Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi de
Bilim kurgu dizileri var onlarda etkiliyor teknoloji herseyin temelinde ve gerçek nükleer de kuşak çatışması bizim gerçeklikle onların gerceklikleri farklı daha ileri

Kesinlikle aşk heryerde

Menü şahane. Etli Kurufasulye çok severim.
Afiyet olsun ...

Ben aşk a aşığım heryerde aşk olsun. Bütün romantik komediler de baş rol benim olsun

Kacamazsin yarın yediklerinle yuzleseceksin bak ben mandalina yemek yerine ki canım Mozaik pasta istiyordu 30 dakika dans ettim istek geçti

Çok istememissin ya da yemek için kilo vermeye calismisssin. Ben hayatım boyunca böyle beslenecegim. Gerçi 60 kilo olunca 5:2 programına geçeceğim. O bana çok uygun bir yöntem. Umarım 60 olurum hayalim 50

Buna son vermek bizim elimizde canım.
19 yıl sismandin evet ama bir 19 yılı daha şişman geçireceğin anlamına gelmez dimi.?
Çocuklarının şişman annesi olmak yerine daha sağlıklı daha mutlu ve dinamik anne olmak var....
Bugün böyle oldu naapalim yarın yeni bir gün olacak ve daha güzel olacak inşallah. ..

Ben de aşka aşığım :)
Bir filmde önce muzigini dinlerim o etkilerse film mutlaka etkiler. Celin Dion un because you loved me şarkısını çok severim ilk dinledim bu filme gitmeliyim demistim ve hiç yanilmadim. Çok yakın ve cok özel aklınızda bulunsun gerçekten güzel bir film 2000 yılıydi sanırım hala film hoşuma gider aşk başka birşey

Bi de

Bilim kurgu dizileri var onlarda etkiliyor teknoloji herseyin temelinde ve gerçek nükleer de kuşak çatışması bizim gerçeklikle onların gerceklikleri farklı daha ileri
Biz teknolojinin 100/1 ni kullanıyoruzdur istisnalar hariç Z kuşağı inanılmaz teknolojiyle birlikte daha da zeki olucaklar 5 yaşındaki Yiğenim konuştuğu zaman şaşırıyorum

Aslında plansız ve düzensizim o nedenle zamansızım adaş
Yürüyüş yaparım az az geçen hafta biraz fazla yürüdüm sıkıntı oldu dizimde
Haftada 3 ya da 4 gün öğleden sonraları dükkanda örgü kursu oluyor
Bu ara pazar günleri de ben kursa katıldım toplam da 4 hafta olacak birer hafta ara ile
Onun dışında evde de örmeye çalışıyorum
Biraz halsizlik var neden bilmiyorum hep yorgun ve halsiz hissediyorum oturduğum yerde kalıyorum

32 yaşındayım canım önceden gitmiştim ona hiç deme gidiyo gençlik elden yarın spora başlamam lazım :)

Boyamın vakti dolmuştur saçlarımı yıkıyayım artık :)
Güle güle kullan canım :)

Iyi geceler kizlaarrr
İyi geceler :)

Kesinlikle aşk heryerde
Bizim evdeki evlenince kaçtı bir yerlere bulamıyorum:) ahh ahhh sevgiliyken nişanlıyken aşk doluyduk ama :):)

Çok istememissin ya da yemek için kilo vermeye calismisssin. Ben hayatım boyunca böyle beslenecegim. Gerçi 60 kilo olunca 5:2 programına geçeceğim. O bana çok uygun bir yöntem. Umarım 60 olurum hayalim 50
İnşallah olursun canım iradesiz oldum hep ondan böyle oldu

Biz teknolojinin 100/1 ni kullanıyoruzdur istisnalar hariç Z kuşağı inanılmaz teknolojiyle birlikte daha da zeki olucaklar 5 yaşındaki Yiğenim konuştuğu zaman şaşırıyorum
Hiç deme ya 4.5 yaşında benim kız azım açık kalıyor yaptıklarına bugun toplama çıkartmaya da geçmiş ödev getirdi şaşırdım büyüyorlar :)

İnşallah canım hatamı biliyorum ama spor varsa fdiyet olmadı diyet varsa spor olmadı bide dolu yemin bozdum oruç tutmak lazım bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…