Ooooyyy fena ( nükleer saldırı olucak kısmı ) ama sen şanslısın yinee :)))Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
Haa haaa cok güldüm ya.tam cağın çocuğu.dünyadan haberi var demek ki.yalnız bi de erkekliğini de gosteriyo anneye karşı korumacı masallah cok tatlı.Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
Ooooyyy fena ( nükleer saldırı olucak kısmı ) ama sen şanslısın yinee :)))
Hayal gücüne bak, olurmu olur! yeterki hayal etsin
Haa haaa cok güldüm ya.tam cağın çocuğu.dünyadan haberi var demek ki.yalnız bi de erkekliğini de gosteriyo anneye karşı korumacı masallah cok tatlı.
Günaydınnnnnn
Yena canım oğluşuna soyle büyük bir ev yapsın bizde gelücüktopikcek ailecek
Filmlerde çok işleniyor bu konu özellikle Digiturk teki filmlerde bu ara çok rastlıyorum malesef çocuklarında akıllarına yer ediyor umarım savaşsız acısız bir dünya bırakırız onlara hep mutlu olsunlar inşallah kuzularimizBen üzuldum aslında . Yani neler hayal ediyor 10 yasin da çocuk .
O iş ben de :))
Filmlerde çok işleniyor bu konu özellikle Digiturk teki filmlerde bu ara çok rastlıyorum malesef çocuklarında akıllarına yer ediyor umarım savaşsız acısız bir dünya bırakırız onlara hep mutlu olsunlar inşallah kuzularimiz
SElamün aleykümm...
bencede....
bende geldim...doktordaydım anca girdim eve bi süpürge açtım tutulmaya ramak kala bıraktım yapmıyom oturdum...bugun güzel bi kahvaltıyla başladım güne bonus az oncede bi dilim ekmek bi tas çorba yedim umarım akşamıda güzel geçiririm daha yemek yok ne yapsamda bilmiyorum...kereviz salatası yapmak istiyorum benden başka kimse yemez....
şahane olur kuzum hadi inş görürüsün o rakamı....
Amethyst_1 iki gözüm akşam gelecek misafir öğlen geldi uyyy beni görme uçtum evde kalçam ağrıyor şu an.
Bugün ve yarın protein yapalım derken tel geldi yazamadım.
Benim yemekte düzgün olmadı tabi.
Bugün meyveli sebzeli pro yapcaktım artık yarına saf pro inşeeallah
Bu kaçıncı 100 altına inme çabası yaa eziklerin bonus
Selam guzel hanimlar,
Nasılsınız canlar
Bonus sen ne güzel trip atiyon bakiyim,senin tribini severim. Cumadan cumaya cami misali örneğine de çokca gülerim. Seni azimli gordum,devamlı olsun inşallah
YENA napiyon kuzum, bu sira çok karşilaşamadik. Özlüyorum ,ariyorum seni,motivasyon kaynağimsin benim
@Derin gecmiş olsun inşallah kuzucuğun biran once atlatir hastalığıni,sen de kendini birakma,anneler her zaman güçlü durmali ki cocuklar güç alsin ondan.
Amethyst_1 ne guzel enerjin var senin,mesajlarini okurken yüzümde hep bir tebessum olusuyor, sağol ,var ol
74FRIDA biz kendimizin diyetiyle uğraşirken zorlaniyoruz ,maşallah sen hem kızın hem de kendi diyetinle,zor olmali,Allah kolaylik versin
Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Günaydın canlar
Bir misafir trafiği gidiyor bura rabbim eksikliğini göstermesin bugünde kv günü var oraya pasta yapi cam pasta yapip ta iradenin tavan yaptığı günleri özledim şimdi neden olmuyor anlamıyorum başı bir nefis var ben pofff
Baharla bir coşar içimde dönerim eskiye belki
Yoooo güzel bişey aslında büyüdüğünde senin için bişeyler yapmak istiyor.Ben üzuldum aslında . Yani neler hayal ediyor 10 yasin da çocuk .
O iş ben de :))
Oohhh mis güle güle kirlet bende yemek yaptım şimdi salata yapacağım bir yandan mutfak perdesi makinada birde evi süpürmek istiyorum bende işler tersine sankiii :)Merhabalar
Günlerdir süren temizligi bitirdim şükür,ben den mutlusu yok:)
Misafir için alişveriş yapmalıyım hava inanılmaz soguk hiç evden çıkasım yok,donuyoruz resmen..
Neyse bir yorgunluk kahvesi içip biraz geçmiş okuyim,alışveriş merkezi kaçmiyor nasılsa:)
Oohhh mis güle güle kirlet bende yemek yaptım şimdi salata yapacağım bir yandan mutfak perdesi makinada birde evi süpürmek istiyorum bende işler tersine sankiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?