Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin, Bende bir haftadır diyet spor dikkat ettiğim halde kilo aldım anlamadım gene kan değerlerime baktırmam gerekicek anlaşılan iyice ümidimi kesmeye başladım bu kilo işinden bari kilo almasam

Nayn güzel kız, ümitvar oluyoruz hep dimi ama...
Sen çok bozdun ondan sebep. Bi Karatay bi içli köfte :)
Ondan Mütevellit denge şaştı :)

Kan değerlerine baktir yine de. ama kilo almazsın sen eminim..
Daha hasibeyi ezikliycez unutma :)

Günaydın hayırlı cumalar
Kilom aynı 125
Hiç diyet yapamadım bu hafta pazartesi babamı annemi doktora götürdüm babama ameliyat dedi 2 nisana gün verdi..iki sene önce ameliyat olmustu protez yine değişecekmiş hay allahım allah beterinden korusun ama o kadar yorgunum ki ben zaten nisayi gözünden ayırmıyorum surekli onu mutlu etme derdindeyim neyse tabiki bende kalacaklar 20 gün bir ay neyse dizlerim tutmuyor varislerim ağrı yapıyor ilaçları icip inşallah bunuda atlatırım yeterki kızım ıyi olsunda...
Bugün nisanın sınıfına aile katili için şekilli kurabiye yapmaya gidiyorum çok heyecanlıyım 20 çocukla nasıl kurabiye yapicam merak içindeyim..

Hayirli cumalar

Geçen hafta 93.5
Bu hafta 92.8
Fark -700 gr

Spor 180- 200 dk vardir tam hatirlayamadim

cakil80 Allah şifa versin. Bende kızken vardı pko 1 yıl kadar ilaç kullanmıştım ilacın yan etkilerini öğrendiğimde bıraktım. Sonra ne oldu bilmiyorum. Soğan kurunu mutlaka dene iyi geliyo.
ISILDURU sen hırslı bi kadınsın pes etmek de ne demek?

Caniim çok geçmiş olsun,kadin doktorunun farketmedigini endokrin nasıl farketti ben de o kısmı merak ettim..
Topramin da dedigi gibi sogan kürü çok faydaliymiş ama mide problemin varsa dikkatli kullanmalisin..

Ayakta durmaya çalışıp, güçlü kadın takliti yağıyım ben :)))

Sen napiyon

Ben de :)
Burnumdan kıl aldırmam o konu da..
Kendi için de her olumsuzluğu yaşayan göğsünün tam orta yerin de koca bir Öküzle yaşayıp hiç bir şey belli etmemeye çalışan söz de güçlü kadınlardan biriyim işte. ..
Şükür günümüze ama mutsuzum bee, bir de umutsuz....

Geçmiş olsun derinçim.
Ben de oğlan da kurabiye yapmistim sınıfta çocuklara daha doğrusu yapmaya çalışmıştık. :)

Bizi bu havalar mahfetti zati:)

Diyorsun :)

Hadi Nisancim gor artık 8 leri

selam arkadaşlar hepinize iyilik sağlık diliyorum beni soracak olursanız çok şükür diyim ama sahalara dönmeye henüz hazır diilim diyim en kısa zaman da inşallah ...... geçen haftayı hatırlayamadım ......
bu arada kilo bildirimimi yapayım

kilo bildirimim....... 77 ....1 ....

Ay insallah canım ya valla biktim kendimden , sanırım metoyu bozdum oda senmisin benle uğraşan diyor tepki veriyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…