Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun derincim. ..
Yapma bunu kendine. Senelerdir kete yiyorsun zaten her yedikten sonra mutsuz oluyorsun bile bile yapma bunu artık. .
Hadi bi toparlan bak bir ay sonra ısınıyor artık buralar hafif hafif giysileri hayal et. Deniz kenarini hayal et. Bi silkelensen rahat 10 kilo verirsin..

Kız güya verdigimi koruyacaktım o verdiklerim beni motive edecekti galan yalan oldu hepsi :)

Geçmiş olsun derin

Herşey yalan tek gerçek kilolar :)

Slm kizlar

Kilom 103.8
Spor 60 dk

Gecen hafta 103.9dum galiba net hatirlamiyorum
Eger hatirladigim gibiyse -100 gr

Gebeyim ve kilo veriyorum deyip havamida atarım diyen bir adet hasibe bırakıyoruz buraya :)

Hayırlı cumalar güzeller

Hayırlı cumalar canim

Küçük grip canım genede şükür iyiyiz diyelim iyi olalım sana yaklastigim kesin hiç halim yok çok uyusugum çok spor yapmayalı haftalar oldu

Nen var kuzum yaa
Ne oluyor sana böyle. .
Alışkın değilim bu hallerine.
Selam hanımlar, hayırlı cumalar

Sabah tartıldım artı bekliyordum ama canım tartım eksi gösterdi inşallah doğrudur :)

Süper hadi bakalım devamı gelsin

Kimseye değil diyorsun yani:))

Yess :)

hellöö
bi kilo bildireyim ben de, eski kiloma geri döndüm çok şükür senelerdir bu rakamı görmüyodum iyi oldu
Geçen cuma:89,600
Bu cuma:87,700
Fark:-1,900
Spor:402 dk

Bonus

selam kızlar bu ara pek keyifli diilim kilo almakla vermek arası. gidip geliyorum modum çok düşük. inşallah bu dırum fazla sürmez inşallah biran önce eski hırslı kararlı sadece diyet ve spora kurulu bir moda girerim

kilo bildirimim ..... geçen hafta .. 76 ..75..
........................:......bu hafta ........77 ..60

Yokluğun çok belli canım.
Umarım bir an önce yoluna girer hersey...

canım yaaa modu düşüklükte sana hiç uymuyor. eski enerjik ve keyifli zamanlarına çabucak dönersin inşallah yerin belli buraları ihmal etme

ödemdir o kesin.bıraktın mı diyetisyeni sen kuzum

kızlara geçmiş olsun canım mağlum dönem öncesindemisin acaba bendede oluyor böyle işte yemeklerden mi hırsımızı alıyoruz sankii onu yiyorsun yetmiyor üstüne bunu yiyorsun filan işte... saçmalıyoruz işin açıkçası

Yokluğun çok belli canım.
Umarım bir an önce yoluna girer hersey...
amin canım inşallah yokluğumun hissedildiğini duymak çok güzel bir dıygu etrafım beni sevmeyenlerle dolu bu aralar şimdi bu sözü duymak çok güzel teşekkür ederim canım
allah razı olsun

canım yaaa modu düşüklükte sana hiç uymuyor. eski enerjik ve keyifli zamanlarına çabucak dönersin inşallah yerin belli buraları ihmal etme
canlarım benim hepiniz okadar içinde güçlü kadınlar sınız ki sizleri tanıdığıma bırda olduğa sizlerle bir biütün olduğuma çok mutluyım burda yokken bile kalbim burda oladar içime işlemişsiniz canlar teşekkür ederim en kısa zaman da dönücem imşallah

ödemdir o kesin.bıraktın mı diyetisyeni sen kuzum
evet canım bıraktım gitmiyorum biraz bölyle devam edeyim morelimde düzelsin tekrar gidicem bilemiyorum ödemdir inşallah kesinlikle okadar çabalarımın heba olmasını istemiyorum hele düğüne şişko göbekli çıkmak istemiyorum inşallah geçiçi bir durum yaşıyorumdur

Selam hanımlar, hayırlı cumalar

Sabah tartıldım artı bekliyordum ama canım tartım eksi gösterdi inşallah doğrudur :)
Tebrik ederim canım maşallah bak 117 lerdeydin 114 u görmüşsün :)
Tünaydinnn güzeller nasılsınız
Küçük kızı yıkadım teyzesiyle annanesi ağlamalar eşliğinde giydirip tarıyor bende kilomu yazım dedim
Spor heç yok kilom sabit
Çocuk yıkamak ayrı bir eziyet zaten biz iki kişi zor yıkıyoruz ağla ağla durmuyor:)büyük te ağlar anne sıcak su dökme diye bağırıyor duyan da yakıyorum sanar kızım bir defa bile döktüm mu diyorum yok anne diyor:)

Arzum kolay kolay vermedin o kiloları dikkat et bacım hiç birşey senden önemli değil sen bu günleri de güzelce atlatırsın:)

Kilo bildirimi

Geçen hafta 100.6
Bu hafta 99.5

Kilo vermek değil bu şişip iniyorum sürekli. 98 in altına indiğim an gerçekten kilo vermiş sayıcam kendimi.

98 hedefi koyuyorum haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…