Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi etmisin. Gelirler belki..
Iyiyim ben de işler sıkıntılı onun dişin da sorun yok şükür.
Bahsetmistim ya eşimin işiyle alakali bakalım neler olacak .
Allah bir kapı açar elbet, iyisi olacakmış gibi düşünüp hayal etmek daha iyi olur.

Bazen kendimi çok kasıp çok geriyorum sıkıştığımı düşünüp işe daha bir saldırıyorum iş olmasını bekliyorum olmuyor relaks olduğum zaman bir yerden bir müşteri gelip alakasız bir yer tutup kiralıyabiliyor ...vs

Bilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)
Gençlere biraz kıro işi geliyor bilezik ondandır, ben küçükken hatırlarım teyzemin iki koluda doluydu kendinden önce şangirtisi gelirdi kızı derdi annem geliyor atin sigarayı balkondan ben hiç içmedim gerci ama içenler atardı hemen ama kıro değildi teyzem iki dirhem Bir çekirdekti her zaman giyimli saçı yapili makyajlı pek alemdi halada öyle

Merhabalar

Haftasonu beslenmeme dikkat edemedim,fazla kalorili seyler tükettim maalesef..Önceden yedikce mutlu olur,oldugumu zannederdim ama simdilerde vicdan azabi,mutsuzluktan baska birsey hissettirdigi yok..

Neyse ben bu savasi kazanacagim,sirtimda ki bu yükten kurtulacagim insallah..

Yeni bir gün,yepyeni bir hafta kaldigim yerden devam haftasonu hic olmamis,yasanmamis gibi:)

Bilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)

Ben de hic sevmem bilezik,yeni evliyken kayinvalidem takmami cok isterdi o mutlu olsun diye takmisligim var birkac kez o da kolumu cekistire cekistire bil hal olmusumdur:)hatta bu durum kv gözünden kacmamis kizim kollarini cekistirmesen diye tebihleyip dururdu her taktigimda:)

Künye,saat,yüzük cok severim,onlarida yüzük haricinde altin kullanmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…