Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol ISILDURU sen de olmasan kimsenin umursadigi yok

cakil80 nen var kuzum

Bonus nerden buluyosun bunlari

@HasibeG afiyet şeker olsun bebişine
Henuz arastiriyorlar 1 haftadir kotuyum kalbim carpiyor tansiyonum dusuk. Seker dusuk insulin yuksek ve polikistik over den supeleniyorlar cok fazla agrim var halsizim ama bu bir anda oldu sanki beni biri duvara carpti birakti anlamadim

cakil80 nasıl oldun? Pco nerden çıktı o kadar kadın doğuma gittin bişey yoktuda birdenmi oldu ya allah allah
Endokrin de ona sinirlendi bu kadar kitleyi nasil gormezler ve bebek icin hala tedavi uygularlar dedi. Bebek okur yine dedi bi de 1 haftadir o kadar yorgunum ki anlatamam diete devam ediyorum ama tum enerjim cekilmis gibi.

Gunaydin sabah sekerlerim

Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1

Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bueksikti tam oldum simcik onuarastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yinerahimde cok fazla kitle cikmis. Daha onceboyle bisey yasayan var mi 60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum

Bonus

Gunaydin
Hayirli Cumalar

Cakil senin msji gördüm canim. Insallah sorun yoktur canim. Tahlillerin temiz cikarda yoluna devam edersin. Ne kitlesi canim. Kitle demişsin.

Hepinize sevgiler onumuzdeki haftayida Allahin izniyle atlatayim gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…