Ben de künye düşünüyorum.sevmem bilezik.düğünümde alinanlara bi hafta bile tahammül edemedim.takmayacagimi bildiğim icin de hemen banka hesabıma yatrmistm.ama 75 olunca güzel bi künye yahut kolye alacağım insBilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)
Hahaha bende düğünde takılanlari hemen bozup bankaya yatirmistim bisuru bilezik ne o öyle o yaşta şangir şungur :))Ben de künye düşünüyorum.sevmem bilezik.düğünümde alinanlara bi hafta bile tahammül edemedim.takmayacagimi bildiğim icin de hemen banka hesabıma yatrmistm.ama 75 olunca güzel bi künye yahut kolye alacağım ins
Bonus cano sözümü tuttum 45 dk yürüdüm off yoruldum valla
İnşallah vaktin olur yap valla atalım şu fazlalıklari kendimi çok şişmanlamis hissediyorum o göbek bir gidip bir geri geliyor gıcık oldum sezeryan göbeği bide hafif sarkiyor tam sinirÇok güzel ışıl bende bi boşluk bulursam çıkıcam hemen yada lesli yapıcam
Yeteri kadar yersek bu sporlar vücuttan yakıcak. Ama kaçırırsak o zaman spor günlük fazla yediğimizi bile telafi edemiycek. Direk depoya gidicek..
Sen ne dıyom gülüm bırı iştah kontrolü sağlamaya çalışırken öbürü camız gıbı acıktırıyor
Ama yemıyom ayva kemırerek günüm gecıyor
Depresyon ılaclarının dozu arttı süreklı hastalıklı yorgunum dıye
Bende kesmeyı düşünüyom evi mok götürüyor artık
Kalk berıl dıyo bır gözüm
Öbürü yat zıbar dıyo
İnşallah vaktin olur yap valla atalım şu fazlalıklari kendimi çok şişmanlamis hissediyorum o göbek bir gidip bir geri geliyor gıcık oldum sezeryan göbeği bide hafif sarkiyor tam sinir
şu an kaç kilosun canım? benim son hedefim 60 falan. bunlar ara hedeflerBenim de hedefim 75 :)
şükür sonuna geldim. bugün maşallah suphanallah iyiydim amaAynen bende bugün bitti regl hep aynı bahaneler ikimizdede :))
Öyle bakiyorum zaten tek tesellim o ,10 kilo versem bu yaz için ve bir süre sabitlesem çok mutlu olucam hadi inşallah
E şişman sayılırsın kuzu boyun çok uzun değilse 85 li kilolarda baya fazla zaten.
Sen iyi tarafından bak ya hala 90 larda olsaydın?
HahahahaIslak kek hamurunu borcama dökerken kullandığım kaşığı yalamak kaçamağa girmemiştir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?