Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canlar
Bir misafir trafiği gidiyor bura rabbim eksikliğini göstermesin bugünde kv günü var oraya pasta yapi cam pasta yapip ta iradenin tavan yaptığı günleri özledim şimdi neden olmuyor anlamıyorum başı bir nefis var ben pofff
Baharla bir coşar içimde dönerim eskiye belki

Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
Ooooyyy fena ( nükleer saldırı olucak kısmı ) ama sen şanslısın yinee :)))

Hayal gücüne bak, olurmu olur! yeterki hayal etsin

Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
Haa haaa cok güldüm ya.tam cağın çocuğu.dünyadan haberi var demek ki.yalnız bi de erkekliğini de gosteriyo anneye karşı korumacı masallah cok tatlı.

Ooooyyy fena ( nükleer saldırı olucak kısmı ) ama sen şanslısın yinee :)))

Hayal gücüne bak, olurmu olur! yeterki hayal etsin

Haa haaa cok güldüm ya.tam cağın çocuğu.dünyadan haberi var demek ki.yalnız bi de erkekliğini de gosteriyo anneye karşı korumacı masallah cok tatlı.

Ben üzuldum aslında . Yani neler hayal ediyor 10 yasin da çocuk .

Günaydınnnnnn
Yena canım oğluşuna soyle büyük bir ev yapsın bizde gelücük topikcek ailecek

O iş ben de :))

Filmlerde çok işleniyor bu konu özellikle Digiturk teki filmlerde bu ara çok rastlıyorum malesef çocuklarında akıllarına yer ediyor umarım savaşsız acısız bir dünya bırakırız onlara hep mutlu olsunlar inşallah kuzularimiz

Amin canım inşallah

Merhabalar

Günlerdir süren temizligi bitirdim şükür,ben den mutlusu yok:)
Misafir için alişveriş yapmalıyım hava inanılmaz soguk hiç evden çıkasım yok,donuyoruz resmen..

Neyse bir yorgunluk kahvesi içip biraz geçmiş okuyim,alışveriş merkezi kaçmiyor nasılsa:)

Kerevizi çok severim,bilhassa yemegini dolapta uzun süredir pişmeyi bekleyen kerevizim var salatasını yapıyım ben de bol cevizli,yogurtlu:)

Geçmiş olsun kuzuuum
Protein ben de yapamam bugun sanırım,haftaya artıkım:)

Canim benim inan ben de senin mesajların için aynı şeyi düşünüyorum,pozitif ve umut verici yazılarını okumak çok güzel,daha sık yaz lütfen..

Topraaam tebessüm ederek okusamda üzüldüm barişin sözlerine,daha çok bunları düşünüyor,hayal ediyor olmasına..

Kuzuuum benim de yarın misafirim var,pasta,tatli vb hazırlıklara bugunden başlayacagım muhtemelen..
Göz görüp,kokularını hissedince dayanmak zor fakat bu zorlugu kolaylaştirmakta bizim elimizde diye düşünüyorum..Cısların yanına bizimde rahatlıkla yiyebilecegimiz saglıklı alternatifler yapmak gibi..
Hepsinin tadını biliyoruz,en azından birkaç ay beslenmemizi oturtana kadar yemesek hiçbir şey kaybetmez bilakis kazanırız kuzuuum..

Yoooo güzel bişey aslında büyüdüğünde senin için bişeyler yapmak istiyor.
şimdi bilgisayar oyunlarından filan görüyordur, bence nükleer saldırı savaş ...... vs

benim yiğeniimde bir tank oyununa takmış kardeşide erkek olduğu için durmadan uçan tekme modundalar daha 5.5 yaşında işte

Oohhh mis güle güle kirlet bende yemek yaptım şimdi salata yapacağım bir yandan mutfak perdesi makinada birde evi süpürmek istiyorum bende işler tersine sankiii :)

Papatyalar açmış çok güzeller. .
Yurudugum yolun kenarında bir sürü var içim açıldı görünce. .

Bugün yürürken onum de çok genç bir çift yuruyordu. Muhtemelen sevgililer öyle bir izlenim bıraktılar ben de. :)
Genç erkek eğilip bir papatya kopardiktan sonra nazikçe sevgilisinin kulağına takip usulca saçlarını oksayip yanağına minicik buse kondurdu sonra elele yolun karşısına geçip yürümeye devam ettiler. ..
Kocaman bir tebessümle izledim onlari. Zira verdikleri enerji muhtesemdi..
Hasılı Aşk güzel şey azizim... Her daim olmalı insanın hayatın da ASK. Ve keşke hiç bitmese...

Oohhh mis güle güle kirlet bende yemek yaptım şimdi salata yapacağım bir yandan mutfak perdesi makinada birde evi süpürmek istiyorum bende işler tersine sankiii :)

Canim diyetisyene her hafta gidecektiniz dimi. ?
Nasıl gidiyor,kızın zorlaniyormu adapte oldumu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…