çok muydu? şekerli ama bunu unutmaIslak kek hamurunu borcama dökerken kullandığım kaşığı yalamak kaçamağa girmemiştir inşallah...
ben onu hurmayla yapıyorum bomba oluyorKızlar gün kurusu kayısıyı ikiye bölün içine bir çay kaşığı kakao doldurup ağzınıza atın aynı çikolata tadı , Zahide yetiş söylemişti denedim valla süper tatlı isteğimde geçmiş oldu geçenlerde denedim
Ozaman 90 lar gurubu hedefe hazır hadi bakalım hep birlikte çok sıkı şekilde yapıyoruz.Benim de hedefim 75 :)
Olur ben de hala ne alsam diye düşünüyorum ay hala karar veremedim. Bende aslında takı alabilirim ömür boyu anısı olur ağırlığı vucudumda taşıyana kadar takı olarak tasirimBen pasta yiyecem yiyecem sonra 80 olacam:)) dermisim.ben kendime güzel bi altın bilezik almayı düşünüyorum:)
Bence çok güzel bir menü harikasin bonusNe yedim
Sabah 10:00
Küçük bi tabakta yumurtası az menemen
Tel peynir, 5 zeytin, 1 avuç tuzlu fıstık
1-2 lokma ekmek
12:30
1 büyük portakal
Öğlen 14:30
1 tabak etli musakkanın etinden ve patlıcanlarından.
1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
18:00
1 türk kahvesi+2 küçük günkurusu
Akşam 19:30
7-8 kaşık yoğurtlu kereviz, 6 tane fındık
Su 2 litre
Lesli 2 mil
Su rengin güzelliğine bakGünaydınnn
Yeni haftaya, yeni güne, yeni aya, yeni mevsime, diyete bismillah
Camın önündeki mor sümbüllerimin de selamı var size
Eki Görüntüle 2119323
Acaip bir klip boğazım düğümlendi
Beni de çok fena yaptı can evimden vurdubeni klip çok sarstı.ikinciyi yüreğim kaldırmaz
Sıkıntı olmaz haftada 500 olsun 200 olsun ama önemli olan alışkanlık olsunGece 1 de midem ağrıdı peynir ve fıstık yedim iyi olmadı ama duramadım o an.
Ne yedim...
Sabah 11:00
2 dilim tahıllı ekmekle sandviç
1 üçgen peynir, 3 kare dilim kaşar
Domates, bol dereotu
6 zeytin
Öğlen 15:30
1 duble türk kahvesi + 1 hurma
Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
7-8 kaşık kereviz salatası, 1 t.k. keten tohumu, 2 ceviz
Arada bi meyve falan yermiyim bilmiyorum.
Su 1 litre gün içinde. Yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışıcam.
Spor 40 dk okula gidip gelirken yürüyüş ama 20 dk da ara verdiğim için çok iyi bir spor olmuyo benim için.
Lesli 3 mil yapma niyetim var inşallah
Ben de muz ile kakao yu deneyecegim o da çok lezzetli oluyormuşKızlar gün kurusu kayısıyı ikiye bölün içine bir çay kaşığı kakao doldurup ağzınıza atın aynı çikolata tadı , Zahide yetiş söylemişti denedim valla süper tatlı isteğimde geçmiş oldu geçenlerde denedim
3 tatlı kaşığı kekten aldım sözde ucundan tadına bakıyodum yeni bi tarif yaptım diye.
sakın bonus sakınNerdende baktım o kadar güzel olmuşki
Meyve hakkımda yanmış oldu tabiki.
sakın bonus sakın
Yok yemiyorum fulya yedirdim kıza kaldırdım çıktım mutfaktan. Sonra toplarım. Lesli açıcam.
biliyorsun bonusum iki seçeneğimiz var her zaman: ya ağzımız tutucaz zayıflayacağız ya da canımızın her istediğini yiyeceğiz böyle kalacağız
iyi yapmışsın
Su an 91 kiloyum.insaalah 70leri görürüm yaza kadar.60 cok iyi bi rakam ama benim ocin imkansz sanrm.şu an kaç kilosun canım? benim son hedefim 60 falan. bunlar ara hedefler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?