Teşekkürler canım, şimdide elektrikler gitti bu devirde şaka gibiISILDURU geçmiş olsun canım. Benim oğlanlarda didişip durur ama bi kızsam birbirlerini savunmada panter olurlar ☺
Teşekkürler canım aynen valla bizdede öyleGeçmiş olsun canim...benimkilerde öyle bir saat öyle güzel oynuyorlarki bayılıyorum hemen nazarım değiyor birbirlerini yiyorlar...benim büyük çok uslu çok sakin herkez hasta ona küçük rahatsızlığından dolayımi koc burcu oldugu icinmi çok huysuz surekli beni oynat diye kavga cikariyor ablasi ile..
Teşekkürler canım benim, dur sen kimseyi çağırma ben elestireyim menun gayet güzel ve doyurucu:))İyi geceler kızlar
Mönüm gelsin
Sabah
1 armut
2 dilim ekmek
1 yumurta
1lokma peynir yarım poğaça
4 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
Aksam
1 tabak etli nohut
4 kaşık pilav
3 minnak biber turşusu
10 gibi
Sütlü nescafe
4 fındık
@ISILDURU Allah şifa versin kızına
90+kızları siz mönü yazMayin , spor yapmayın, diyet yapmayın e mi zaten ihtiyacınız yok hıh1 ay sonra görürüm ben sizi baslarsiniz şok diyetlere
Mönümü elestiricek birileri bile yok
Başka gruplardan başka siskolari mi çağırsam
Havalardan galiba genel anlamda bi keyifsizlik söz konusuMerhabalar,
Gününüz kutlu olsun güzel yürekli,naif insanlar..
Dilerim tüm dünyada kadinlar öncelikle en yakinlari basta olmak üzre herkesten hakettigi degeri görür..
Benim keyfim yok bu aralar,negatif enerjimi size de yansitmak istemiyorum,saglikli da beslenemiyorum pek,öyle iste..
neyin var çakılım?Gunaydin kizlar ben bu ara rahatsizim uzun araliklarla girrmiyorum cok yorgunum simdiden
merhabalar hatunlar, çook ama çook ihmal ettim farkındayım
canım 3 öğünde protein salata sebze ye. hiç karbonhidrat alma. aralarda çiğ kuruyemiş ye. bol su ve şekersiz çay. tokluk hissi geliyor emin olbu iş yoğunluğu 2 yaşındaki oğlum ve hiç birşeye yetişememe
sanırım beni depresyonun dibine yavaş yavaş itekliyor
verdiğim 6,5 kiloyu geri kaldım , ve son 4 gün hiç doymuyorum
32 yaşındayım 97 kiloya kadar geldim ama hiç gıdım çıkmamıştı
şimdi 92 kiloyum gıdım var , berbat 8 aylık görünümlü karnım var, ilk defa memelerim yukarı doğru gelmiş gibi
direniyorum sabah başlıyorum öğlene doğru kendimi mutfakta buluyorum
akşam 6dan sonra bişy yemeyeğim sadece ara öğün atıştıracağım diyorum gece kendimi mutfakta buluyorum
kısacası kilo veremiyorum ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?