hiç yakıştıramadım umutsuzluk ne yaaa, tamam hayat hep aynı cizgi üzerinde gitmiyor, mutsuz olduğumuz anlar tabiki var ve geçiyor inan. hemde mutsuzluk anları niye var biliyormusun mutlu olduğumuz anların kıymetini daha iyi anlayalım diyee öyle herhalde, evet kesin öylee .... :)Ben de :)
Burnumdan kıl aldırmam o konu da..
Kendi için de her olumsuzluğu yaşayan göğsünün tam orta yerin de koca bir Öküzle yaşayıp hiç bir şey belli etmemeye çalışan söz de güçlü kadınlardan biriyim işte. ..
Şükür günümüze ama mutsuzum bee, bir de umutsuz....
Geçmiş olsun derinçim.
Ben de oğlan da kurabiye yapmistim sınıfta çocuklara daha doğrusu yapmaya çalışmıştık. :)
Diyorsun :)
Canım benim sana ne oldu ya, mutsuz umutsuz kelimeleri sana hiç yakismiyor hiçBen de :)
Burnumdan kıl aldırmam o konu da..
Kendi için de her olumsuzluğu yaşayan göğsünün tam orta yerin de koca bir Öküzle yaşayıp hiç bir şey belli etmemeye çalışan söz de güçlü kadınlardan biriyim işte. ..
Şükür günümüze ama mutsuzum bee, bir de umutsuz....
Geçmiş olsun derinçim.
Ben de oğlan da kurabiye yapmistim sınıfta çocuklara daha doğrusu yapmaya çalışmıştık. :)
Diyorsun :)
İnşallah :)Hayırlı cumalar
Spor 160 dk
Kilo 90.6
Spora ragmen artı 300gram gördüm.sanrm uykusuZluktan ödem olabilir o jadar abartarak yenemistim.neyse diger hafta ins 80leri görürüm.
Geçmiş olsun canım niye böyle oldu acaba kısa zamanda toparlarsın inşallah polikistik over o kadar etkilemez sanki tabii kişiye göre değişir değerler çok yüksek filansa anlamıyorumdaHenuz arastiriyorlar 1 haftadir kotuyum kalbim carpiyor tansiyonum dusuk. Seker dusuk insulin yuksek ve polikistik over den supeleniyorlar cok fazla agrim var halsizim ama bu bir anda oldu sanki beni biri duvara carpti birakti anlamadim
Geçmiş olsun canımEndokrin de ona sinirlendi bu kadar kitleyi nasil gormezler ve bebek icin hala tedavi uygularlar dedi. Bebek okur yine dedi bi de 1 haftadir o kadar yorgunum ki anlatamam diete devam ediyorum ama tum enerjim cekilmis gibi.
Ben pco ile hemde şişman şişman iki tane çocuk yaptım canım hatta ben yaşadıktan sonra farkettim ki kadınların çoğunda pco var ve çok önemli bişey degil için rahat olsunGunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bueksikti tam oldum simcik onuarastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yinerahimde cok fazla kitle cikmis. Daha onceboyle bisey yasayan var mi60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
Bonus
Farklı canım ikisi çikolata olunca bebek işi zorlaşıyor epeyPolikistik over aynı zaman da çikolata kist deniyor yanilmiyorsam ve jinekologun işi değilmi. ?
Endokrinci nasıl farketti Usg ilemi. ?
cakil80
Geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı cumalar
Kilom aynı 125
Hiç diyet yapamadım bu hafta pazartesi babamı annemi doktora götürdüm babama ameliyat dedi 2 nisana gün verdi..iki sene önce ameliyat olmustu protez yine değişecekmiş hay allahım allah beterinden korusun ama o kadar yorgunum ki ben zaten nisayi gözünden ayırmıyorum surekli onu mutlu etme derdindeyim neyse tabiki bende kalacaklar 20 gün bir ay neyse dizlerim tutmuyor varislerim ağrı yapıyor ilaçları icip inşallah bunuda atlatırım yeterki kızım ıyi olsunda...
Bugün nisanın sınıfına aile katili için şekilli kurabiye yapmaya gidiyorum çok heyecanlıyım 20 çocukla nasıl kurabiye yapicam merak içindeyim..
Gunaydin sabah sekerlerim
Eski kilo 86.5
Yeni kilo 86.1
Karnim cok fena agriyor delirecegim bu arada polikistik over olabilirmisim bir bueksikti tam oldum simcik onuarastiriyorum bi dolu tahlil yapilacak yinerahimde cok fazla kitle cikmis. Daha onceboyle bisey yasayan var mi60kiloyum sende var miydi sanki oyle hatirliyorum
Bonus
hiç yakıştıramadım umutsuzluk ne yaaa, tamam hayat hep aynı cizgi üzerinde gitmiyor, mutsuz olduğumuz anlar tabiki var ve geçiyor inan. hemde mutsuzluk anları niye var biliyormusun mutlu olduğumuz anların kıymetini daha iyi anlayalım diyee öyle herhalde, evet kesin öylee .... :)
Kaldırabileceğimizin üstünde işler yapmaya aday olduk ve hak ettiğimizden azıyla yetindik! doğrudur!
Canım benim sana ne oldu ya, mutsuz umutsuz kelimeleri sana hiç yakismiyor hiç
iyi akşamlar kızlargün içinde gelemedim
cuma 80.6
bugün 78.4
fark -2.2
Nayn güzel kız, ümitvar oluyoruz hep dimi ama...
Sen çok bozdun ondan sebep. Bi Karatay bi içli köfte :)
Ondan Mütevellit denge şaştı :)
Kan değerlerine baktir yine de. ama kilo almazsın sen eminim..
Daha hasibeyi ezikliycez unutma :)
saol canım.Ne güzel bir rakam. Tebrik ederim .
Naptın kardeşim konsept işine filan mı girdin bu kadar dertlendin şaka şaka yarın doğumgününden sonra daha bir hafiflersin annelerde var mı varsa zor olurHaklısınız. Umutsuz olmamak lazım.
Tamam toparladım bile.
Iyiyim iyiyim dipcik gibiyim :)
Yarın oğlumun doğum günü. Kalabalık olacağız guzel ama yorucu bir gün olacak benim için...
Sağol canımGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?