saol canım. aslında hep birlikte zayıflayacağız ama bu üçlü aylardır aynı kilolarda takılıp şimdi harekete geçmek isteyenler üçlüsüBenden de tam destek size kızlar
Ben karatay diyeti yapıyorum. O yüzden ara öğün yapmıyorum. Doyana kadar yediğim için öğün aralarında asla acıkmıyorum. Kahvaltım genelde daha çeşitlidir maaşı almadık o yüzden evde ne varsa onu yiyorum. Meyveyi kahvaltıda yerim başka bi öğünde tüketmemeye çalışıyorum meyve beni acıktırıyo çünkü. İki seneyi geçti bu şekilde besleniyorum yani yaşam tarzım böyle. Sporum günlük bu şekilde yaklaşık 4 aydır bu düzende spor yapıyorum. ben bu şekilde en yüksek 111 kilodan 87ye düştüm1-Kahvaltı saati geç değil mi?
2-Öğün araları çok uzun değil mi?
3-Kahvaltılık ve meyveleri birlikte mi yiyorsunuz?
4-En geç 20.30-21.00 arası süt ya da yoğurt veya 1 porsiyon meyve almaz mısınız?(Sabah geç kalktığınıza göre gece geç yatıyorsunuz diye düşündüm o yüzden sordum)
5-Egzersiz programınız biraz fazla gibi geldi,bunu yaşam tarzınız haline getirebilecek misiniz?
Ben karatay diyeti yapıyorum. O yüzden ara öğün yapmıyorum. Doyana kadar yediğim için öğün aralarında asla acıkmıyorum. Kahvaltım genelde daha çeşitlidir maaşı almadık o yüzden evde ne varsa onu yiyorum. Meyveyi kahvaltıda yerim başka bi öğünde tüketmemeye çalışıyorum meyve beni acıktırıyo çünkü. İki seneyi geçti bu şekilde besleniyorum yani yaşam tarzım böyle. Sporum günlük bu şekilde yaklaşık 4 aydır bu düzende spor yapıyorum. ben bu şekilde en yüksek 111 kilodan 87ye düştüm
Teşekkür ederim. Yeni mi katıldınız 90 grubuna gerçi bi süredir buraya ara ara yazıyorum ondan denk gelmedik belki111 den 87' ye büyük başarı.Tebrikler. Cevabınız için de teşekkürler.
Hee ben size yaklaştım sonundasaol canım. aslında hep birlikte zayıflayacağız ama bu üçlü aylardır aynı kilolarda takılıp şimdi harekete geçmek isteyenler üçlüsü
Canm ben makarna da yiyorum.genelde öğlen bi tabak dolusu yanına da ayran.inanki yediklerime dikkat ediyorum ama herşeyi kesmedim.ki gelen misafirler icin ve gityigim yerlerde mecburen pasta borek de yedim.ne kadar yiyorsam artk eşim hala farketmedi diyet yaptığımı ve kilo verdiğimi de
Sen bugün çokmu yedin la benim makarnaya ses etmüyün
Spor hedefş koyalım kendimize ışıl ya nolcak böylebi lesliye başlasam iki walk walk biticek te bir başlasam ahhh
Ben de seni takipteyim sporunu gördüm yarın karşılık vereceğim
Benim de hedefim 75 :)kuzum ben de bi 75 olsam ilk önce sonra gelse 69ayyy rüya gibi
Ben pasta yiyecem yiyecem sonra 80 olacam:)) dermisim.ben kendime güzel bi altın bilezik almayı düşünüyorum:)75 e düşünce ilk ne yapacaksin ben de 80 e düşünce yapacagim. Birseyler düşün sadece 75 e düşünce yapacagin bişey olsun
Tamam, canın her karbon çektiğinde aklına sporumu getir yrme sonra spor yapBen de seni takipteyim sporunu gördüm yarın karşılık vereceğim
Yürü be kızım kim tutar seni. Bi yen de beni yenilgiyi tadim bakim nasıl bişeymiş tabi yenebilirsenHadi bakalım hareket zamanı güç birliği bonus hadi sende gir birliğe artık sabit kalmak yok bahanemiz yok yeme duzenimizi bozdugumuzda neden bozdugumuzu da mutlaka yazalım
Aynen bende bugün bitti regl hep aynı bahaneler ikimizdede :))ben 10 gündür bozdum regl bahanesine. hep yeniliyorum regle
Bugün temizlik yordu beni herkeste uyudu gürültü yapmayim yarın söz ama olarmiBugünden başladım kuzum 2 mil yaptım yemekten önce bi boşluk buldum.
Sende yatmadan banta çıksanmı?
Vuuuuuvvvv diyorum bende bonusa karşılık vericem spor şeysinde:))Ben de seni takipteyim sporunu gördüm yarın karşılık vereceğim
Gel yamacimaBenim de hedefim 75 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?