Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar Canlar
Haftasonum misafirli,yoğun,yorgun geçti. Bu hafta sadece bir gün spor yapabildim.
Misafirlerle birlikte kacamağim oldu ama eskisi kadar abartmiyorum artik. Bir kac gun tartilmayacagim, çünkü arti çikacağimi biliyorum. Bu da moralimi bozar. Artilar gidene ve eksiler gelene kadar durmak yok.
Ne yedim onu da yazayim
Sabah 11.00
Su,kayisi, zencefilli,balli cay
Bir portakal,bir kurabiye,ceviz
İki yumurta, kuçuk bir tabak kiymali sebze yemeği içinde patates de vardi( niye yediğimi bilmiyorum, saçmaladim)
Ara,su,yoğurt,bir kurabiye daha( bu sondu hemen buzluğa kaldirdim,kurabiye benim zaafim,cok severim)
Akşam yoğurt,portakal,kıymalı yumurta
Su çok az belki bir litre
Spor 30 dakika yürüyüş,50 dk yuzme
Dunun etkisiyle istah açikti bugun de,yarin bol yürüyüş yapmak istiyorum telafi için
Boyle iste hepimiz tokezleyebiliyoruz,ama cabuk kalkmak gerek yerden,hepimizin reelde sorunlari var,kimin yokki hayat güllük gülistanlık degil. yeterki isteyelim sorunlarimizi da cozeriz ,kilomuzu da veririz insallah. Hadi bi gayret arkadaslar,başaracağiz.

Ben karatay diyeti yapıyorum. O yüzden ara öğün yapmıyorum. Doyana kadar yediğim için öğün aralarında asla acıkmıyorum. Kahvaltım genelde daha çeşitlidir maaşı almadık o yüzden evde ne varsa onu yiyorum. Meyveyi kahvaltıda yerim başka bi öğünde tüketmemeye çalışıyorum meyve beni acıktırıyo çünkü. İki seneyi geçti bu şekilde besleniyorum yani yaşam tarzım böyle. Sporum günlük bu şekilde yaklaşık 4 aydır bu düzende spor yapıyorum. ben bu şekilde en yüksek 111 kilodan 87ye düştüm

111 den 87' ye büyük başarı.Tebrikler. Cevabınız için de teşekkürler.

Sen bugün çokmu yedin la benim makarnaya ses etmüyün

Spor hedefş koyalım kendimize ışıl ya nolcak böyle bi lesliye başlasam iki walk walk biticek te bir başlasam ahhh
Canm ben makarna da yiyorum.genelde öğlen bi tabak dolusu yanına da ayran.inanki yediklerime dikkat ediyorum ama herşeyi kesmedim.ki gelen misafirler icin ve gityigim yerlerde mecburen pasta borek de yedim.ne kadar yiyorsam artk eşim hala farketmedi diyet yaptığımı ve kilo verdiğimi de

Iyi geceler kizlarrr
Bugun yemek temizlik camasir cocuklar derken iyi yoruldum bacaklarim ve belim agriyor
Utulenecek kiyafetleri ayarlayip utu masasinin uzerine dizeyimde sonra yatayim utuyu yrn yaparim artik bugun pilim bitti

Hadi bakalım hareket zamanı güç birliği bonus hadi sende gir birliğe artık sabit kalmak yok bahanemiz yok yeme duzenimizi bozdugumuzda neden bozdugumuzu da mutlaka yazalım
Yürü be kızım kim tutar seni. Bi yen de beni yenilgiyi tadim bakim nasıl bişeymiş tabi yenebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…