Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilezik takıyormusun. ? Hiç sevmem ben
Künye severim ama :)
Ben de künye düşünüyorum.sevmem bilezik.düğünümde alinanlara bi hafta bile tahammül edemedim.takmayacagimi bildiğim icin de hemen banka hesabıma yatrmistm.ama 75 olunca güzel bi künye yahut kolye alacağım ins

Ha
Hahaha bende düğünde takılanlari hemen bozup bankaya yatirmistim bisuru bilezik ne o öyle o yaşta şangir şungur :))

Bonus cano sözümü tuttum 45 dk yürüdüm off yoruldum valla

Çok güzel ışıl bende bi boşluk bulursam çıkıcam hemen yada lesli yapıcam

Yeteri kadar yersek bu sporlar vücuttan yakıcak. Ama kaçırırsak o zaman spor günlük fazla yediğimizi bile telafi edemiycek. Direk depoya gidicek..

İnşallah vaktin olur yap valla atalım şu fazlalıklari kendimi çok şişmanlamis hissediyorum o göbek bir gidip bir geri geliyor gıcık oldum sezeryan göbeği bide hafif sarkiyor tam sinir

berilceee geçmiş olsun sen hamarat kadınsın her yeri püürü pak edersin şeker düzenleyici ilk zaman ishal yapıyor ama vücut alışınca o da geçiyor bence de iki ay çok uzun kontrol için tlf açıp asistanı hemşiresi varsa danışsan mı sağlıkla ilgili şeyleri riske atma lütfen

İnşallah vaktin olur yap valla atalım şu fazlalıklari kendimi çok şişmanlamis hissediyorum o göbek bir gidip bir geri geliyor gıcık oldum sezeryan göbeği bide hafif sarkiyor tam sinir

E şişman sayılırsın kuzu boyun çok uzun değilse 85 li kilolarda baya fazla zaten.
Sen iyi tarafından bak ya hala 90 larda olsaydın?

Ne yedim...

Sabah 11:00
2 dilim tahıllı ekmekle sandviç
1 üçgen peynir, 3 kare dilim kaşar
Domates, bol dereotu
6 zeytin

Öğlen 15:30
1 duble türk kahvesi + 1 hurma

Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
7-8 kaşık kereviz salatası, 1 t.k. keten tohumu, 2 ceviz

Arada bi meyve falan yermiyim bilmiyorum.

Su 1 litre gün içinde. Yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışıcam.

Spor 40 dk okula gidip gelirken yürüyüş ama 20 dk da ara verdiğim için çok iyi bir spor olmuyo benim için.

Lesli 3 mil yapma niyetim var inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…