Hahaha bu kadar olur bende bir Trabzon hasır bilezik düşünüyorumBen pasta yiyecem yiyecem sonra 80 olacam:)) dermisim.ben kendime güzel bi altın bilezik almayı düşünüyorum:)
Bende öyle yaptım sadece çay ictim eşim gene dünyaları gömdü yeme bu kadar diyorum hiç oralı degilÇayın yanında önümde koca bi tabak hoşbeş ve tutku bisküvi var. Ama ben sadece çay içiyorum
Aynen canım koca tabağı 5 dkda hunharca yedi herifBende öyle yaptım sadece çay ictim eşim gene dünyaları gömdü yeme bu kadar diyorum hiç oralı degil
beni klip çok sarstı.ikinciyi yüreğim kaldırmaz
Günaydınlaaar
Herkeşe beslenme adına bol azimli ve iradeli bir hafta dilerim
Dün Harika bir gün olmuşkii, böyle giderse cumaya kesin eksi var :)Ne yedim
Sabah 10:00
Küçük bi tabakta yumurtası az menemen
Tel peynir, 5 zeytin, 1 avuç tuzlu fıstık
1-2 lokma ekmek
12:30
1 büyük portakal
Öğlen 14:30
1 tabak etli musakkanın etinden ve patlıcanlarından.
1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
18:00
1 türk kahvesi+2 küçük günkurusu
Akşam 19:30
7-8 kaşık yoğurtlu kereviz, 6 tane fındık
Su 2 litre
Lesli 2 mil
Gece 1 de midem ağrıdı peynir ve fıstık yedim iyi olmadı ama duramadım o an.Dün Harika bir gün olmuşkii, böyle giderse cumaya kesin eksi var :)
Misafirlerim dün kahvaltıdan sonra eltimlere geçti bugün kızların biri gidiyor diğeride sonra gelirmi bilmiyorum yorganını yastığını kaldırmadımNapoon asucum gittimi misafirlerin.?
Hiç bişey olmaz çok açlık da iyi değil iyi yapmışsınGece 1 de midem ağrıdı peynir ve fıstık yedim iyi olmadı ama duramadım o an.
Misafirlerim dün kahvaltıdan sonra eltimlere geçti bugün kızların biri gidiyor diğeride sonra gelirmi bilmiyorum yorganını yastığını kaldırmadım
Sen napıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?