Tebrikler doğrusu ben farkında değilim iyi oldu yazdığın Azmin daim olsun :)Hayırlı cumalar..
Bonus
Kilo gecen hafta.91.9
Bugün.90.4
Fark.1.5
Spor 135dk
3 subatta 95ile başlamıştım bekledigimden iyi sonuç aldım.bir ayda 4.5 kilo.
Saçlarım için sağol canım iyi oldu :)32 yaşındayım canım önceden gitmiştim ona hiç deme gidiyo gençlik elden yarın spora başlamam lazım :)
Güle güle kullan canım :)
İyi geceler :)
Bizim evdeki evlenince kaçtı bir yerlere bulamıyorum:) ahh ahhh sevgiliyken nişanlıyken aşk doluyduk ama :):)
İnşallah olursun canım iradesiz oldum hep ondan böyle oldu
Hiç deme ya 4.5 yaşında benim kız azım açık kalıyor yaptıklarına bugun toplama çıkartmaya da geçmiş ödev getirdi şaşırdım büyüyorlar :)
evet gülüm haklısın çok zorlandım kolay diildi bu yüzden geri almak istemiyorum ama işte ipin ucu birazcık kaçınca çorap söküğü tabiri gidiyo ama tutmaya çalışıcam çabalarıma çok üzülürüm inşallah şunaıkıntılı süreci stresli süreci atlatırsam çok iyi olcakTebrik ederim canım maşallah bak 117 lerdeydin 114 u görmüşsün :)
Çocuk yıkamak ayrı bir eziyet zaten biz iki kişi zor yıkıyoruz ağla ağla durmuyor:)büyük te ağlar anne sıcak su dökme diye bağırıyor duyan da yakıyorum sanar kızım bir defa bile döktüm mu diyorum yok anne diyor:)
Arzum kolay kolay vermedin o kiloları dikkat et bacım hiç birşey senden önemli değil sen bu günleri de güzelce atlatırsın:)
Geçmiş olsun derincim. ..
Yapma bunu kendine. Senelerdir kete yiyorsun zaten her yedikten sonra mutsuz oluyorsun bile bile yapma bunu artık. .
Hadi bi toparlan bak bir ay sonra ısınıyor artık buralar hafif hafif giysileri hayal et. Deniz kenarini hayal et. Bi silkelensen rahat 10 kilo verirsin..
Herşey yalan tek gerçek kilolar :)
Gebeyim ve kilo veriyorum deyip havamida atarım diyen bir adet hasibe bırakıyoruz buraya :)
Hayırlı cumalar canim
Nen var kuzum yaa
Ne oluyor sana böyle. .
Alışkın değilim bu hallerine.
Süper hadi bakalım devamı gelsin
Yess :)
[/QUOTE
Sağol yenacim...inanki 4 kilo dersin nasıl farkediyor 120.8 e kadar inmiştim ...gecen gun gorumcemin arkadasi ben kadini tanimiyorum ,yengen fidan gibi olmustu yine kilo almis demis;o sıralar ama ağzıma lokma girmiyordu üzüntüden kesinlikle yiyemiyordum...simdide üzüntüden yiyorum strese girdikçe birşeyler yiyorum ...ama evet yaza az kaldı...birşeyler yapmam lazım...
Sağol canım...ben malum dönemdeydim zaten onun etkisi olabilir....ne yapıcaz bilmiyorum inşallah önümüzdeki hafta daha başarılı olabiliriz...kızlara geçmiş olsun canım mağlum dönem öncesindemisin acaba bendede oluyor böyle işte yemeklerden mi hırsımızı alıyoruz sankii onu yiyorsun yetmiyor üstüne bunu yiyorsun filan işte... saçmalıyoruz işin açıkçası
Geçmiş olsun derincim. ..
Yapma bunu kendine. Senelerdir kete yiyorsun zaten her yedikten sonra mutsuz oluyorsun bile bile yapma bunu artık. .
Hadi bi toparlan bak bir ay sonra ısınıyor artık buralar hafif hafif giysileri hayal et. Deniz kenarini hayal et. Bi silkelensen rahat 10 kilo verirsin..
Herşey yalan tek gerçek kilolar :)
Gebeyim ve kilo veriyorum deyip havamida atarım diyen bir adet hasibe bırakıyoruz buraya :)
Hayırlı cumalar canim
Nen var kuzum yaa
Ne oluyor sana böyle. .
Alışkın değilim bu hallerine.
Süper hadi bakalım devamı gelsin
Yess :)
Ben de dün ekmek götürdüm çok fena bi de bugun doktora gitcem düşün halimiGünaydın
Hayırlı cumalar
Bonus kilom 125.
sopayı hazırla canimverdiklerimi geri alıyorum yavaş yavaş...
Surekli birşeyler yiyorum biri beni durdursun kızlara kek yapmıştım dün 3 dilim civari götürdüm yetmedi dolaptan başka şeyler attım ağzıma oda yetmedi kayınvalide kete göndermişti difrize atmıştım hiç utanmadan onuda işitip çıtır çıtır yedim...naz ateşli bir kaç gündür okula gitmiyor nisada olmak üzereydi ve akşam öksürük basladi hiç durmayan oda bugün okula gidemeyecek...bunlar yemek yememe sebep değil psikolojim hiç ıyi değil kiloda aldigimi gördükçe daha da üzülüyorum
Hemşerim dikkat et yaw allah beterinden korusun banada arada oluyor çaydanlık buhari bol gıybet he sen genede az söyle bol dinleMutlu haftasonları diliyorum her birinize. ..
Dün hem spor hem temizlik yapınca fena kas agrisiyla uyandım bugün.
Caydanligin buhariyla elimi yakmam da çabası. Ufacık bir bölge ama nasıl acıtıyor namıssız. .
Çay içerek kendime gelmeye çalışıyorum.
Ogleden sonra is arkadasin evin de toplanacagiz bol bol gıybet :)
Yakışır boya gitsin büyük kız bana çok boyatirdi daha geçen seneye kadar sen güzel boyuyon anne diye diye kız sen oyalan diye veriyoz gene biz esiriz sayende :))Bende sofrayı topladım keyif çayımı dolduracağım.
Kızlar boya yapıcaklar kavga etmezlerse bende çay içerken geçmişe bakacagım
Olmadı bende boyarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?