Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saçlarım için sağol canım iyi oldu :)

Yaşınıda daha önce yazmışsın ama ben balık hafızasıyım işte bazen de atlıya zıplaya okuyorum kaçırmışımdır belki 32 yaş çok güzel bir yaş :)

evet gülüm haklısın çok zorlandım kolay diildi bu yüzden geri almak istemiyorum ama işte ipin ucu birazcık kaçınca çorap söküğü tabiri gidiyo ama tutmaya çalışıcam çabalarıma çok üzülürüm inşallah şunaıkıntılı süreci stresli süreci atlatırsam çok iyi olcak
inşallah .... ama sizin şu iyi dilekleriniz dualarınız insana okadar iyi geliyoki allah hepinizden razı olsun canım çok teşekkür ederim

Gunaydin kizlarr
Emine sagolsun haftasonuda 7.45te uyandim
Hepimize iyi haftasonlari diliyorum

Ayyy ne hava atmasi kiz aklimin ucundan bile gecmedi.
diger gebeliklerimde bu zamana kadar daha fazla gitmisti bunda yavas ilerliyor insallah cok kilo almam

Ben de dün ekmek götürdüm çok fena bi de bugun doktora gitcem düşün halimi

Mutlu haftasonları diliyorum her birinize. ..

Dün hem spor hem temizlik yapınca fena kas agrisiyla uyandım bugün.
Caydanligin buhariyla elimi yakmam da çabası. Ufacık bir bölge ama nasıl acıtıyor namıssız. .
Çay içerek kendime gelmeye çalışıyorum.
Ogleden sonra is arkadasin evin de toplanacagiz bol bol gıybet :)

Hemşerim dikkat et yaw allah beterinden korusun banada arada oluyor çaydanlık buhari bol gıybet he sen genede az söyle bol dinle

Bende sofrayı topladım keyif çayımı dolduracağım.
Kızlar boya yapıcaklar kavga etmezlerse bende çay içerken geçmişe bakacagım

Olmadı bende boyarım :))
Yakışır boya gitsin büyük kız bana çok boyatirdi daha geçen seneye kadar sen güzel boyuyon anne diye diye kız sen oyalan diye veriyoz gene biz esiriz sayende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…