Kalk yap canm ya bak ben uykumdan ödün veriyorum yapabilmek icin 15 dk olsa bile yapmak lazm.ben bıktm bu kilomdan o kadar çalışıyorum ama kendime istedigim kıyafeti bile alıp giyinemiyorum.70leri görene kadar devam edecem leslie günlük 15 dk bile olsa yapacam.hem bu sekilde beslenmeme dikkat edyrmSpor sormussunuz canlarım bonusum ve yenam ne deseniz haklısınız bende bir bezginlik bir uyuşukluk var bu ara kendime çeki düzen vermeliyim bir aydır nerdeyse spor yapmıyorum kısır döngüyü kiramadim 80-85 arasiyim 1 yıldır kacamaksiz ve sporlu günlerimi özledim ama kalk çık desen koşu bandına yok gözüm kesmiyor ne yapsam bilmiyorum azimliler 120 lerden yanıma geldi 80 lerde ben hala 80 lerde tüh bana
Günaydın kızlarYa benim sümbüllerim açtı yabuna neden böyle duygulandım bilmiyorum.
Hem çok sevindim hem çok duygulandım.
Kupkuru soğandan mis kokulu sümbülü verene şükürler olsun
Kızlar bırsey soracam metformin kabızlık yaparmı kullanan oldumu
Bırde antıdepresan alıyorum bırazda yüksek dozda bu ılacla metformın bırlıkte olunca kötü oluyorum kullanan oldumu acaba
Yataktan kalkamıyorum nerdeyse
11de kalktım demin kahvaltı yaptım anca oturdum pcye napimÇok erkencisin cınım ya
mutlu pazarlar kızlar. ben biraz dağıldım.
Menun bence güzel abartı bişey yok kurabiye ve makarna negatif gibi dursa da bir bunlar ne ki bizim normalde yediklerimizin yanında
Dün ne yemiştim....
Sabah 10:00
2 dilim kaşarlı ekmek, 1,5 kaşarlı sahanda yumurta
Domates, 5 zeytin
12:30
1 tane portakal + 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 14:00
1 tabak makarna 7-8 kaşık vardır tam emin değilim
Akşam 19:00
2,5 kemiksiz but, 10-15 tane patates ve salata yedim.
20:30 kuru üzüm çiğ kuryemiş 1 tane kurabiye
Açlıktan değil darlanıp sıkılıp yedim yine sabah çok güzel başlamıştım aslında.
-1,5 kilo hedef makarna yiyerek gelmez biliyorum devam etmiycem etmek istemiyorum o yüzden yazıyorum.
Cumartesiydi allahtan ve sadece +200 getirdi deyip şükrediyorum. En azından 100 görmedim diye teselli ediyorum kendimi.
Menun bence güzel abartı bişey yok kurabiye ve makarna negatif gibi dursa da bir bunlar ne ki bizim normalde yediklerimizin yanında
valla bonusum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. ne oldu bana anlamadımNerdesin senvarmı öyle dağılınca gitmek uğramamak
Biz dağılmıyomuyuz sanki fulya? Aynu gün içinde zirveye oynayıp dibi görüyorum neydim sürüne sürüne bile olsa ben bu 90 kilodan kurtulucam.
Bunu hayal etmekten umut etmekten vazgeçmiycem.
Dün ne yemiştim....
Sabah 10:00
2 dilim kaşarlı ekmek, 1,5 kaşarlı sahanda yumurta
Domates, 5 zeytin
12:30
1 tane portakal + 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 14:00
1 tabak makarna 7-8 kaşık vardır tam emin değilim
Akşam 19:00
2,5 kemiksiz but, 10-15 tane patates ve salata yedim.
20:30 kuru üzüm çiğ kuryemiş 1 tane kurabiye
Açlıktan değil darlanıp sıkılıp yedim yine sabah çok güzel başlamıştım aslında.
-1,5 kilo hedef makarna yiyerek gelmez biliyorum devam etmiycem etmek istemiyorum o yüzden yazıyorum.
Cumartesiydi allahtan ve sadece +200 getirdi deyip şükrediyorum. En azından 100 görmedim diye teselli ediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?