Benimde Cumadan beri yatılı misafirim vardı uykusuzluk ve yorgunluk oldu. misafirlede inanılmaz yiyip içtim, cuma biraz eksi gördüm oda gitti herhalde, yarın tartılsam mı bilemiyorum çok artıda görünce yıkılıyorum cuma eksi göremeyecem diye iyice saçmalayabiliyorum
Bizde seninle aynı durumdayız ya sormaya yüzümüz yok ondandır bir ay olcak nerdeyse spor diyet yok bendedevalla bonusum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. ne oldu bana anlamadımüzerimde bir ağırlık var. yediklerimden de kaynaklı da olabilir. karbo yedim. reglden kaynaklı da olabilir. ruh halim bir miskin bir miskin anlatamam. dün kaç haftadan sonra alışveriş merkezine gittim. bol bol yürüdüm. iyi oldu.
artık toplanma vaktim geldi. artıyı yükseltmeden
bu arada kimse beni merak etmemiş sormamış
Al bendende o kadar ikimizin de hedefi 75 bir yıldır 80 -85 arası dolanıp duruyorumevet haklısın. bahanemiz çok. kendimize göre sebeplerimiz var.
ama artık bunları aşıp doğru düzgün istikrarlı bir şekilde kilo vermek istiyorum. 1,5 yılda 89.5 kilodan indim bu kilolara. oysa fazlalıklarımın hepsini vermeliydim. yine çok şükür tabi.
ama diğer yandan da şu 80 sınırında dolanıp duruyorum. hiç olmazsa 75 i görseydim güzel moral olurdu.
86.5 suan yakın ben 80 e sen 75 e düşünce kutlama yapalım bu kiloya özel bişey alalı veya anısı kalsın. Sonraki hedef sen 70 ben 75 diye gitsin. 2 ileri 1 geri de ikimizin de üstüne yok anca birbirimizi iterek bu işi yapabiliriz.gelsin 75
valla çok mu çok güzel olur
en son 77.6 ydım iki hafta önce. şu an 79.5 ile 80 civarıyımgelsin şu 75 be çakılım bir an önce yetti artık sabır taşı çatladı sen kaçsın şimdi ?
Bu önemli olabilir ilaçları veren doktorun ne diyor bu işe hiç konuştun muSağol bırtanem bende saklıyorum ama arada fırlıyor işte
Canım yarın sorarsan doktoruna çok sevınırım
Bugün antıdepresanı almadım bır deneme adına ama yok kalkamıyorum
Hiç böyle degıldım şimdi yer arıyor gözüm yatacak
Benim en son böyle hissettigimde şeker yukselmisti insülinle acaba bunları tetikleyen birsey olabilir miSankı tonlar gectı üzerınden ıte kalka yapıyom yemegı neyı bonusum
Hadi Walk Walk o zaman yarın başlayalım ne dersin yaza çok az kaldı bir azimle sen kendini 80 lere at ben 70 lere iki ayimiz var istersek olur yeterki biraz spor bol su ve azcık ağzımızı tutalim
Sen bugün çokmu yedin la benim makarnaya ses etmüyün
Spor hedefş koyalım kendimize ışıl ya nolcak böylebi lesliye başlasam iki walk walk biticek te bir başlasam ahhh
Sakınlestırıcıyı veren Dr endokrı dr sor demıstıGeçmiş olsun canım şu antidepresanlar gerçekten zor. sonu iyi oluyormu bilemiyorum dr. Değiliz neticede birden birede kesmekte seni kötü etkilemesin sakın ilacı veren dr. la konuşmak ilaçın hisetirdiklerini anlatmak lazım sanki...
Şeker konusunda ıyı hıssedıyorum 85 kere düştümBenim en son böyle hissettigimde şeker yukselmisti insülinle acaba bunları tetikleyen birsey olabilir mi
Senin kiloda yaklastim bilemiyorum yani baharı geçtim seninde geçecek gibiyim bir an önce yola çıkınAl bendende o kadar ikimizin de hedefi 75 bir yıldır 80 -85 arası dolanıp duruyorum
Telefonla arama Şansın olmaz mı önemli de olabilir 2 ay uzun bir süreSakınlestırıcıyı veren Dr endokrı dr sor demıstı
Etkılesım nasıl olur dıye
Oda denemek lazım dedı sonrakı randevum 2 ay sonraya ıdi
Sakınlestırıcı tabıkı ıyı degıl vücut doza alışıyor habıre doz artıyor
Ama sağlam kafa bu hayata dayanamıyorum oda ayrı gülüm :)
Şeker konusunda ıyı hıssedıyorum 85 kere düştüm
Mantı makarna tatlı vs yedıgımde baygınlık gecırmıyorum artık canım
Yıllar sonra açlık duygumu hıssettım
çok sinir bozucu de miAl bendende o kadar ikimizin de hedefi 75 bir yıldır 80 -85 arası dolanıp duruyorum
ben 10 gündür bozdum regl bahanesine. hep yeniliyorum regleBizde seninle aynı durumdayız ya sormaya yüzümüz yok ondandır bir ay olcak nerdeyse spor diyet yok bendede
hadi o zaman başlayalım yarın hemen86.5 suan yakın ben 80 e sen 75 e düşünce kutlama yapalım bu kiloya özel bişey alalı veya anısı kalsın. Sonraki hedef sen 70 ben 75 diye gitsin. 2 ileri 1 geri de ikimizin de üstüne yok anca birbirimizi iterek bu işi yapabiliriz.
Hadi Walk Walk o zaman yarın başlayalım ne dersin yaza çok az kaldı bir azimle sen kendini 80 lere at ben 70 lere iki ayimiz var istersek olur yeterki biraz spor bol su ve azcık ağzımızı tutalim
İyi akşamlar
pazar menüm
kahvaltı 11,00
3 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet
marul
bi elma
bi muz
akşam.18,30 gibi yerim
bi kase tarhana çorbası
3 4 yk kısır(wayt yeme dersen yemem kuzum)
bi tatlı tabağından az mantar sote
salata
ayran
su 3 lt olur
15 dk normal yürüyüş
72 dk tempolu yürüyüş
1000 ip
4 dk kol çalıştım
Genelde böyle yerim nedenkiİşinize karışmak gibi olmasın ama,gerçekten günlük menü bu mu? Yoksa Pazar gününe özel mi?
Benden de tam destek size kızlarçok sinir bozucu de miama diğer yandan da yukarı çıkmadığıma çok şükrediyorum hadi ışılım sen ben çakıl bir kımıldayalım yerimizden. zayıflamak çok güzel bir duygu valla 77 leri gördüğümde karnıma dokunup durdum resmen yağlar gitmiş düzleşmişti zayıflayalımmmmmm hadi hep beraberrrrrrr
1-Kahvaltı saati geç değil mi?Genelde böyle yerim nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?