Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç yakıştıramadım umutsuzluk ne yaaa, tamam hayat hep aynı cizgi üzerinde gitmiyor, mutsuz olduğumuz anlar tabiki var ve geçiyor inan. hemde mutsuzluk anları niye var biliyormusun mutlu olduğumuz anların kıymetini daha iyi anlayalım diyee öyle herhalde, evet kesin öylee .... :)

Kaldırabileceğimizin üstünde işler yapmaya aday olduk ve hak ettiğimizden azıyla yetindik! doğrudur!

Canım benim sana ne oldu ya, mutsuz umutsuz kelimeleri sana hiç yakismiyor hiç

Henuz arastiriyorlar 1 haftadir kotuyum kalbim carpiyor tansiyonum dusuk. Seker dusuk insulin yuksek ve polikistik over den supeleniyorlar cok fazla agrim var halsizim ama bu bir anda oldu sanki beni biri duvara carpti birakti anlamadim
Geçmiş olsun canım niye böyle oldu acaba kısa zamanda toparlarsın inşallah polikistik over o kadar etkilemez sanki tabii kişiye göre değişir değerler çok yüksek filansa anlamıyorumda

Bende kızla endokrine başlıycam yaa korkuyorum git gel uğraş dur birde kızım çocuk gurubunda randevülerimizde uymasa yandım çapaya nasıl gidip gelicem gerginliğiyle başlamadık halaa

Merhabalar arkadaşlar
Şoyle hizlica okumaya çalistim,herkes de bir durgunluk yılgınlık var,bahar çarptı heralde bizleri. Ben de diyet yonunden iyi gitmiyorum nedendir bilmiyorum. Dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum. Misal bu hafta 500 gr almişim,şaşirdim,beni gorende ne kadar kilo verdin,çok zayifladin deyip duruyor. O gazla tartiya çikiyorum ,ama tarti kilo aldin diyor.
Gecen haftaki kilom 101.8
Bu hafta 102.3
Fark +500 gram
Bonus

Yarın kızımın diyetisyen randevüsü var bakalım konturol nasıl geçiçek. lıkır lıkır su içen çocuk su içmemek için çaba harcıyor sanki günlük ne yemesi gerekiyorsa çantasına koyup veriyorum, kahvaltıyı ve gece yemesini benim yanımda yapıyor ama gündüz verdiklerimi yiyor mu napıyor bilmiyorum. para veriyorum oda bitiyor umarım beni kandırmıyordur dünki harçlığını arkadaşının karnı çok açmış ona yemek almış tamam iyi yaptın dedim ....

Geçen metrobüsteydik 5 yaşlarında bir erkek çocuğu dilenci gelip kızıma sarılıp ondan su istedi benim kızda şaşırdı veriyim mi anne diye bana sordu tabiki ver kızım dedim öğrencisin para veremeyebilirsin yada vermek istemeyebilirsin. ister dilenci, ister kim olursa olsun ekmeğini suyunu her zaman paylaşacaksın dedim

Endokrin de ona sinirlendi bu kadar kitleyi nasil gormezler ve bebek icin hala tedavi uygularlar dedi. Bebek okur yine dedi bi de 1 haftadir o kadar yorgunum ki anlatamam diete devam ediyorum ama tum enerjim cekilmis gibi.
Geçmiş olsun canım

Ben pco ile hemde şişman şişman iki tane çocuk yaptım canım hatta ben yaşadıktan sonra farkettim ki kadınların çoğunda pco var ve çok önemli bişey degil için rahat olsun

Polikistik over aynı zaman da çikolata kist deniyor yanilmiyorsam ve jinekologun işi değilmi. ?
Endokrinci nasıl farketti Usg ilemi. ?
cakil80
Farklı canım ikisi çikolata olunca bebek işi zorlaşıyor epey

Geçmiş olsun canım

İyi akşamlar kuzular
Cuma menüm
Sabah 7.00
bi ceviz bi hurma
Kahvaltı 12.30
3 yumurta
Biraz peynir
Biraz eski kaşar
Bi zeytin
Marul
Bi havuç
3 ceviz

Akşam 19.00
Bi kase tarhana çorbası
Bi küçük mücver
5-6 yk kabak yemeği

Su 2.5 lt
134 dk tempolu yürüyüş

Gunaydin sabah sekerlerim

canım tebrikler eksi gelmiş

çakılım ben de yıllar önce polikistik over vardı. sol overim polikistikti. o zaman bu kadar kilolu değildim ama kilo verdim ve soğan kürü yaptım. çok şükür iyileşti. ama şimdi de 2 yıldır miyom var. ve 2 ay önce bir de kist çıktı. haftaya doktora gideceğim inşallah. bakalım son durum ne

Canım benim sana ne oldu ya, mutsuz umutsuz kelimeleri sana hiç yakismiyor hiç

Haklısınız. Umutsuz olmamak lazım.
Tamam toparladım bile.
Iyiyim iyiyim dipcik gibiyim :)

Yarın oğlumun doğum günü. Kalabalık olacağız guzel ama yorucu bir gün olacak benim için...

Iyi geceler kizlarrr

Tartimin pili bittigi icin kilomu sabit diye bildiriyorum yrn carsidan alirim insallah pil

Kilo : sabit
Spor : 60 dk

Hamile olmayaydim gorurdunuz siz gununuzu insallah bir sonraki seneye gostercem ben size (tabi o zamana cikarsak ☺)

mübarek cuma menüm gelsin

sabah 08.50
1 dilim tulum peyniri
7 yeşil zeytin
1 dilim avakado
domates
5 amaranth krakeri (amaranth unu, domates püresi, baharat)
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi

öğlen 12.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
biber

ara 16.00
4 elma kurusu cipsi

akşam 19.20
1 servis kaşığı et sote
2 yk pilav
avuç içi kadar yufka
turp otu salatası

yatana kadar 2,5 lt su
sabah 1 sade türk kahvesi
öğlen 1 fincan sade filtre kahve
akşam 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla

40+20=60 dk tempolu yürüyüş

Haklısınız. Umutsuz olmamak lazım.
Tamam toparladım bile.
Iyiyim iyiyim dipcik gibiyim :)

Yarın oğlumun doğum günü. Kalabalık olacağız guzel ama yorucu bir gün olacak benim için...
Naptın kardeşim konsept işine filan mı girdin bu kadar dertlendin şaka şaka yarın doğumgününden sonra daha bir hafiflersin annelerde var mı varsa zor olur

Neyse Barış beyimiz iyiki doğmuş o zaman:) annesi, damatlığınıda birlikte yapıp kutlarız hep beraber inşallah. sağlıcakla nice nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…