Atliyorsun beb 10 tane ile basladim artik 500 atliyorum iyi geliyorValla bravo ben bin tane atlayamam 100 belki
Yediklerim..
Sabah
Bir muz + musli
Ara
Kahve+ 10 badem
Akşam
Birkaç tavuk kanat
Yeşil salata
Biraz brüksel lahanasi
2 kaşik pilav
Ara
Yeşil çay
1 saat yürüyüş.
Hala gozumden uyku akiyor anlatamam odrrece kotuyum sanki tum gece calistim is yapmis gibi yorgunumGünaydınnnnn, hadi uykucular kalkın çayı koydum tazeyken icelim
@mefkurem nerelerdesin kuzuuumMerak ediyorum seni,bir sıkıntın yoktur umarim..
Kızlar mefkurem ile özelde görüşen var mi aranizda?
Kuzu ben gene yattım sabah namazından sonra:))Erkencisin gene:)
Bende 5 te kalktım mutfağı topladım akşam yetişemdi kız durmadı sonra yattım:) annemlere gidicem gitmesem gene yatardım :)
Bana zor geliyor denedim bir kaç kezAtliyorsun beb 10 tane ile basladim artik 500 atliyorum iyi geliyor
Kolay gelsin canım attın gene kendini yollara sabah sabah ,bankacı arkadaşım eski bankacı ışıldan selam olsun sana :))Hala gozumden uyku akiyor anlatamam odrrece kotuyum sanki tum gece calistim is yapmis gibi yorgunum
Kız ne pastası yok pasta falan deluuu, ben calisirken şubeye çok gelirdi müşterilerden pasta sizede geliyormu?Ama cayin yaninda pasta olsa kosardim o ayri ama yapmiyorummmm
Sorma ya yarin uine gelecek gecen hafta krk geldi bu hafta pasta inan dayanmaya calisiyorum. Ama eskisi gibi degil eskiden daha farkliydi iliskiler artik cok gergin ortamlarKuzu ben gene yattım sabah namazından sonra:))
Bana zor geliyor denedim bir kaç kez
Kolay gelsin canım attın gene kendini yollara sabah sabah ,bankacı arkadaşım eski bankacı ışıldan selam olsun sana :))
Kız ne pastası yok pasta falan deluuu, ben calisirken şubeye çok gelirdi müşterilerden pasta sizede geliyormu?
Öyle. Güzel şeylerden bahsedelim. Bayrama değişik daha küçük bir kıyafet giyeriz dimisen 10 kiloyu verdinmi inş 6 lı rakamlardasın
inşallah kuzumBende 10 kilo sonra 8 leri görücem 8 sene önceki gibi inşallah.
düzenli beslenirsen görürsün tatlım. inan 6 ları bile görürsün. ben kimleri gördüm 100 lerden 50 lere inmiş. imkansız görünüyordu ama başardım diyorlar. kanıt ortada. bzie de nasip olur inşallah hayırlısıyla Allah büyükSu an 91 kiloyum.insaalah 70leri görürüm yaza kadar.60 cok iyi bi rakam ama benim ocin imkansz sanrm.
Sanki çok olmuş bugün ben de küçük 1 kutu tatlım yedim bugün hastalandim şekerim çok düştü tansiyonum düştü. Dün akşam dan kendimi kötü hissediyordum aksamdan vardı halsizlik çalışırken çok fena oldum. Şimdi gözüm açıldı ama hala bitkinimHerkesler nerde yahu, ben bugün güne gittim kızlar bir sigara böreği, yarım dilim tatlı, çeyrek lahmacun kacamagim var cokmu bilmem sabah sonucu gorucez tartıda canolar
Dikkat et kendine canım fazla yorma kendini işleri oluruna bırak biraz ,yada mümkünse ağır işler için 15 ye bı yardımcı al
Geçmiş olsun canim,dikkat et kendine.
Geçmiş olsun canım
İyi akşamlar canım istanbula gittik gecen hafta pazar geldik anca temixlik vs yerleştim. Çok bozmadım ama almışım lahana sarma be bikez cerez yedim. Sporuda bayadır bosladım motivasyonum sıfır. Nisanda sınavım var 10 senedir ertelediğim okulumdan 2 dersim vardı 2 donemin onları verince biticek ders calısmam lazım baslayamadım vijdan yapıorum bi yandan , bi yandan iş güç zaten olmayam spor motivasyonum eksiye iniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?