Canım diyetisyenle anlaştık 12 seans aldım. 15 günde bir gideceğiz, ayın 8 inde ilk konturol gibi düşüne biliriz Zaten iki seferde gittik etti sana 17 seans olmuş oluyor. mağlesef ben olmasam hiç bir şey yapmıyor bugün okula gitmemişti kahvaltıda nesfit yemiş sonrada kulübün orda kendine tost yaptırmış idman çıkışında sütü ve muzu var. daha gelmedi bakalım eve gelince yiyecek mi ....Canim diyetisyene her hafta gidecektiniz dimi. ?
Nasıl gidiyor,kızın zorlaniyormu adapte oldumu.?
Mağlesef aşk bitiyor canım ben geldim doğrucu davut :)))Papatyalar açmış çok güzeller. .
Yurudugum yolun kenarında bir sürü var içim açıldı görünce. .
Bugün yürürken onum de çok genç bir çift yuruyordu. Muhtemelen sevgililer öyle bir izlenim bıraktılar ben de. :)
Genç erkek eğilip bir papatya kopardiktan sonra nazikçe sevgilisinin kulağına takip usulca saçlarını oksayip yanağına minicik buse kondurdu sonra elele yolun karşısına geçip yürümeye devam ettiler. ..
Kocaman bir tebessümle izledim onlari. Zira verdikleri enerji muhtesemdi..
Hasılı Aşk güzel şey azizim... Her daim olmalı insanın hayatın da ASK. Ve keşke hiç bitmese...
Cocuklar nasıl canm?iyilestiler mi?ee yarına umudun var mı?dogun gunu gecti unlu pastacinin pastası ysndi bundan sonra yemezsin umarm.ya da ye biraz saha yaklas benim kiloma.sonra beraber kol kola eksilirizİyi akşamlar arkadaşlar
Mağlesef aşk bitiyor canım ben geldim doğrucu davut :)))
Bugün üç bayan konuşuyorduk, alakasız biri aşık olmak istiyorum dedi, bende kim istemezki dedim herkes ister üçümüzden aşkı yaşamaya en müsaitimize döndün sende istersin herhalde dimi dedim evet dedi üstüne bende aşık olmak istiyorum diyince kahkaha koptu bayağı gülüştük ....
İyi akşamlar hepinize yarın tartılmasak olmaz mı ya:) o kadar duEnsi beslendim o kadar sağlıksı beslendim ki verdigim kiloalrı fazlasıyla aldım galiba gobek gene kocaman oldu ya
İradem sıfır resmen utanç menüm u gene de yazıyım da uyanıyım
Sabah salatalık ve çikolata attım azıma dılatı çıktık
Bir tost yedim iki kaşık pilav yedim oğlen
Sonra ablam pasta yapmıştı birazda pasta yedim akşam üzeride çiğ köfte durum yedim aralarda 3 kahve ve 3 maden suyu içtim
İyi akşamlar arkadaşlar
Ay hiç sorma çok karışık hem de. Sabahi az yiyince akşam biraz saldirdim yiyeceklere.s
Kuzu oku oku bitmedi.
Porsiyonlar az ama çok karışık gibi :)
Neler yapıyorsun.? yoğunsun dimi toplantılar falan vardır şimdi sizin...
Bizim de salı günü veli toplantımız var..
Okul vakti zaten erken çıkıyorum... Bir de hastalık toplantı vb izin almak öylesine zorlanıyorum ki. Belki babaya paslarım bakalım onun iş durumuna bağlı...
Ne mutlu sana seni seven,düşünen bir evlada sahipsin. Zamane çocuklarının hayal dunyalari da farklı oluyor. İnşallah barış dolu yarinlarda sana verandali,çicek kokulu içinde huzurla yaşayacağiniz bir ev alir:)Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
Canim benim inan ben de senin mesajların için aynı şeyi düşünüyorum,pozitif ve umut verici yazılarını okumak çok güzel,daha sık yaz lütfen..
Kuzuuum benim de yarın misafirim var,pasta,tatli vb hazırlıklara bugunden başlayacagım muhtemelen..
Göz görüp,kokularını hissedince dayanmak zor fakat bu zorlugu kolaylaştirmakta bizim elimizde diye düşünüyorum..Cısların yanına bizimde rahatlıkla yiyebilecegimiz saglıklı alternatifler yapmak gibi..
Hepsinin tadını biliyoruz,en azından birkaç ay beslenmemizi oturtana kadar yemesek hiçbir şey kaybetmez bilakis kazanırız kuzuuum..
Seni gidi romantik aşk kadini seni:) Bahar etkisini göstermeye başladi desene. Sevmek,sevilmek güzel şey.Papatyalar açmış çok güzeller. .
Yurudugum yolun kenarında bir sürü var içim açıldı görünce. .
Bugün yürürken onum de çok genç bir çift yuruyordu. Muhtemelen sevgililer öyle bir izlenim bıraktılar ben de. :)
Genç erkek eğilip bir papatya kopardiktan sonra nazikçe sevgilisinin kulağına takip usulca saçlarını oksayip yanağına minicik buse kondurdu sonra elele yolun karşısına geçip yürümeye devam ettiler. ..
Kocaman bir tebessümle izledim onlari. Zira verdikleri enerji muhtesemdi..
Hasılı Aşk güzel şey azizim... Her daim olmalı insanın hayatın da ASK. Ve keşke hiç bitmese...
Sakın pes etme,kaldığın yerden tekrar başla lutfen. Bunun sonu yok,sonrası daha zor.İyi akşamlar hepinize yarın tartılmasak olmaz mı ya:) o kadar duEnsi beslendim o kadar sağlıksı beslendim ki verdigim kiloalrı fazlasıyla aldım galiba gobek gene kocaman oldu ya
İradem sıfır resmen utanç menüm u gene de yazıyım da uyanıyım
Sabah salatalık ve çikolata attım azıma dılatı çıktık
Bir tost yedim iki kaşık pilav yedim oğlen
Sonra ablam pasta yapmıştı birazda pasta yedim akşam üzeride çiğ köfte durum yedim aralarda 3 kahve ve 3 maden suyu içtim
Salata ağırlıklı menü ne olaki kopye ver hoca:)) yarında olabilir yada daha sonraki bir kaç günde benimde misafirim varAy hiç sorma çok karışık hem de. Sabahi az yiyince akşam biraz saldirdim yiyeceklere.
Biraz yogunum evet,haftada 3 gun yüzmeye gidiyorum okul sonrasi,gelince de yorgun oluyorum,okur yazmazlardanim:)) Sen de yorma kendini,babalar da ebeveyn,biraz sorumluluk alabilir bence:) Senin iş de yorucu ve yoğun ,dikkat et kendine
Ne mutlu sana seni seven,düşünen bir evlada sahipsin. Zamane çocuklarının hayal dunyalari da farklı oluyor. İnşallah barış dolu yarinlarda sana verandali,çicek kokulu içinde huzurla yaşayacağiniz bir ev alir:)
Ben de yarin temizliğe girişeceğim. Cumartesi çoklu misafirim gelecek salata ağirlikli bir menu duşunuyorum. En az zayiatla atlatmayi duşunuyorum:)
Seni gidi romantik aşk kadini seni:) Bahar etkisini göstermeye başladi desene. Sevmek,sevilmek güzel şey.
Sakın pes etme,kaldığın yerden tekrar başla lutfen. Bunun sonu yok,sonrası daha zor.
Maalesef bitiyor evet.. zaten bitmeseydi aşk olmazdı ..
Inşallah kızın da hedeflenen kiloda olur ve korur.
Yarın cuma. Ve sen arti gelmek için elinden geleni yapmışsın bravo. :))
Iyi aksamlar.
Canım kaç yaşındasın yaşında genç senin bence yazık etme kendine en güzel yıllarını bu yükle geçirme bak burası gibi büyük bir şansımız da var diyetisyene filan gitmeyi düşündün mü belki daha iyi motive eder seni denedin mi hiçSabah hesapladık bizinkilerle hep şişmandım zaten 5.sınıftan beri yaklaşıkta 18 19 yıldır diyetteyim sonuç bu kadar zamanda 55 kilo almışım ben ....
Bu topiklerde kaç kişi gördüm 3 4 sy içinde 30 kilodsn fazla verdiklerini hadi 5 ay olsun benimki de 5 ay tutmayıp kendimi kaç yılımı heba etmişim
Havuc salatasi,kirmizi lahana salatasi, ,yeşil salata , çorba,etli kuru fasulye,bulgur pilavi ,zeytinyagli bir yemek,kabak tatlisi ve bir çeşit sutlu tatli seklinde bir menü. Hepsini ben yapmiyacagim ama:) Gelenlerde getirecekSalata ağırlıklı menü ne olaki kopye ver hoca:)) yarında olabilir yada daha sonraki bir kaç günde benimde misafirim var
Bugün gelebilirler belki diye tavuk patitis fırına atmıştım, yanında yoğurt terbiyeli tavuklu şehriyeli çorba ve salata vardı eeee gelen olmadı yarına kaldı yanına ek ilave ne yapsam
Güzel menüymüş ellerine sağlık. en sevdiğim gelen misafirin gelirken yiyeceğini getirmesi:))) nerdeee, eskiden daha çok olurdu. bende eskiden yapardım şimdilerde hem vakitsizlik hem tembellik işteHavuc salatasi,kirmizi lahana salatasi, ,yeşil salata , çorba,etli kuru fasulye,bulgur pilavi ,zeytinyagli bir yemek,kabak tatlisi ve bir çeşit sutlu tatli seklinde bir menü. Hepsini ben yapmiyacagim ama:) Gelenlerde getirecek
Tavuklu şehriye salatasi da guzel olur.
senin modun düşük gibi bu aralar çakıl.?
Kan sonuçlarından dolayı sanırım haklısın ama mücadelenide küçümseme lütfen...
Buraya geldiğin de 95 tin sanırım yada daha fazla. Litrelerce kola içer deli gibi salam ekmek yerdin.
bak kolayı bıraktın kilo veriyorsun düşünsene @baharnazı bile geçtin .
Ayrıca geç saatte çıkıyorsun tüm gün oturuyorsun ben de evet oturarak çalışıyorum ama benim gün için de dışarıda yapmam gereken işlerim de oluyor.. Banka,vergi dairesi,noter vb gibi . sen çakılı bir şekil de oturuyorsun handikaplara rağmen iyisin çok iyisin ve kilo verdikçe bedeninde ki olumsuzluk düzelecek emin ol...
Seni büyük bir takdirle takip ediyorum...
bedenin sana oyun oynuyor bengisu. gelme bu oyunlara sakın...
Kuzu oku oku bitmedi.
Porsiyonlar az ama çok karışık gibi :)
Neler yapıyorsun.? yoğunsun dimi toplantılar falan vardır şimdi sizin...
Bizim de salı günü veli toplantımız var..
Okul vakti zaten erken çıkıyorum... Bir de hastalık toplantı vb izin almak öylesine zorlanıyorum ki. Belki babaya paslarım bakalım onun iş durumuna bağlı...
Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
İyi geceler canolar,
Ve beyaz yakalı arkadaş,
ama ben buna çok güldüm ya tam bir Amerikan tabiri olmuş bu, biz kısaca bankacıyim, memurum yada öğretmenim diyoruz masa başı çok çalışmaktan çok kilo alanlardaniz çoğumuz ve bir çoğumuz da doğum sonrası süt olsun diyip yiyerek kilo alanlardaniz burasıda böyle bir topik işte napacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?