Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@mefkurem nerelerdesin kuzuuumMerak ediyorum seni,bir sıkıntın yoktur umarim..

Kızlar mefkurem ile özelde görüşen var mi aranizda?

Mefkurem yok iki gözüm sana özelden yazmadım ki herkes okusun merak edwn vardır diye. Kendi istedi gitmeyi. Bizlik bir durum yok. Mesajlarına bakıp öğrenebilirsin.
Bu konu burda bizim topikte konuşulmasın

Erkencisin gene:)
Bende 5 te kalktım mutfağı topladım akşam yetişemdi kız durmadı sonra yattım:) annemlere gidicem gitmesem gene yatardım :)
Kuzu ben gene yattım sabah namazından sonra:))

Atliyorsun beb 10 tane ile basladim artik 500 atliyorum iyi geliyor
Bana zor geliyor denedim bir kaç kez
Hala gozumden uyku akiyor anlatamam odrrece kotuyum sanki tum gece calistim is yapmis gibi yorgunum
Kolay gelsin canım attın gene kendini yollara sabah sabah ,bankacı arkadaşım eski bankacı ışıldan selam olsun sana :))
Ama cayin yaninda pasta olsa kosardim o ayri ama yapmiyorummmm
Kız ne pastası yok pasta falan deluuu, ben calisirken şubeye çok gelirdi müşterilerden pasta sizede geliyormu?

Sorma ya yarin uine gelecek gecen hafta krk geldi bu hafta pasta inan dayanmaya calisiyorum. Ama eskisi gibi degil eskiden daha farkliydi iliskiler artik cok gergin ortamlar

Öyle. Güzel şeylerden bahsedelim. Bayrama değişik daha küçük bir kıyafet giyeriz dimi sen 10 kiloyu verdinmi inş 6 lı rakamlardasın
Bende 10 kilo sonra 8 leri görücem 8 sene önceki gibi inşallah.
inşallah kuzum 7 leri yeniden gördüm ya nasıl mutluyum anlatamam Rabbim 6 ları da görmeyi nasip etsin sana da 8 leri
Su an 91 kiloyum.insaalah 70leri görürüm yaza kadar.60 cok iyi bi rakam ama benim ocin imkansz sanrm.
düzenli beslenirsen görürsün tatlım. inan 6 ları bile görürsün. ben kimleri gördüm 100 lerden 50 lere inmiş. imkansız görünüyordu ama başardım diyorlar. kanıt ortada. bzie de nasip olur inşallah hayırlısıyla Allah büyük

Herkesler nerde yahu, ben bugün güne gittim kızlar bir sigara böreği, yarım dilim tatlı, çeyrek lahmacun kacamagim var cokmu bilmem sabah sonucu gorucez tartıda canolar
Sanki çok olmuş bugün ben de küçük 1 kutu tatlım yedim bugün hastalandim şekerim çok düştü tansiyonum düştü. Dün akşam dan kendimi kötü hissediyordum aksamdan vardı halsizlik çalışırken çok fena oldum. Şimdi gözüm açıldı ama hala bitkinim

salı günü menüm

sabah 09.00
pankek (1 yumurta, 1 yk hindistancevizi unu, 1 tk haşhaş ezmesi)
peynir
6 zeytin
domates, biber, mor havuç

öğlen 13.15
yoğurt çorbası
1 yk pancar turşusu ve jalepino biber turşusu
biber
2 ceviz

ara 15.00
1 kuru kayısı
10 çiğ badem

akşam 19.15
avuç içi kadar tavuk
küçük kase salata (domates, avakado, kuzukulağı, marul, sumak,zeytinyağı, limon)

ara 21.15
1 küçük bardak kefir (zerdeçal,zencefil,tarçın)
2 çk şekersiz fıstık ezmesi

yatana kadar 2,5 lt su

30+20= 50 dk yürüyüş

Iyi geceler kizlar
Bugun cok garipti hava bi aksam olmus gibi kapaniyor bardaktan bosalircasina yagmur yagiyor bir gunes cikiyor yolda gozumuzu acamiyoruz

Dikkat et kendine canım fazla yorma kendini işleri oluruna bırak biraz ,yada mümkünse ağır işler için 15 ye bı yardımcı al

Geçmiş olsun canim,dikkat et kendine.

Geçmiş olsun canım

Tesekkur ederim kizlar cok sukur bugun daha iyiyim cocuklari yatirdiktn sonra uzandim pc bakiyorum dinleniyorum ☺

İyi akşamlar kızlar
Günün mönüsü

Sabah
4 dilim kadar ekmekten yapılmış sucuklu kaşarlı tost

Aksam
1 tabak karnabahar
Salata
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 ısırık dido

Kızlar nooluyo Size böyle hiç yazmiyosunuz sihirli değnek değdi incecik oldunuz herhal toparlanın bi kendinize gelin.
Desen ölü toprağı serpilmiş guruba cık cık cık

İyi akşamlar canım istanbula gittik gecen hafta pazar geldik anca temixlik vs yerleştim. Çok bozmadım ama almışım lahana sarma be bikez cerez yedim. Sporuda bayadır bosladım motivasyonum sıfır. Nisanda sınavım var 10 senedir ertelediğim okulumdan 2 dersim vardı 2 donemin onları verince biticek ders calısmam lazım baslayamadım vijdan yapıorum bi yandan , bi yandan iş güç zaten olmayam spor motivasyonum eksiye iniyo bi durtu lazım ama bulamadım henüz

Bu gün biskirem ve patates yedim bu arada. Aklımda bin tane sey var ama kalkıp yapamıyorum ne oldu bilmiyorum. Yine cok zsyıfladın dediler istanbulda mutlu oldum. Oyle işte yazın tayın listesinde konya olursa tasınmak istiyorum olurmu bilmiyorum esimi ikna etmeye calısıyorum ev bile bakıyorum kafam 1milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…