- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Cuma tartı seni çağırıyo fridaaaa
Eksi çıkmak için her yol mübah. Gece sporları dahil konuşturmayın beni
Doktor da ayni seyi dusundu bakalim ctesi ne menu verecek pztesi de endokro randevu aldim ilac baslanmasi gerekiyormus karaciger ve diger degerler de yuksekmis bakacaklarIyi geceler kizlar
Dun azicik kanamam oldu bugun kontrole gittim bir sikinti yok dedi keyfi yerinde masallah hoplayip ziplayip duruyor el kol salliyor
cnm aclik sekerin yuksek insulinin de yuksek oldugu icin insulin direncin var diyetine devam et zamanla normale doner belkide daha yuksekti bu zamana kadar yaptigin diyetle bu hale yeni dustu
Allah kolaylik versin cnm size. Daha once anlatmisimdir mutlaka kucukken bende nobet gecirmisim sansimiza 9 eylul uni. Hastanesine yakin oturuyormusuz direkt orada takibe alinmisim (3 kere gecirmisim sanirim nobet) erken teshisle epilepsi tedavisi gormusum 1- 1.5 yasimdn 7 yasima kadar ilac kullanmisim cok sukur vucudumda ya da akil sagligimda bir hasar kalmadi. En son oturdugumuz mahallede (son 13 yildir) bir komsu vardi benle yasit kizi vardi ve o nobetlerden hasarli cikmisti annesi ozel egitime goturuyordu annem gordukce onlari sukrederdi hep tabiki bende
Bizim burda pirasayi ince ince dograyip tuzda yogururlar biraz sonra icine yumurta ve mirsir unu koyup bulamac haline getiriler sonra az yagli tavada altli ustlu pisirirler pirasa tava derler bunada sonra afiyetle yerler benim tercihim yaninda yogurtla yemek olur
Bende genelde okumadan geciyorum tipki o mesajda okumadigim gibi ondan hic icime ilinti olmuyor ay gondermem lazim vs diye
Nice guzel yillar gecirmeni dilerim 4 lu rakamlar sana bol mutluluk getirsinamen
kırklandım
gönderin evrene mesajları..
toplu gönderince bi torpil geçer belki
teşekkür ederim kızlar..
4’lü rakamları da gördük artıkım
Eki Görüntüle 2117040 Kim oldugunu bilmiyorum ama cok dogru söylemiş.sıfır beklenti sıfır dert.
bende geldim...doktordaydım anca girdim eve bi süpürge açtım tutulmaya ramak kala bıraktım yapmıyom oturdum...bugun güzel bi kahvaltıyla başladım güne bonus az oncede bi dilim ekmek bi tas çorba yedim umarım akşamıda güzel geçiririm daha yemek yok ne yapsamda bilmiyorum...kereviz salatası yapmak istiyorum benden başka kimse yemez....Gelmeyin he mi hiç uğramayı eyice mescide dönsün buralar cumadan cumaya
Nefes kesmek bizim işimiz
Ben evrene olumlu mesaj göndererek 103 leri görmek istiyorum,ayyy inşallah
Ayyyyy bende bonus benim kacamaklarla dolu menülerime nasıl yorum yapmıyor diye soktaydim...Ama oda benim gibi bunalımda heralde diye sormadım ...şimdi gerçekler ortaya çıktı ben nereye bastıysam senin mesajlarını görmüyormuşum.. görünür yap kısmına bastım senin mesajlar açıldı sayfamda
O çatalın ucundakini alsan noluuuur almasan nolur allasen şişman şişman hareketler bonus....
Gözlemenin tadına bak pastanın bak sonu yok bunun. Suyu ölmeyecek kadar içiyosun.
Suyunu artır.
Yürüyüşünde yok....
Maviş derin menüsü :)) bonusa dediğim senin içinde geçerli onun tadına bak bunun tadına bak nereye kadar....yinede sınırlanmış düzenlenmiş bir menü.
Heleee ortimin menüsüne bak :)) meaşallah iki gözüm cumaya nefesimizi kesicen
Gelsin 104.2 ....-800
Doktor da ayni seyi dusundu bakalim ctesi ne menu verecek pztesi de endokro randevu aldim ilac baslanmasi gerekiyormus karaciger ve diger degerler de yuksekmis bakacaklar
Ya kızlar diyete bu defa 95 kiloile basladm.cuma gününe gore 3 kilo vermistm ama ben kendimi 10 kilo zayıflamış gibi hissedyrm.bence şeytan kandırıyor beni diyeti birakmak icin.baya hafifledim inceldim sanki
Bugün çok yedim gibi geliyor. Yazayım da bir de oyle bkayim
Sabah 8.00 iki bardak su biri sirkeli
Bir yymurta
5 zeytin
Biraz peynir
Bir dilim tereyağlu balli ekmek
Ara kahve,çay,bir bardak süt
Akşam 18.30
Bir yumurta,minik bir parça peynir
3-4 kaşik ton baliğbir dilim ekşi mayali ekmek
4 kasik yoğurtlu,kiymali makarna
İki tane kuru dolmbir çatal pasta
Bir portakal yaz yaz bitmiyor
Su 1,5 litre
Akşam coşmuşum
merhaba grubu görünce hemen yazmak istedim bende bir diyet uyguluyorum heyecanla bitişini bekliyorum 95 kilodan düştüm inşallah daha da vericem beyaz yakalı olunca oturmaktan fast foodtan aşırı kilo almıştım
Anlatmıştın evet canim.. Bizim profosorde 9 eylülde çok memnunuz şu anda allaha sukur ilaçla nobetimiz durdu... Ama enfeksiyon ve ateş olduğunda nöbet geçirme olasılığı var o yüzden surekli gerginiz kreşe gittiği içinde ilk sene olduğu için surekli hastalanıyor... biz temmuz ayında ilk nöbeti geçirdik burada anlaşılmadı meğer nobetmis en son ekim ayında 4.nobetide geçirince anlaşıldı...ilaca başladıktan sonrada iki kez oldu 2.5 aydır şükürler olsun yok ....eger iki sene nöbet geçirmezse ilaci kesiyormuş doktor...inşallah bizde senin gibi atlatırız kalıcı olmaz canim..
Hamilesin heralde sağlıkla al kucağına inşallah...
Doktor da ayni seyi dusundu bakalim ctesi ne menu verecek pztesi de endokro randevu aldim ilac baslanmasi gerekiyormus karaciger ve diger degerler de yuksekmis bakacaklar
Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?