Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ilk bildirimi beb yapıyım
118.2 bozmasaydın şimdiye 114 u görmüş olurdum ama napıyoruz yeni bir ay yeni bir umut diyip devam ediyoruz :):):)

Bonus

Sok diyet yapma bir de canım. .
Verdiklerini aldın geri ..
Ilk bahar hepimize iyi gelecek inşallah daha enerjik olunucak çocuklar hhastalanmayacak falan :)

Hayırlı cumalar..
Bonus

Kilo gecen hafta.91.9
Bugün.90.4
Fark.1.5
Spor 135dk

3 subatta 95ile başlamıştım bekledigimden iyi sonuç aldım.bir ayda 4.5 kilo.

Gunaydinnnnn

Gecen hafta 87.0
Bu hafta 86.5
Fark 0.5

Bonus

Çok iyisiniz maşallah. ...

Günaydın
Hayırlı cumalar
Bonus kilom 125.
sopayı hazırla canim verdiklerimi geri alıyorum yavaş yavaş...

Surekli birşeyler yiyorum biri beni durdursun kızlara kek yapmıştım dün 3 dilim civari götürdüm yetmedi dolaptan başka şeyler attım ağzıma oda yetmedi kayınvalide kete göndermişti difrize atmıştım hiç utanmadan onuda işitip çıtır çıtır yedim...naz ateşli bir kaç gündür okula gitmiyor nisada olmak üzereydi ve akşam öksürük basladi hiç durmayan oda bugün okula gidemeyecek...bunlar yemek yememe sebep değil psikolojim hiç ıyi değil kiloda aldigimi gördükçe daha da üzülüyorum

Sok diyet yapma bir de canım. .
Verdiklerini aldın geri ..
Ilk bahar hepimize iyi gelecek inşallah daha enerjik olunucak çocuklar hhastalanmayacak falan :)

Çok iyisiniz maşallah. ...
Kız güya verdigimi koruyacaktım o verdiklerim beni motive edecekti galan yalan oldu hepsi :)

Geçmiş olsun derin

Cocuklar nasıl canm?iyilestiler mi?ee yarına umudun var mı?dogun gunu gecti unlu pastacinin pastası ysndi bundan sonra yemezsin umarm.ya da ye biraz saha yaklas benim kiloma.sonra beraber kol kola eksiliriz
Küçük grip canım genede şükür iyiyiz diyelim iyi olalım sana yaklastigim kesin hiç halim yok çok uyusugum çok spor yapmayalı haftalar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…