Henuz arastiriyorlar 1 haftadir kotuyum kalbim carpiyor tansiyonum dusuk. Seker dusuk insulin yuksek ve polikistik over den supeleniyorlar cok fazla agrim var halsizim ama bu bir anda oldu sanki beni biri duvara carpti birakti anlamadim
Bilmiyorum ki hala arastiriyorlar sali gunu tahlil yapilacak yineneyin var çakılım?
canım 3 öğünde protein salata sebze ye. hiç karbonhidrat alma. aralarda çiğ kuruyemiş ye. bol su ve şekersiz çay. tokluk hissi geliyor emin ol
Endokrin de ona sinirlendi bu kadar kitleyi nasil gormezler ve bebek icin hala tedavi uygularlar dedi. Bebek okur yine dedi bi de 1 haftadir o kadar yorgunum ki anlatamam diete devam ediyorum ama tum enerjim cekilmis gibi.cakil80 nasıl oldun? Pco nerden çıktı o kadar kadın doğuma gittin bişey yoktuda birdenmi oldu ya allah allah
Endokrin de ona sinirlendi bu kadar kitleyi nasil gormezler ve bebek icin hala tedavi uygularlar dedi. Bebek okur yine dedi bi de 1 haftadir o kadar yorgunum ki anlatamam diete devam ediyorum ama tum enerjim cekilmis gibi.
cakil80 dr değiştir derim ben. Birde haftasonu için bi plan yapsanmı? Hamama falanmı gitsen acaba rahatlarsın :)
Bende özledimBaharcim seni gormek ne güzel. Çok özledim. .
Bende takildim bu konuya usg ile troitlere bakarken yumurtaliklaradami bakildi diye dusundum bi an sonra vazgectim yok olmaz dedimPolikistik over aynı zaman da çikolata kist deniyor yanilmiyorsam ve jinekologun işi değilmi. ?
Endokrinci nasıl farketti Usg ilemi. ?
cakil80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?