Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

artık toplanma vaktim geldi. artıyı yükseltmeden
bu arada kimse beni merak etmemiş sormamış

Durgunduk bizde aklımıza geliyosun arada etiket olmamıştır :)

Hepimizin özelinde gerçek bahanelerimiz var fulya buraya yazmadığımız.

Bitmiyor tükenmiyor saatler içinde değişiyor ruh halimiz. Etkileniyoruz işte..
Napalım iyi hissettiğimiz 10 dk bile öyle kıymetli ki çok iyi geçirmek lazım uzasın diye.

Hiç vakit kaybetmeden devam sende napcan başka

Durgunduk bizde aklımıza geliyosun arada etiket olmamıştır :)
evet haklısın. bahanemiz çok. kendimize göre sebeplerimiz var.
ama artık bunları aşıp doğru düzgün istikrarlı bir şekilde kilo vermek istiyorum. 1,5 yılda 89.5 kilodan indim bu kilolara. oysa fazlalıklarımın hepsini vermeliydim. yine çok şükür tabi.
ama diğer yandan da şu 80 sınırında dolanıp duruyorum. hiç olmazsa 75 i görseydim güzel moral olurdu.

Senin kaçtı insulin benim 50.30 bide Homa ir 13.43 olmasi gereken 2.7 max bu degerlerde bide karaciğer yaglanmasi kritik seviyede dedi, ben de bunlara bakıyorum nedir ne değildir neden olur nasıl tedavi olur ben ne yapabilirim. Kiloya takmış gibi bir görüntüm var ama ben asıl sorunun ne olduğunu neden olduğunu nasıl çözülür onları bulmaya calisiyorum. Hissettiklerimi yazıyorum ki benimle benzer hissedenler nasıl çözmüş ya da ne olmuş belki paylaşırlar diye. Yoksa vazgeçip direk yemek çok kolay 1 sn de herseyi farklı yone çevirebilirim bu duyguyu da yaşıyorum kiziyorum tepki veriyorum kendimce bişeyler yaşıyorum işte bende durum böyle

Özletme kendini aynı yorgunluğu kırgınligi Paylaş bizimle bizde de var o söylediğin herseyden sadece saklı duruyorlar

Pztesi endo ya gideceğim doktora sorarım istersen ama bence antidepresanin etkisi bu

Ben o 90 sınırından kurtulduysam hepinizin yapacagini biliyorum ben aylarca doksan kalmistim kabus gibiydi şimdi 70 lerin hayalini kuruyorum nerdeyse 7 kilo uzaklıkta kendimi yakın hissediyorum o çemberi kiralim birlikte

Ben o 90 sınırından kurtulduysam hepinizin yapacagini biliyorum ben aylarca doksan kalmistim kabus gibiydi şimdi 70 lerin hayalini kuruyorum nerdeyse 7 kilo uzaklıkta kendimi yakın hissediyorum o çemberi kiralim birlikte
kuzum ben de bi 75 olsam ilk önce sonra gelse 69 ayyy rüya gibi

Ay yapalim düşünsene 75 olmusuz ne keyifli olur. Şuan kaç kilosun kilo aldın mi
gelsin 75

valla çok mu çok güzel olur
en son 77.6 ydım iki hafta önce. şu an 79.5 ile 80 civarıyım gelsin şu 75 be çakılım bir an önce yetti artık sabır taşı çatladı sen kaçsın şimdi ?

Özletme kendini aynı yorgunluğu kırgınligi Paylaş bizimle bizde de var o söylediğin herseyden sadece saklı duruyorlar
Sağol bırtanem bende saklıyorum ama arada fırlıyor işte
Canım yarın sorarsan doktoruna çok sevınırım
Bugün antıdepresanı almadım bır deneme adına ama yok kalkamıyorum
Hiç böyle degıldım şimdi yer arıyor gözüm yatacak

Antidepresan sebeplerin ve ilacın kendisi bu ağırlığı yapıyo zaten.

Mecbur değilsen alma. Şeker düzenleyip kilo verecekken diğer ilaçla kilo alma riski..çelişki ya
Sen ne dıyom gülüm bırı iştah kontrolü sağlamaya çalışırken öbürü camız gıbı acıktırıyor
Ama yemıyom ayva kemırerek günüm gecıyor
Depresyon ılaclarının dozu arttı süreklı hastalıklı yorgunum dıye
Bende kesmeyı düşünüyom evi mok götürüyor artık
Kalk berıl dıyo bır gözüm
Öbürü yat zıbar dıyo

74FRIDA seni pek sevdiğimi bilirsin dimi?
Bende seni seviyorum canım

Yerin bende ayrı senin burda en ufak Sevincin benide mutlu ediyor.

kadınız, annenyiz sorumluluklarımız ve yüklerimiz var. buna rağmen ayakta kalmaya, yaşam enerjisi bulmaya, motivasyonumuzu yükseltmeye çalışıyoruz

Bu konularda genel hislerimiz çok benzerlik gösteriyor o yüzden iyiki carsın diyorum

Geçmiş olsun canım şu antidepresanlar gerçekten zor. sonu iyi oluyormu bilemiyorum dr. Değiliz neticede birden birede kesmekte seni kötü etkilemesin sakın ilacı veren dr. la konuşmak ilaçın hisetirdiklerini anlatmak lazım sanki...

Ben sizden çok şey öğrendim çok değerlisiniz benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…