Gunaydin, Bende bir haftadır diyet spor dikkat ettiğim halde kilo aldım anlamadım gene kan değerlerime baktırmam gerekicek anlaşılan iyice ümidimi kesmeye başladım bu kilo işinden bari kilo almasam
Havalardan galiba genel anlamda bi keyifsizlik söz konusu
Benimde kolum kanadım kalkmıyo ama dikkat ediyorum yediklerime
Gunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bueksikti tam oldum simcik onuarastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yinerahimde cok fazla kitle cikmis. Daha onceboyle bisey yasayan var mi @60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
Bonus
Ayakta durmaya çalışıp, güçlü kadın takliti yağıyım ben :)))
Sen napiyon
Günaydın hayırlı cumalar
Kilom aynı 125
Hiç diyet yapamadım bu hafta pazartesi babamı annemi doktora götürdüm babama ameliyat dedi 2 nisana gün verdi..iki sene önce ameliyat olmustu protez yine değişecekmiş hay allahım allah beterinden korusun ama o kadar yorgunum ki ben zaten nisayi gözünden ayırmıyorum surekli onu mutlu etme derdindeyim neyse tabiki bende kalacaklar 20 gün bir ay neyse dizlerim tutmuyor varislerim ağrı yapıyor ilaçları icip inşallah bunuda atlatırım yeterki kızım ıyi olsunda...
Bugün nisanın sınıfına aile katili için şekilli kurabiye yapmaya gidiyorum çok heyecanlıyım 20 çocukla nasıl kurabiye yapicam merak içindeyim..
Bizi bu havalar mahfetti zati:)
Hayirli cumalar
Geçen hafta 93.5
Bu hafta 92.8
Fark -700 gr
Spor 180- 200 dk vardir tam hatirlayamadim
cakil80 Allah şifa versin. Bende kızken vardı pko 1 yıl kadar ilaç kullanmıştım ilacın yan etkilerini öğrendiğimde bıraktım. Sonra ne oldu bilmiyorum. Soğan kurunu mutlaka dene iyi geliyo.
ISILDURU sen hırslı bi kadınsın pes etmek de ne demek?
Ay insallah canım ya valla biktim kendimden , sanırım metoyu bozdum oda senmisin benle uğraşan diyor tepki veriyorNayn güzel kız, ümitvar oluyoruz hep dimi ama...
Sen çok bozdun ondan sebep. Bi Karatay bi içli köfte :)
Ondan Mütevellit denge şaştı :)
Kan değerlerine baktir yine de. ama kilo almazsın sen eminim..
Daha hasibeyi ezikliycez unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?