Tatlım ben ankarada oturuyodum iş nedeniyle coruma tasındım yazın ama burdaki okullar bize hitap etmiyor ogullarım için bu nedenle tasınmak istiyorum sehirler arası cok cok zor ama ogullarım için istediğim tarzda okul yok malesef
Hayirli sabahlar
Geçmiş olsun çuvaldız iğne yorumu çok hoşuma gitti en ballı kavga bu yaştaki kardeş kavgası anne baba sinir oluyor ama yıllar sonra gülümsemeyle hatırlanıyorTünaydın kızlar, iki gündür büyük kızım hasta evde, okulada gondermek istemedim daha kotu olmasın diye ama işte bir evde iki kız biri iğne biri çuvaldız didisip duruyorlar ya Allah ya sabır bana , yavrumada acil şifa inşallah
Teşekkürler canım, annemde kardeşimle bana derdi küçükken iğne çuvaldız az kavga etmedik sıra onlarda :))Geçmiş olsun çuvaldız iğne yorumu çok hoşuma gitti en ballı kavga bu yaştaki kardeş kavgası anne baba sinir oluyor ama yıllar sonra gülümsemeyle hatırlanıyor
İyi akşamlar kızlar
canım afiyet olsun. ama sanki karbonhidrat çok olmuş gibi.Günün mönüsü
Sabah
4 dilim kadar ekmekten yapılmış sucuklu kaşarlı tost
Aksam
1 tabak karnabahar
Salata
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 ısırık dido
Kızlar nooluyo Size böyle hiç yazmiyosunuz sihirli değnek değdi incecik oldunuz herhaltoparlanın bi kendinize gelin.
Desen ölü toprağı serpilmiş guruba cık cık cık
Geçmiş olsun canim...benimkilerde öyle bir saat öyle güzel oynuyorlarki bayılıyorum hemen nazarım değiyor birbirlerini yiyorlar...benim büyük çok uslu çok sakin herkez hasta ona küçük rahatsızlığından dolayımi koc burcu oldugu icinmi çok huysuz surekli beni oynat diye kavga cikariyor ablasi ile..Teşekkürler canım, annemde kardeşimle bana derdi küçükken iğne çuvaldız az kavga etmedik sıra onlarda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?