Bilim kurgu da etkili haberler de arti kanka tüfek yok nükleer var ileri görüşlü benim hoşuma gitti bakışı tam benim kafaBen üzuldum aslında . Yani neler hayal ediyor 10 yasin da çocuk .
O iş ben de :))
Bilim kurgu dizileri var onlarda etkiliyor teknoloji herseyin temelinde ve gerçek nükleer de kuşak çatışması bizim gerçeklikle onların gerceklikleri farklı daha ileriYoooo güzel bişey aslında büyüdüğünde senin için bişeyler yapmak istiyor.
şimdi bilgisayar oyunlarından filan görüyordur, bence nükleer saldırı savaş ...... vs
benim yiğeniimde bir tank oyununa takmış kardeşide erkek olduğu için durmadan uçan tekme modundalar daha 5.5 yaşında işte
Papatyalar açmış çok güzeller. .
Yurudugum yolun kenarında bir sürü var içim açıldı görünce. .
Bugün yürürken onum de çok genç bir çift yuruyordu. Muhtemelen sevgililer öyle bir izlenim bıraktılar ben de. :)
Genç erkek eğilip bir papatya kopardiktan sonra nazikçe sevgilisinin kulağına takip usulca saçlarını oksayip yanağına minicik buse kondurdu sonra elele yolun karşısına geçip yürümeye devam ettiler. ..
Kocaman bir tebessümle izledim onlari. Zira verdikleri enerji muhtesemdi..
Hasılı Aşk güzel şey azizim... Her daim olmalı insanın hayatın da ASK. Ve keşke hiç bitmese...
Havuc salatasi,kirmizi lahana salatasi, ,yeşil salata , çorba,etli kuru fasulye,bulgur pilavi ,zeytinyagli bir yemek,kabak tatlisi ve bir çeşit sutlu tatli seklinde bir menü. Hepsini ben yapmiyacagim ama:) Gelenlerde getirecek
Tavuklu şehriye salatasi da guzel olur.
Ben aşk a aşığım heryerde aşk olsun. Bütün romantik komediler de baş rol benim olsunMağlesef aşk bitiyor canım ben geldim doğrucu davut :)))
Bugün üç bayan konuşuyorduk, alakasız biri aşık olmak istiyorum dedi, bende kim istemezki dedim herkes ister üçümüzden aşkı yaşamaya en müsaitimize döndün sende istersin herhalde dimi dedim evet dedi üstüne bende aşık olmak istiyorum diyince kahkaha koptu bayağı gülüştük ....
Ben aşk a aşığım heryerde aşk olsun. Bütün romantik komediler de baş rol benim olsun
İyi akşamlar hepinize yarın tartılmasak olmaz mı ya:) o kadar duEnsi beslendim o kadar sağlıksı beslendim ki verdigim kiloalrı fazlasıyla aldım galiba gobek gene kocaman oldu ya
İradem sıfır resmen utanç menüm u gene de yazıyım da uyanıyım
Sabah salatalık ve çikolata attım azıma dılatı çıktık
Bir tost yedim iki kaşık pilav yedim oğlen
Sonra ablam pasta yapmıştı birazda pasta yedim akşam üzeride çiğ köfte durum yedim aralarda 3 kahve ve 3 maden suyu içtim
Sabah hesapladık bizinkilerle hep şişmandım zaten 5.sınıftan beri yaklaşıkta 18 19 yıldır diyetteyim sonuç bu kadar zamanda 55 kilo almışım ben ....
Bu topiklerde kaç kişi gördüm 3 4 sy içinde 30 kilodsn fazla verdiklerini hadi 5 ay olsun benimki de 5 ay tutmayıp kendimi kaç yılımı heba etmişim
Sabah hesapladık bizinkilerle hep şişmandım zaten 5.sınıftan beri yaklaşıkta 18 19 yıldır diyetteyim sonuç bu kadar zamanda 55 kilo almışım ben ....
Bu topiklerde kaç kişi gördüm 3 4 sy içinde 30 kilodsn fazla verdiklerini hadi 5 ay olsun benimki de 5 ay tutmayıp kendimi kaç yılımı heba etmişim
Bir filmde önce muzigini dinlerim o etkilerse film mutlaka etkiler. Celin Dion un because you loved me şarkısını çok severim ilk dinledim bu filme gitmeliyim demistim ve hiç yanilmadim. Çok yakın ve cok özel aklınızda bulunsun gerçekten güzel bir film 2000 yılıydi sanırım hala film hoşuma gider aşk başka birşeyBen de aşka aşığım :)
Biz teknolojinin 100/1 ni kullanıyoruzdur istisnalar hariç Z kuşağı inanılmaz teknolojiyle birlikte daha da zeki olucaklar 5 yaşındaki Yiğenim konuştuğu zaman şaşırıyorumBi de
Bilim kurgu dizileri var onlarda etkiliyor teknoloji herseyin temelinde ve gerçek nükleer de kuşak çatışması bizim gerçeklikle onların gerceklikleri farklı daha ileri
Kesinlikle aşk heryerde
Ben de aşka aşığım :)
Adaş yoğunluğun ne zaman geçiçek neler yapıyorsun bu vakitsizlik neden? havalar biraz ısınsın yürüş filan yaparsınİyi geceler
Bu hafta da vasat geçti beslenme düzenim hareket de yok vakit bulamıyorum halim de yok falan filan
32 yaşındayım canım önceden gitmiştim ona hiç deme gidiyo gençlik elden yarın spora başlamam lazım :)Canım kaç yaşındasın yaşında genç senin bence yazık etme kendine en güzel yıllarını bu yükle geçirme bak burası gibi büyük bir şansımız da var diyetisyene filan gitmeyi düşündün mü belki daha iyi motive eder seni denedin mi hiç
Tabi bu söylediklerim benim içinde geçerli kelin ilacı olsa misali oldu biraz. benim yaşım geçti gençliğimi kilolu geçirdim şimdiki gençlere üzülüyorum işte .....
Güle güle kullan canım :)Boyamın vakti dolmuştur saçlarımı yıkıyayım artık :)
İyi geceler :)Iyi geceler kizlaarrr
Bizim evdeki evlenince kaçtı bir yerlere bulamıyorum:) ahh ahhh sevgiliyken nişanlıyken aşk doluyduk ama :):)Kesinlikle aşk heryerde
İnşallah olursun canım iradesiz oldum hep ondan böyle olduÇok istememissin ya da yemek için kilo vermeye calismisssin. Ben hayatım boyunca böyle beslenecegim. Gerçi 60 kilo olunca 5:2 programına geçeceğim. O bana çok uygun bir yöntem. Umarım 60 olurum hayalim 50
Hiç deme ya 4.5 yaşında benim kız azım açık kalıyor yaptıklarına bugun toplama çıkartmaya da geçmiş ödev getirdi şaşırdım büyüyorlar :)Biz teknolojinin 100/1 ni kullanıyoruzdur istisnalar hariç Z kuşağı inanılmaz teknolojiyle birlikte daha da zeki olucaklar 5 yaşındaki Yiğenim konuştuğu zaman şaşırıyorum
İnşallah canım hatamı biliyorum ama spor varsa fdiyet olmadı diyet varsa spor olmadı bide dolu yemin bozdum oruç tutmak lazım bir sürüBuna son vermek bizim elimizde canım.
19 yıl sismandin evet ama bir 19 yılı daha şişman geçireceğin anlamına gelmez dimi.?
Çocuklarının şişman annesi olmak yerine daha sağlıklı daha mutlu ve dinamik anne olmak var....
Bugün böyle oldu naapalim yarın yeni bir gün olacak ve daha güzel olacak inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?