için de dışarıda yapmam gereken işlerim de oluyor.. Banka,vergi dairesi,noter vb gibi . sen çakılı bir şekil de oturuyorsun handikaplara rağmen iyisin çok iyisin ve kilo verdikçe bedeninde ki olumsuzluk düzelecek emin ol...
Seni büyük bir takdirle takip ediyorum...

Ya kızlar diyete bu defa 95 kiloile basladm.cuma gününe gore 3 kilo vermistm ama ben kendimi 10 kilo zayıflamış gibi hissedyrm.bence şeytan kandırıyor beni diyeti birakmak icin.baya hafifledim inceldim sanki

bedenin sana oyun oynuyor bengisu. gelme bu oyunlara sakın...

Kuzu oku oku bitmedi.
Porsiyonlar az ama çok karışık gibi :)

Neler yapıyorsun.? yoğunsun dimi toplantılar falan vardır şimdi sizin...
Bizim de salı günü veli toplantımız var..
Okul vakti zaten erken çıkıyorum... Bir de hastalık toplantı vb izin almak öylesine zorlanıyorum ki. Belki babaya paslarım bakalım onun iş durumuna bağlı...

merhaba grubu görünce hemen yazmak istedim bende bir diyet uyguluyorum heyecanla bitişini bekliyorum 95 kilodan düştüm inşallah daha da vericem beyaz yakalı olunca oturmaktan fast foodtan aşırı kilo almıştım

merhaba beyaz yakalı arkadaş

nasıl bir diyet .? Bizimle de paylaşırmısın faydalanmak isteriz..

Iyi geceler kizlarrr

Amin cnm insallah

Allah yardimcin olsun cnm

Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..

Yeni nesil iste

bugün yediklerim

Sabah,
1 yumurta
zeytin
çeyrek havuç
Maydanoz
1 cherry domates

Ara,
Epey karışık kuru yemiş :)
( ceviz,fındık,badem,dut kurusu,pestil )

Akşam,
Kıymalı kabak
Yoğurt

60 dk. aerobik+plates

İyi geceler canolar,
Ve beyaz yakalı arkadaş,
ama ben buna çok güldüm ya tam bir Amerikan tabiri olmuş bu, biz kısaca bankacıyim, memurum yada öğretmenim diyoruz masa başı çok çalışmaktan çok kilo alanlardaniz çoğumuz ve bir çoğumuz da doğum sonrası süt olsun diyip yiyerek kilo alanlardaniz burasıda böyle bir topik işte napacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…