Iyi etmisin. Gelirler belki..
Iyiyim ben de işler sıkıntılı onun dişin da sorun yok şükür.
Bahsetmistim ya eşimin işiyle alakali bakalım neler olacak .
Bende bu sabah erken çıkmam gerekiyordu aceleyle nesfit hazırladım tarçınlı cevizli yedim şimdi yoldayım
Akşama yemeğin Yok napıcam bilmiyorum
Allah bir kapı açar elbet, iyisi olacakmış gibi düşünüp hayal etmek daha iyi olur.Iyi etmisin. Gelirler belki..
Iyiyim ben de işler sıkıntılı onun dişin da sorun yok şükür.
Bahsetmistim ya eşimin işiyle alakali bakalım neler olacak .
Evet eve giderken marketlere uğruyorum kızıma kıymalı sebze yapıcağım eşime de bir çorba yapsam iyi olur grip oldu yine, bende ofistemi yerin akşamı evdemi bilmiyorum....Evde ne var? Uygun bişey yoksa giderken alırsın belki.
Haa haaa hedefler ödüller aynı :))bakalm kim önce bilezigini takacak koluna.Hahaha bu kadar olur bende bir Trabzon hasır bilezik düşünüyorum
75 in altına ilk düşen takar kanımca :)))Haa haaa hedefler ödüller aynı :))bakalm kim önce bilezigini takacak koluna.
Mide ağrısına iki üç kaşık tahin iki uc yudum süt için tamamdır kızlar evvel AllahGece 1 de midem ağrıdı peynir ve fıstık yedim iyi olmadı ama duramadım o an.
Evet bahsetmedi ortalarda eskisi gibi neden yoksun yazicaktim bende sebep bumu acaba, umarim herşey gönlünuzce sonuclanirBize bahsetmemiştin
75 in altına ilk düşen takar kanımca :)))
Bilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)[/QUOTE
Kunye takiyorum normalde , düğünler için bı Trabzon hasiri alım dedim genede bana belli olmaz daha çok beğendiğim bişey olursa o an fikrim degisebilir
Gençlere biraz kıro işi geliyor bilezik ondandır, ben küçükken hatırlarım teyzemin iki koluda doluydu kendinden önce şangirtisi gelirdi kızı derdi annem geliyor atin sigarayı balkondan ben hiç içmedim gerci ama içenler atardı hemenBilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)
Bilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?