Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

H Himal_ tatlısı sen nerde oturuyosun?
Tatlım ben ankarada oturuyodum iş nedeniyle coruma tasındım yazın ama burdaki okullar bize hitap etmiyor ogullarım için bu nedenle tasınmak istiyorum sehirler arası cok cok zor ama ogullarım için istediğim tarzda okul yok malesef

Dün okudum ara ara ama yazamadım.

bengisu022 1 saat yürüdüm akşam inşallah faydası olur.

ISILDURU okumiyim diye direndim ama sonunda okudum o konuyu ben seninde mesajlarını gördüm konu çok ağır çok fena...

Çocuklarım var sert davranışlarımdan konuşmalarımdan dolayı bile çok utandım kendimden okurken
Güzel olmayan herşeyin güzel olmayan etkileri vardır.

Kötü davranışlar sözler sürekli olunca bi zaman sonra karekterimize yansıyor ve şikayet ediyoruz... kendimi tanıyamıyorum diye...

Tam tersini yapmakta bizim elimizde allah sabır versin elimize dilimize inşallah

Hayirli sabahlar
Insallah herkes iyidir bebeciklerin sagligi yerindedir.

Bonus can im insallah haftaya izinden donus yapicam. Beslenme ve tarti işini.biraktim he bide havuzuda teknik problemden askiya almislar :)) haftaya cuma kilo bildirimi yaparim insallah. Ozledim hepinizi.
Sevgiyle ...

Merhabalar

Nasılsınız bir çok mesajı kaçırdım umarım hepiniz iyisinizdir.

Bende fena bir iştah patlaması var kendimi durduramıyorum malum dönem öncesi diyecemde epeydir böyle olmamıştım

Uğrıyamadım pek ofise arabayla gidince yazamıyorum size, toplu taşımayı size bakabiliyorum diye seviyorum :)))

Geçmiş olsun çuvaldız iğne yorumu çok hoşuma gitti en ballı kavga bu yaştaki kardeş kavgası anne baba sinir oluyor ama yıllar sonra gülümsemeyle hatırlanıyor

Geçmiş olsun çuvaldız iğne yorumu çok hoşuma gitti en ballı kavga bu yaştaki kardeş kavgası anne baba sinir oluyor ama yıllar sonra gülümsemeyle hatırlanıyor
Teşekkürler canım, annemde kardeşimle bana derdi küçükken iğne çuvaldız az kavga etmedik sıra onlarda :))

iyi akşamlar kızlar
çarşamba menüm

sabah 08.40
3,5 mini pankek (bol ıspanak, peynir, ceviz, yumurta, az hindistancevizi unu)
5 zeytin
domates biber

öğlen 13.10
2 kepçe tarhana çorbası (özeldi unu çok az)
2 yk enginarlı taze bakla
2 yk ev yoğurdu

ara 15.30
4 elma kurusu cipsi
5 çiğ fındık

akşam 19.15
5 köfte
1 yk pişmiş domates
3 yk brokoli salatası
3 yk yeşil salata

ara 20.30
150 mlt kefir

yatana kadar 2,5 su

20+20= 40 dk tempolu yürüyüş

İyi akşamlar kızlar
canım afiyet olsun. ama sanki karbonhidrat çok olmuş gibi.

Teşekkürler canım, annemde kardeşimle bana derdi küçükken iğne çuvaldız az kavga etmedik sıra onlarda :))
Geçmiş olsun canim...benimkilerde öyle bir saat öyle güzel oynuyorlarki bayılıyorum hemen nazarım değiyor birbirlerini yiyorlar...benim büyük çok uslu çok sakin herkez hasta ona küçük rahatsızlığından dolayımi koc burcu oldugu icinmi çok huysuz surekli beni oynat diye kavga cikariyor ablasi ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…