Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yikulma :)) yerken yemişsin daha ne saçmalıycan. Tartıl bakalım bende tartılcam önümüzü görelim 1-2 gün ekmeği kesersin gerekirse.

Bizde seninle aynı durumdayız ya sormaya yüzümüz yok ondandır bir ay olcak nerdeyse spor diyet yok bendede

Al bendende o kadar ikimizin de hedefi 75 bir yıldır 80 -85 arası dolanıp duruyorum

86.5 suan yakın ben 80 e sen 75 e düşünce kutlama yapalım bu kiloya özel bişey alalı veya anısı kalsın. Sonraki hedef sen 70 ben 75 diye gitsin. 2 ileri 1 geri de ikimizin de üstüne yok anca birbirimizi iterek bu işi yapabiliriz.

Bu önemli olabilir ilaçları veren doktorun ne diyor bu işe hiç konuştun mu

Sen bugün çokmu yedin la benim makarnaya ses etmüyün

Spor hedefş koyalım kendimize ışıl ya nolcak böyle bi lesliye başlasam iki walk walk biticek te bir başlasam ahhh
Hadi Walk Walk o zaman yarın başlayalım ne dersin yaza çok az kaldı bir azimle sen kendini 80 lere at ben 70 lere iki ayimiz var istersek olur yeterki biraz spor bol su ve azcık ağzımızı tutalim

Sakınlestırıcıyı veren Dr endokrı dr sor demıstı
Etkılesım nasıl olur dıye
Oda denemek lazım dedı sonrakı randevum 2 ay sonraya ıdi
Sakınlestırıcı tabıkı ıyı degıl vücut doza alışıyor habıre doz artıyor
Ama sağlam kafa bu hayata dayanamıyorum oda ayrı gülüm :)
Benim en son böyle hissettigimde şeker yukselmisti insülinle acaba bunları tetikleyen birsey olabilir mi
Şeker konusunda ıyı hıssedıyorum 85 kere düştüm
Mantı makarna tatlı vs yedıgımde baygınlık gecırmıyorum artık canım
Yıllar sonra açlık duygumu hıssettım

Telefonla arama Şansın olmaz mı önemli de olabilir 2 ay uzun bir süre

İyi akşamlar
pazar menüm
kahvaltı 11,00
3 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet
marul
bi elma
bi muz

akşam.18,30 gibi yerim
bi kase tarhana çorbası
3 4 yk kısır(wayt yeme dersen yemem kuzum)
bi tatlı tabağından az mantar sote
salata
ayran
su 3 lt olur
15 dk normal yürüyüş
72 dk tempolu yürüyüş
1000 ip
4 dk kol çalıştım

Al bendende o kadar ikimizin de hedefi 75 bir yıldır 80 -85 arası dolanıp duruyorum
çok sinir bozucu de mi ama diğer yandan da yukarı çıkmadığıma çok şükrediyorum hadi ışılım sen ben çakıl bir kımıldayalım yerimizden. zayıflamak çok güzel bir duygu valla 77 leri gördüğümde karnıma dokunup durdum resmen yağlar gitmiş düzleşmişti zayıflayalımmmmmm hadi hep beraberrrrrrr

hadi o zaman başlayalım yarın hemen benim son 10 günlük karbodan acilen arınmam lazım

evet kaç zamandır 2 ileri 1 geri gidip geldik moral kalmadı. ümitsizliğe düştük. ama yeter artık bak bahar geliyor. sonra da yaz. giysiler incelecek biz bıngıl bıngıl hala.
benim yarınki yemeklerim hazır. toplancak o menüler

Hadi Walk Walk o zaman yarın başlayalım ne dersin yaza çok az kaldı bir azimle sen kendini 80 lere at ben 70 lere iki ayimiz var istersek olur yeterki biraz spor bol su ve azcık ağzımızı tutalim

Bugünden başladım kuzum 2 mil yaptım yemekten önce bi boşluk buldum.

Sende yatmadan banta çıksanmı?

İşinize karışmak gibi olmasın ama,gerçekten günlük menü bu mu? Yoksa Pazar gününe özel mi?

Benden de tam destek size kızlar

Genelde böyle yerim nedenki
1-Kahvaltı saati geç değil mi?
2-Öğün araları çok uzun değil mi?
3-Kahvaltılık ve meyveleri birlikte mi yiyorsunuz?
4-En geç 20.30-21.00 arası süt ya da yoğurt veya 1 porsiyon meyve almaz mısınız?(Sabah geç kalktığınıza göre gece geç yatıyorsunuz diye düşündüm o yüzden sordum)
5-Egzersiz programınız biraz fazla gibi geldi,bunu yaşam tarzınız haline getirebilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…