Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yakışır boya gitsin büyük kız bana çok boyatirdi daha geçen seneye kadar sen güzel boyuyon anne diye diye kız sen oyalan diye veriyoz gene biz esiriz sayende :))
Yapıyorum severim zaten :)

Boyayı geçelimde ışıl ne zaman spor yapıyoruz?

Bak mali 2 ay lesli yaptı şuursuzca inceldi nomissız öncesi sonrası resmine inanamıyoruz. Önceki halinde 90 gibi değil sonraki halini ben hiç demiyorum kalp krizi sebebi
malipina
Şenlendir buraları

Yanik agrisi cok fenadir gecmis olsun... yasasin giybet ama cok tehlikeli cok fena bol yiyecek. Bu aralar zorlaniyorum kontrolde onun icin yaklasmiyorum. Bu defa son dememek icin hic o tuzaklara dusmuyorum

Günaydın güzel hatunlar mutlu hafta sonları herkese,benim kızların ikiside takir takir öksürüyor yaw dedim bu kış hastalıklara fazla yakalanmadan atlaticaz sanki dememe kalmadı kendim nazar ettim resmen gripler
Bu yil herkes de duyuyorum cocuklar cok hastalanmis bir cogu bronsit tarzi havadan sanirim kotu yapiyor

Bi de kalkti bana morti oldu nasil rekabet edeceksem haril haril calisiyorum onu yenmek icin

nolmuş nolmuş uyumuşum da

Hemşerim dikkat et yaw allah beterinden korusun banada arada oluyor çaydanlık buhari bol gıybet he sen genede az söyle bol dinle

Ben zaten dinlemeyi daha çok severim :)

Günaydın güzel hatunlar mutlu hafta sonları herkese,benim kızların ikiside takir takir öksürüyor yaw dedim bu kış hastalıklara fazla yakalanmadan atlaticaz sanki dememe kalmadı kendim nazar ettim resmen gripler

Sorma yaa Barışta fena öksürüyor.
Geçmiyor bir türlü .

Yanik agrisi cok fenadir gecmis olsun... yasasin giybet ama cok tehlikeli cok fena bol yiyecek. Bu aralar zorlaniyorum kontrolde onun icin yaklasmiyorum. Bu defa son dememek icin hic o tuzaklara dusmuyorum

Canim doktor kontrolünü merak ediyorum senin. Bakalım ne diyecek nasıl geçecek.

Takip ettiğim bir sayfadan alıntı

Yeniden başlamaktan usanmayanlara gelsin...

Her gün binlerce mesaj alıyorum, ortak soru şu: Diyet yapmaya nereden başlasam? Aşağıda önerilerim var, eğer ilginizi çeken bir konuysa baştan sona dikkatlice okuyunuz...
Sakin ol, gerçekten sakin ol. Kilo vermek için acele eder, bir o yöntemi bir bu yöntemi denersen; istediğin sonucu alamazsın.
Doğruları tekrar et, sadece tekrar et. Su mu içiyorsun, içmeye devam et. Kahvaltı mı yapıyorsun, yapmaya devam et.
İki de bir tartılıp kilo verip veremediğini kontrol etmenin tek bir anlamı vardır: Vücuduna, "sana güvenmiyorum" diyorsun. Hiç hafife alma, vücudunun aklı vardır; seni duyar...
"Practice makes perfect" sözü vardır, tekrar etmenin mükemmel etkisini anlatır. 100 gram verdim, 3 kilo aldım diye hesapları bırak; sadece doğru olanları sakince yap, tekrar tekrar...
Nasıl kilo aldığının farkında mısın? Tekrar tekrar hareketsiz yaşayıp tekrar tekrar sağlığa zararlı yiyecek ve içecekleri tüketerek... Kilo vermek için şimdi aynı formülü tersten uygula: Tekrar tekrar su iç, sebze ye, tatlıyı azalt, hareket et, dengeli uyu...
Doğru yöntemleri uygula. Lahana diyeti, ayran detoksu ve daha onlarcası... Bunlar bir işe yaramaz. Şok diyetleri bırak, büyüklerin gibi eskiler gibi beslen; zaten kilo vereceksin. Sor büyük annene, dedene; yıllar önce bu kadar çok kola içiliyor muydu?
Etrafı suçlama. Bu senin savaşın, senin hayatın... Belki, arkadaşının aklından "keşke bu kadar börek yemese" düşüncesi geçer ama söylemez, söyleyemez.
Bu senin kurtuluş savaşın, komutan sensin. Bu senin filmin, yönetmen sensin... Ben, ailen, arkadaşların sadece bir parçasıyız. Güç sende, yönetim sende!

baharnaz
y.o.l.c.u
Amethyst_1
hergaf
bengisu022
ISILDURU
cakil80
asumanzeynep
74FRIDA
Derin
Arzuzuzuuu
Walkers
simeranya7
OGULCUKLARIM
berilceee
syns
Bonus
zeze_84
cydnz_1
huzurunmeraklisi

Spor sormussunuz canlarım bonusum ve yenam ne deseniz haklısınız bende bir bezginlik bir uyuşukluk var bu ara kendime çeki düzen vermeliyim bir aydır nerdeyse spor yapmıyorum kısır döngüyü kiramadim 80-85 arasiyim 1 yıldır kacamaksiz ve sporlu günlerimi özledim ama kalk çık desen koşu bandına yok gözüm kesmiyor ne yapsam bilmiyorum azimliler 120 lerden yanıma geldi 80 lerde ben hala 80 lerde tüh bana

Ben zaten dinlemeyi daha çok severim :)

Sorma yaa Barışta fena öksürüyor.
Geçmiyor bir türlü .

Canim doktor kontrolünü merak ediyorum senin. Bakalım ne diyecek nasıl geçecek.

Bugün diyetisyen listesimi azalttı yine bir süre çok sıkı olacak pztesi doktor sonucu önemli o ne diyecek ne yapacak. Salı günü listeni değiştirebilirim dedi. Dietle bu şekil olduğunu da soyleyecekmisim sakin atlama dedi. 2 hafta Dietle takip isteyebilir dedi. Yeni listem bu şekilde sadece 100 gr yağdan gitmiş

Eklentiler

• 2018-03-03 12.55.40.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 38
En sevdiğim kısım etrafı suçlama kısmı oldu. Benim net hatam burda bence

Can sıkmadan devam etmek lazım benim değerlerim de çok hafif bir yükseklik vardı resmen diyetisyen ısrar edince dr insülün direnci için gerek yok ama yarım doz sabah yarım doz akşam başlayalım dedi ben de kızdım ve ...o yüzden tartıya değil bu aşamada genel gidişata bakıp ümitsizliğe düşmeden devam etmemiz lazım inadı kıracağız bir noktada cakil80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…