Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalk yap canm ya bak ben uykumdan ödün veriyorum yapabilmek icin 15 dk olsa bile yapmak lazm.ben bıktm bu kilomdan o kadar çalışıyorum ama kendime istedigim kıyafeti bile alıp giyinemiyorum.70leri görene kadar devam edecem leslie günlük 15 dk bile olsa yapacam.hem bu sekilde beslenmeme dikkat edyrm

İyi geceler.... durgunum biraz...biraz insanlığım kırgın... yapamıyorum şu an listeyi kusuruma bakmayın...

Başka bişey paylaşıcam size ben....
Kanalın yazısını okuyup parçayı dinleyince iyi bi ağladım...

Baskın yemiş bir evsen dağılmışsan
Tutuklanmış kitapsan yakılmışsan,
Bir çift turnaya benzerdi gözleri
Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım

"Allah yolunda öldürülenler için "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz." (Bakara Suresi 154.)

Ya benim sümbüllerim açtı ya buna neden böyle duygulandım bilmiyorum.
Hem çok sevindim hem çok duygulandım.

Kupkuru soğandan mis kokulu sümbülü verene şükürler olsun
Günaydın kızlar
Gelemedım gelemıyorum kusura bakmayın
Yorgun hasta en çokta güvensizim
Kargınım bır yalancıya
Bır o kadar mutluyum yaşadığına
Amalarım nıyelerım hala beynımde uçuşuyor
İçim dalga dalgayken
-15 soguklarda bedenlerde hasta
Ama aklımdasınız hele bonus
Umarım yakında gelebılecek gücü ve zamanı bulurum
Kıloma gelınce ınıyor yavaş yavaş
İlaç kötü etsede işe yaradı sankı
Hepınıze aydın bır gün olsun

Kabızlık etkisini bilmiyorum ama her ilaç bağırsaklara etki ediyor illaki.
Ağrılarınmı var?

mutlu pazarlar kızlar. ben biraz dağıldım.

Nerdesin sen varmı öyle dağılınca gitmek uğramamak

Biz dağılmıyomuyuz sanki fulya? Aynu gün içinde zirveye oynayıp dibi görüyorum neydim sürüne sürüne bile olsa ben bu 90 kilodan kurtulucam.
Bunu hayal etmekten umut etmekten vazgeçmiycem.

Dün ne yemiştim....

Sabah 10:00
2 dilim kaşarlı ekmek, 1,5 kaşarlı sahanda yumurta
Domates, 5 zeytin

12:30
1 tane portakal + 1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 14:00
1 tabak makarna 7-8 kaşık vardır tam emin değilim

Akşam 19:00
2,5 kemiksiz but, 10-15 tane patates ve salata yedim.

20:30 kuru üzüm çiğ kuryemiş 1 tane kurabiye

Açlıktan değil darlanıp sıkılıp yedim yine sabah çok güzel başlamıştım aslında.
-1,5 kilo hedef makarna yiyerek gelmez biliyorum devam etmiycem etmek istemiyorum o yüzden yazıyorum.

Cumartesiydi allahtan ve sadece +200 getirdi deyip şükrediyorum. En azından 100 görmedim diye teselli ediyorum kendimi.

Nasılsınız hanımlar ben çok yorgunum dun ev gezdik epey fiyatlar uçmuş kredi faizleri artmış boş boş dolanmış olduk bugun de ev göçüyor ama hiççm yapasım yok:)

Menun bence güzel abartı bişey yok kurabiye ve makarna negatif gibi dursa da bir bunlar ne ki bizim normalde yediklerimizin yanında

Menun bence güzel abartı bişey yok kurabiye ve makarna negatif gibi dursa da bir bunlar ne ki bizim normalde yediklerimizin yanında

Sen bugün çokmu yedin la benim makarnaya ses etmüyün

Spor hedefş koyalım kendimize ışıl ya nolcak böyle bi lesliye başlasam iki walk walk biticek te bir başlasam ahhh

valla bonusum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. ne oldu bana anlamadım üzerimde bir ağırlık var. yediklerimden de kaynaklı da olabilir. karbo yedim. reglden kaynaklı da olabilir. ruh halim bir miskin bir miskin anlatamam. dün kaç haftadan sonra alışveriş merkezine gittim. bol bol yürüdüm. iyi oldu.
artık toplanma vaktim geldi. artıyı yükseltmeden
bu arada kimse beni merak etmemiş sormamış

Dün ne yemiştim....

öğlen makarnanın yanında biraz yoğurt da yeseydin iyi olurdu. glisemik indeksini düşürürdü. akşam da o kurabiş fazla olmuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…