valla bonusum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. ne oldu bana anlamadımüzerimde bir ağırlık var. yediklerimden de kaynaklı da olabilir. karbo yedim. reglden kaynaklı da olabilir. ruh halim bir miskin bir miskin anlatamam. dün kaç haftadan sonra alışveriş merkezine gittim. bol bol yürüdüm. iyi oldu.
artık toplanma vaktim geldi. artıyı yükseltmeden
bu arada kimse beni merak etmemiş sormamış
Durgunduk bizde aklımıza geliyosun arada etiket olmamıştır :)
evet haklısın. bahanemiz çok. kendimize göre sebeplerimiz var.Hepimizin özelinde gerçek bahanelerimiz var fulya buraya yazmadığımız.
Bitmiyor tükenmiyor saatler içinde değişiyor ruh halimiz. Etkileniyoruz işte..
Napalım iyi hissettiğimiz 10 dk bile öyle kıymetli ki çok iyi geçirmek lazım uzasın diye.
Hiç vakit kaybetmeden devam sende napcan başka
Senin kaçtı insulin benim 50.30 bide Homa ir 13.43 olmasi gereken 2.7 max bu degerlerde bide karaciğer yaglanmasi kritik seviyede dedi, ben de bunlara bakıyorum nedir ne değildir neden olur nasıl tedavi olur ben ne yapabilirim. Kiloya takmış gibi bir görüntüm var ama ben asıl sorunun ne olduğunu neden olduğunu nasıl çözülür onları bulmaya calisiyorum. Hissettiklerimi yazıyorum ki benimle benzer hissedenler nasıl çözmüş ya da ne olmuş belki paylaşırlar diye. Yoksa vazgeçip direk yemek çok kolay 1 sn de herseyi farklı yone çevirebilirim bu duyguyu da yaşıyorum kiziyorum tepki veriyorum kendimce bişeyler yaşıyorum işte bende durum böyleCan sıkmadan devam etmek lazım benim değerlerim de çok hafif bir yükseklik vardı resmen diyetisyen ısrar edince dr insülün direnci için gerek yok ama yarım doz sabah yarım doz akşam başlayalım dedi ben de kızdım ve ...o yüzden tartıya değil bu aşamada genel gidişata bakıp ümitsizliğe düşmeden devam etmemiz lazım inadı kıracağız bir noktadacakil80
Özletme kendini aynı yorgunluğu kırgınligi Paylaş bizimle bizde de var o söylediğin herseyden sadece saklı duruyorlarGünaydın kızlar
Gelemedım gelemıyorum kusura bakmayın
Yorgun hasta en çokta güvensizim
Kargınım bır yalancıya
Bır o kadar mutluyum yaşadığına
Amalarım nıyelerım hala beynımde uçuşuyor
İçim dalga dalgayken
-15 soguklarda bedenlerde hasta
Ama aklımdasınız hele bonus
Umarım yakında gelebılecek gücü ve zamanı bulurum
Kıloma gelınce ınıyor yavaş yavaş
İlaç kötü etsede işe yaradı sankı
Hepınıze aydın bır gün olsun
Pztesi endo ya gideceğim doktora sorarım istersen ama bence antidepresanin etkisi buKızlar bırsey soracam metformin kabızlık yaparmı kullanan oldumu
Bırde antıdepresan alıyorum bırazda yüksek dozda bu ılacla metformın bırlıkte olunca kötü oluyorum kullanan oldumu acaba
Yataktan kalkamıyorum nerdeyse
Ben o 90 sınırından kurtulduysam hepinizin yapacagini biliyorum ben aylarca doksan kalmistim kabus gibiydi şimdi 70 lerin hayalini kuruyorum nerdeyse 7 kilo uzaklıkta kendimi yakın hissediyorum o çemberi kiralim birlikte
Nerdesin senvarmı öyle dağılınca gitmek uğramamak
Biz dağılmıyomuyuz sanki fulya? Aynu gün içinde zirveye oynayıp dibi görüyorum neydim sürüne sürüne bile olsa ben bu 90 kilodan kurtulucam.
Bunu hayal etmekten umut etmekten vazgeçmiycem.
kuzum ben de bi 75 olsam ilk önce sonra gelse 69Ben o 90 sınırından kurtulduysam hepinizin yapacagini biliyorum ben aylarca doksan kalmistim kabus gibiydi şimdi 70 lerin hayalini kuruyorum nerdeyse 7 kilo uzaklıkta kendimi yakın hissediyorum o çemberi kiralim birlikte
Ay yapalim düşünsene 75 olmusuz ne keyifli olur. Şuan kaç kilosun kilo aldın mikuzum ben de bi 75 olsam ilk önce sonra gelse 69ayyy rüya gibi
gelsin 75Ay yapalim düşünsene 75 olmusuz ne keyifli olur. Şuan kaç kilosun kilo aldın mi
yerimde zıp zıp zıplarım herhaldeee75 e düşünce ilk ne yapacaksin ben de 80 e düşünce yapacagim. Birseyler düşün sadece 75 e düşünce yapacagin bişey olsun
Sağol bırtanem bende saklıyorum ama arada fırlıyor işteÖzletme kendini aynı yorgunluğu kırgınligi Paylaş bizimle bizde de var o söylediğin herseyden sadece saklı duruyorlar
Sankı tonlar gectı üzerınden ıte kalka yapıyom yemegı neyı bonusumKabızlık etkisini bilmiyorum ama her ilaç bağırsaklara etki ediyor illaki.
Ağrılarınmı var?
Sankı tonlar gectı üzerınden ıte kalka yapıyom yemegı neyı bonusum
Sen ne dıyom gülüm bırı iştah kontrolü sağlamaya çalışırken öbürü camız gıbı acıktırıyor
Antidepresan sebeplerin ve ilacın kendisi bu ağırlığı yapıyo zaten.
Mecbur değilsen alma. Şeker düzenleyip kilo verecekken diğer ilaçla kilo alma riski..çelişki ya
Bende seni seviyorum canım74FRIDA seni pek sevdiğimi bilirsin dimi?
Geçmiş olsun canım şu antidepresanlar gerçekten zor. sonu iyi oluyormu bilemiyorum dr. Değiliz neticede birden birede kesmekte seni kötü etkilemesin sakın ilacı veren dr. la konuşmak ilaçın hisetirdiklerini anlatmak lazım sanki...Sen ne dıyom gülüm bırı iştah kontrolü sağlamaya çalışırken öbürü camız gıbı acıktırıyor
Ama yemıyom ayva kemırerek günüm gecıyor
Depresyon ılaclarının dozu arttı süreklı hastalıklı yorgunum dıye
Bende kesmeyı düşünüyom evi mok götürüyor artık
Kalk berıl dıyo bır gözüm
Öbürü yat zıbar dıyo
Bende seni seviyorum canım
Yerin bende ayrı senin burda en ufak Sevincin benide mutlu ediyor.
kadınız, annenyiz sorumluluklarımız ve yüklerimiz var. buna rağmen ayakta kalmaya, yaşam enerjisi bulmaya, motivasyonumuzu yükseltmeye çalışıyoruz
Bu konularda genel hislerimiz çok benzerlik gösteriyor o yüzden iyiki carsın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?