Kimseye değil diyorsun yani:))Ben de aşka aşığım :)
Günaydın
Hayırlı cumalar
Bonus kilom 125.
sopayı hazırla canimverdiklerimi geri alıyorum yavaş yavaş...
Surekli birşeyler yiyorum biri beni durdursun kızlara kek yapmıştım dün 3 dilim civari götürdüm yetmedi dolaptan başka şeyler attım ağzıma oda yetmedi kayınvalide kete göndermişti difrize atmıştım hiç utanmadan onuda işitip çıtır çıtır yedim...naz ateşli bir kaç gündür okula gitmiyor nisada olmak üzereydi ve akşam öksürük basladi hiç durmayan oda bugün okula gidemeyecek...bunlar yemek yememe sebep değil psikolojim hiç ıyi değil kiloda aldigimi gördükçe daha da üzülüyorum
Kız güya verdigimi koruyacaktım o verdiklerim beni motive edecekti galan yalan oldu hepsi :)
Geçmiş olsun derin
Slm kizlar
Kilom 103.8
Spor 60 dk
Gecen hafta 103.9dum galiba net hatirlamiyorum
Eger hatirladigim gibiyse -100 gr
Hayırlı cumalar güzeller
Küçük grip canım genede şükür iyiyiz diyelim iyi olalım sana yaklastigim kesin hiç halim yok çok uyusugum çok spor yapmayalı haftalar oldu
Selam hanımlar, hayırlı cumalar
Sabah tartıldım artı bekliyordum ama canım tartım eksi gösterdi inşallah doğrudur :)
Kimseye değil diyorsun yani:))
hellöö
bi kilo bildireyim ben de, eski kiloma geri döndüm çok şükür senelerdir bu rakamı görmüyodum iyi oldu
Geçen cuma:89,600
Bu cuma:87,700
Fark:-1,900
Spor:402 dk
Bonus
selam kızlar bu ara pek keyifli diilim kilo almakla vermek arası. gidip geliyorum modum çok düşük. inşallah bu dırum fazla sürmez inşallah biran önce eski hırslı kararlı sadece diyet ve spora kurulu bir moda girerim
kilo bildirimim ..... geçen hafta .. 76 ..75..
........................:......bu hafta ........77 ..60
canım yaaa modu düşüklükte sana hiç uymuyor. eski enerjik ve keyifli zamanlarına çabucak dönersin inşallah yerin belli buraları ihmal etmeselam kızlar bu ara pek keyifli diilim kilo almakla vermek arası. gidip geliyorum modum çok düşük. inşallah bu dırum fazla sürmez inşallah biran önce eski hırslı kararlı sadece diyet ve spora kurulu bir moda girerim
ödemdir o kesin.bıraktın mı diyetisyeni sen kuzumselam kızlar bu ara pek keyifli diilim kilo almakla vermek arası. gidip geliyorum modum çok düşük. inşallah bu dırum fazla sürmez inşallah biran önce eski hırslı kararlı sadece diyet ve spora kurulu bir moda girerim
kızlara geçmiş olsun canım mağlum dönem öncesindemisin acaba bendede oluyor böyle işte yemeklerden mi hırsımızı alıyoruz sankii onu yiyorsun yetmiyor üstüne bunu yiyorsun filan işte... saçmalıyoruz işin açıkçasıGünaydın
Hayırlı cumalar
Bonus kilom 125.
sopayı hazırla canimverdiklerimi geri alıyorum yavaş yavaş...
Surekli birşeyler yiyorum biri beni durdursun kızlara kek yapmıştım dün 3 dilim civari götürdüm yetmedi dolaptan başka şeyler attım ağzıma oda yetmedi kayınvalide kete göndermişti difrize atmıştım hiç utanmadan onuda işitip çıtır çıtır yedim...naz ateşli bir kaç gündür okula gitmiyor nisada olmak üzereydi ve akşam öksürük basladi hiç durmayan oda bugün okula gidemeyecek...bunlar yemek yememe sebep değil psikolojim hiç ıyi değil kiloda aldigimi gördükçe daha da üzülüyorum
Hayırlı cumalar güzeller
Slm kizlar
Kilom 103.8
Spor 60 dk
Gecen hafta 103.9dum galiba net hatirlamiyorum
Eger hatirladigim gibiyse -100 gr
amin canım inşallah yokluğumun hissedildiğini duymak çok güzel bir dıygu etrafım beni sevmeyenlerle dolu bu aralar şimdi bu sözü duymak çok güzel teşekkür ederim canımYokluğun çok belli canım.
Umarım bir an önce yoluna girer hersey...
canlarım benim hepiniz okadar içinde güçlü kadınlar sınız ki sizleri tanıdığıma bırda olduğa sizlerle bir biütün olduğuma çok mutluyım burda yokken bile kalbim burda oladar içime işlemişsiniz canlar teşekkür ederim en kısa zaman da dönücem imşallahcanım yaaa modu düşüklükte sana hiç uymuyor. eski enerjik ve keyifli zamanlarına çabucak dönersin inşallah yerin belli buraları ihmal etme
evet canım bıraktım gitmiyorum biraz bölyle devam edeyim morelimde düzelsin tekrar gidicem bilemiyorum ödemdir inşallah kesinlikle okadar çabalarımın heba olmasını istemiyorum hele düğüne şişko göbekli çıkmak istemiyorum inşallah geçiçi bir durum yaşıyorumdurödemdir o kesin.bıraktın mı diyetisyeni sen kuzum
Tebrik ederim canım maşallah bak 117 lerdeydin 114 u görmüşsün :)Selam hanımlar, hayırlı cumalar
Sabah tartıldım artı bekliyordum ama canım tartım eksi gösterdi inşallah doğrudur :)
Çocuk yıkamak ayrı bir eziyet zaten biz iki kişi zor yıkıyoruz ağla ağla durmuyor:)büyük te ağlar anne sıcak su dökme diye bağırıyor duyan da yakıyorum sanar kızım bir defa bile döktüm mu diyorum yok anne diyor:)Tünaydinnn güzeller nasılsınız
Küçük kızı yıkadım teyzesiyle annanesi ağlamalar eşliğinde giydirip tarıyor bende kilomu yazım dedim
Spor heç yok kilom sabit
hellöö
bi kilo bildireyim ben de, eski kiloma geri döndüm çok şükür senelerdir bu rakamı görmüyodum iyi oldu
Geçen cuma:89,600
Bu cuma:87,700
Fark:-1,900
Spor:402 dk
Bonus
Tebrik ederim canım iyi vermişsin:)
Arzum kolay kolay vermedin o kiloları dikkat et bacım hiç birşey senden önemli değil sen bu günleri de güzelce atlatırsın:)selam kızlar bu ara pek keyifli diilim kilo almakla vermek arası. gidip geliyorum modum çok düşük. inşallah bu dırum fazla sürmez inşallah biran önce eski hırslı kararlı sadece diyet ve spora kurulu bir moda girerim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 100.6
Bu hafta 99.5
Kilo vermek değil bu şişip iniyorum sürekli. 98 in altına indiğim an gerçekten kilo vermiş sayıcam kendimi.
98 hedefi koyuyorum haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?